Asteroideen zerrenda (1-1000)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Eduki-taula: 001... 101... 201... 301... 401... 501... 601... 701... 801... 901...

Izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
1–100 edit
Zeres (planeta nanoa) Urtarrilaren 1, 1801 Palermo (Sizilia), Italia G. Piazzi
2 Pallas Martxoaren 28, 1802 Bremen, Alemania H. W. Olbers
3 Juno Irailaren 1, 1804 Lilienthal, Alemania K. Harding
4 Vesta Martxoaren 29, 1807 Bremen, Alemania H. W. Olbers
5 Astraea Abenduaren 8, 1845 Driesen (orain Drezdenko), Polonia K. L. Hencke
6 Hebe Uztailaren 1, 1847 Driesen (orain Drezdenko), Polonia K. L. Hencke
7 Iris Abuztuaren 13, 1847 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
8 Flora Urriaren 18, 1847 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
9 Metis Apirilaren 25, 1848 Markree, Irlanda A. Graham
10 Hygiea Apirilaren 12, 1849 Napoles, Italia A. de Gasparis
11 Parthenope Maiatzaren 11, 1850 Napoles, Italia A. de Gasparis
12 Victoria Irailaren 13, 1850 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
13 Egeria Azaroaren 2, 1850 Napoles, Italia A. de Gasparis
14 Irene Maiatzaren 19, 1851 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
15 Eunomia Uztailaren 29, 1851 Napoles, Italia A. de Gasparis
16 Psyche Martxoaren 17, 1852 Napoles, Italia A. de Gasparis
17 Thetis Apirilaren 17, 1852 Düsseldorf, Alemania R. Luther
18 Melpomene Ekainaren 24, 1852 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
19 Fortuna Abuztuaren 22, 1852 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
20 Massalia Irailaren 19, 1852 Napoles, Italia A. de Gasparis
21 Lutetia Azaroaren 15, 1852 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
22 Kalliope Azaroaren 16, 1852 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
23 Thalia Abenduaren 15, 1852 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
24 Themis Apirilaren 5, 1853 Napoles, Italia A. de Gasparis
25 Phocaea Apirilaren 6, 1853 Marseilla, Frantzia J. Chacornac
26 Proserpina Maiatzaren 5, 1853 Düsseldorf, Alemania R. Luther
27 Euterpe Azaroaren 8, 1853 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
28 Bellona Martxoaren 1, 1854 Düsseldorf, Alemania R. Luther
29 Amphitrite Martxoaren 1, 1854 Londres, Ingalaterra A. Marth
30 Urania Uztailaren 22, 1854 Londres, Ingalaterra J. R. Hind
31 Euphrosyne Irailaren 1, 1854 Washington Hiria, Estatu Batuak J. Ferguson
32 Pomona Urriaren 26, 1854 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
33 Polyhymnia Urriaren 28, 1854 Paris, Frantzia J. Chacornac
34 Circe Apirilaren 6, 1855 Paris, Frantzia J. Chacornac
35 Leukothea Apirilaren 19, 1855 Düsseldorf, Alemania R. Luther
36 Atalante Urriaren 5, 1855 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
37 Fides Urriaren 5, 1855 Düsseldorf, Alemania R. Luther
38 Leda Urtarrilaren 12, 1856 Paris, Frantzia J. Chacornac
39 Laetitia Otsailaren 8, 1856 Paris, Frantzia J. Chacornac
40 Harmonia Martxoaren 31, 1856 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
41 Daphne Maiatzaren 22, 1856 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
42 Isis Maiatzaren 23, 1856 Oxford, Ingalaterra N. R. Pogson
43 Ariadne Apirilaren 15, 1857 Oxford, Ingalaterra N. R. Pogson
44 Nysa Maiatzaren 27, 1857 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
45 Eugenia Ekainaren 27, 1857 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
46 Hestia Abuztuaren 16, 1857 Oxford, Ingalaterra N. R. Pogson
47 Aglaja Irailaren 15, 1857 Düsseldorf, Alemania R. Luther
48 Doris Irailaren 19, 1857 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
49 Pales Irailaren 19, 1857 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
50 Virginia Urriaren 4, 1857 Washington Hiria J. Ferguson
51 Nemausa Urtarrilaren 22, 1858 Nimes, Frantzia A. Laurent
52 Europa Otsailaren 4, 1858 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
53 Kalypso Apirilaren 4, 1858 Düsseldorf, Alemania R. Luther
54 Alexandra Irailaren 10, 1858 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
55 Pandora Irailaren 10, 1858 Albany, Estatu Batuak G. M. Searle
56 Melete Irailaren 9, 1857 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
57 Mnemosyne Irailaren 22, 1859 Düsseldorf, Alemania R. Luther
58 Concordia Martxoaren 24, 1860 Düsseldorf, Alemania R. Luther
59 Elpis Irailaren 12, 1860 Paris, Frantzia J. Chacornac
60 Echo Irailaren 14, 1860 Washington Hiria, Estatu Batuak J. Ferguson
61 Danaë Irailaren 9, 1860 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
62 Erato Irailaren 14, 1860 Berlin, Alemania O. Lesser, W. Förster
63 Ausonia Otsailaren 10, 1861 Napoles, Italia A. de Gasparis
64 Angelina Martxoaren 4, 1861 Marseilla, Frantzia E. W. Tempel
65 Cybele Martxoaren 8, 1861 Marseilla, Frantzia E. W. Tempel
66 Maja Apirilaren 9, 1861 Cambridge, Massachusetts, Estatu Batuak H. P. Tuttle
67 Asia Apirilaren 17, 1861 Madras, India N. R. Pogson
68 Leto Apirilaren 29, 1861 Düsseldorf, Alemania R. Luther
69 Hesperia Apirilaren 26, 1861 Milan, Italia G. Schiaparelli
70 Panopaea Maiatzaren 5, 1861 Paris, Frantzia H. Goldschmidt
71 Niobe Abuztuaren 13, 1861 Düsseldorf, Alemania R. Luther
72 Feronia Maiatzaren 29, 1861 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
73 Klytia Apirilaren 7, 1862 Cambridge, Massachusetts, Estatu Batuak H. P. Tuttle
74 Galatea Abuztuaren 29, 1862 Marseilla, Frantzia E. W. Tempel
75 Eurydike Irailaren 22, 1862 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
76 Freia Urriaren 21, 1862 Kopenhage, Danimarka H. d'Arrest
77 Frigga Azaroaren 12, 1862 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
78 Diana Martxoaren 15, 1863 Düsseldorf, Alemania R. Luther
79 Eurynome Irailaren 14, 1863 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
80 Sappho Maiatzaren 2, 1864 Madras, India N. R. Pogson
81 Terpsichore Irailaren 30, 1864 Marseilla, Frantzia E. W. Tempel
82 Alkmene Azaroaren 27, 1864 Düsseldorf, Alemania R. Luther
83 Beatrix Apirilaren 26, 1865 Napoles, Italia A. de Gasparis
84 Klio Abuztuaren 25, 1865 Düsseldorf, Alemania R. Luther
85 Io Irailaren 19, 1865 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
86 Semele Urtarrilaren 4, 1866 Berlin, Alemania F. Tietjen
87 Sylvia Maiatzaren 16, 1866 Madras, India N. R. Pogson
88 Thisbe Ekainaren 15, 1866 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
89 Julia Abuztuaren 6, 1866 Marseilla, Frantzia É. Stephan
90 Antiope Urriaren 1, 1866 Düsseldorf, Alemania R. Luther
91 Aegina Azaroaren 4, 1866 Marseilla, Frantzia É. Stephan
92 Undina Uztailaren 7, 1867 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
93 Minerva Abuztuaren 24, 1867 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
94 Aurora Irailaren 6, 1867 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
95 Arethusa Azaroaren 23, 1867 Düsseldorf, Alemania R. Luther
96 Aegle Otsailaren 17, 1868 Marseilla, Frantzia J. Coggia
97 Klotho Otsailaren 17, 1868 Marseilla, Frantzia E. W. Tempel
98 Ianthe Apirilaren 18, 1868 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
99 Dike Maiatzaren 28, 1868 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
100 Hekate Uztailaren 11, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
101–200 edit
101 Helena Abuztuaren 15, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
102 Miriam Abuztuaren 22, 1868 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
103 Hera Irailaren 7, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
104 Klymene Irailaren 13, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
105 Artemis Irailaren 16, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
106 Dione Urriaren 10, 1868 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
107 Camilla Azaroaren 17, 1868 Madras, India N. R. Pogson
108 Hecuba Apirilaren 2, 1869 Düsseldorf, Alemania R. Luther
109 Felicitas Urriaren 9, 1869 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
110 Lydia Apirilaren 19, 1870 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
111 Ate Abuztuaren 14, 1870 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
112 Iphigenia Irailaren 19, 1870 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
113 Amalthea Martxoaren 12, 1871 Düsseldorf, Alemania R. Luther
114 Kassandra Uztailaren 23, 1871 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
115 Thyra Abuztuaren 6, 1871 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
116 Sirona Irailaren 8, 1871 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
117 Lomia Irailaren 12, 1871 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
118 Peitho Martxoaren 15, 1872 Düsseldorf, Alemania R. Luther
119 Althaea Apirilaren 3, 1872 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
120 Lachesis Apirilaren 10, 1872 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
121 Hermione Maiatzaren 12, 1872 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
122 Gerda Uztailaren 31, 1872 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
123 Brunhild Uztailaren 31, 1872 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
124 Alkeste Abuztuaren 23, 1872 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
125 Liberatrix Irailaren 11, 1872 Paris, Frantzia P. M. Henry
126 Velleda Azaroaren 5, 1872 Paris, Frantzia P. P. Henry
127 Johanna Azaroaren 5, 1872 Paris, Frantzia P. M. Henry
