Asteroideen zerrenda (4001-5000)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Eduki-taula: 4001... 4101... 4201... 4301... 4401... 4501... 4601... 4701... 4801... 4901...

Izena Behin-behineko izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
4001–4100 edit
4001 Ptolemaeus 1949 PV Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
4002 Shinagawa 1950 JB Maiatzaren 14, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
4003 Schumann 1964 ED Martxoaren 8, 1964 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4004 List'ev 1971 SN Irailaren 16, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
4005 Dyagilev 1972 TC Urriaren 8, 1972 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4006 Sandler 1972 YR Abenduaren 29, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
4007 Euryalos 1973 SR Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4008 Corbin 1977 BY Urtarrilaren 22, 1977 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4009 Drobyshevskij 1977 EN Martxoaren 13, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4010 Nikol'skij 1977 QJ Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4011 Bakharev 1978 SC Irailaren 28, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4012 Geballe 1978 VK Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4013 Ogiria 1979 OM Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4014 Heizman 1979 SG Irailaren 28, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4015 Wilson-Harrington 1979 VA Azaroaren 15, 1979 Palomar E. F. Helin
4016 Sambre 1979 XK Abenduaren 15, 1979 La Silla H. Debehogne, E. R. Netto
4017 Disneya 1980 DL Otsailaren 21, 1980 Nauchnij L. G. Karachkina
4018 Bratislava 1980 YM Abenduaren 30, 1980 Kleť A. Mrkos
4019 Klavetter 1981 EK Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4020 Dominique 1981 ET Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4021 Dancey 1981 QD Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4022 Nonna 1981 TL Urriaren 8, 1981 Nauchnij L. I. Chernykh
4023 Jarník 1981 UN Urriaren 25, 1981 Kleť L. Brožek
4024 Ronan 1981 WQ Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4025 Ridley 1981 WU Azaroaren 24, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4026 Beet 1982 BU Urtarrilaren 30, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4027 Mitton 1982 DN Otsailaren 21, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4028 Pancratz 1982 DV Otsailaren 18, 1982 Socorro L. G. Taff
4029 Bridges 1982 KC Maiatzaren 24, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
4030 Archenhold 1984 EO Martxoaren 2, 1984 La Silla H. Debehogne
4031 Mueller 1985 CL Otsailaren 12, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4032 Chaplygin 1985 UT Urriaren 22, 1985 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4033 Yatsugatake 1986 FA Martxoaren 16, 1986 Kobuchizawa M. Inoue, O. Muramatsu
4034 - 1986 PA Abuztuaren 2, 1986 Palomar E. F. Helin
4035 - 1986 WD Azaroaren 22, 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4036 Whitehouse 1987 DW Otsailaren 21, 1987 La Silla H. Debehogne
4037 Ikeya 1987 EC Martxoaren 2, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4038 Kristina 1987 QH Abuztuaren 21, 1987 La Silla E. W. Elst
4039 Souseki 1987 SH Irailaren 17, 1987 Geisei T. Seki
4040 Purcell 1987 SN Irailaren 21, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
4041 Miyamotoyohko 1988 DN Otsailaren 19, 1988 Chiyoda T. Kojima
4042 Okhotsk 1989 AT Urtarrilaren 15, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4043 Perolof 1175 T-3 Urriaren 17, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4044 Erikhøg 5142 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4045 Lowengrub 1953 RG Irailaren 9, 1953 Brooklyn Indiana University
4046 Swain 1953 TV Urriaren 7, 1953 Brooklyn Indiana University
4047 - 1964 TT Urriaren 8, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
4048 Samwestfall 1964 UC Urriaren 30, 1964 Brooklyn Indiana University
4049 Noragal' 1973 QD Abuztuaren 31, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
4050 Mebailey 1976 SF Irailaren 20, 1976 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist, H. Rickman
4051 Hatanaka 1978 VP Azaroaren 1, 1978 Caussols K. Tomita
4052 Crovisier 1981 DP Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4053 Cherkasov 1981 TQ Urriaren 2, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4054 Turnov 1983 TL Urriaren 5, 1983 Kleť A. Mrkos
4055 Magellan 1985 DO Otsailaren 24, 1985 Palomar E. F. Helin
4056 Timwarner 1985 FZ Martxoaren 22, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4057 Demophon 1985 TQ Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4058 Cecilgreen 1986 JV Maiatzaren 4, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4059 Balder 1987 SB Irailaren 29, 1987 Brorfelde P. Jensen
4060 Deipylos 1987 YT Abenduaren 17, 1987 La Silla E. W. Elst, G. Pizarro
4061 Martelli 1988 FF Martxoaren 19, 1988 La Silla W. Ferreri
4062 Schiaparelli 1989 BF Urtarrilaren 28, 1989 Bologna San Vittore Behatokia
4063 Euforbo 1989 CG Otsailaren 1, 1989 Bologna San Vittore Behatokia
4064 Marjorie 2126 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4065 Meinel 2820 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4066 Haapavesi 1940 RG Irailaren 7, 1940 Turku H. Alikoski
4067 Mikhel'son 1966 TP Urriaren 11, 1966 Nauchnij N. S. Chernykh
4068 Menestheus 1973 SW Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4069 Blakee 1978 VL Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4070 Rozov 1980 RS Irailaren 8, 1980 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4071 Rostovdon 1981 RD Irailaren 7, 1981 Nauchnij L. G. Karachkina
4072 Yayoi 1981 UJ Urriaren 30, 1981 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4073 Ruianzhongxue 1981 UE Urriaren 23, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
4074 Sharkov 1981 UN Urriaren 22, 1981 Nauchnij N. S. Chernykh
4075 Sviridov 1982 TL Urriaren 14, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
4076 Dörffel 1982 UF Urriaren 19, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4077 Asuka 1982 XV Abenduaren 13, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4078 Polakis 1983 AC Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
4079 Britten 1983 CS Otsailaren 15, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4080 Galinskij 1983 PW Abuztuaren 4, 1983 Nauchnij L. G. Karachkina
4081 Tippett 1983 RC Irailaren 14, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4082 Swann 1984 SW Irailaren 27, 1984 Palomar C. S. Shoemaker
4083 Jody 1985 CV Otsailaren 12, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4084 Hollis 1985 GM Apirilaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4085 Weir 1985 JR Maiatzaren 13, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4086 Podalirius 1985 VK Azaroaren 9, 1985 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4087 Pärt 1986 EM Martxoaren 5, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4088 Baggesen 1986 GG Apirilaren 3, 1986 Brorfelde P. Jensen
4089 - 1986 JG Maiatzaren 2, 1986 Palomar INAS
4090 Říšehvězd 1986 RH Irailaren 2, 1986 Kleť A. Mrkos
4091 Lowe 1986 TL Urriaren 7, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4092 Tyr 1986 TJ Urriaren 8, 1986 Brorfelde P. Jensen
4093 Bennett 1986 VD Azaroaren 4, 1986 Siding Spring R. H. McNaught
4094 Aoshima 1987 QC Abuztuaren 26, 1987 Shizuoka M. Kizawa, W. Kakei
4095 Ishizuchisan 1987 SG Irailaren 16, 1987 Geisei T. Seki
4096 Kushiro 1987 VC Azaroaren 15, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4097 Tsurugisan 1987 WW Azaroaren 18, 1987 Geisei T. Seki
4098 Thraen 1987 WQ Azaroaren 26, 1987 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4099 Wiggins 1988 AB Urtarrilaren 13, 1988 La Silla H. Debehogne
4100 Sumiko 1988 BF Urtarrilaren 16, 1988 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
4101–4200 edit
4101 Ruikou 1988 CE Otsailaren 8, 1988 Geisei T. Seki
4102 Gergana 1988 TE Urriaren 15, 1988 Smolyan V. G. Ivanova
4103 Chahine 1989 EB Martxoaren 4, 1989 Palomar E. F. Helin
4104 Alu 1989 ED Martxoaren 5, 1989 Palomar E. F. Helin
4105 Tsia 1989 EK Martxoaren 5, 1989 Palomar E. F. Helin
4106 Nada 1989 EW Martxoaren 6, 1989 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
4107 Rufino 1989 GT Apirilaren 7, 1989 Palomar E. F. Helin
4108 Rakos 3439 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4109 Anokhin 1969 OW Uztailaren 17, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
4110 Keats 1977 CZ Otsailaren 13, 1977 Palomar E. Bowell
4111 Lamy 1981 EN Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4112 Hrabal 1981 ST Irailaren 25, 1981 Kleť M. Mahrová
4113 Rascana 1982 BQ Urtarrilaren 18, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4114 Jasnorzewska 1982 QB Abuztuaren 19, 1982 Kleť Z. Vávrová
4115 Peternorton 1982 QS Abuztuaren 29, 1982 Nauchnij N. S. Chernykh
4116 Elachi 1982 SU Irailaren 20, 1982 Palomar E. F. Helin
4117 Wilke 1982 SU Irailaren 24, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4118 Sveta 1982 TH Urriaren 15, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4119 Miles 1983 BE Urtarrilaren 16, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4120 Denoyelle 1985 RS Irailaren 14, 1985 La Silla H. Debehogne
4121 Carlin 1986 JH Maiatzaren 2, 1986 Palomar INAS
4122 Ferrari 1986 OA Uztailaren 28, 1986 Bologna San Vittore Behatokia
