Essonne departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Essonne-Position.png

Essonne departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Essonne departamenduko 196 udalerrik osatzen dute:

INSEE Posta-kodea Udalerria
91001 91150 Abbéville-la-Rivière
91016 91670 Angerville
91017 91470 Angervilliers
91021 91290 Arpajon
91022 91690 Arrancourt
91027 91200 Athis-Mons
91035 91410 Authon-la-Plaine
91037 91830 Auvernaux
91038 91580 Auvers-Saint-Georges
91041 91630 Avrainville
91044 91160 Ballainvilliers
91045 91610 Ballancourt-sur-Essonne
91047 91590 Baulne
91064 91570 Bièvres
91067 91150 Blandy
91069 91720 Boigneville
91075 91150 Bois-Herpin
91079 91690 Boissy-la-Rivière
91080 91590 Boissy-le-Cutté
91081 91870 Boissy-le-Sec
91085 91790 Boissy-sous-Saint-Yon
91086 91070 Bondoufle (CAE)
91093 91470 Boullay-les-Troux
91095 91850 Bouray-sur-Juine
91097 91800 Boussy-Saint-Antoine (CAY)
91098 91150 Boutervilliers
91099 91820 Boutigny-sur-Essonne
91100 91880 Bouville
91103 91220 Brétigny-sur-Orge (CAO)
91105 91650 Breuillet
91106 91650 Breux-Jouy
91109 91150 Brières-les-Scellés
91111 91640 Briis-sous-Forges
91112 91150 Brouy
91114 91800 Brunoy (CAY)
91115 91680 Bruyères-le-Châtel
91121 91720 Buno-Bonnevaux
91122 91440 Bures-sur-Yvette (CAS)
91129 91590 Cerny
91130 91780 Chalo-Saint-Mars
91131 91740 Chalou-Moulineux
91132 91730 Chamarande
91135 91750 Champcueil
91136 91160 Champlan
91137 91150 Champmotteux
91145 91410 Chatignonville
91148 91580 Chauffour-lès-Étréchy
91156 91630 Cheptainville
91159 91750 Chevannes
91161 91380 Chilly-Mazarin
91613 91740 Congerville-Thionville
91174 91100 Corbeil-Essonnes (CAC)
91175 91410 Corbreuse
91179 91830 Le Coudray-Montceaux (CAC)
91180 91490 Courances
91182 91080 Courcouronnes (CAE)
91184 91720 Courdimanche-sur-Essonne
91186 91680 Courson-Monteloup
91191 91560 Crosne (CAY)
91195 91490 Dannemois
91198 91590 D'Huison-Longueville
91200 91410 Dourdan
91201 91210 Draveil (CAD)
91204 91540 Écharcon
91207 91520 Égly
91215 91860 Épinay-sous-Sénart (CAY)
91216 91360 Épinay-sur-Orge
91222 91660 Estouches
91223 91150 Étampes
91225 91450 Étiolles (CAC)
91226 91580 Étréchy
91228 91000 Évry (CAE)
91232 91590 La Ferté-Alais
91235 91700 Fleury-Mérogis (CAO)
91240 91690 Fontaine-la-Rivière
91243 91640 Fontenay-lès-Briis
91244 91540 Fontenay-le-Vicomte
91247 91410 La Forêt-le-Roi
91248 91150 La Forêt-Sainte-Croix
91249 91470 Forges-les-Bains
91272 91190 Gif-sur-Yvette (CAS)
91273 91720 Gironville-sur-Essonne
91274 91400 Gometz-la-Ville
91275 91940 Gometz-le-Châtel (CAS)
91284 91410 Les Granges-le-Roi
91286 91350 Grigny (CAL)
91292 91630 Guibeville
91293 91590 Guigneville-sur-Essonne
91294 91690 Guillerval
91312 91430 Igny (CAS)
91315 91760 Itteville
91318 91510 Janville-sur-Juine
91319 91640 Janvry
91326 91260 Juvisy-sur-Orge
91330 91510 Lardy
91332 91630 Leudeville