128 Nemesis Azaroaren 25, 1872 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
129 Antigone Otsailaren 5, 1873 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
130 Elektra Otsailaren 17, 1873 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
131 Vala Maiatzaren 24, 1873 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
132 Aethra Ekainaren 13, 1873 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
133 Cyrene Abuztuaren 16, 1873 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
134 Sophrosyne Irailaren 27, 1873 Düsseldorf, Alemania R. Luther
135 Hertha Otsailaren 18, 1874 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
136 Austria Martxoaren 18, 1874 Pula, Kroazia J. Palisa
137 Meliboea Apirilaren 21, 1874 Pula, Kroazia J. Palisa
138 Tolosa Maiatzaren 19, 1874 Tolosa, Frantzia J. Perrotin
139 Juewa Urriaren 10, 1874 Beijing, Txina J. C. Watson
140 Siwa Urriaren 13, 1874 Pula, Kroazia J. Palisa
141 Lumen Urtarrilaren 13, 1875 Paris, Frantzia P. P. Henry
142 Polana Urtarrilaren 28, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
143 Adria Otsailaren 23, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
144 Vibilia Ekainaren 3, 1875 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
145 Adeona Ekainaren 3, 1875 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
146 Lucina Ekainaren 8, 1875 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
147 Protogeneia Uztailaren 10, 1875 Viena, Austria L. Schulhof
148 Gallia Abuztuaren 7, 1875 Paris, Frantzia P. M. Henry
149 Medusa Irailaren 21, 1875 Tolosa, Frantzia J. Perrotin
150 Nuwa Urriaren 18, 1875 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
151 Abundantia Azaroaren 1, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
152 Atala Azaroaren 2, 1875 Paris, Frantzia P. P. Henry
153 Hilda Azaroaren 2, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
154 Bertha Azaroaren 4, 1875 Paris, Frantzia P. M. Henry
155 Scylla Azaroaren 8, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
156 Xanthippe Azaroaren 22, 1875 Pula, Kroazia J. Palisa
157 Dejanira Abenduaren 1, 1875 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
158 Koronis Urtarrilaren 4, 1876 Berlin, Alemania V. Knorre
159 Aemilia Urtarrilaren 26, 1876 Paris, Frantzia P. P. Henry
160 Una Otsailaren 20, 1876 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
161 Athor Apirilaren 19, 1876 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
162 Laurentia Apirilaren 21, 1876 Paris, Frantzia P. M. Henry
163 Erigone Apirilaren 26, 1876 Tolosa, Frantzia J. Perrotin
164 Eva Uztailaren 12, 1876 Paris, Frantzia P. P. Henry
165 Loreley Abuztuaren 9, 1876 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
166 Rhodope Abuztuaren 15, 1876 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
167 Urda Abuztuaren 28, 1876 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
168 Sibylla Irailaren 28, 1876 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
169 Zelia Irailaren 28, 1876 Paris, Frantzia P. M. Henry
170 Maria Urtarrilaren 10, 1877 Tolosa, Frantzia J. Perrotin
171 Ophelia Urtarrilaren 13, 1877 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
172 Baucis Otsailaren 5, 1877 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
173 Ino Abuztuaren 1, 1877 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
174 Phaedra Irailaren 2, 1877 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
175 Andromache Urriaren 1, 1877 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
176 Iduna Urriaren 14, 1877 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
177 Irma Azaroaren 5, 1877 Paris, Frantzia P. P. Henry
178 Belisana Azaroaren 6, 1877 Pula, Kroazia J. Palisa
179 Klytaemnestra Azaroaren 11, 1877 Ann Arbor, Estatu Batuak J. C. Watson
180 Garumna Urtarrilaren 29, 1878 Tolosa, Frantzia J. Perrotin
181 Eucharis Otsailaren 2, 1878 Marseilla, Frantzia P. Cottenot
182 Elsa Otsailaren 7, 1878 Pula, Kroazia J. Palisa
183 Istria Otsailaren 8, 1878 Pula, Kroazia J. Palisa
184 Dejopeja Otsailaren 28, 1878 Pula, Kroazia J. Palisa
185 Eunike Martxoaren 1, 1878 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
186 Celuta Apirilaren 6, 1878 Paris, Frantzia P. M. Henry
187 Lamberta Apirilaren 11, 1878 Marseilla, Frantzia J. Coggia
188 Menippe Ekainaren 18, 1878 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
189 Phthia Irailaren 9, 1878 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
190 Ismene Irailaren 22, 1878 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
191 Kolga Irailaren 30, 1878 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
192 Nausikaa Otsailaren 17, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
193 Ambrosia Otsailaren 28, 1879 Marseilla, Frantzia J. Coggia
194 Prokne Martxoaren 21, 1879 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
195 Eurykleia Apirilaren 19, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
196 Philomela Maiatzaren 14, 1879 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
197 Arete Maiatzaren 21, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
198 Ampella Ekainaren 13, 1879 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
199 Byblis Uztailaren 9, 1879 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
200 Dynamene Uztailaren 27, 1879 Clinton (New York), Estatu Batuak C. H. F. Peters
201–300 edit
201 Penelope Abuztuaren 7, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
202 Chryseïs Irailaren 11, 1879 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
203 Pompeja Irailaren 25, 1879 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
204 Kallisto Urriaren 8, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
205 Martha Urriaren 13, 1879 Pola, Kroazia J. Palisa
206 Hersilia Urriaren 13, 1879 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
207 Hedda Urriaren 17, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
208 Lacrimosa Urriaren 21, 1879 Pola, Kroazia J. Palisa
209 Dido Urriaren 22, 1879 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
210 Isabella Azaroaren 12, 1879 Pula, Kroazia J. Palisa
211 Isolda Abenduaren 10, 1879 Pola, Kroazia J. Palisa
212 Medea Otsailaren 6, 1880 Pola, Kroazia J. Palisa
213 Lilaea Otsailaren 16, 1880 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
214 Aschera Otsailaren 29, 1880 Pula, Kroazia J. Palisa
215 Oenone Apirilaren 7, 1880 Berlin, Alemania V. Knorre
216 Kleopatra Apirilaren 10, 1880 Pula, Kroazia J. Palisa
217 Eudora Abuztuaren 30, 1880 Marseilla, Frantzia J. Coggia
218 Bianca Irailaren 4, 1880 Pula, Kroazia J. Palisa
219 Thusnelda Irailaren 30, 1880 Pola, Kroazia J. Palisa
220 Stephania Maiatzaren 19, 1881 Viena, Austria J. Palisa
221 Eos Urtarrilaren 18, 1882 Viena, Austria J. Palisa
222 Lucia Otsailaren 9, 1882 Viena, Austria J. Palisa
223 Rosa Martxoaren 9, 1882 Viena, Austria J. Palisa
224 Oceana Martxoaren 30, 1882 Viena, Austria J. Palisa
225 Henrietta Apirilaren 19, 1882 Viena, Austria J. Palisa
226 Weringia Uztailaren 19, 1882 Viena, Austria J. Palisa
227 Philosophia Abuztuaren 12, 1882 Paris, Frantzia P. P. Henry
228 Agathe Abuztuaren 19, 1882 Viena, Austria J. Palisa
229 Adelinda Abuztuaren 22, 1882 Viena, Austria J. Palisa
230 Athamantis Irailaren 3, 1882 Bothkamp, Alemania K. de Ball
231 Vindobona Irailaren 10, 1882 Viena, Austria J. Palisa
232 Russia Urtarrilaren 31, 1883 Viena, Austria J. Palisa
233 Asterope Maiatzaren 11, 1883 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
234 Barbara Abuztuaren 12, 1883 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
235 Carolina Azaroaren 28, 1883 Viena, Austria J. Palisa
236 Honoria Apirilaren 26, 1884 Viena, Austria J. Palisa
237 Coelestina Ekainaren 27, 1884 Viena, Austria J. Palisa
238 Hypatia Uztailaren 1, 1884 Berlin, Alemania V. Knorre
239 Adrastea Abuztuaren 18, 1884 Viena, Austria J. Palisa
240 Vanadis Abuztuaren 27, 1884 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
241 Germania Irailaren 12, 1884 Düsseldorf, Alemania R. Luther
242 Kriemhild Irailaren 22, 1884 Viena, Austria J. Palisa
243 Ida Irailaren 29, 1884 Viena, Austria J. Palisa
244 Sita Urriaren 14, 1884 Viena, Austria J. Palisa
245 Vera Otsailaren 6, 1885 Madras, India N. R. Pogson
246 Asporina Martxoaren 6, 1885 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
247 Eukrate Martxoaren 14, 1885 Düsseldorf, Alemania R. Luther
248 Lameia Ekainaren 5, 1885 Viena, Austria J. Palisa
249 Ilse Abuztuaren 16, 1885 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
250 Bettina Irailaren 3, 1885 Viena, Austria J. Palisa
251 Sophia Urriaren 4, 1885 Viena, Austria J. Palisa
252 Clementina Urriaren 11, 1885 Niza, Frantzia J. Perrotin
253 Mathilde Azaroaren 12, 1885 Viena, Austria J. Palisa
254 Abuztuarena Martxoaren 31, 1886 Viena, Austria J. Palisa
255 Oppavia Martxoaren 31, 1886 Viena, Austria J. Palisa
256 Walpurga Apirilaren 3, 1886 Viena, Austria J. Palisa
257 Silesia Apirilaren 5, 1886 Viena, Austria J. Palisa
258 Tyche Maiatzaren 4, 1886 Düsseldorf, Alemania R. Luther
259 Aletheia Ekainaren 28, 1886 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
260 Huberta Urriaren 3, 1886 Viena, Austria J. Palisa
261 Prymno Urriaren 31, 1886 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
262 Valda Azaroaren 3, 1886 Viena, Austria J. Palisa
263 Dresda Azaroaren 3, 1886 Viena, Austria J. Palisa
