Savoia departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Savoie-Position.png

Savoie departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Savoia departamenduko 305 udalerrik osatzen dute:

(CAC) Communauté d'agglomération Chambéry Métropole
(CALB) Communauté d'agglomération du Lac du Bourget

(CCA) Communauté de communes de l'Arvan
(CCB) Communauté de communes du Beaufortain
(CCC) Communauté de communes de Chautagne
(CCCGI) Communauté de communes Chartreuse Guiers Isère
(CCCAi) Communauté de communes du canton d'Aime
(CCCAl) Communauté de communes du canton d'Albens
(CCCM) Communauté de communes Cœur de Maurienne
(CCCS) Communauté de communes Combe de Savoie
(CCGC) Communauté de communes du Gelon et du Coisin
(CCHCS) Communauté de communes Haute Combe de Savoie
(CCHMV) Communauté de communes Haute Maurienne-Vanoise
(CCLA) Communauté de communes du lac d'Aiguebelette
(CCMG) Communauté de communes Maurienne-Galibier
(CCMB) Communauté de communes du Mont Beauvoir
(CCLN) Communauté de communes de la Norma
(CCPB) Communauté de communes du Pays des Bauges
(CCPMo) Communauté de communes du Pays de Montmélian
(CCPM) Communauté de communes Porte de Maurienne
(CCRA) Communauté de communes de la Région d'Albertville
(CCRVG) Communauté de communes la Rochette - Val Gelon
(CCVA) Communauté de communes des Vallées d'Aigueblanche
(CCVE) Communauté de communes de la Vallée des Entremonts
(CCVGl) Communauté de communes de la Vallée du Glandon
(CCVGu) Communauté de communes Val Guiers
(CCY) Communauté de communes de Yenne
(MIHT) Maison de l'Intercommunalité de Haute Tarentaise

