Dragoi Bolaren atal zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Dragoi Bola Akira Toriyamak idatzi eta marrazturiko manga (komiki japoniarra) da. Mangak telebistarako izandako moldaketak 508 atalez osatuta dago, hiru zati nagusitan banatuta Dragoi Bola, Dragoi Bola Z eta Dragoi Bola GT. Artikulu honetan lehen zatiko atal zerrenda agertzen da, beste bi zatien atal zerrendak ikusteko jo Dragoi Bola Zren atal zerrenda eta Dragoi Bola GTren atal zerrenda artikuluetara.


  1. Bulma ta Goku
  2. Bidaiaren lehen zatia
  3. Iratxo Dortokaren Kinton lainoa
  4. Oolong bahitzailea
  5. Yamcha indartsua basamortuan
  6. Zaindu Dragoi Bolak
  7. Idi Deabru Frypan mendian
  8. Iratxo Dortokaren Kame Hame olatua
  9. Azenario Untxia
  10. Dragoi Bolak ostu egin dituzte
  11. Dragoiari deika
  12. Gurari bat Shenron dragoiari
  13. Gokuren itxuraldaketa
  14. Gokuren ikaskidea
  15. Lunch neska misteriotsua
  16. Harri bila
  17. Esne banatzailea
  18. Entrenamendu latza
  19. Arte Martzial Lehiaketa Nagusia hasten
  20. Entrenamenduaren emaitza
  21. Arriskua, Krilin
  22. Yamcha Jackie Chunen aurka
  23. Giran, arerio beldurgarria
  24. Krilinen eraso itsua
  25. Karate kolpe beldurgarria
  26. Final nagusia
  27. Goku estualdi larrian
  28. Finala
  29. Berriz bakoitza bere bidetik
  30. Lau izarreko bola
  31. Gora senargaia
  32. Milaka zulo hondarrean
  33. Dragoiaren kondaira
  34. Jeneral nagusia ez dabil txantxetan
  35. Altzairuzko dorrea
  36. Metalezko sarjentuarekin borroka
  37. Ninja Murasaki agertzen da
  38. Bost Murasaki Son Gokuren aurka
  39. Super 8 robot bihoztuna
  40. Piztia malgua
  41. Altzairu dorreko azken eguna
  42. Flynn doktorearen sekretua
  43. Son Gokuk hiria begiztatzen du
  44. Son Gokuk bere lagunak topatzen ditu
  45. Kontuz! Tranpa bat airean
  46. Bulma urrun joan da
  47. Dortoka Miragarriaren irlan
  48. Blue Jenerala erasoan
  49. Haitzulo miragarria
  50. Piraten tranpak
  51. Robot pirata
  52. Altxorra agertzen da
  53. Mila arrisku haitzuloan
  54. Ahal duenak ahal duena!
  55. Jostailu mekanikoen herrirantz
  56. Lainotxo baten gainean bezala
  57. Son Goku eta Blue berriz aurrez
  58. Lur Santuko bizilagunak
  59. Tao Pai Pai ekintzara
  60. Son Goku Tao Pai Pai neurtzen
  61. Maisuen maisua
  62. Ur Santua
  63. Goku dorretik bueltan
  64. Tao Pai Pairen azkena
  65. Zapi Gorrien kuartel nagusirantz
  66. Son Goku Zapi Gorrien kuartel nagusian
  67. Red Jeneralaren azkena
  68. Azken Dragoi Bolaren faltan
  69. Baba
  70. Bost kontrarioak
  71. Deabru hobia
  72. Deabru hobiko borroka
  73. Deabruaren ahal hilgarria
  74. Bosgarren gizona
  75. Etsaia maskara azpian
  76. Gokuren aitona
  77. Pilafen pilafkeriak
  78. Dragoi Jainkoaren itzulera
  79. Son Goku tiranoarekin
  80. Maisu nagusi
  81. Son Goku deabru lurrean
  82. Oreinurde hegoduna
  83. Arte Martzialen Txapelketa Nagusirantz
  84. Maila guztiak
  85. Kanporaketak
  86. Zortzi onenak
  87. Yamcha Ten Shin Han gaiztoaren aurka
  88. Arte Martzialen Mundu Txapelketa
  89. Ilbetea
  90. Tao Pai Pairen mendekua
  91. Buruera jeniala
  92. Borroka
  93. Entzute mundialeko bi arerio
  94. Ezusteko erabakia
  95. Son Goku Krilinen aurka
  96. Krilien kolperik onenak
  97. Azken borroka
  98. Goi aireko erasoa
  99. Gezurrezko garaipena
  100. Azken aukera
  101. Final handia
  102. Deabruzko plana
  103. Izu ordua
  104. Son Goku berriz bizirik
  105. Oihan gizona
  106. Eginkizun berri bat
  107. Krilinen oroimenez
  108. Satan bistara
  109. Eginkizun berri bat
  110. Azken itxaropena
  111. Dortoka miragarriaren azken borroka
  112. Betiko gaztetasunaren bila
  113. Lehen ekitaldia
  114. Dorre burua
  115. Izotzezko labirintua
  116. Dortoka miragarria berriz agertzen
  117. Son Goku begiztatzea
  118. Ten Shin Hanen erabakia
  119. Ten Shin Han Satanen aurka
  120. Son Gokuren samina
  121. Borroka zaila
  122. Satanen azkena
  123. Makila Miragarriaren bila
  124. Hodeietako tenplua
  125. Jainkoaren agerpena
  126. Dragoiaren pizkundea
  127. Tximista baino azkarrago
  128. Yao Tzun-en bila
  129. Denboraren mugaz handik
  130. Ikasketa
  131. Bakoitza berearen atzetik
  132. Jainkoaren sumina
  133. Berriz elkarrekin
  134. Arte Martzialen Munduko Txapelketa
  135. Zortzi onenak
  136. Maisu ezjakina
  137. Son Goku ezkontzen
  138. Oso partaide normala
  139. Goku berriz Ten Shin Hanen aurka
  140. Son Goku Ten Shin Hanen aurka
  141. Lau Ten Shin Han batera
  142. Shen Satan gaztearen aurka
  143. Munduaren izatekoa jokoan
  144. Azken borroka
  145. Lehiaketako erraldoia
  146. Son Gokuren leialtasuna
  147. Oso proba zaila
  148. Azkenean garaile
  149. Andregai soineko sutan
  150. Su txoria
  151. Sutea ezin itzaliz
  152. Bost gaien mendia
  153. Infernuko gar artean