264 Libussa Abenduaren 22, 1886 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
265 Anna Otsailaren 25, 1887 Viena, Austria J. Palisa
266 Aline Maiatzaren 17, 1887 Viena, Austria J. Palisa
267 Tirza Maiatzaren 27, 1887 Niza, Frantzia A. Charlois
268 Adorea Ekainaren 8, 1887 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
269 Justitia Irailaren 21, 1887 Viena, Austria J. Palisa
270 Anahita Urriaren 8, 1887 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
271 Penthesilea Urriaren 13, 1887 Berlin, Alemania V. Knorre
272 Antonia Otsailaren 4, 1888 Niza, Frantzia A. Charlois
273 Atropos Martxoaren 8, 1888 Viena, Austria J. Palisa
274 Philagoria Apirilaren 3, 1888 Viena, Austria J. Palisa
275 Sapientia Apirilaren 15, 1888 Viena, Austria J. Palisa
276 Adelheid Apirilaren 17, 1888 Viena, Austria J. Palisa
277 Elvira Maiatzaren 3, 1888 Niza, Frantzia A. Charlois
278 Paulina Maiatzaren 16, 1888 Viena, Austria J. Palisa
279 Thule Urriaren 25, 1888 Viena, Austria J. Palisa
280 Philia Urriaren 29, 1888 Viena, Austria J. Palisa
281 Lucretia Urriaren 31, 1888 Viena, Austria J. Palisa
282 Clorinde Urtarrilaren 28, 1889 Niza, Frantzia A. Charlois
283 Emma Otsailaren 8, 1889 Niza, Frantzia A. Charlois
284 Amalia Maiatzaren 29, 1889 Niza, Frantzia A. Charlois
285 Regina Abuztuaren 3, 1889 Niza, Frantzia A. Charlois
286 Iclea Abuztuaren 3, 1889 Viena, Austria J. Palisa
287 Nephthys Abuztuaren 25, 1889 Clinton, New York, Estatu Batuak C. H. F. Peters
288 Glauke Otsailaren 20, 1890 Düsseldorf, Alemania R. Luther
289 Nenetta Martxoaren 10, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
290 Bruna Martxoaren 20, 1890 Viena, Austria J. Palisa
291 Alice Apirilaren 25, 1890 Viena, Austria J. Palisa
292 Ludovica Apirilaren 25, 1890 Viena, Austria J. Palisa
293 Brasilia Maiatzaren 20, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
294 Felicia Uztailaren 15, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
295 Theresia Abuztuaren 17, 1890 Viena, Austria J. Palisa
296 Phaëtusa Abuztuaren 19, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
297 Caecilia Irailaren 9, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
298 Baptistina Irailaren 9, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
299 Thora Urriaren 6, 1890 Viena, Austria J. Palisa
300 Geraldina Urriaren 3, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
301–400 edit
301 Bavaria Azaroaren 16, 1890 Viena, Austria J. Palisa
302 Clarissa Azaroaren 14, 1890 Niza, Frantzia A. Charlois
303 Josephina Otsailaren 12, 1891 Erroma, Italia E. Millosevich
304 Olga Otsailaren 14, 1891 Viena, Austria J. Palisa
305 Gordonia Otsailaren 16, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
306 Unitas Martxoaren 1, 1891 Erroma, Italia E. Millosevich
307 Nike Martxoaren 5, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
308 Polyxo Martxoaren 31, 1891 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
309 Fraternitas Apirilaren 6, 1891 Viena, Austria J. Palisa
310 Margarita Maiatzaren 16, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
311 Claudia Ekainaren 11, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
312 Pierretta Abuztuaren 28, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
313 Chaldaea Abuztuaren 30, 1891 Viena, Austria J. Palisa
314 Rosalia Irailaren 1, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
315 Constantia Irailaren 4, 1891 Viena, Austria J. Palisa
316 Goberta Irailaren 8, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
317 Roxane Irailaren 11, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
318 Magdalena Irailaren 24, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
319 Leona Urriaren 8, 1891 Niza, Frantzia A. Charlois
320 Katharina Urriaren 11, 1891 Viena, Austria J. Palisa
321 Florentina Urriaren 15, 1891 Viena, Austria J. Palisa
322 Phaeo Azaroaren 27, 1891 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
323 Brucia Abenduaren 22, 1891 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
324 Bamberga Otsailaren 25, 1892 Viena, Austria J. Palisa
325 Heidelberga Martxoaren 4, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
326 Tamara Martxoaren 19, 1892 Viena, Austria J. Palisa
327 Columbia Martxoaren 22, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
328 Gudrun Martxoaren 18, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
329 Svea Martxoaren 21, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
330 Adalberta Otsailaren 2, 1910 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
331 Etheridgea Apirilaren 1, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
332 Siri Martxoaren 19, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
333 Badenia Abuztuaren 22, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
334 Chicago Abuztuaren 23, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
335 Roberta Irailaren 1, 1892 Heidelberg, Alemania A. Staus
336 Lacadiera Irailaren 19, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
337 Devosa Irailaren 22, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
338 Budrosa Irailaren 25, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
339 Dorothea Irailaren 25, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
340 Eduarda Irailaren 25, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
341 California Irailaren 25, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
342 Endymion Urriaren 17, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
343 Ostara Azaroaren 15, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
344 Desiderata Azaroaren 15, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
345 Tercidina Azaroaren 23, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
346 Hermentaria Azaroaren 25, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
347 Pariana Azaroaren 28, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
348 May Azaroaren 28, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
349 Dembowska Abenduaren 9, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
350 Ornamenta Abenduaren 14, 1892 Niza, Frantzia A. Charlois
351 Yrsa Abenduaren 16, 1892 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
352 Gisela Urtarrilaren 12, 1893 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
353 Ruperto-Carola Urtarrilaren 16, 1893 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
354 Eleonora Urtarrilaren 17, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
355 Gabriella Urtarrilaren 20, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
356 Liguria Urtarrilaren 21, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
357 Ninina Otsailaren 11, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
358 Apollonia Martxoaren 8, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
359 Georgia Martxoaren 10, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
360 Carlova Martxoaren 11, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
361 Bononia Martxoaren 11, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
362 Havnia Martxoaren 12, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
363 Padua Martxoaren 17, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
364 Isara Martxoaren 19, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
365 Corduba Martxoaren 21, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
366 Vincentina Martxoaren 21, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
367 Amicitia Maiatzaren 19, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
368 Haidea Maiatzaren 19, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
369 Aëria Uztailaren 4, 1893 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
370 Modestia Uztailaren 14, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
371 Bohemia Uztailaren 16, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
372 Palma Abuztuaren 19, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
373 Melusina Irailaren 15, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
374 Burgundia Irailaren 18, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
375 Ursula Irailaren 18, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
376 Geometria Irailaren 18, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
377 Campania Irailaren 20, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
378 Holmia Abenduaren 6, 1893 Niza, Frantzia A. Charlois
379 Huenna Urtarrilaren 8, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
380 Fiducia Urtarrilaren 8, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
381 Myrrha Urtarrilaren 10, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
382 Dodona Urtarrilaren 29, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
383 Janina Urtarrilaren 29, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
384 Burdigala Otsailaren 11, 1894 Bordeaux, Frantzia F. Courty
385 Ilmatar Martxoaren 1, 1894 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
386 Siegena Martxoaren 1, 1894 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
387 Aquitania Martxoaren 5, 1894 Bordeaux, Frantzia F. Courty
388 Charybdis Martxoaren 7, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
389 Industria Martxoaren 8, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
390 Alma Martxoaren 24, 1894 Paris, Frantzia G. Bigourdan
391 Ingeborg Azaroaren 1, 1894 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