4123 - 1986 QP Abuztuaren 27, 1986 La Silla H. Debehogne
4124 Herriot 1986 SE Irailaren 29, 1986 Kleť Z. Vávrová
4125 Lew Allen 1987 MO Ekainaren 28, 1987 Palomar E. F. Helin
4126 Mashu 1988 BU Urtarrilaren 19, 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4127 Kyogoku 1988 BA Urtarrilaren 25, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4128 UKSTU 1988 BM Urtarrilaren 28, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
4129 Richelen 1988 DM Otsailaren 22, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
4130 Ramanujan 1988 DQ Otsailaren 17, 1988 Kavalur R. Rajamohan
4131 Stasik 1988 DR Otsailaren 23, 1988 Siding Spring A. J. Noymer
4132 Bartók 1988 EH Martxoaren 12, 1988 Palomar J. Alu
4133 Heureka 1942 DB Otsailaren 17, 1942 Turku L. Oterma
4134 Schütz 1961 CR Otsailaren 15, 1961 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4135 Svetlanov 1966 PG Abuztuaren 14, 1966 Nauchnij L. I. Chernykh, T. M. Smirnova
4136 Artmane 1968 FJ Martxoaren 28, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
4137 Crabtree 1970 WC Azaroaren 24, 1970 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
4138 Kalchas 1973 SM Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4139 Ul'yanin 1975 VE Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
4140 Branham 1976 VA Azaroaren 11, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4141 Nintanlena 1978 PG Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4142 Dersu-Uzala 1981 KE Maiatzaren 28, 1981 Kleť Z. Vávrová
4143 Huziak 1981 QN Abuztuaren 29, 1981 Socorro L. G. Taff
4144 Vladvasil'ev 1981 SW Irailaren 28, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4145 Maximova 1981 SJ Irailaren 29, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4146 Rudolfinum 1982 DD Otsailaren 16, 1982 Kleť L. Brožek
4147 Lennon 1983 AY Urtarrilaren 12, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
4148 McCartney 1983 NT Uztailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4149 Harrison 1984 EZ Martxoaren 9, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
4150 Starr 1984 QC Abuztuaren 31, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
4151 Alanhale 1985 HV Apirilaren 24, 1985 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4152 Weber 1985 JF Maiatzaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4153 Roburnham 1985 JT Maiatzaren 14, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4154 Rumsey 1985 NE Uztailaren 10, 1985 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4155 Watanabe 1987 UB Urriaren 25, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4156 Okadanaboru 1988 BE Urtarrilaren 16, 1988 Chiyoda T. Kojima
4157 Izu 1988 XD Abenduaren 11, 1988 Gekko Y. Oshima
4158 Santini 1989 BE Urtarrilaren 28, 1989 Bologna San Vittore Behatokia
4159 Freeman 1989 GK Apirilaren 5, 1989 Palomar E. F. Helin
4160 Sabrina-John 1989 LE Ekainaren 3, 1989 Palomar E. F. Helin
4161 Amasis 6627 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4162 SAF 1940 WA Azaroaren 24, 1940 Niza A. Patry
4163 Saaremaa 1941 HC Apirilaren 19, 1941 Turku L. Oterma
4164 Shilov 1969 UR Urriaren 16, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4165 Didkovskij 1976 GS Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4166 Pontryagin 1978 SZ Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4167 Riemann 1978 TQ Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4168 Millan 1979 EE Martxoaren 6, 1979 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4169 Celsius 1980 FO Martxoaren 16, 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
4170 Semmelweis 1980 PT Abuztuaren 6, 1980 Kleť Z. Vávrová
4171 Carrasco 1982 FZ Martxoaren 23, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
4172 Rochefort 1982 FC Martxoaren 20, 1982 La Silla H. Debehogne
4173 Thicksten 1982 KG Maiatzaren 27, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
4174 Pikulia 1982 SB Irailaren 16, 1982 Nauchnij L. I. Chernykh
4175 Billbaum 1985 GX Apirilaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4176 Sudek 1987 DS Otsailaren 24, 1987 Kleť A. Mrkos
4177 Kohman 1987 SS Irailaren 21, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
4178 - 1988 EO Martxoaren 13, 1988 Palomar E. F. Helin
4179 Toutatis 1989 AC Urtarrilaren 4, 1989 Caussols C. Pollas
4180 Anaxagoras 6092 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4181 Kivi 1938 DK Otsailaren 24, 1938 Turku Y. Väisälä
4182 Mount Locke 1951 JQ Maiatzaren 2, 1951 Fort Davis McDonald Behatokia
4183 Cuno 1959 LM Ekainaren 5, 1959 Bloemfontein C. Hoffmeister
4184 Berdyayev 1969 TJ Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4185 Phystech 1975 ED Martxoaren 4, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
4186 Tamashima 1977 DT Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4187 Shulnazaria 1978 GR Apirilaren 11, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4188 Kitezh 1979 HX Apirilaren 25, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4189 Sayany 1979 SV Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4190 Kvasnica 1980 JH Maiatzaren 11, 1980 Kleť L. Brožek
4191 Assesse 1980 KH Maiatzaren 22, 1980 La Silla H. Debehogne
4192 Breysacher 1981 DH Otsailaren 28, 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
4193 Salanave 1981 SM Irailaren 26, 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff, N. G. Thomas
4194 Sweitzer 1982 RE Irailaren 15, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4195 Esambaev 1982 SK Irailaren 19, 1982 Nauchnij L. I. Chernykh
4196 Shuya 1982 SA Irailaren 16, 1982 Nauchnij L. I. Chernykh
4197 - 1982 TA Urriaren 11, 1982 Palomar E. F. Helin, E. M. Shoemaker
4198 Panthera 1983 CK Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
4199 Andreev 1983 RX Irailaren 1, 1983 La Silla H. Debehogne
4200 Shizukagozen 1983 WA Azaroaren 28, 1983 Karasuyama Y. Banno, T. Urata
4201–4300 edit
4201 Orosz 1984 JA Maiatzaren 3, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
4202 - 1985 CB Otsailaren 12, 1985 La Silla H. Debehogne
4203 Brucato 1985 FD Martxoaren 26, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4204 Barsig 1985 JG Maiatzaren 11, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4205 David Hughes 1985 YP Abenduaren 18, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4206 Verulamium 1986 QL Abuztuaren 25, 1986 La Silla H. Debehogne
4207 Chernova 1986 RO Irailaren 5, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4208 Kiselev 1986 RQ Irailaren 6, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4209 Briggs 1986 TG Urriaren 4, 1986 Palomar E. F. Helin
4210 Isobelthompson 1987 DY Otsailaren 21, 1987 La Silla H. Debehogne
4211 Rosniblett 1987 RT Irailaren 12, 1987 La Silla H. Debehogne
4212 Sansyu-Asuke 1987 SB Irailaren 28, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4213 Njord 1987 ST Irailaren 25, 1987 Brorfelde P. Jensen
4214 Veralynn 1987 UX Urriaren 22, 1987 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4215 Kamo 1987 VE Azaroaren 14, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4216 Neunkirchen 1988 AF Urtarrilaren 14, 1988 La Silla H. Debehogne
4217 Engelhardt 1988 BO Urtarrilaren 24, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4218 Demottoni 1988 BK Urtarrilaren 16, 1988 La Silla H. Debehogne
4219 Nakamura 1988 DB Otsailaren 19, 1988 Kobuchizawa M. Inoue, O. Muramatsu
4220 Flood 1988 DN Otsailaren 22, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
4221 Picasso 1988 EJ Martxoaren 13, 1988 Palomar J. Alu
4222 Nancita 1988 EK Martxoaren 13, 1988 Palomar E. F. Helin
4223 Shikoku 1988 JM Maiatzaren 7, 1988 Geisei T. Seki
4224 Susa 1988 KG Maiatzaren 19, 1988 Palomar E. F. Helin
4225 - 1989 BN Urtarrilaren 31, 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
4226 Damiaan 1989 RE Irailaren 1, 1989 Proventza Garaia E. W. Elst
4227 Kaali 1942 DC Otsailaren 17, 1942 Turku L. Oterma
4228 Nemiro 1968 OC Uztailaren 25, 1968 Cerro El Roble G. A. Plyugin, Yu. A. Belyaev
4229 Plevitskaya 1971 BK Urtarrilaren 22, 1971 Nauchnij L. I. Chernykh
4230 van den Bergh 1973 ST Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4231 Fireman 1976 WD Azaroaren 20, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4232 Aparicio 1977 CD Otsailaren 13, 1977 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4233 Pal'chikov 1977 RO Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4234 Evtushenko 1978 JT Maiatzaren 6, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4235 Tatishchev 1978 SL Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
4236 Lidov 1979 FV Martxoaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4237 Raushenbakh 1979 SD Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4238 Audrey 1980 GF Apirilaren 13, 1980 Kleť A. Mrkos
4239 Goodman 1980 OE Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
4240 Grün 1981 EY Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4241 Pappalardo 1981 EX Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4242 Brecher 1981 FQ Martxoaren 28, 1981 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4243 Nankivell 1981 GF Apirilaren 4, 1981 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4244 Zakharchenko 1981 TO Urriaren 7, 1981 Nauchnij L. I. Chernykh
4245 Nairc 1981 UC Urriaren 29, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