91333 91310 Leuville-sur-Orge (CAO)
91338 91470 Limours
INSEE Posta-kodea Udalerria
91339 91310 Linas
91340 91090 Lisses (CAE)
91345 91160 Longjumeau
91347 91310 Longpont-sur-Orge
91359 91720 Maisse
91363 91460 Marcoussis
91374 91150 Marolles-en-Beauce
91376 91630 Marolles-en-Hurepoix
91377 91300 Massy
91378 91730 Mauchamps
91386 91540 Mennecy
91390 91660 Méréville
91393 91780 Mérobert
91399 91150 Mespuits
91405 91490 Milly-la-Forêt
91408 91490 Moigny-sur-École
91411 91470 Les Molières
91412 91590 Mondeville
91414 91930 Monnerville
91421 91230 Montgeron (CAD)
91425 91310 Montlhéry
91432 91420 Morangis
91433 91150 Morigny-Champigny
91434 91390 Morsang-sur-Orge (CAO)
91435 91250 Morsang-sur-Seine (SANS)
91441 91750 Nainville-les-Roches
91457 91290 La Norville
91458 91620 Nozay
91461 91340 Ollainville
91463 91490 Oncy-sur-École
91468 91540 Ormoy
91469 91150 Ormoy-la-Rivière
91471 91400 Orsay (CAS)
91473 91590 Orveau
91477 91120 Palaiseau (CAS)
91479 91550 Paray-Vieille-Poste
91482 91470 Pecqueuse
91494 91220 Le Plessis-Pâté (CAO)
91495 91410 Plessis-Saint-Benoist
91507 91720 Prunay-sur-Essonne
91508 91150 Puiselet-le-Marais
91511 91740 Pussay
91514 91480 Quincy-sous-Sénart (CAY)
91519 91410 Richarville
91521 91130 Ris-Orangis (CAE)
91525 91410 Roinville
91526 91150 Roinvilliers
91533 91690 Saclas
91534 91400 Saclay (CAS)
91538 91190 Saint-Aubin (CAS)
91540 91530 Saint-Chéron
91544 91690 Saint-Cyr-la-Rivière
91546 91410 Saint-Cyr-sous-Dourdan
91549 91700 Sainte-Geneviève-des-Bois (CAO)
91547 91410 Saint-Escobille
91552 91180 Saint-Germain-lès-Arpajon
91553 91250 Saint-Germain-lès-Corbeil (CAC)
91556 91780 Saint-Hilaire
91560 91940 Saint-Jean-de-Beauregard
91568 91530 Saint-Maurice-Montcouronne
91570 91240 Saint-Michel-sur-Orge (CAO)
91573 91280 Saint-Pierre-du-Perray (SANS)
91577 91250 Saintry-sur-Seine (SANS)
91578 91910 Saint-Sulpice-de-Favières
91579 91770 Saint-Vrain
91581 91650 Saint-Yon
91587 91160 Saulx-les-Chartreux
91589 91600 Savigny-sur-Orge
91593 91530 Sermaise
91599 91840 Soisy-sur-École
91600 91450 Soisy-sur-Seine (CAC)
91602 91580 Souzy-la-Briche
91617 91250 Tigery (SANS)
91619 91730 Torfou
91692 91940 Les Ulis
91629 91720 Valpuiseaux
91630 91530 Le Val-Saint-Germain
91631 91480 Varennes-Jarcy
91634 91640 Vaugrigneuse
91635 91430 Vauhallan (CAS)
91639 91820 Vayres-sur-Essonne
91645 91370 Verrières-le-Buisson (CAA)
91648 91810 Vert-le-Grand
91649 91710 Vert-le-Petit
91654 91890 Videlles
91657 91270 Vigneux-sur-Seine (CAD)
91659 91100 Villabé
91661 91140 Villebon-sur-Yvette
91662 91580 Villeconin
91665 91620 La Ville-du-Bois
91666 91140 Villejust
91667 91360 Villemoisson-sur-Orge (CAO)
91671 91580 Villeneuve-sur-Auvers
91679 91190 Villiers-le-Bâcle (CAS)
91685 91700 Villiers-sur-Orge (CAO)
91687 91170 Viry-Châtillon (CAL)
91689 91320 Wissous (CAA)
91691 91330 Yerres (CAY)