392 Wilhelmina Azaroaren 4, 1894 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
393 Lampetia Azaroaren 4, 1894 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
394 Arduina Azaroaren 19, 1894 Marseilla, Frantzia A. Borrelly
395 Delia Azaroaren 30, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
396 Aeolia Abenduaren 1, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
397 Vienna Abenduaren 19, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
398 Admete Abenduaren 28, 1894 Niza, Frantzia A. Charlois
399 Persephone Otsailaren 23, 1895 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
400 Ducrosa Martxoaren 15, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
401–500 edit
401 Ottilia Martxoaren 16, 1895 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
402 Chloë Martxoaren 21, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
403 Cyane Maiatzaren 18, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
404 Arsinoë Ekainaren 20, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
405 Thia Uztailaren 23, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
406 Erna Abuztuaren 22, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
407 Arachne Urriaren 13, 1895 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
408 Fama Urriaren 13, 1895 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
409 Aspasia Abenduaren 9, 1895 Niza, Frantzia A. Charlois
410 Chloris Urtarrilaren 7, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
411 Xanthe Urtarrilaren 7, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
412 Elisabetha Urtarrilaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
413 Edburga Urtarrilaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
414 Liriope Urtarrilaren 16, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
415 Palatia Otsailaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
416 Vaticana Maiatzaren 4, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
417 Suevia Maiatzaren 6, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
418 Alemannia Irailaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
419 Aurelia Irailaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
420 Bertholda Irailaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
421 Zähringia Irailaren 7, 1896 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
422 Berolina Urriaren 8, 1896 Berlin, Alemania G. Witt
423 Diotima Abenduaren 7, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
424 Gratia Abenduaren 31, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
425 Cornelia Abenduaren 28, 1896 Niza, Frantzia A. Charlois
426 Hippo Abuztuaren 25, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
427 Galene Abuztuaren 27, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
428 Monachia Azaroaren 18, 1897 Munich, Alemania W. Villiger
429 Lotis Azaroaren 23, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
430 Hybris Abenduaren 18, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
431 Nephele Abenduaren 18, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
432 Pythia Abenduaren 18, 1897 Niza, Frantzia A. Charlois
433 Eros Abuztuaren 13, 1898 Berlin, Alemania G. Witt
434 Hungaria Irailaren 11, 1898 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
435 Ella Irailaren 11, 1898 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
436 Patricia Irailaren 13, 1898 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
437 Rhodia Uztailaren 16, 1898 Niza, Frantzia A. Charlois
438 Zeuxo Azaroaren 8, 1898 Niza, Frantzia A. Charlois
439 Ohio Urriaren 13, 1898 Mount Hamilton, California, Estatu Batuak E. F. Coddington
440 Theodora Urriaren 13, 1898 Mount Hamilton, California, Estatu Batuak E. F. Coddington
441 Bathilde Abenduaren 8, 1898 Niza, Frantzia A. Charlois
442 Eichsfeldia Otsailaren 15, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
443 Photographica Otsailaren 17, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
444 Gyptis Martxoaren 31, 1899 Marseila, Frantzia J. Coggia
445 Edna Urriaren 2, 1899 Mount Hamilton, California Estatu Batuak E. F. Coddington
446 Aeternitas Urriaren 27, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
447 Valentine Urriaren 27, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
448 Natalie Urriaren 27, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
449 Hamburga Urriaren 31, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
450 Brigitta Urriaren 10, 1899 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Schwassmann
451 Patientia Abenduaren 4, 1899 Niza, Frantzia A. Charlois
452 Hamiltonia Abenduaren 6, 1899 Mount Hamilton, California, Estatu Batuak J. E. Keeler
453 Tea Otsailaren 22, 1900 Niza, Frantzia A. Charlois
454 Mathesis Martxoaren 28, 1900 Heidelberg, Alemania A. Schwassmann
455 Bruchsalia Maiatzaren 22, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
456 Abnoba Ekainaren 4, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
457 Alleghenia Irailaren 15, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
458 Hercynia Irailaren 21, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf,A. Schwassmann
459 Signe Urriaren 22, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
460 Scania Urriaren 22, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
461 Saskia Urriaren 22, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
462 Eriphyla Urriaren 22, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
463 Lola Urriaren 31, 1900 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
464 Megaira Urtarrilaren 9, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
465 Alekto Urtarrilaren 13, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
466 Tisiphone Urtarrilaren 17, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, L. Carnera
467 Laura Urtarrilaren 9, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
468 Lina Urtarrilaren 18, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
469 Argentina Otsailaren 20, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
470 Kilia Apirilaren 21, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
471 Papagena Ekainaren 7, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
472 Roma Uztailaren 11, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
473 Nolli Otsailaren 13, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
474 Prudentia Otsailaren 13, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
475 Ocllo Abuztuaren 14, 1901 Arequipa, Peru D. Stewart
476 Hedwig Abuztuaren 17, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
477 Italia Abuztuaren 23, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
478 Tergeste Irailaren 21, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
479 Caprera Azaroaren 12, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
480 Hansa Maiatzaren 21, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, L. Carnera
481 Emita Otsailaren 12, 1902 Heidelberg, Alemania L. Carnera
482 Petrina Martxoaren 3, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
483 Seppina Martxoaren 4, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
484 Pittsburghia Apirilaren 29, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
485 Genua Maiatzaren 7, 1902 Heidelberg, Alemania L. Carnera
486 Cremona Maiatzaren 11, 1902 Heidelberg, Alemania L. Carnera
487 Venetia Uztailaren 9, 1902 Heidelberg, Alemania L. Carnera
488 Kreusa Ekainaren 26, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, L. Carnera
489 Comacina Irailaren 2, 1902 Heidelberg, Alemania L. Carnera
490 Veritas Irailaren 3, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
491 Carina Irailaren 3, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
492 Gismonda Irailaren 3, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
493 Griseldis Irailaren 7, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
494 Virtus Urriaren 7, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
495 Eulalia Urriaren 25, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
496 Gryphia Urriaren 25, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
497 Iva Azaroaren 4, 1902 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
498 Tokio Abenduaren 2, 1902 Niza, Frantzia A. Charlois
499 Venusia Abenduaren 24, 1902 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
500 Selinur Urtarrilaren 16, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
501–600 edit
501 Urhixidur Urtarrilaren 18, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
502 Sigune Urtarrilaren 19, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
503 Evelyn Urtarrilaren 19, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
504 Cora Ekainaren 30, 1902 Arequipa, Peru S. I. Bailey
505 Cava Abuztuaren 21, 1902 Arequipa, Peru R. H. Frost
506 Marion Otsailaren 17, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
507 Laodica Otsailaren 19, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
508 Princetonia Apirilaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
509 Iolanda Apirilaren 28, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
510 Mabella Maiatzaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
511 Davida Maiatzaren 30, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
512 Taurinensis Ekainaren 23, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