4246 Telemann 1982 SY Irailaren 24, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4247 Grahamsmith 1983 WC Azaroaren 28, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4248 Ranald 1984 HX Apirilaren 23, 1984 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4249 Křemže 1984 SC Irailaren 29, 1984 Kleť A. Mrkos
4250 Perun 1984 UG Urriaren 20, 1984 Kleť Z. Vávrová
4251 Kavasch 1985 JK Maiatzaren 11, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4252 - 1985 RG Irailaren 11, 1985 La Silla H. Debehogne
4253 Märker 1985 TN Urriaren 11, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4254 Kamél 1985 UT Urriaren 24, 1985 Kvistaberg C.-I. Lagerkvist
4255 Spacewatch 1986 GW Apirilaren 4, 1986 Kitt Peak Spacewatch
4256 Kagamigawa 1986 TX Urriaren 3, 1986 Geisei T. Seki
4257 Ubasti 1987 QA Abuztuaren 23, 1987 Palomar J. Mueller
4258 Ryazanov 1987 RZ Irailaren 1, 1987 Nauchnij L. G. Karachkina
4259 McCoy 1988 SB Irailaren 16, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
4260 Yanai 1989 AX Urtarrilaren 4, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4261 Gekko 1989 BJ Urtarrilaren 28, 1989 Gekko Y. Oshima
4262 - 1989 CO Otsailaren 5, 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
4263 Abashiri 1989 RL Irailaren 7, 1989 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
4264 Karljosephine 1989 TB Urriaren 2, 1989 Siding Spring K. F. J. Cwach
4265 Kani 1989 TX Urriaren 8, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4266 Waltari 1940 YE Abenduaren 28, 1940 Turku Y. Väisälä
4267 Basner 1971 QP Abuztuaren 18, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
4268 Grebenikov 1972 TW Urriaren 5, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
4269 Bogado 1974 FN Martxoaren 22, 1974 Cerro El Roble C. Torres
4270 Juanvictoria 1975 TJ Urriaren 1, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4271 Novosibirsk 1976 GQ Apirilaren 3, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4272 Entsuji 1977 EG Martxoaren 12, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4273 Dunhuang 1978 UU Urriaren 29, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
4274 Karamanov 1980 RZ Irailaren 6, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
4275 Bogustafson 1981 EW Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4276 Clifford 1981 XA Abenduaren 2, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4277 Holubov 1982 AF Urtarrilaren 15, 1982 Kleť A. Mrkos
4278 Harvey 1982 SF Irailaren 22, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4279 De Gasparis 1982 WB Azaroaren 19, 1982 Bologna San Vittore Behatokia
4280 Simonenko 1985 PF Abuztuaren 13, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4281 Pounds 1985 TE Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4282 Endate 1987 UQ Urriaren 28, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4283 Stöffler 1988 BZ Urtarrilaren 23, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4284 Kaho 1988 FL Martxoaren 16, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4285 Hulkower 1988 NH Uztailaren 11, 1988 Palomar E. F. Helin
4286 Rubtsov 1988 PU Abuztuaren 8, 1988 Nauchnij L. I. Chernykh
4287 Třísov 1989 RU Irailaren 7, 1989 Kleť A. Mrkos
4288 - 1989 TQ Urriaren 8, 1989 Chiyoda T. Kojima
4289 Biwako 1989 UA Urriaren 29, 1989 Dynic A. Sugie
4290 Heisei 1989 UK Urriaren 30, 1989 Geisei T. Seki
4291 Kodaihasu 1989 VH Azaroaren 2, 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
4292 Aoba 1989 VO Azaroaren 4, 1989 Ayashi Station M. Koishikawa
4293 Masumi 1989 VT Azaroaren 1, 1989 Gekko Y. Oshima
4294 Horatius 4016 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4295 Wisse 6032 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4296 van Woerkom 1935 SA Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
4297 Eichhorn 1938 HE Apirilaren 19, 1938 Hamburg-Bergedorf W. Dieckvoss
4298 - 1941 WA Azaroaren 17, 1941 Bartzelona I. Pòlit
4299 WIYN 1952 QX Abuztuaren 28, 1952 Brooklyn Indiana University
4300 Marg Edmondson 1955 SG Irailaren 18, 1955 Brooklyn Indiana University
4301–4400 edit
4301 Boyden 1966 PM Abuztuaren 7, 1966 Bloemfontein Boyden Behatokia
4302 Markeev 1968 HP Apirilaren 22, 1968 Nauchnij T. M. Smirnova
4303 Savitskij 1973 SZ Irailaren 25, 1973 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4304 Geichenko 1973 SW Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
4305 Clapton 1976 EC Martxoaren 7, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4306 Dunaevskij 1976 SZ Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4307 Cherepashchuk 1976 UK Urriaren 26, 1976 Nauchnij T. M. Smirnova
4308 Magarach 1978 PL Abuztuaren 9, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4309 Marvin 1978 QC Abuztuaren 30, 1978 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4310 Strömholm 1978 RJ Irailaren 2, 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
4311 Zguridi 1978 SY Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4312 Knacke 1978 WW Azaroaren 29, 1978 Palomar S. J. Bus, C. T. Kowal
4313 Bouchet 1979 HK Apirilaren 21, 1979 La Silla H. Debehogne
4314 - 1979 ML Ekainaren 25, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
4315 Pronik 1979 SL Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4316 Babinkova 1979 TZ Urriaren 14, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4317 Garibaldi 1980 DA Otsailaren 19, 1980 Kleť Z. Vávrová
4318 Baťa 1980 DE Otsailaren 21, 1980 Kleť Z. Vávrová
4319 Jackierobinson 1981 ER Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4320 Jarosewich 1981 EJ Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4321 Zero 1981 EH Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4322 Billjackson 1981 EE Martxoaren 11, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4323 Hortulus 1981 QN Abuztuaren 27, 1981 Zimmerwald P. Wild
4324 - 1981 YA Abenduaren 24, 1981 Socorro L. G. Taff
4325 Guest 1982 HL Apirilaren 18, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4326 McNally 1982 HS Apirilaren 28, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4327 Ries 1982 KB Maiatzaren 24, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
4328 Valina 1982 SQ Irailaren 18, 1982 La Silla H. Debehogne
4329 - 1982 SX Irailaren 22, 1982 Socorro L. G. Taff
4330 Vivaldi 1982 UJ Urriaren 19, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4331 Hubbard 1983 HC Apirilaren 18, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
4332 Milton 1983 RC Irailaren 5, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4333 Sinton 1983 RO Irailaren 4, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4334 - 1983 RO Irailaren 2, 1983 La Silla H. Debehogne
4335 Verona 1983 VC Azaroaren 1, 1983 Cavriana Cavriana
4336 Jasniewicz 1984 QE Abuztuaren 31, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
4337 Arecibo 1985 GB Apirilaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4338 Velez 1985 PB Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4339 Almamater 1985 UK Urriaren 20, 1985 Kleť A. Mrkos
4340 Dence 1986 JZ Maiatzaren 4, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4341 Poseidon 1987 KF Maiatzaren 29, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
4342 Freud 1987 QO Abuztuaren 21, 1987 La Silla E. W. Elst
4343 Tetsuya 1988 AC Urtarrilaren 10, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4344 Buxtehude 1988 CR Otsailaren 11, 1988 La Silla E. W. Elst
4345 Rachmaninoff 1988 CM Otsailaren 11, 1988 La Silla E. W. Elst
4346 Whitney 1988 DS Otsailaren 23, 1988 Siding Spring A. J. Noymer
4347 Reger 1988 PK Abuztuaren 13, 1988 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4348 Poulydamas 1988 RU Irailaren 11, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4349 Tibúrcio 1989 LX Ekainaren 5, 1989 La Silla W. Landgraf
4350 Shibecha 1989 UG Urriaren 26, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4351 Nobuhisa 1989 UR Urriaren 28, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4352 Kyoto 1989 UW Urriaren 29, 1989 Dynic A. Sugie
4353 Onizaki 1989 WK Azaroaren 25, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4354 Euclides 2142 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4355 Memphis 3524 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4356 Marathon 9522 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4357 Korinthos 2069 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4358 Lynn A909 TF Urriaren 5, 1909 Greenwich P. H. Cowell
4359 Berlage 1935 TG Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
4360 Xuyi 1964 TG Urriaren 9, 1964 Nanking Purple Mountain Behatokia
4361 Nezhdanova 1977 TG Urriaren 9, 1977 Nauchnij L. I. Chernykh
4362 Carlisle 1978 PR Abuztuaren 1, 1978 Bickley Perth Behatokia
4363 Sergej 1978 TU Urriaren 2, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4364 Shkodrov 1978 VV Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4365 Ivanova 1978 VH Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4366 Venikagan 1979 YV Abenduaren 24, 1979 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4367 Meech 1981 EE Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4368 Pillmore 1981 JC Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
4369 Seifert 1982 OR Uztailaren 30, 1982 Kleť L. Brožek
4370 Dickens 1982 SL Irailaren 22, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4371 Fyodorov 1983 GC Apirilaren 10, 1983 Nauchnij L. I. Chernykh
4372 Quincy 1984 TB Urriaren 3, 1984 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
