Asteroideen zerrenda (3201-3300)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Izena Behin-behineko izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
3201 Sijthoff 6560 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3202 Graff A908 AA Urtarrilaren 3, 1908 Heidelberg M. F. Wolf
3203 Huth 1938 SL Irailaren 18, 1938 Sonneberg C. Hoffmeister
3204 Lindgren 1978 RH Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3205 Boksenberg 1979 MO Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
3206 Wuhan 1980 VN Azaroaren 13, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
3207 Spinrad 1981 EY Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3208 Lunn 1981 JM Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3209 Buchwald 1982 BL Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3210 Lupishko 1983 WH Azaroaren 29, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3211 Louispharailda 1931 CE Otsailaren 10, 1931 Williams Bay G. Van Biesbroeck
3212 Agricola 1938 DH Otsailaren 19, 1938 Turku Y. Väisälä
3213 Smolensk 1977 NQ Uztailaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3214 Makarenko 1978 TZ Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3215 Lapko 1980 BQ Urtarrilaren 23, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
3216 Harrington 1980 RB Irailaren 4, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3217 Seidelmann 1980 RK Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3218 Delphine 6611 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3219 Komaki 1934 CX Otsailaren 4, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3220 Murayama 1951 WF Azaroaren 22, 1951 Niza M. Laugier
3221 Changshi 1981 XF Abenduaren 2, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
3222 Liller 1983 NJ Uztailaren 10, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3223 Forsius 1942 RN Irailaren 7, 1942 Turku Y. Väisälä
3224 Irkutsk 1977 RL Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3225 Hoag 1982 QQ Abuztuaren 20, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3226 Plinius 6565 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3227 Hasegawa 1928 DF Otsailaren 24, 1928 Heidelberg K. Reinmuth
3228 Pire 1935 CL Otsailaren 8, 1935 Uccle S. J. Arend
3229 Solnhofen A916 PC Abuztuaren 9, 1916 Hamburg-Bergedorf H. Thiele
3230 Vampilov 1972 LE Ekainaren 8, 1972 Nauchnij N. S. Chernykh
3231 Mila 1972 RU Irailaren 4, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3232 Brest 1974 SL Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
3233 Krišbarons 1977 RA Irailaren 9, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
3234 Hergiani 1978 QO Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
3235 Melchior 1981 EL Martxoaren 6, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3236 Strand 1982 BH Urtarrilaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3237 Victorplatt 1984 SA Irailaren 25, 1984 Palomar J. Platt
3238 Timresovia 1975 VB Azaroaren 8, 1975 Nauchnij N. S. Chernykh
3239 Meizhou 1978 UJ Urriaren 29, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3240 Laocoon 1978 VG Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
3241 Yeshuhua 1978 WH Azaroaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3242 Bakhchisaraj 1979 SG Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3243 Skytel 1980 DC Otsailaren 19, 1980 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
3244 Petronius 4008 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3245 Jensch 1973 UL Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
3246 Bidstrup 1976 GQ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
3247 Di Martino 1981 YE Abenduaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3248 Farinella 1982 FK Martxoaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3249 Musashino 1977 DT Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3250 Martebo 1979 EB Martxoaren 6, 1979 Mount Stromlo C.-I. Lagerkvist
3251 Eratosthenes 6536 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3252 Johnny 1981 EM Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3253 Gradie 1982 HQ Apirilaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3254 Bus 1982 UM Urriaren 17, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3255 Tholen 1980 RA Irailaren 2, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3256 Daguerre 1981 SJ Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff, N. G. Thomas
3257 Hanzlík 1982 GG Apirilaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
3258 Somnium 1983 RJ Irailaren 8, 1983 Zimmerwald P. Wild
3259 Brownlee 1984 SZ Irailaren 25, 1984 Palomar J. Platt
3260 Vizbor 1974 SO Irailaren 20, 1974 Nauchnij L. V. Zhuravleva
3261 Tvardovskij 1979 SF Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3262 Miune 1983 WB Azaroaren 28, 1983 Geisei T. Seki
3263 Bligh 1932 CN Otsailaren 5, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
3264 Bounty 1934 AF Urtarrilaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3265 Fletcher 1953 VN Azaroaren 9, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
3266 Bernardus 1978 PA Abuztuaren 11, 1978 La Silla H.-E. Schuster
3267 Glo 1981 AA Urtarrilaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3268 De Sanctis 1981 DD Otsailaren 26, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3269 Vibert-Douglas 1981 EX Martxoaren 6, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3270 Dudley 1982 DA Otsailaren 18, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, S. J. Bus
3271 Ul 1982 RB Irailaren 14, 1982 La Silla H.-E. Schuster
3272 Tillandz 1938 DB Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
3273 Drukar 1975 TS Urriaren 3, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
3274 Maillen 1981 QO Abuztuaren 23, 1981 La Silla H. Debehogne
3275 Oberndorfer 1982 HE Apirilaren 25, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3276 Porta Coeli 1982 RZ Irailaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
3277 Aaronson 1984 AF Urtarrilaren 8, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3278 Běhounek 1984 BT Urtarrilaren 27, 1984 Kleť A. Mrkos
3279 Solon 9103 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3280 Grétry 1933 SJ Irailaren 17, 1933 Uccle F. Rigaux
3281 Maupertuis 1938 DZ Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
3282 Spencer Jones 1949 DA Otsailaren 19, 1949 Brooklyn Indiana University
3283 Skorina 1979 QA Abuztuaren 27, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3284 Niebuhr 1953 NB Uztailaren 13, 1953 Johannesburgo J. A. Bruwer
3285 Ruth Wolfe 1983 VW Azaroaren 5, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
3286 Anatoliya 1980 BV Urtarrilaren 23, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
3287 Olmstead 1981 DK Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
3288 Seleucus 1982 DV Otsailaren 28, 1982 La Silla H.-E. Schuster
3289 Mitanni 1934 RP Irailaren 7, 1934 Heidelberg K. Reinmuth
3290 Azabu 1973 SZ Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3291 Dunlap 1982 VX Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3292 Sather 2631 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3293 Rontaylor 4650 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3294 Carlvesely 6563 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3295 Murakami 1950 DH Otsailaren 17, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
3296 Bosque Alegre 1975 SF Irailaren 30, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
3297 Hong Kong 1978 WN Azaroaren 26, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
3298 Massandra 1979 OB Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
3299 Hall 1980 TX Urriaren 10, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
3300 McGlasson 1928 NA Uztailaren 10, 1928 Johannesburgo H. E. Wood