513 Centesima Abuztuaren 24, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
514 Armida Abuztuaren 24, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
515 Athalia Irailaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
516 Amherstia Irailaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
517 Edith Irailaren 22, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
518 Halawe Urriaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
519 Sylvania Urriaren 20, 1903 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
520 Franziska Urriaren 27, 1903 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, P. Götz
521 Brixia Urtarrilaren 10, 1904 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
522 Helga Urtarrilaren 10, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
523 Ada Urtarrilaren 27, 1904 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
524 Fidelio Martxoaren 14, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
525 Adelaide Urriaren 21, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
526 Jena Martxoaren 14, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
527 Euryanthe Martxoaren 20, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
528 Rezia Martxoaren 20, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
529 Preziosa Martxoaren 20, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
530 Turandot Apirilaren 11, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
531 Zerlina Apirilaren 12, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
532 Herculina Apirilaren 20, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
533 Sara Apirilaren 19, 1904 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
534 Nassovia Apirilaren 19, 1904 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
535 Montague Maiatzaren 7, 1904 Heidelberg, Alemania R. S. Dugan
536 Merapi Maiatzaren 11, 1904 Washington Hiria, Estatu Batuak G. H. Peters
537 Pauly Uztailaren 7, 1904 Niza, Frantzia A. Charlois
538 Friederike Uztailaren 18, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
539 Pamina Abuztuaren 2, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
540 Rosamunde Abuztuaren 3, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
541 Deborah Abuztuaren 4, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
542 Susanna Abuztuaren 15, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz, A. Kopff
543 Charlotte Irailaren 11, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
544 Jetta Irailaren 11, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
545 Messalina Urriaren 3, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
546 Herodias Urriaren 10, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
547 Praxedis Urriaren 14, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
548 Kressida Urriaren 14, 1904 Heidelberg, Alemania P. Götz
549 Jessonda Azaroaren 15, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
550 Senta Azaroaren 16, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
551 Ortrud Azaroaren 16, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
552 Sigelinde Abenduaren 14, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
553 Kundry Abenduaren 27, 1904 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
554 Peraga Urtarrilaren 8, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
555 Norma Urtarrilaren 14, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
556 Phyllis Urtarrilaren 8, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
557 Violetta Urtarrilaren 26, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
558 Carmen Otsailaren 9, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
559 Nanon Martxoaren 8, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
560 Delila Martxoaren 13, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
561 Ingwelde Martxoaren 26, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
562 Salome Apirilaren 3, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
563 Suleika Apirilaren 6, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
564 Dudu Maiatzaren 9, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
565 Marbachia Maiatzaren 9, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
566 Stereoskopia Maiatzaren 28, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
567 Eleutheria Maiatzaren 28, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
568 Cheruskia Uztailaren 26, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
569 Misa Uztailaren 27, 1905 Viena, Austria J. Palisa
570 Kythera Uztailaren 30, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
571 Dulcinea Irailaren 4, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
572 Rebekka Irailaren 19, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
573 Recha Irailaren 19, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
574 Reginhild Irailaren 19, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
575 Renate Irailaren 19, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
576 Emanuela Irailaren 22, 1905 Heidelberg, Alemania P. Götz
577 Rhea Urriaren 20, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
578 Happelia Azaroaren 1, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
579 Sidonia Azaroaren 3, 1905 Heidelberg, Alemania A. Kopff
580 Selene Abenduaren 17, 1905 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
581 Tauntonia Abenduaren 24, 1905 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
582 Olympia Urtarrilaren 23, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
583 Klotilde Abenduaren 31, 1905 Viena, Austria J. Palisa
584 Semiramis Urtarrilaren 15, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
585 Bilkis Otsailaren 16, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
586 Thekla Otsailaren 21, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
587 Hypsipyle Otsailaren 22, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
588 Achilles Otsailaren 22, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
589 Croatia Martxoaren 3, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
590 Tomyris Martxoaren 4, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
591 Irmgard Martxoaren 14, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
592 Bathseba Martxoaren 18, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
593 Titania Martxoaren 20, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
594 Mireille Martxoaren 27, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
595 Polyxena Martxoaren 27, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
596 Scheila Otsailaren 21, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
597 Bandusia Apirilaren 16, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
598 Octavia Apirilaren 13, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
599 Luisa Apirilaren 25, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
600 Musa Ekainaren 14, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
601–700 edit
601 Nerthus Ekainaren 21, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
602 Marianna Otsailaren 16, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
603 Timandra Otsailaren 16, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
604 Tekmessa Otsailaren 16, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
605 Juvisia Abuztuaren 27, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
606 Brangäne Irailaren 18, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
607 Jenny Irailaren 18, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
608 Adolfine Irailaren 18, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
609 Fulvia Irailaren 24, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
610 Valeska Irailaren 26, 1906 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
611 Valeria Irailaren 24, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
612 Veronika Urriaren 8, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
613 Ginevra Urriaren 11, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
614 Pia Urriaren 11, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
615 Roswitha Urriaren 11, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
616 Elly Urriaren 17, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
617 Patroclus Urriaren 17, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
618 Elfriede Urriaren 17, 1906 Heidelberg, Alemania K. Lohnert
619 Triberga Urriaren 22, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
620 Drakonia Urriaren 26, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
621 Werdandi Azaroaren 11, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
622 Esther Azaroaren 13, 1906 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
623 Chimaera Urtarrilaren 22, 1907 Heidelberg, Alemania K. Lohnert
624 Hektor Otsailaren 10, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
625 Xenia Otsailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
626 Notburga Otsailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
627 Charis Martxoaren 4, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
628 Christine Martxoaren 7, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
629 Bernardina Martxoaren 7, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
630 Euphemia Martxoaren 7, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