4373 Crespo 1985 PB Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4374 Tadamori 1987 BJ Urtarrilaren 31, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4375 Kiyomori 1987 DQ Otsailaren 28, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4376 Shigemori 1987 FA Martxoaren 20, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4377 Koremori 1987 GD Apirilaren 4, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4378 Voigt 1988 JF Maiatzaren 14, 1988 La Silla W. Landgraf
4379 Snelling 1988 PT Abuztuaren 13, 1988 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4380 Geyer 1988 PB Abuztuaren 14, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
4381 Uenohara 1989 WD Azaroaren 22, 1989 Uenohara N. Kawasato
4382 Stravinsky 1989 WQ Azaroaren 29, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4383 Suruga 1989 XP Abenduaren 1, 1989 Gekko Y. Oshima
4384 - 1990 AA Urtarrilaren 3, 1990 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
4385 Elsässer 2534 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4386 Lüst 6829 P-L Irailaren 26, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4387 Tanaka 4829 T-2 Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4388 Jürgenstock 1964 VE Azaroaren 3, 1964 Brooklyn Indiana University
4389 Durbin 1976 GL Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4390 Madreteresa 1976 GO Apirilaren 5, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4391 Balodis 1977 QW Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4392 Agita 1978 RX Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4393 Dawe 1978 VP Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4394 Fritzheide 1981 EB Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4395 Danbritt 1981 EH Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4396 Gressmann 1981 JH Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4397 Jalopez 1981 JS Maiatzaren 9, 1981 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4398 Chiara 1984 HC Apirilaren 23, 1984 La Silla W. Ferreri
4399 Ashizuri 1984 UA Urriaren 21, 1984 Geisei T. Seki
4400 Bagryana 1985 QH Abuztuaren 24, 1985 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
4401–4500 edit
4401 Aditi 1985 TB Urriaren 14, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4402 Tsunemori 1987 DP Otsailaren 25, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4403 Kuniharu 1987 EA Martxoaren 2, 1987 Gekko Y. Oshima
4404 Enirac 1987 GG Apirilaren 2, 1987 Palomar A. Maury
4405 Otava 1987 QD Abuztuaren 21, 1987 Kleť A. Mrkos
4406 Mahler 1987 YD Abenduaren 22, 1987 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4407 Taihaku 1988 TF Urriaren 13, 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
4408 Zlatá Koruna 1988 TH Urriaren 4, 1988 Kleť A. Mrkos
4409 Kissling 1989 MD Ekainaren 30, 1989 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4410 Kamuimintara 1989 YA Abenduaren 17, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4411 Kochibunkyo 1990 AF Urtarrilaren 3, 1990 Geisei T. Seki
4412 Chephren 2535 P-L Irailaren 26, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4413 Mycerinos 4020 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4414 Sesostris 4153 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4415 Echnaton 4237 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4416 Ramses 4530 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4417 Lecar 1931 GC Apirilaren 8, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4418 Fredfranklin 1931 TR Urriaren 9, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4419 Allancook 1932 HD Apirilaren 24, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
4420 Alandreev 1936 PB Abuztuaren 15, 1936 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
4421 Kayor 1942 AC Urtarrilaren 14, 1942 Heidelberg K. Reinmuth
4422 Jarre 1942 UA Urriaren 17, 1942 Aljer L. Boyer
4423 Golden 1949 GH Apirilaren 4, 1949 Brooklyn Indiana University
4424 Arkhipova 1967 DB Otsailaren 16, 1967 Nauchnij T. M. Smirnova
4425 Bilk 1967 UQ Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
4426 Roerich 1969 TB Urriaren 15, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4427 Burnashev 1971 QP Abuztuaren 30, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
4428 Khotinok 1977 SN Irailaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4429 Chinmoy 1978 RJ Irailaren 12, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4430 Govorukhin 1978 SX Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4431 Holeungholee 1978 WU Azaroaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
4432 McGraw-Hill 1981 ER Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4433 Goldstone 1981 QP Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4434 Nikulin 1981 RD Irailaren 8, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4435 Holt 1983 AG Urtarrilaren 13, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4436 - 1983 EX Martxoaren 9, 1983 Anderson Mesa E. Barr
4437 Yaroshenko 1983 GA Apirilaren 10, 1983 Nauchnij L. I. Chernykh
4438 Sykes 1983 WR Azaroaren 29, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4439 Muroto 1984 VA Azaroaren 2, 1984 Geisei T. Seki
4440 Tchantchès 1984 YV Abenduaren 23, 1984 Proventza Garaia F. Dossin
4441 Toshie 1985 BB Urtarrilaren 26, 1985 Geisei T. Seki
4442 Garcia 1985 RB Irailaren 14, 1985 Kitt Peak Spacewatch
4443 - 1985 RD Irailaren 10, 1985 La Silla H. Debehogne
4444 Escher 1985 SA Irailaren 16, 1985 La Silla H. U. Norgaard-Nielsen, L. Hansen, P. R. Christensen
4445 Jimstratton 1985 TC Urriaren 15, 1985 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4446 Carolyn 1985 TT Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4447 Kirov 1985 VE Azaroaren 7, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4448 Phildavis 1986 EO Martxoaren 5, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4449 Sobinov 1987 RX Irailaren 3, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4450 Pan 1987 SY Irailaren 25, 1987 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4451 Grieve 1988 JJ Maiatzaren 9, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4452 Ullacharles 1988 RN Irailaren 7, 1988 Brorfelde P. Jensen
4453 Bornholm 1988 VC Azaroaren 3, 1988 Brorfelde P. Jensen
4454 Kumiko 1988 VW Azaroaren 2, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4455 Ruriko 1988 XA Abenduaren 2, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4456 Mawson 1989 OG Uztailaren 27, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4457 van Gogh 1989 RU Irailaren 3, 1989 Proventza Garaia E. W. Elst
4458 Oizumi 1990 BY Urtarrilaren 21, 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
4459 Nusamaibashi 1990 BP Urtarrilaren 30, 1990 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
4460 Bihoro 1990 DS Otsailaren 28, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4461 Sayama 1990 EL Martxoaren 5, 1990 Dynic A. Sugie
4462 Vaughan 1952 HJ Apirilaren 24, 1952 Fort Davis McDonald Behatokia
4463 Marschwarzschild 1954 UO Urriaren 28, 1954 Brooklyn Indiana University
4464 Vulcano 1966 TE Urriaren 11, 1966 Nauchnij N. S. Chernykh
4465 Rodita 1969 TD Urriaren 14, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
4466 Abai 1971 SX Irailaren 23, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
4467 Kaidanovskij 1975 VN Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
4468 Pogrebetskij 1976 SZ Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4469 Utting 1978 PS Abuztuaren 1, 1978 Bickley Perth Behatokia
4470 Sergeev-Censkij 1978 QP Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4471 Graculus 1978 VB Azaroaren 8, 1978 Zimmerwald P. Wild
4472 Navashin 1980 TY Urriaren 15, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
4473 Sears 1981 DE Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4474 Proust 1981 QZ Abuztuaren 24, 1981 La Silla H. Debehogne
4475 Voitkevich 1982 UQ Urriaren 20, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
4476 Bernstein 1983 DE Otsailaren 19, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4477 - 1983 SB Irailaren 28, 1983 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
4478 Blanco 1984 HG Apirilaren 23, 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
4479 Charlieparker 1985 CP Otsailaren 10, 1985 La Silla H. Debehogne
4480 Nikitibotania 1985 QM Abuztuaren 24, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4481 Herbelin 1985 RR Irailaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4482 Frèrebasile 1986 RB Irailaren 1, 1986 Palomar A. Maury
4483 Petöfi 1986 RC Irailaren 9, 1986 Nauchnij L. G. Karachkina
4484 Sif 1987 DD Otsailaren 25, 1987 Brorfelde P. Jensen
4485 Radonezhskij 1987 QQ Abuztuaren 27, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4486 Mithra 1987 SB Irailaren 22, 1987 Smolyan E. W. Elst, V. G. Shkodrov
4487 Pocahontas 1987 UA Urriaren 17, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
4488 Tokitada 1987 UK Urriaren 21, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4489 - 1988 AK Urtarrilaren 15, 1988 Anderson Mesa E. Bowell
4490 Bambery 1988 ND Uztailaren 14, 1988 Palomar E. F. Helin, B. Roman
4491 Otaru 1988 RP Irailaren 7, 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4492 Debussy 1988 SH Irailaren 17, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
4493 - 1988 TG Urriaren 14, 1988 Chiyoda T. Kojima
4494 Marimo 1988 TK Urriaren 13, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4495 - 1988 VS Azaroaren 6, 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
