Guadalajarako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Guadalajarako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Guadalajarako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Abanades 98
Ablanque 128
Adobes 70
Alaminos 82
Alarilla 126
Albalate de Zorita 929
Albares 491
Albendiego 38
Alcocer 324
Alcolea de las Peñas 24
Alcolea del Pinar 396
Alcoroches 165
Aldeanueva de Guadalajara 116
Algar de Mesa 70
Algora 106
Alhóndiga 253
Alique 36
Almadrones 100
Almoguera 1.457
Almonacid de Zorita 799
Alocen 174
Alovera 7.234
Alustante 261
Angon 33
Anguita 236
Anquela del Ducado 85
Anquela del Pedregal 25
Aranzueque 385
Arbancon 184
Arbeteta 53
Argecilla 94
Armallones 56
Armuña de Tajuña 127
Arroyo de las Fraguas 44
Atanzon 101
Atienza 450
Auñon 248
Azuqueca de Henares 24.097
Baides 59
Baños de Tajo 26
Bañuelos 29
Barriopedro 32
Berninches 120
La Bodera 42
Brihuega 2.847
Budia 266
Bujalaro 83
Bustares 94
Cabanillas del Campo 7.189
Campillo de Dueñas 111
Campillo de Ranas 184
Campisabalos 64
Canredondo 108
Cantalojas 143
Cañizar 111
El Cardoso de la Sierra 73
Casa de Uceda 109
El Casar 6.525
Casas de San Galindo 32
Caspueñas 95
Castejon de Henares 107
Castellar de la Muela 40
Castilforte 62
Castilnuevo 9
Cendejas de Enmedio 122
Cendejas de la Torre 65
Centenera 84
Checa 359
Chequilla 16
Chillaron del Rey 116
Chiloeches 1.875
Cifuentes 2.021
Cincovillas 35
Ciruelas 97
Ciruelos del Pinar 41
Cobeta 105
Cogollor 37
Cogolludo 633
Condemios de Abajo 33
Condemios de Arriba 171
Congostrina 45
Copernal 24
Corduente 425
El Cubillo de Uceda 131
Driebes 373
Duron 155
Embid 59
Escamilla 108
Escariche 214
Escopete 61
Espinosa de Henares 655
Esplegares 55
Estables 53
Estriegana 25
Fontanar 1.362
Fuembellida 13
Fuencemillan 112
Fuentelahiguera de Albatages 158
Fuentelencina 240
Fuentelsaz 121
Fuentelviejo 61
Fuentenovilla 369
Gajanejos 63
Galapagos 941
Galve de Sorbe 134
Gascueña de Bornova 61
Guadalajara 73.719
Henche 107
Heras de Ayuso 163
Herreria 31
Hiendelaencina 124
Hijes 25
Hita 331
Hombrados 38
Hontoba 244
Horche 1.871
Hortezuela de Ocen 74
La Huerce 44
Huermeces del Cerro 52
Huertahernando 67
Hueva 134
Humanes 1.354
Illana 752
Iniestola 15
Las Inviernas 105
Irueste 66
Jadraque 1.426
Jirueque 78
Ledanca 122
Loranca de Tajuña 827
Lupiana 242
Luzaga 105
Luzon 70
Majaelrayo 75
Malaga del Fresno 206
Malaguilla 133
Mandayona 393
Mantiel 73
Maranchon 252
Marchamalo 4.700
Masegoso de Tajuña 99
Matarrubia 55
Matillas 185
Mazarete 67
Mazuecos 376
Medranda 126
Megina 57
Membrillera 116
Miedes de Atienza 94
La Mierla 22
Millana 160
Milmarcos 108
La Miñosa 50
Mirabueno 107
Miralrio 85
Mochales 81
Mohernando 165
Molina de Aragon 3.662
Monasterio 24
Mondejar 2.629
Montarron 46
Moratilla de los Meleros 114
Morenilla 46
Muduex 122
Las Navas de Jadraque 33
Negredo 22
Ocentejo 40
El Olivar 124
Olmeda de Cobeta 108
La Olmeda de Jadraque 19
El Ordial 46
Orea 248
Palmaces de Jadraque 69
Pardos 68
Paredes de Siguenza 42
Pareja 473
Pastrana 1.064
El Pedregal 103
Peñalén 120
Peñalver 223
Peralejos de las Truchas 178
Peralveche 107
Pinilla de Jadraque 77
Pinilla de Molina 27
Pioz 1.071
Piqueras 58
El Pobo de Dueñas 151
Poveda de la Sierra 162
Pozo de Almoguera 156
Pozo de Guadalajara 838
Pradena de Atienza 51
Prados Redondos 113
Puebla de Beleña 49
Puebla de Valles 87
Quer 544
Rebollosa de Jadraque 32
El Recuenco 91
Renera 73
Retiendas 48
Riba de Saelices 170
Rillo de Gallo 67
Riofrio del Llano 58
Robledillo de Mohernando 129
Robledo de Corpes 96
Romanillos de Atienza 57
Romanones 132
Rueda de la Sierra 51
Sacecorbo 165
Sacedon 1.700
Saelices de la Sal 61
Salmeron 216
San Andres del Congosto 73
San Andres del Rey 46
Santiuste 25
Sauca 68
Sayaton 126
Selas 62
Semillas 50
Setiles 141
Sienes 82
Siguenza 4.817
Solanillos del Extremo 133
Somolinos 37
El Sotillo 50
Sotodosos 70
Tamajon 215
Taragudo 33
Taravilla 67
Tartanedo 164
Tendilla 354
Terzaga 28
Tierzo 50
La Toba 110
Tordellego 61
Tordelrabano 9
Tordesilos 142
Torija 582
Torre del Burgo 143
Torrecuadrada de Molina 20
Torrecuadradilla 55
Torrejon del Rey 2.790
Torremocha de Jadraque 19
Torremocha del Campo 263
Torremocha del Pinar 56
Torremochuela 18
Torrubia 38
Tortola de Henares 511
Tortuera 217
Tortuero 38
Traid 58
Trijueque 1.053
Trillo 1.354
Uceda 1.752
Ujados 33
Utande 51
Valdarachas 26
Valdearenas 104
Valdeavellano 116
Valdeaveruelo 577
Valdeconcha 43
Valdegrudas 63
Valdelcubo 65
Valdenuño Fernandez 230
Valdepeñas de la Sierra 201
Valderrebollo 40
Valdesotos 27
Valfermoso de Tajuña 86
Valhermoso 44
Valtablado del Rio 15
Valverde de los Arroyos 105
Viana de Jadraque 44
Villanueva de Alcoron 251
Villanueva de Argecilla 43
Villanueva de la Torre 4.779
Villares de Jadraque 53
Villaseca de Henares 55
Villaseca de Uceda 75
Villel de Mesa 223
Viñuelas 118
Yebes 214
Yebra 515
Yelamos de Abajo 79
Yelamos de Arriba 133
Yunquera de Henares 2.550
Yunta (La) 137
Zaorejas 201
Zarzuela de Jadraque 50
Zorita de los Canes 97

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]