631 Philippina Martxoaren 21, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
632 Pyrrha Apirilaren 5, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
633 Zelima Maiatzaren 12, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
634 Ute Maiatzaren 12, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
635 Vundtia Ekainaren 9, 1907 Heidelberg, Alemania K. Lohnert
636 Erika Otsailaren 8, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
637 Chrysothemis Martxoaren 11, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
638 Moira Maiatzaren 5, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
639 Latona Uztailaren 19, 1907 Heidelberg, Alemania K. Lohnert
640 Brambilla Abuztuaren 29, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
641 Agnes Irailaren 8, 1907 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
642 Clara Irailaren 8, 1907 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
643 Scheherezade Irailaren 8, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
644 Cosima Irailaren 7, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
645 Agrippina Irailaren 13, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
646 Kastalia Irailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
647 Adelgunde Irailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
648 Pippa Irailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
649 Josefa Irailaren 11, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
650 Amalasuntha Urriaren 4, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
651 Antikleia Urriaren 4, 1907 Heidelberg, Alemania A. Kopff
652 Jubilatrix Azaroaren 4, 1907 Viena, Austria J. Palisa
653 Berenike Azaroaren 27, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
654 Zelinda Urtarrilaren 4, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
655 Briseïs Azaroaren 4, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
656 Beagle Urtarrilaren 22, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
657 Gunlöd Urtarrilaren 23, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
658 Asteria Urtarrilaren 23, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
659 Nestor Martxoaren 23, 1908 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
660 Crescentia Urtarrilaren 8, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
661 Cloelia Otsailaren 22, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
662 Newtonia Martxoaren 30, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
663 Gerlinde Ekainaren 24, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
664 Judith Ekainaren 24, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
665 Sabine Uztailaren 22, 1908 Heidelberg, Alemania W. Lorenz
666 Desdemona Uztailaren 23, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
667 Denise Uztailaren 23, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
668 Dora Uztailaren 27, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
669 Kypria Abuztuaren 20, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
670 Ottegebe Abuztuaren 20, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
671 Carnegia Irailaren 21, 1908 Viena, Austria J. Palisa
672 Astarte Irailaren 21, 1908 Heidelberg, Alemania A. Kopff
673 Edda Irailaren 20, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
674 Rachele Urriaren 28, 1908 Heidelberg, Alemania W. Lorenz
675 Ludmilla Abuztuaren 30, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
676 Melitta Urtarrilaren 16, 1909 Greenwich, Ingalaterra P. Melotte
677 Aaltje Urtarrilaren 18, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
678 Fredegundis Urtarrilaren 22, 1909 Heidelberg, Alemania W. Lorenz
679 Pax Urtarrilaren 28, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
680 Genoveva Apirilaren 22, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
681 Gorgo Maiatzaren 13, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
682 Hagar Ekainaren 17, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
683 Lanzia Uztailaren 23, 1909 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
684 Hildburg Abuztuaren 8, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
685 Hermia Abuztuaren 12, 1909 Heidelberg, Alemania W. Lorenz
686 Gersuind Abuztuaren 15, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
687 Tinette Abuztuaren 16, 1909 Viena, Austria J. Palisa
688 Melanie Abuztuaren 25, 1909 Viena, Austria J. Palisa
689 Zita Irailaren 12, 1909 Viena, Austria J. Palisa
690 Wratislavia Urriaren 16, 1909 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
691 Lehigh Abenduaren 11, 1909 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
692 Hippodamia Azaroaren 5, 1901 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf, A. Kopff
693 Zerbinetta Irailaren 21, 1909 Heidelberg, Alemania A. Kopff
694 Ekard Azaroaren 7, 1909 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
695 Bella Azaroaren 7, 1909 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
696 Leonora Urtarrilaren 10, 1910 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
697 Galilea Otsailaren 14, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
698 Ernestina Martxoaren 5, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
699 Hela Ekainaren 5, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
700 Auravictrix Ekainaren 5, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
701–800 edit
701 Oriola Uztailaren 12, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
702 Alauda Uztailaren 16, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
703 Noëmi Urriaren 3, 1910 Viena, Austria J. Palisa
704 Interamnia Urriaren 2, 1910 Teramo, Italia V. Cerulli
705 Erminia Urriaren 6, 1910 Heidelberg, Alemania E. Ernst
706 Hirundo Urriaren 9, 1910 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
707 Steïna Abenduaren 22, 1910 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
708 Raphaela Otsailaren 3, 1911 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
709 Fringilla Otsailaren 3, 1911 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
710 Gertrud Otsailaren 28, 1911 Viena, Austria J. Palisa
711 Marmulla Martxoaren 1, 1911 Viena, Austria J. Palisa
712 Boliviana Martxoaren 19, 1911 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
713 Luscinia Apirilaren 18, 1911 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
714 Ulula Maiatzaren 18, 1911 Heidelberg, Alemania J. Helffrich
715 Transvaalia Apirilaren 22, 1911 Johannesburgo, Hegoafrika H. E. Wood
716 Berkeley Uztailaren 30, 1911 Viena, Austria J. Palisa
717 Wisibada Abuztuaren 26, 1911 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
718 Erida Irailaren 29, 1911 Viena, Austria J. Palisa
719 Albert Urriaren 3, 1911 Viena, Austria J. Palisa
720 Bohlinia Urriaren 18, 1911 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
721 Tabora Urriaren 18, 1911 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
722 Frieda Urriaren 18, 1911 Viena, Austria J. Palisa
723 Hammonia Urriaren 21, 1911 Viena, Austria J. Palisa
724 Hapag Urriaren 21, 1911 Viena, Austria J. Palisa
725 Amanda Urriaren 21, 1911 Viena, Austria J. Palisa
726 Joëlla Azaroaren 22, 1911 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
727 Nipponia Otsailaren 11, 1912 Heidelberg, Alemania A. Massinger
728 Leonisis Otsailaren 16, 1912 Viena, Austria J. Palisa
729 Watsonia Otsailaren 9, 1912 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
730 Athanasia Apirilaren 10, 1912 Viena, Austria J. Palisa
731 Sorga Apirilaren 15, 1912 Heidelberg, Alemania A. Massinger
732 Tjilaki Apirilaren 15, 1912 Heidelberg, Alemania A. Massinger
733 Mocia Irailaren 16, 1912 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
734 Benda Urriaren 11, 1912 Viena, Austria J. Palisa
735 Marghanna Abenduaren 9, 1912 Heidelberg, Alemania H. Vogt
736 Harvard Azaroaren 16, 1912 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
737 Arequipa Abenduaren 7, 1912 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
738 Alagasta Urtarrilaren 7, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
739 Mandeville Otsailaren 7, 1913 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
740 Cantabia Otsailaren 10, 1913 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
741 Botolphia Otsailaren 10, 1913 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
742 Edisona Otsailaren 23, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
743 Eugenisis Otsailaren 25, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
744 Aguntina Otsailaren 26, 1913 Viena, Austria J. Rheden
745 Mauritia Martxoaren 1, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
746 Marlu Martxoaren 1, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
747 Winchester Martxoaren 7, 1913 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
748 Simeïsa Martxoaren 14, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
749 Malzovia Apirilaren 5, 1913 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
750 Oskar Apirilaren 28, 1913 Viena, Austria J. Palisa
751 Faïna Apirilaren 28, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
752 Sulamitis Apirilaren 30, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
753 Tiflis Apirilaren 30, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
754 Malabar Abuztuaren 22, 1906 Heidelberg, Alemania A. Kopff
755 Quintilla Apirilaren 6, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