4496 Kamimachi 1988 XM Abenduaren 9, 1988 Geisei T. Seki
4497 Taguchi 1989 AE Urtarrilaren 4, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4498 Shinkoyama 1989 AG Urtarrilaren 5, 1989 Geisei T. Seki
4499 Davidallen 1989 AO Urtarrilaren 4, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4500 Pascal 1989 CL Otsailaren 3, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4501–4600 edit
4501 Eurypylos 1989 CJ Otsailaren 4, 1989 La Silla E. W. Elst
4502 Elizabethann 1989 KG Maiatzaren 29, 1989 Palomar H. E. Holt
4503 Cleobulus 1989 WM Azaroaren 28, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4504 Jenkinson 1989 YO Abenduaren 21, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4505 Okamura 1990 DV Otsailaren 20, 1990 Geisei T. Seki
4506 Hendrie 1990 FJ Martxoaren 24, 1990 Stakenbridge B. G. W. Manning
4507 - 1990 FV Martxoaren 19, 1990 Fujieda H. Shiozawa, M. Kizawa
4508 Takatsuki 1990 FG Martxoaren 27, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4509 Gorbatskij A917 SG Irailaren 23, 1917 Crimea-Simeis S. Beljavskij
4510 Shawna 1930 XK Abenduaren 13, 1930 Flagstaff C. W. Tombaugh
4511 Rembrandt 1935 SP Irailaren 28, 1935 Johannesburgo H. van Gent
4512 Sinuhe 1939 BM Urtarrilaren 20, 1939 Turku Y. Väisälä
4513 Louvre 1971 QW Abuztuaren 30, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
4514 Vilen 1972 HX Apirilaren 19, 1972 Nauchnij T. M. Smirnova
4515 Khrennikov 1973 SD Irailaren 28, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
4516 Pugovkin 1973 SN Irailaren 28, 1973 Nauchnij N. S. Chernykh
4517 Ralpharvey 1975 SV Irailaren 30, 1975 Palomar S. J. Bus
4518 Raikin 1976 GP Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4519 Voronezh 1976 YO Abenduaren 18, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4520 Dovzhenko 1977 QJ Abuztuaren 22, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4521 Akimov 1979 FU Martxoaren 29, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4522 Britastra 1980 BM Urtarrilaren 22, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
4523 MIT 1981 DM Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4524 Barklajdetolli 1981 RV Irailaren 8, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4525 Johnbauer 1982 JB Maiatzaren 15, 1982 Palomar E. F. Helin, E. M. Shoemaker, P. D. Wilder
4526 Konko 1982 KN Maiatzaren 22, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4527 Schoenberg 1982 OK Uztailaren 24, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4528 Berg 1983 PP Abuztuaren 13, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4529 Webern 1984 ED Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
4530 Smoluchowski 1984 EP Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
4531 Asaro 1985 FC Martxoaren 20, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4532 Copland 1985 GM Apirilaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4533 Orth 1986 EL Martxoaren 7, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4534 Rimskij-Korsakov 1986 PV Abuztuaren 6, 1986 Nauchnij N. S. Chernykh
4535 Adamcarolla 1986 QV Abuztuaren 28, 1986 La Silla H. Debehogne
4536 Drewpinsky 1987 DA Otsailaren 22, 1987 La Silla H. Debehogne
4537 Valgrirasp 1987 RR Irailaren 2, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4538 - 1988 TP Urriaren 10, 1988 Toyota K. Suzuki
4539 Miyagino 1988 VU Azaroaren 8, 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
4540 Oriani 1988 VY Azaroaren 6, 1988 Bologna San Vittore Behatokia
4541 Mizuno 1989 AF Urtarrilaren 1, 1989 Toyota K. Suzuki, T. Furuta
4542 Mossotti 1989 BO Urtarrilaren 30, 1989 Bologna San Vittore Behatokia
4543 Phoinix 1989 CQ Otsailaren 2, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4544 Xanthus 1989 FB Martxoaren 31, 1989 Palomar H. E. Holt, N. G. Thomas
4545 - 1989 SB Irailaren 28, 1989 La Silla H. Debehogne
4546 Franck 1990 EW Martxoaren 2, 1990 La Silla E. W. Elst
4547 Massachusetts 1990 KP Maiatzaren 16, 1990 JCPM Sapporo K. Endate, K. Watanabe
4548 Wielen 2538 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4549 Burkhardt 1276 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4550 Royclarke 1977 HH Apirilaren 24, 1977 Palomar S. J. Bus
4551 Cochran 1979 MC Ekainaren 28, 1979 Anderson Mesa E. Bowell
4552 Nabelek 1980 JC Maiatzaren 11, 1980 Kleť A. Mrkos
4553 Doncampbell 1982 RH Irailaren 15, 1982 Anderson Mesa E. Bowell
4554 Fanynka 1986 UT Urriaren 28, 1986 Kleť A. Mrkos
4555 - 1987 QL Abuztuaren 24, 1987 Palomar S. Singer-Brewster
4556 Gumilyov 1987 QW Abuztuaren 27, 1987 Nauchnij L. G. Karachkina
4557 Mika 1987 XD Abenduaren 14, 1987 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
4558 Janesick 1988 NF Uztailaren 12, 1988 Palomar A. Maury, J. Mueller
4559 Strauss 1989 AP Urtarrilaren 11, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4560 Klyuchevskij 1976 YD Abenduaren 16, 1976 Nauchnij L. I. Chernykh
4561 Lemeshev 1978 RY Irailaren 13, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4562 Poleungkuk 1979 UD Urriaren 21, 1979 Nanking Purple Mountain Behatokia
4563 Kahnia 1980 OG Uztailaren 17, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
4564 Clayton 1981 ET Martxoaren 6, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4565 Grossman 1981 EZ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4566 Chaokuangpiu 1981 WM Azaroaren 27, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
4567 Bečvář 1982 SO Irailaren 17, 1982 Kleť M. Mahrová
4568 Menkaure 1983 RY Irailaren 2, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
4569 Baerbel 1985 GV Apirilaren 15, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4570 Runcorn 1985 PR Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4571 Grumiaux 1985 RY Irailaren 8, 1985 La Silla H. Debehogne
4572 Brage 1986 RF Irailaren 8, 1986 Brorfelde P. Jensen
4573 Piešťany 1986 TP Urriaren 5, 1986 Piwnice M. Antal
4574 Yoshinaka 1986 YB Abenduaren 20, 1986 Ojima T. Niijima, T. Urata
4575 Broman 1987 ME Ekainaren 26, 1987 Palomar E. F. Helin
4576 - 1988 CC Otsailaren 10, 1988 Chiyoda T. Kojima
4577 Chikako 1988 WG Azaroaren 30, 1988 Yatsugatake Y. Kushida, M. Inoue
4578 Kurashiki 1988 XL Abenduaren 7, 1988 Geisei T. Seki
4579 Puccini 1989 AT Urtarrilaren 11, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4580 Child 1989 EF Martxoaren 4, 1989 Palomar E. F. Helin
4581 Asclepius 1989 FC Martxoaren 31, 1989 Palomar H. E. Holt, N. G. Thomas
4582 Hank 1989 FW Martxoaren 31, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4583 Lugo 1989 RL Irailaren 1, 1989 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
4584 Akan 1990 FA Martxoaren 16, 1990 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
4585 Ainonai 1990 KQ Maiatzaren 16, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4586 Gunvor 6047 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4587 Rees 3239 T-2 Irailaren 30, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4588 Wislicenus 1931 EE Martxoaren 13, 1931 Heidelberg M. F. Wolf
4589 McDowell 1933 OB Uztailaren 24, 1933 Heidelberg K. Reinmuth
4590 Dimashchegolev 1968 OG Uztailaren 25, 1968 Cerro El Roble G. A. Plyugin, Yu. A. Belyaev
4591 Bryantsev 1975 VZ Azaroaren 1, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
4592 Alkissia 1979 SQ Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4593 Reipurth 1980 FV Martxoaren 16, 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
4594 Dashkova 1980 KR Maiatzaren 17, 1980 Nauchnij L. I. Chernykh
4595 Prinz 1981 EZ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4596 - 1981 QB Abuztuaren 28, 1981 Palomar C. T. Kowal
4597 Consolmagno 1983 UA Urriaren 30, 1983 Palomar S. J. Bus
4598 Coradini 1985 PG Abuztuaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4599 - 1985 RZ Irailaren 5, 1985 La Silla H. Debehogne
4600 - 1985 RE Irailaren 10, 1985 La Silla H. Debehogne
4601–4700 edit
4601 Ludkewycz 1986 LB Ekainaren 3, 1986 Palomar M. Rudnyk
4602 Heudier 1986 UD Urriaren 28, 1986 Caussols CERGA
4603 Bertaud 1986 WM Azaroaren 25, 1986 Caussols CERGA
4604 - 1987 SK Irailaren 18, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4605 Nikitin 1987 SV Irailaren 18, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4606 Saheki 1987 UM Urriaren 27, 1987 Geisei T. Seki
4607 Seilandfarm 1987 WR Azaroaren 25, 1987 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4608 Wodehouse 1988 BW Urtarrilaren 19, 1988 La Silla H. Debehogne
4609 Pizarro 1988 CT Otsailaren 13, 1988 La Silla E. W. Elst
4610 Kájov 1989 FO Martxoaren 26, 1989 Kleť A. Mrkos
4611 Vulkaneifel 1989 GR Apirilaren 5, 1989 La Silla M. Geffert
4612 Greenstein 1989 JG Maiatzaren 2, 1989 Palomar E. F. Helin
4613 Mamoru 1990 OM Uztailaren 22, 1990 JCPM Sapporo K. Watanabe
4614 Masamura 1990 QN Abuztuaren 21, 1990 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4615 Zinner A923 RH Irailaren 13, 1923 Heidelberg K. Reinmuth
4616 Batalov 1975 BF Urtarrilaren 17, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
4617 Zadunaisky 1976 DK Otsailaren 22, 1976 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4618 Shakhovskoj 1977 RJ Irailaren 12, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4619 Polyakhova 1977 RB Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4620 Bickley 1978 OK Uztailaren 28, 1978 Bickley Perth Behatokia
4621 Tambov 1979 QE Abuztuaren 27, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4622 Solovjova 1979 WE Azaroaren 16, 1979 Nauchnij L. I. Chernykh
