Nazioarteko telefono aurrezenbakien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Nazioarteko telefono aurrezenbakien eremuak, munduko mapan

Nazioarteko telefono aurrezenbakien zerrenda hau Telekomunikazioetako Nazioarteko Batasunak E.123 eta E.164 gomendioen bidez zehaztutakoa da.

Lehenego eremua: AEB, Kanada eta Karibea[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Bigarren eremua: Afrika, nagusiki[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Hirugarren eremua: Europa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Laugarren eremua: Europa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Bosgarren eremua: Latin Amerika eta Karibea[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Seigarren eremua: Hego Pazifikoa eta Ozeania[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Zazpigarren eremua: Errusia eta Kazakhstan[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • 7: Flag of Russia.svg Errusia (Errusiak kudeatzen du; zenbait kode Errusiaz kanpoko lurraldeei esleitu dizkie)
  • 7: Flag of Kazakhstan.svg Kazakhstan

Zortzigarren eremua: Ekialdeko Asia eta zerbitzu bereziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • 800: Nazioarteko doaneko linea
  • 801 - esleitu gabe
  • 802 - esleitu gabe
  • 803 - esleitu gabe
  • 804 - esleitu gabe
  • 805 - esleitu gabe
  • 806 - esleitu gabe
  • 807 - esleitu gabe
  • 808 - Banatutako kosturako serbitzuetara gordeta
  • 809 - esleitu gabe
  • 81 - Flag of Japan.svg Japonia
  • 82 - Flag of South Korea.svg Hego Korea
  • 83 - esleitu gabe
  • 84 - Flag of Vietnam.svg Vietnam
  • 850 - Flag of North Korea.svg Ipar Korea
  • 851 - esleitu gabe
  • 852 - Flag of Hong Kong.svg Hong Kong
  • 853 - 23px Makau
  • 854 - esleitu gabe
  • 855 - Flag of Cambodia.svg Kanbodia
  • 856 - Flag of Laos.svg Laos
  • 857 - esleitu gabe
  • 858 - esleitu gabe
  • 859 - esleitu gabe
  • 86 - Flag of the People's Republic of China.svg Txina
  • 870 - Inmarsat zerbitzua
  • 871 - esleitu gabe
  • 872 - esleitu gabe
  • 873 - esleitu gabe
  • 874 - esleitu gabe
  • 875 - Itsasoko zerbitzu mugikorretarako gordeta
  • 876 - Itsasoko zerbitzu mugikorretarako gordeta
  • 877 - Itsasoko zerbitzu mugikorretarako gordeta
  • 878 - Itsasoko zerbitzu mugikorretarako gordeta
  • 879 - Nazioko Itsasoko zerbitzu mugikorretarako gordeta
  • 880 - Flag of Bangladesh.svg Bangladesh
  • 881 - Sateliteko mugikor sistemarentzat
  • 882 - International Networks 88216
  • 883 - Nazioarteko herrialde kodea
  • 884 - esleitu gabe
  • 885 - esleitu gabe
  • 886 - Flag of the Republic of China.svg Taiwan
  • 887 - esleitu gabe
  • 888 - esleitu gabe
  • 889 - esleitu gabe
  • 89 - esleitu gabe