756 Lilliana Apirilaren 26, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
757 Portlandia Irailaren 30, 1908 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
758 Mancunia Maiatzaren 18, 1912 Johannesburgo, Hegoafrika H. E. Wood
759 Vinifera Abuztuaren 26, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
760 Massinga Abuztuaren 28, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
761 Brendelia Irailaren 8, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
762 Pulcova Irailaren 3, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
763 Cupido Irailaren 25, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
764 Gedania Irailaren 26, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
765 Mattiaca Irailaren 26, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
766 Moguntia Irailaren 29, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
767 Bondia Irailaren 23, 1913 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
768 Struveana Urriaren 4, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
769 Tatjana Urriaren 6, 1913 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
770 Bali Urriaren 31, 1913 Heidelberg, Alemania A. Massinger
771 Libera Azaroaren 21, 1913 Viena, Austria J. Rheden
772 Tanete Abenduaren 19, 1913 Heidelberg, Alemania A. Massinger
773 Irmintraud Abenduaren 22, 1913 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
774 Armor Abenduaren 19, 1913 Paris, Frantzia C. le Morvan
775 Lumière Urtarrilaren 6, 1914 Niza, Frantzia J. Lagrula
776 Berbericia Urtarrilaren 24, 1914 Heidelberg, Alemania A. Massinger
777 Gutemberga Urtarrilaren 24, 1914 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
778 Theobalda Urtarrilaren 25, 1914 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
779 Nina Urtarrilaren 25, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
780 Armenia Urtarrilaren 25, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
781 Kartvelia Urtarrilaren 25, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
782 Montefiore Martxoaren 18, 1914 Viena, Austria J. Palisa
783 Nora Martxoaren 18, 1914 Viena, Austria J. Palisa
784 Pickeringia Martxoaren 20, 1914 Winchester, Estatu Batuak J. H. Metcalf
785 Zwetana Martxoaren 30, 1914 Heidelberg, Alemania A. Massinger
786 Bredichina Apirilaren 20, 1914 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
787 Moskva Apirilaren 20, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
788 Hohensteina Apirilaren 28, 1914 Heidelberg, Alemania F. Kaiser
789 Lena Ekainaren 24, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
790 Pretoria Urtarrilaren 16, 1912 Johannesburgo, Hegoafrika H. E. Wood
791 Ani Ekainaren 29, 1914 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
792 Metcalfia Martxoaren 20, 1907 Taunton, Estatu Batuak J. H. Metcalf
793 Arizona Apirilaren 9, 1907 Flagstaff, Arizona P. Lowell
794 Irenaea Abuztuaren 27, 1914 Viena, Austria J. Palisa
795 Fini Irailaren 26, 1914 Viena, Austria J. Palisa
796 Sarita Urriaren 15, 1914 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
797 Montana Azaroaren 17, 1914 Bergedorf, Alemania H. Thiele
798 Ruth Azaroaren 21, 1914 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
799 Gudula Martxoaren 9, 1915 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
800 Kressmannia Martxoaren 20, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
801–900 edit
801 Helwerthia Martxoaren 20, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
802 Epyaxa Martxoaren 20, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
803 Picka Martxoaren 21, 1915 Viena, Austria J. Palisa
804 Hispania Martxoaren 20, 1915 Bartzelona, Espainia J. Comas Solá
805 Hormuthia Apirilaren 17, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
806 Gyldenia Apirilaren 18, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
807 Ceraskia Apirilaren 18, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
808 Merxia Urriaren 11, 1901 Heidelberg, Alemania L. Carnera
809 Lundia Abuztuaren 11, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
810 Atossa Irailaren 8, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
811 Nauheima Irailaren 8, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
812 Adele Irailaren 8, 1915 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
813 Baumeia Azaroaren 28, 1915 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
814 Tauris Urtarrilaren 2, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
815 Coppelia Otsailaren 2, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
816 Juliana Otsailaren 8, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
817 Annika Otsailaren 6, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
818 Kapteynia Otsailaren 21, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
819 Barnardiana Martxoaren 3, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
820 Adriana Martxoaren 30, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
821 Fanny Martxoaren 31, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
822 Lalage Martxoaren 31, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
823 Sisigambis Martxoaren 31, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
824 Anastasia Martxoaren 25, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
825 Tanina Martxoaren 27, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
826 Henrika Apirilaren 28, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
827 Wolfiana Abuztuaren 29, 1916 Viena, Austria J. Palisa
828 Lindemannia Abuztuaren 29, 1916 Viena, Austria J. Palisa
829 Academia Abuztuaren 25, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
830 Petropolitana Abuztuaren 25, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
831 Stateira Irailaren 20, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
832 Karin Irailaren 20, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
833 Monica Irailaren 20, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
834 Burnhamia Irailaren 20, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
835 Olivia Irailaren 23, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
836 Jole Irailaren 23, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
837 Schwarzschilda Irailaren 23, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
838 Seraphina Irailaren 24, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
839 Valborg Irailaren 24, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
840 Zenobia Irailaren 25, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
841 Arabella Urriaren 1, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
842 Kerstin Urriaren 1, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
843 Nicolaia Irailaren 30, 1916 Bergedorf, Alemania H. Thiele
844 Leontina Urriaren 1, 1916 Viena, Austria J. Rheden
845 Naëma Azaroaren 16, 1916 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
846 Lipperta Azaroaren 26, 1916 Bergedorf, Alemania K. Gyllenberg
847 Agnia Irailaren 2, 1915 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
848 Inna Irailaren 5, 1915 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
849 Ara Otsailaren 9, 1912 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
850 Altona Martxoaren 27, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
851 Zeissia Apirilaren 2, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
852 Wladilena Apirilaren 2, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
853 Nansenia Apirilaren 2, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
854 Frostia Apirilaren 3, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
855 Newcombia Apirilaren 3, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
856 Backlunda Apirilaren 3, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
857 Glasenappia Apirilaren 6, 1916 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
858 El Djezaïr Maiatzaren 26, 1916 Arjel, Arjelia F. Sy
859 Bouzaréah Urriaren 2, 1916 Arjel, Arjelia F. Sy
860 Ursina Urtarrilaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
861 Aïda Urtarrilaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
862 Franzia Urtarrilaren 28, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
863 Benkoela Otsailaren 9, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
864 Aase Irailaren 30, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
865 Zubaida Otsailaren 15, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
866 Fatme Otsailaren 25, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
867 Kovacia Otsailaren 25, 1917 Viena, Austria J. Palisa
868 Lova Apirilaren 26, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
869 Mellena Maiatzaren 9, 1917 Bergedorf, Alemania R. Schorr
870 Manto Maiatzaren 12, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
871 Amneris Maiatzaren 14, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
872 Holda Maiatzaren 21, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
873 Mechthild Maiatzaren 21, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
874 Rotraut Maiatzaren 25, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
875 Nymphe Maiatzaren 19, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
876 Scott Ekainaren 20, 1917 Viena, Austria J. Palisa
877 Walküre Irailaren 13, 1915 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