4623 Obraztsova 1981 UT Urriaren 24, 1981 Nauchnij L. I. Chernykh
4624 Stefani 1982 FV Martxoaren 23, 1982 Palomar C. S. Shoemaker
4625 Shchedrin 1982 UG Urriaren 20, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
4626 Plisetskaya 1984 YU Abenduaren 23, 1984 Nauchnij L. G. Karachkina
4627 - 1985 RT Irailaren 5, 1985 La Silla H. Debehogne
4628 Laplace 1986 RU Irailaren 7, 1986 Smolyan E. W. Elst
4629 Walford 1986 TD Urriaren 7, 1986 Palomar E. F. Helin
4630 Chaonis 1987 WA Azaroaren 18, 1987 Chions J. M. Baur
4631 Yabu 1987 WE Azaroaren 22, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4632 - 1987 YB Abenduaren 17, 1987 Chiyoda T. Kojima
4633 - 1988 AJ Urtarrilaren 14, 1988 La Silla H. Debehogne
4634 Shibuya 1988 BA Urtarrilaren 16, 1988 Kobuchizawa M. Inoue, O. Muramatsu
4635 Rimbaud 1988 BJ Urtarrilaren 21, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
4636 Chile 1988 CJ Otsailaren 13, 1988 La Silla E. W. Elst
4637 Odorico 1989 CT Otsailaren 8, 1989 Chions J. M. Baur
4638 Estens 1989 EG Martxoaren 2, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4639 Minox 1989 EK Martxoaren 5, 1989 Geisei T. Seki
4640 Hara 1989 GA Apirilaren 1, 1989 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
4641 - 1990 QT Abuztuaren 30, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4642 Murchie 1990 QG Abuztuaren 23, 1990 Palomar H. E. Holt
4643 Cisneros 1990 QD Abuztuaren 23, 1990 Palomar H. E. Holt
4644 Oumu 1990 SR Irailaren 16, 1990 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4645 Tentaikojo 1990 SP Irailaren 16, 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4646 Kwee 4009 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4647 Syuji 1931 TU Urriaren 9, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4648 Tirion 1931 UE Urriaren 18, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4649 Sumoto 1936 YD Abenduaren 20, 1936 Niza M. Laugier
4650 Mori 1950 TF Urriaren 5, 1950 Heidelberg K. Reinmuth
4651 Wongkwancheng 1957 UK Urriaren 31, 1957 Nanking Purple Mountain Behatokia
4652 Iannini 1975 QO Abuztuaren 30, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4653 Tommaso 1976 GJ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4654 Gor'kavyj 1977 RJ Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4655 Marjoriika 1978 RS Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4656 - 1978 VZ Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4657 Lopez 1979 SU Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4658 Gavrilov 1979 SO Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4659 Roddenberry 1981 EP Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4660 Nereus 1982 DB Otsailaren 28, 1982 Palomar E. F. Helin
4661 Yebes 1982 WM Azaroaren 17, 1982 Yebes M. de Pascual
4662 - 1984 HL Apirilaren 19, 1984 Kleť A. Mrkos
4663 - 1984 SM Irailaren 27, 1984 Kleť A. Mrkos
4664 Hanner 1985 PJ Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4665 Muinonen 1985 TZ Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4666 Dietz 1986 JA Maiatzaren 4, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4667 Robbiesh 1986 VC Azaroaren 4, 1986 Siding Spring R. H. McNaught
4668 - 1987 DX Otsailaren 21, 1987 La Silla H. Debehogne
4669 Høder 1987 UF Urriaren 27, 1987 Brorfelde P. Jensen
4670 Yoshinogawa 1987 YJ Abenduaren 19, 1987 Geisei T. Seki
4671 Drtikol 1988 AK Urtarrilaren 10, 1988 Kleť A. Mrkos
4672 Takuboku 1988 HB Apirilaren 17, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4673 Bortle 1988 LF Ekainaren 8, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4674 Pauling 1989 JC Maiatzaren 2, 1989 Palomar E. F. Helin
4675 Ohboke 1990 SD Irailaren 19, 1990 Geisei T. Seki
4676 Uedaseiji 1990 SD Irailaren 16, 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4677 Hiroshi 1990 SQ Irailaren 26, 1990 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4678 Ninian 1990 SS Irailaren 24, 1990 Siding Spring R. H. McNaught
4679 Sybil 1990 TR Urriaren 9, 1990 Siding Spring R. H. McNaught
4680 Lohrmann 1937 QC Abuztuaren 31, 1937 Hamburg-Bergedorf H.-U. Sandig
4681 Ermak 1969 TC Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4682 Bykov 1973 SO Irailaren 27, 1973 Nauchnij L. I. Chernykh
4683 Veratar 1976 GJ Apirilaren 1, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4684 Bendjoya 1978 GJ Apirilaren 10, 1978 La Silla H. Debehogne
4685 Karetnikov 1978 SP Irailaren 27, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4686 Maisica 1979 SX Irailaren 22, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4687 Brunsandrej 1979 SJ Irailaren 24, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4688 - 1980 WF Azaroaren 29, 1980 Palomar C. T. Kowal
4689 Donn 1980 YB Abenduaren 30, 1980 Anderson Mesa E. Bowell
4690 Strasbourg 1983 AJ Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
4691 Toyen 1983 TU Urriaren 7, 1983 Kleť A. Mrkos
4692 SIMBAD 1983 VM Azaroaren 4, 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
4693 Drummond 1983 WH Azaroaren 28, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4694 Festou 1985 PM Abuztuaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4695 - 1985 RU Irailaren 7, 1985 La Silla H. Debehogne
4696 Arpigny 1985 TP Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4697 - 1986 QO Abuztuaren 26, 1986 La Silla H. Debehogne
4698 Jizera 1986 RO Irailaren 4, 1986 Kleť A. Mrkos
4699 Sootan 1986 VE Azaroaren 4, 1986 Siding Spring R. H. McNaught
4700 Carusi 1986 VV Azaroaren 6, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4701–4800 edit
4701 Milani 1986 VW Azaroaren 6, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4702 Berounka 1987 HW Apirilaren 23, 1987 Kleť A. Mrkos
4703 Kagoshima 1988 BL Urtarrilaren 16, 1988 Kagoshima M. Mukai, M. Takeishi
4704 Sheena 1988 BE Urtarrilaren 28, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
4705 Secchi 1988 CK Otsailaren 13, 1988 Bologna San Vittore Behatokia
4706 Dennisreuter 1988 DR Otsailaren 16, 1988 Kavalur R. Rajamohan
4707 Khryses 1988 PY Abuztuaren 13, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4708 Polydoros 1988 RT Irailaren 11, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4709 Ennomos 1988 TU Urriaren 12, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4710 Wade 1989 AX Urtarrilaren 4, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4711 Kathy 1989 KD Maiatzaren 31, 1989 Palomar H. E. Holt
4712 Iwaizumi 1989 QE Abuztuaren 25, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4713 Steel 1989 QL Abuztuaren 26, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4714 Toyohiro 1989 SH Irailaren 29, 1989 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4715 - 1989 TS Urriaren 9, 1989 Gekko Y. Oshima
4716 Urey 1989 UL Urriaren 30, 1989 Cerro Tololo S. J. Bus
4717 Kaneko 1989 WX Azaroaren 20, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4718 Araki 1990 VP Azaroaren 13, 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4719 Burnaby 1990 WT Azaroaren 21, 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4720 Tottori 1990 YG Abenduaren 19, 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4721 Atahualpa 4239 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4722 Agelaos 4271 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4723 Wolfgangmattig 1937 TB Urriaren 11, 1937 Heidelberg K. Reinmuth
4724 Brocken 1961 BC Urtarrilaren 18, 1961 Tautenburg Behatokia C. Hoffmeister, J. Schubart
4725 Milone 1975 YE Abenduaren 31, 1975 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4726 Federer 1976 SV Irailaren 25, 1976 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4727 Ravel 1979 UD Urriaren 24, 1979 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4728 Lyapidevskij 1979 VG Azaroaren 11, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4729 Mikhailmil' 1980 RO Irailaren 8, 1980 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4730 Xingmingzhou 1980 XZ Abenduaren 7, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
4731 Monicagrady 1981 EE Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4732 Froeschlé 1981 JG Maiatzaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4733 ORO 1982 HB Apirilaren 19, 1982 Harvardeko Behatokia Oak Ridge Behatokia
4734 Rameau 1982 UQ Urriaren 19, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4735 Gary 1983 AN Urtarrilaren 9, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4736 Johnwood 1983 AF Urtarrilaren 13, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4737 Kiladze 1985 QO Abuztuaren 24, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4738 - 1985 RZ Irailaren 15, 1985 Palomar D. B. Goldstein
4739 Tomahrens 1985 TH Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4740 Veniamina 1985 UV Urriaren 22, 1985 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4741 Leskov 1985 VP Azaroaren 10, 1985 Nauchnij L. G. Karachkina
4742 Caliumi 1986 WG Azaroaren 26, 1986 Bologna San Vittore Behatokia
4743 Kikuchi 1988 DA Otsailaren 16, 1988 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4744 - 1988 RF Irailaren 2, 1988 La Silla H. Debehogne
4745 Nancymarie 1989 NG Uztailaren 9, 1989 Palomar H. E. Holt
4746 Doi 1989 TP Urriaren 9, 1989 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4747 Jujo 1989 WB Azaroaren 19, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4748 Tokiwagozen 1989 WV Azaroaren 20, 1989 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4749 - 1989 WE Azaroaren 22, 1989 Uenohara N. Kawasato