878 Mildred Irailaren 6, 1916 Mount Wilson Observatory, Estatu Batuak S. B. Nicholson
879 Ricarda Uztailaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
880 Herba Uztailaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
881 Athene Uztailaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
882 Swetlana Abuztuaren 15, 1917 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
883 Matterania Irailaren 14, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
884 Priamus Irailaren 22, 1917 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
885 Ulrike Irailaren 23, 1917 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
886 Washingtonia Azaroaren 16, 1917 Washington Hiria, Estatu Batuak G. H. Peters
887 Alinda Urtarrilaren 3, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
888 Parysatis Otsailaren 2, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
889 Erynia Martxoaren 5, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
890 Waltraut Martxoaren 11, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
891 Gunhild Maiatzaren 17, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
892 Seeligeria Maiatzaren 31, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
893 Leopoldina Maiatzaren 31, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
894 Erda Ekainaren 4, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
895 Helio Uztailaren 11, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
896 Sphinx Abuztuaren 1, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
897 Lysistrata Abuztuaren 3, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
898 Hildegard Abuztuaren 3, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
899 Jokaste Abuztuaren 3, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
900 Rosalinde Abuztuaren 10, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
901–1000 edit
901 Brunsia Abuztuaren 30, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
902 Probitas Irailaren 3, 1918 Viena, Austria J. Palisa
903 Nealley Irailaren 13, 1918 Viena, Austria J. Palisa
904 Rockefellia Urriaren 29, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
905 Universitas Urriaren 30, 1918 Bergedorf, Alemania A. Schwassmann
906 Repsolda Urriaren 30, 1918 Bergedorf, Alemania A. Schwassmann
907 Rhoda Azaroaren 12, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
908 Buda Azaroaren 30, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
909 Ulla Otsailaren 7, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
910 Anneliese Martxoaren 1, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
911 Agamemnon Martxoaren 19, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
912 Maritima Apirilaren 27, 1919 Bergedorf, Alemania A. Schwassmann
913 Otila Maiatzaren 19, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
914 Palisana Uztailaren 4, 1919 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
915 Cosette Abenduaren 14, 1918 Arjel, Arjelia F. Gonnessiat
916 America Abuztuaren 7, 1915 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
917 Lyka Irailaren 5, 1915 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
918 Itha Abuztuaren 22, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
919 Ilsebill Urriaren 30, 1918 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
920 Rogeria Irailaren 1, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
921 Jovita Irailaren 4, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
922 Schlutia Irailaren 18, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
923 Herluga Irailaren 30, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
924 Toni Urriaren 20, 1919 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
925 Alphonsina Urtarrilaren 13, 1920 Bartzelona, Espainia J. Comas Solá
926 Imhilde Otsailaren 15, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
927 Ratisbona Otsailaren 16, 1920 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
928 Hildrun Otsailaren 23, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
929 Algunde Martxoaren 10, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
930 Westphalia Martxoaren 10, 1920 Bergedorf, Alemania W. Baade
931 Whittemora Martxoaren 19, 1920 Arjel, Arjelia F. Gonnessiat
932 Hooveria Martxoaren 23, 1920 Viena, Austria J. Palisa
933 Susi Otsailaren 10, 1927 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
934 Thüringia Abuztuaren 15, 1920 Bergedorf, Alemania W. Baade
935 Clivia Irailaren 7, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
936 Kunigunde Irailaren 8, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
937 Bethgea Irailaren 12, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
938 Chlosinde Irailaren 9, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
939 Isberga Urriaren 4, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
940 Kordula Urriaren 10, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
941 Murray Urriaren 10, 1920 Viena, Austria J. Palisa
942 Romilda Urriaren 11, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
943 Begonia Urriaren 20, 1920 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
944 Hidalgo Urriaren 31, 1920 Bergedorf, Alemania W. Baade
945 Barcelona Otsailaren 3, 1921 Bartzelona, Espainia J. Comas Solá
946 Poësia Otsailaren 11, 1921 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
947 Monterosa Otsailaren 8, 1921 Bergedorf, Alemania A. Schwassmann
948 Jucunda Martxoaren 3, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
949 Hel Martxoaren 11, 1921 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
950 Ahrensa Apirilaren 1, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
951 Gaspra Uztailaren 30, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
952 Caia Urriaren 27, 1916 Simeiz Observatory, Krimea G. N. Neujmin
953 Painleva Apirilaren 29, 1921 Arjel, Arjelia B. Jekhovsky
954 Li Abuztuaren 4, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
955 Alstede Abuztuaren 5, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
956 Elisa Abuztuaren 8, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
957 Camelia Irailaren 7, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
958 Asplinda Irailaren 28, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
959 Arne Irailaren 30, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
960 Birgit Urriaren 1, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
961 Gunnie Urriaren 10, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
962 Aslög Urriaren 25, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
963 Iduberga Urriaren 26, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
964 Subamara Urriaren 27, 1921 Viena, Austria J. Palisa
965 Angelica Azaroaren 4, 1921 La Plata, Argentina J. Hartmann
966 Muschi Azaroaren 9, 1921 Bergedorf, Alemania W. Baade
967 Helionape Azaroaren 9, 1921 Bergedorf, Alemania W. Baade
968 Petunia Azaroaren 24, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
969 Leocadia Azaroaren 5, 1921 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
970 Primula Azaroaren 29, 1921 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
971 Alsatia Azaroaren 23, 1921 Niza, Frantzia A. Schaumasse
972 Cohnia Urtarrilaren 18, 1922 Heidelberg, Alemania M. F. Wolf
973 Aralia Martxoaren 18, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
974 Lioba Martxoaren 18, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
975 Perseverantia Martxoaren 27, 1922 Viena, Austria J. Palisa
976 Benjamina Martxoaren 27, 1922 Arjel, Arjelia B. Jekhovsky
977 Philippa Apirilaren 6, 1922 Arjel, Arjelia B. Jekhovsky
978 Aidamina Maiatzaren 18, 1922 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
979 Ilsewa Ekainaren 29, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
980 Anacostia Azaroaren 21, 1921 Washington Hiria, Estatu Batuak G. H. Peters
981 Martina Irailaren 23, 1917 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
982 Franklina Maiatzaren 21, 1922 Johannesburgo, Hegoafrika H. E. Wood
983 Gunila Uztailaren 30, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
984 Gretia Abuztuaren 27, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
985 Rosina Urriaren 14, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
986 Amelia Urriaren 19, 1922 Bartzelona, Espainia J. Comas Solá
987 Wallia Urriaren 23, 1922 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
988 Appella Azaroaren 10, 1922 Arjel, Arjelia B. Jekhovsky
989 Schwassmannia Azaroaren 18, 1922 Bergedorf, Alemania A. Schwassmann
990 Yerkes Azaroaren 23, 1922 Yerkes Observatory, Estatu Batuak G. Van Biesbroeck
991 McDonalda Urriaren 24, 1922 Yerkes Observatory, Estatu Batuak O. Struve
992 Swasey Azaroaren 14, 1922 Yerkes Observatory, Estatu Batuak O. Struve
993 Moultona Urtarrilaren 12, 1923 Yerkes Observatory, Estatu Batuak G. Van Biesbroeck
994 Otthild Martxoaren 18, 1923 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
995 Sternberga Ekainaren 8, 1923 Simeiz Observatory, Krimea S. Beljavskij
996 Hilaritas Martxoaren 21, 1923 Viena, Austria J. Palisa
997 Priska Uztailaren 12, 1923 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
998 Bodea Abuztuaren 6, 1923 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
999 Zachia Abuztuaren 9, 1923 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth
1000 Piazzia Abuztuaren 12, 1923 Heidelberg, Alemania K. Reinmuth