4750 Mukai 1990 XC Abenduaren 15, 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4751 Alicemanning 1991 BG Urtarrilaren 17, 1991 Stakenbridge B. G. W. Manning
4752 Myron 1309 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4753 Phidias 4059 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4754 Panthoos 5010 T-3 Urriaren 16, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4755 Nicky 1931 TE Urriaren 6, 1931 Flagstaff C. W. Tombaugh
4756 Asaramas 1950 HJ Apirilaren 21, 1950 La Plata Behatokia La Plata Behatokia
4757 Liselotte 1973 ST Irailaren 19, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4758 Hermitage 1978 SN Irailaren 27, 1978 Nauchnij L. I. Chernykh
4759 - 1978 VG Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4760 Jia-xiang 1981 GN Apirilaren 1, 1981 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4761 Urrutia 1981 QC Abuztuaren 27, 1981 La Silla H.-E. Schuster
4762 Dobrynya 1982 SC Irailaren 16, 1982 Nauchnij L. I. Chernykh
4763 Ride 1983 BM Urtarrilaren 22, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4764 Joneberhart 1983 CC Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4765 Wasserburg 1986 JN Maiatzaren 5, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4766 Malin 1987 FF Martxoaren 28, 1987 Palomar E. F. Helin
4767 Sutoku 1987 GC Apirilaren 4, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4768 Hartley 1988 PH Abuztuaren 11, 1988 Siding Spring A. J. Noymer
4769 Castalia 1989 PB Abuztuaren 9, 1989 Palomar E. F. Helin
4770 Lane 1989 PC Abuztuaren 9, 1989 Palomar E. F. Helin
4771 Hayashi 1989 RM Irailaren 7, 1989 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
4772 - 1989 VM Azaroaren 2, 1989 Okutama T. Hioki, N. Kawasato
4773 Hayakawa 1989 WF Azaroaren 17, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4774 Hobetsu 1991 CV Otsailaren 14, 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4775 Hansen 1927 TC Urriaren 3, 1927 Heidelberg M. F. Wolf
4776 Luyi 1975 VD Azaroaren 3, 1975 Harvardeko Behatokia Harvardeko Behatokia
4777 Aksenov 1976 SM Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4778 Fuss 1978 TV Urriaren 9, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4779 Whitley 1978 XQ Abenduaren 6, 1978 Palomar E. Bowell, A. Warnock
4780 Polina 1979 HE Apirilaren 25, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4781 Sládkovič 1980 TP Urriaren 3, 1980 Kleť Z. Vávrová
4782 Gembloux 1980 TH Urriaren 14, 1980 Proventza Garaia H. Debehogne, L. Houziaux
4783 Wasson 1983 AH Urtarrilaren 12, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4784 - 1984 DF Otsailaren 28, 1984 La Silla H. Debehogne
4785 Petrov 1984 YH Abenduaren 17, 1984 Nauchnij L. G. Karachkina
4786 Tatianina 1985 PE Abuztuaren 13, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4787 Shul'zhenko 1986 RC Irailaren 6, 1986 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4788 Simpson 1986 TL Urriaren 4, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4789 Sprattia 1987 UU Urriaren 20, 1987 Climenhaga D. D. Balam
4790 Petrpravec 1988 PP Abuztuaren 9, 1988 Palomar E. F. Helin
4791 Iphidamas 1988 PB Abuztuaren 14, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4792 Lykaon 1988 RK Irailaren 10, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4793 - 1988 RR Irailaren 1, 1988 La Silla H. Debehogne
4794 Bogard 1988 SO Irailaren 16, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
4795 Kihara 1989 CB Otsailaren 7, 1989 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4796 Lewis 1989 LU Ekainaren 3, 1989 Palomar E. F. Helin
4797 Ako 1989 SJ Irailaren 30, 1989 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
4798 Mercator 1989 SU Irailaren 26, 1989 La Silla E. W. Elst
4799 Hirasawa 1989 TC Urriaren 8, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4800 - 1989 TG Urriaren 9, 1989 La Silla H. Debehogne
4801–4900 edit
4801 Ohře 1989 UR Urriaren 22, 1989 Kleť A. Mrkos
4802 Khatchaturian 1989 UA Urriaren 23, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4803 Birkle 1989 XA Abenduaren 1, 1989 Chions J. M. Baur
4804 Pasteur 1989 XC Abenduaren 2, 1989 La Silla E. W. Elst
4805 Asteropaios 1990 VH Azaroaren 13, 1990 Palomar C. S. Shoemaker
4806 Miho 1990 YJ Abenduaren 22, 1990 Yakiimo A. Natori, T. Urata
4807 Noboru 1991 AO Urtarrilaren 10, 1991 Oizumi T. Kobayashi
4808 Ballaero 1925 BA Urtarrilaren 21, 1925 Heidelberg K. Reinmuth
4809 Robertball 1928 RB Irailaren 5, 1928 Heidelberg M. F. Wolf
4810 Ruslanova 1972 GL Apirilaren 14, 1972 Nauchnij L. I. Chernykh
4811 Semashko 1973 SO Irailaren 25, 1973 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4812 Hakuhou 1977 DL Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4813 Terebizh 1977 RR Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4814 Casacci 1978 RW Irailaren 1, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4815 Anders 1981 EA Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4816 Connelly 1981 PK Abuztuaren 3, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4817 - 1984 DC Otsailaren 27, 1984 La Silla H. Debehogne
4818 Elgar 1984 EM Martxoaren 1, 1984 Anderson Mesa E. Bowell
4819 Gifford 1985 KC Maiatzaren 24, 1985 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4820 Fay 1985 RZ Irailaren 15, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4821 Bianucci 1986 EE Martxoaren 5, 1986 La Silla G. DeSanctis
4822 Karge 1986 TC Urriaren 4, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4823 Libenice 1986 TO Urriaren 4, 1986 Kleť A. Mrkos
4824 Stradonice 1986 WL Azaroaren 25, 1986 Kleť A. Mrkos
4825 Ventura 1988 CS Otsailaren 11, 1988 La Silla E. W. Elst
4826 Wilhelms 1988 JO Maiatzaren 11, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4827 Dares 1988 QE Abuztuaren 17, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4828 Misenus 1988 RV Irailaren 11, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4829 Sergestus 1988 RM Irailaren 10, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4830 - 1988 RG Irailaren 1, 1988 La Silla H. Debehogne
4831 Baldwin 1988 RX Irailaren 14, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
4832 Palinurus 1988 TU Urriaren 12, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4833 Meges 1989 AL Urtarrilaren 8, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4834 Thoas 1989 AM Urtarrilaren 11, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4835 - 1989 BQ Urtarrilaren 29, 1989 Tokushima M. Iwamoto, T. Furuta
4836 Medon 1989 CK Otsailaren 2, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4837 Bickerton 1989 ME Ekainaren 30, 1989 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4838 Billmclaughlin 1989 NJ Uztailaren 2, 1989 Palomar E. F. Helin
4839 Daisetsuzan 1989 QG Abuztuaren 25, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4840 Otaynang 1989 UY Urriaren 23, 1989 Gekko Y. Oshima
4841 Manjiro 1989 UO Urriaren 28, 1989 Geisei T. Seki
4842 Atsushi 1989 WK Azaroaren 21, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4843 Mégantic 1990 DR Otsailaren 28, 1990 La Silla H. Debehogne
4844 Matsuyama 1991 BA Urtarrilaren 23, 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4845 Tsubetsu 1991 EC Martxoaren 5, 1991 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4846 Tuthmosis 6575 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4847 Amenhotep 6787 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4848 Tutenchamun 3233 T-2 Irailaren 30, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4849 Ardenne 1936 QV Abuztuaren 17, 1936 Heidelberg K. Reinmuth
4850 Palestrina 1973 UJ Urriaren 27, 1973 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4851 Vodop'yanova 1976 US Urriaren 26, 1976 Nauchnij T. M. Smirnova
4852 Pamjones 1977 JD Maiatzaren 15, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4853 Marielukac 1979 ML Ekainaren 28, 1979 Cerro El Roble C. Torres
4854 Edscott 1981 ED Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4855 Tenpyou 1982 VM Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4856 Seaborg 1983 LJ Ekainaren 11, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4857 Altgamia 1984 FM Martxoaren 29, 1984 Palomar C. S. Shoemaker
4858 - 1985 UA Urriaren 23, 1985 Palomar J. Gibson
4859 Fraknoi 1986 TJ Urriaren 7, 1986 Anderson Mesa E. Bowell
4860 Gubbio 1987 EP Martxoaren 3, 1987 Anderson Mesa E. Bowell
4861 Nemirovskij 1987 QU Abuztuaren 27, 1987 Nauchnij L. G. Karachkina
4862 Loke 1987 SJ Irailaren 30, 1987 Brorfelde P. Jensen
4863 Yasutani 1987 VH Azaroaren 13, 1987 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4864 - 1988 RA Irailaren 2, 1988 La Silla H. Debehogne
4865 Sor 1988 UJ Urriaren 18, 1988 Geisei T. Seki
4866 Badillo 1988 VB Azaroaren 10, 1988 Chiyoda T. Kojima
4867 Polites 1989 SZ Irailaren 27, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4868 Knushevia 1989 UN Urriaren 27, 1989 Palomar E. F. Helin
4869 Piotrovsky 1989 UE Urriaren 26, 1989 Nauchnij L. I. Chernykh
4870 Shcherban' 1989 UK Urriaren 25, 1989 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4871 Riverside 1989 WH Azaroaren 24, 1989 Ayashi Station M. Koishikawa
4872 Grieg 1989 YH Abenduaren 25, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4873 Fukaya 1990 EC Martxoaren 4, 1990 Dynic A. Sugie
4874 Burke 1991 AW Urtarrilaren 12, 1991 Palomar E. F. Helin
4875 Ingalls 1991 DJ Otsailaren 19, 1991 Yatsugatake Y. Kushida, R. Kushida
4876 Strabo 1133 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4877 Humboldt 5066 T-2 Irailaren 25, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4878 Gilhutton 1968 OF Uztailaren 18, 1968 Cerro El Roble C. Torres, S. Cofre
4879 Zykina 1974 VG Azaroaren 12, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
4880 Tovstonogov 1975 TR Urriaren 14, 1975 Nauchnij L. I. Chernykh
4881 - 1975 XJ Abenduaren 1, 1975 Cerro El Roble C. Torres
4882 Divari 1977 QU Abuztuaren 21, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4883 Korolirina 1978 RJ Irailaren 5, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4884 Bragaria 1979 OK Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4885 Grange 1980 LU Ekainaren 10, 1980 Palomar C. S. Shoemaker
4886 Kojima 1981 EZ Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4887 Takihiroi 1981 EV Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4888 Doreen 1981 JX Maiatzaren 5, 1981 Palomar C. S. Shoemaker
4889 Praetorius 1982 UW Urriaren 19, 1982 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4890 Shikanosima 1982 VE Azaroaren 14, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4891 Blaga 1984 GR Apirilaren 4, 1984 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
4892 Chrispollas 1985 TV Urriaren 11, 1985 Caussols CERGA
4893 Seitter 1986 PT Abuztuaren 9, 1986 Smolyan E. W. Elst, V. G. Ivanova
4894 Ask 1986 RJ Irailaren 8, 1986 Brorfelde P. Jensen
4895 Embla 1986 TK Urriaren 13, 1986 Brorfelde P. Jensen
4896 Tomoegozen 1986 YA Abenduaren 20, 1986 Ojima T. Niijima, T. Urata
4897 - 1987 QD Abuztuaren 22, 1987 Palomar E. F. Helin
4898 Nishiizumi 1988 FJ Martxoaren 19, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4899 Candace 1988 JU Maiatzaren 9, 1988 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4900 Maymelou 1988 ME Ekainaren 16, 1988 Palomar E. F. Helin
4901–5000 edit
4901 - 1988 VJ Azaroaren 3, 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
4902 Thessandrus 1989 AN Urtarrilaren 9, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
4903 Ichikawa 1989 UD Urriaren 20, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4904 Makio 1989 WZ Azaroaren 21, 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4905 Hiromi 1991 JM Maiatzaren 15, 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4906 Seneferu 2533 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4907 Zoser 7618 P-L Urriaren 17, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4908 Ward 1933 SD Irailaren 17, 1933 Uccle F. Rigaux
4909 Couteau 1949 SA Irailaren 28, 1949 Niza M. Laugier
4910 Kawasato 1953 PR Abuztuaren 11, 1953 Heidelberg K. Reinmuth
4911 Rosenzweig 1953 UD Urriaren 16, 1953 Brooklyn Indiana University
4912 Emilhaury 1953 VX Azaroaren 11, 1953 Brooklyn Indiana University
4913 - 1965 SO Irailaren 20, 1965 Nanking Purple Mountain Behatokia
4914 Pardina 1969 GD Apirilaren 9, 1969 El Leoncito Felix Aguilar Behatokia
4915 Solzhenitsyn 1969 TJ Urriaren 8, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4916 Brumberg 1970 PS Abuztuaren 10, 1970 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
4917 Yurilvovia 1973 SC Irailaren 28, 1973 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
4918 Rostropovich 1974 QU Abuztuaren 24, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
4919 Vishnevskaya 1974 SR Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
4920 Gromov 1978 PY Abuztuaren 8, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4921 Volonté 1980 SJ Irailaren 29, 1980 Kleť Z. Vávrová
4922 Leshin 1981 EH Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4923 Clarke 1981 EO Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4924 Hiltner 1981 EQ Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4925 - 1981 XH Abenduaren 3, 1981 Nanking Purple Mountain Behatokia
4926 Smoktunovskij 1982 ST Irailaren 16, 1982 Nauchnij L. I. Chernykh
4927 O'Connell 1982 UP Urriaren 21, 1982 Kleť Z. Vávrová
4928 Vermeer 1982 UG Urriaren 21, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
4929 Yamatai 1982 XV Abenduaren 13, 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4930 Rephiltim 1983 AO Urtarrilaren 10, 1983 Palomar S. L. Salyards
4931 Tomsk 1983 CN Otsailaren 11, 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
4932 Texstapa 1984 EA Martxoaren 9, 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
4933 - 1984 EN Martxoaren 2, 1984 La Silla H. Debehogne
4934 Rhôneranger 1985 JJ Maiatzaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4935 Maslachkova 1985 PD Abuztuaren 13, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4936 Butakov 1985 UY Urriaren 22, 1985 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4937 - 1986 CL Otsailaren 1, 1986 La Silla H. Debehogne
4938 - 1986 CQ Otsailaren 5, 1986 La Silla H. Debehogne
4939 - 1986 QL Abuztuaren 27, 1986 La Silla H. Debehogne
4940 Polenov 1986 QY Abuztuaren 18, 1986 Nauchnij L. G. Karachkina
4941 - 1986 UA Urriaren 25, 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4942 - 1987 DU Otsailaren 24, 1987 La Silla H. Debehogne
4943 Lac d'Orient 1987 OQ Uztailaren 27, 1987 Proventza Garaia E. W. Elst
4944 Kozlovskij 1987 RP Irailaren 2, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4945 Ikenozenni 1987 SJ Irailaren 18, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4946 Askalaphus 1988 BW Urtarrilaren 21, 1988 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4947 Ninkasi 1988 TJ Urriaren 12, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4948 - 1988 VF Azaroaren 3, 1988 Oohira W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
4949 - 1988 WE Azaroaren 29, 1988 Chiyoda T. Kojima
4950 House 1988 XO Abenduaren 7, 1988 Palomar E. F. Helin
4951 Iwamoto 1990 BM Urtarrilaren 21, 1990 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4952 Kibeshigemaro 1990 FC Martxoaren 26, 1990 Dynic A. Sugie
4953 - 1990 MU Ekainaren 23, 1990 Siding Spring R. H. McNaught
4954 Eric 1990 SQ Irailaren 23, 1990 Palomar B. Roman
4955 Gold 1990 SF Irailaren 17, 1990 Palomar H. E. Holt
4956 Noymer 1990 VG Azaroaren 12, 1990 Siding Spring R. H. McNaught
4957 Brucemurray 1990 XJ Abenduaren 15, 1990 Palomar E. F. Helin
4958 Wellnitz 1991 NT Uztailaren 13, 1991 Palomar H. E. Holt
4959 Niinoama 1991 PA Abuztuaren 15, 1991 Yakiimo A. Natori, T. Urata
4960 Mayo 4657 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4961 Timherder 1958 TH Urriaren 8, 1958 Flagstaff LONEOS
4962 Vecherka 1973 TP Urriaren 1, 1973 Nauchnij T. M. Smirnova
4963 Kanroku 1977 DR Otsailaren 18, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4964 Kourovka 1979 OD Uztailaren 21, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4965 Takeda 1981 EP Martxoaren 6, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4966 Edolsen 1981 EO Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4967 Glia 1983 CF Otsailaren 11, 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
4968 Suzamur 1986 PQ Abuztuaren 1, 1986 Palomar E. F. Helin
4969 Lawrence 1986 TU Urriaren 4, 1986 Palomar E. F. Helin
4970 Druyan 1988 VO Azaroaren 12, 1988 Palomar E. F. Helin
4971 Hoshinohiroba 1989 BY Urtarrilaren 30, 1989 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4972 Pachelbel 1989 UE Urriaren 23, 1989 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4973 Showa 1990 FT Martxoaren 18, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4974 Elford 1990 LA Ekainaren 14, 1990 Siding Spring R. H. McNaught
4975 Dohmoto 1990 SZ Irailaren 16, 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4976 Choukyongchol 1991 PM Abuztuaren 9, 1991 JCPM Sapporo K. Watanabe
4977 Rauthgundis 2018 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4978 Seitz 4069 T-2 Irailaren 29, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4979 Otawara 1949 PQ Abuztuaren 2, 1949 Heidelberg K. Reinmuth
4980 Magomaev 1974 SP Irailaren 19, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
4981 Sinyavskaya 1974 VS Azaroaren 12, 1974 Nauchnij L. I. Chernykh
4982 Bartini 1977 PE Abuztuaren 14, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4983 Schroeteria 1977 RD Irailaren 11, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4984 - 1978 VU Azaroaren 7, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
4985 Fitzsimmons 1979 QK Abuztuaren 23, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
4986 Osipovia 1979 SL Irailaren 23, 1979 Nauchnij N. S. Chernykh
4987 Flamsteed 1980 FH Martxoaren 20, 1980 Bickley Perth Behatokia
4988 Chushuho 1980 VU Azaroaren 6, 1980 Nanking Purple Mountain Behatokia
4989 Joegoldstein 1981 DX Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4990 Trombka 1981 ET Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4991 Hansuess 1981 EU Martxoaren 1, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4992 Kálmán 1982 UX Urriaren 25, 1982 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4993 Cossard 1983 GR Apirilaren 11, 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
4994 Kisala 1983 RK Irailaren 1, 1983 La Silla H. Debehogne
4995 - 1984 QR Abuztuaren 28, 1984 Palomar S. R. Swanson
4996 Veisberg 1986 PX Abuztuaren 11, 1986 Nauchnij L. G. Karachkina
4997 Ksana 1986 TM Urriaren 6, 1986 Nauchnij L. G. Karachkina
4998 Kabashima 1986 VG Azaroaren 5, 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4999 MPC 1987 CJ Otsailaren 2, 1987 La Silla E. W. Elst
5000 IAU 1987 QN Abuztuaren 23, 1987 Palomar E. F. Helin