Code INSEE Code Postal Commune
73001 73610 Aiguebelette-le-Lac (CCLA)
73002 73220 Aiguebelle (CCPM)
73003 73260 Aigueblanche (CCVA)
73004 73340 Aillon-le-Jeune (CCPB)
73005 73340 Aillon-le-Vieux (CCPB)
73006 73210 Aime (CCCAi)
73007 73220 Aiton (CCPM)
73008 73100 Aix-les-Bains (CALB)
73010 73410 Albens (CCCAl)
73011 73200 Albertville (CCRA)
73012 73300 Albiez-le-Jeune (CCA)
73013 73300 Albiez-Montrond (CCA)
73014 73200 Allondaz (CCRA)
73015 73550 Les Allues
73017 73190 Apremont (CCPMo)
73018 73800 Arbin (CCPMo)
73019 73220 Argentine (CCPM)
73020 73340 Arith (CCPB)
73021 73110 Arvillard (CCRVG)
73022 73610 Attignat-Oncin
73023 73500 Aussois
73024 73260 Les Avanchers-Valmorel (CCVA)
73025 73240 Avressieux (CCVGu)
73026 73500 Avrieux (CCLN)
73027 73470 Ayn (CCLA)
73028 73170 La Balme (CCY)
73029 73000 Barberaz (CAC)
73030 73230 Barby (CAC)
73031 73000 Bassens (CAC)
73032 73540 La Bâthie (CCRA)
73033 73360 La Bauche (CCMB)
73034 73270 Beaufort-sur-Doron (CCB)
73036 73340 Bellecombe-en-Bauges (CCPB)
73038 73210 Bellentre (CCCAi)
73039 73330 Belmont-Tramonet (CCVGu)
73040 73480 Bessans (CCHMV)
73041 73390 Betton-Bettonet (CCGC)
73042 73170 Billième (CCY)
73043 73410 La Biolle (CCCAl)
73045 73260 Le Bois
73046 73260 Bonneval
73047 73480 Bonneval-sur-Arc (CCHMV)
73048 73460 Bonvillard
73049 73220 Bonvillaret (CCPM)
73050 73370 Bourdeau (CALB)
73051 73370 Le Bourget-du-Lac (CALB)
73052 73110 Bourget-en-Huile (CCRVG)
73053 73390 Bourgneuf (CCGC)
73054 73700 Bourg-Saint-Maurice(MIHT)
73055 73350 Bozel
73056 73500 Bramans (CCHMV)
73057 73570 Brides-les-Bains
73058 73520 La Bridoire (CCVGu)
73059 73100 Brison-Saint-Innocent (CALB)
73061 73200 Césarches (CCRA)
73062 73410 Cessens (CCCAl)
73063 73730 Cevins (CCRA)
73064 73190 Challes-les-Eaux (CAC)
73065 73000 Chambéry (CAC)
73067 73130 La Chambre
73068 73390 Chamousset (CCGC)
73069 73390 Chamoux-sur-Gelon (CCGC)
73070 73240 Champagneux (CCVGu)
73071 73350 Champagny-en-Vanoise
73072 73390 Champ-Laurent (CCGC)
73073 73310 Chanaz (CCC)
73074 73660 La Chapelle
73075 73110 La Chapelle-Blanche (CCRVG)
73076 73370 La Chapelle-du-Mont-du-Chat (CALB)
73077 73700 Les Chapelles(MIHT)
73078 73170 La Chapelle-Saint-Martin (CCY)
73079 73390 Châteauneuf (CCGC)
73080 73300 Le Châtel (CCCM)
73081 73630 Le Châtelard (CCPB)
73082 73800 La Chavanne (CCPMo)
73083 73660 Les Chavannes-en-Maurienne
73084 73800 Chignin(CCPMo)
73085 73310 Chindrieux (CCC)
73086 73460 Cléry (CCHCS)
73087 73160 Cognin (CAC)
73088 73400 Cohennoz
73089 73800 Coise-Saint-Jean-Pied-Gauthier (CCGC)
73090 73630 La Compôte (CCPB)
73091 73310 Conjux (CCC)
73092 73160 Corbel (CCVE)
73093 73210 La Côte-d'Aime (CCCAi)
73094 73590 Crest-Voland
73095 73110 La Croix-de-la-Rochette (CCRVG)
73096 73800 Cruet (CCCS)
73097 73190 Curienne(CAC)
73098 73230 Les Déserts(CAC)
73099 73110 Détrier (CCRVG)
73100 73330 Domessin (CCVGu)
73101 73630 Doucy-en-Bauges (CCPB)
73103 73420 Drumettaz-Clarafond (CALB)
73104 73610 Dullin (CCLA)
73105 73360 Les Échelles (CCCGI)
73106 73630 École (CCPB)
73107 73670 Entremont-le-Vieux (CCVE)
73108 73410 Épersy (CCCAl)
73109 73220 Épierre
73110 73540 Esserts-Blay (CCRA)
73111 73110 Étable (CCRVG)
73112 73260 Feissons-sur-Isère
73113 73350 Feissons-sur-Salins
73114 73590 Flumet
73115 73600 Fontaine-le-Puits
73116 73300 Fontcouverte-la Toussuire (CCA)
73117 73500 Fourneaux
73118 73800 Francin
73119 73500 Freney
73120 73250 Fréterive (CCCS)
73121 73460 Frontenex (CCHCS)
73122 73470 Gerbaix (CCLA)
73123 73590 La Giettaz
73124 73200 Gilly-sur-Isère (CCRA)
73126 73210 Granier (CCCAi)
73127 73240 Gresin (CCVGu)
73128 73100 Grésy-sur-Aix (CALB)
73129 73460 Grésy-sur-Isère (CCHCS)
73130 73200 Grignon (CCRA)
73131 73600 Hautecour
73132 73620 Hauteluce (CCB)
73133 73390 Hauteville (CCGC)
73135 73300 Hermillon (CCCM)
73137 73000 Jacob-Bellecombette (CAC)
73138 73300 Jarrier (CCA)
73139 73630 Jarsy (CCPB)
73140 73170 Jongieux (CCY)
73141 73800 Laissaud (CCPMo)
73142 73210 Landry (CCCAi)
73143 73480 Lanslebourg-Mont-Cenis (CCHMV)
73144 73480 Lanslevillard (CCHMV)
73187 73260 La Léchère (CCVA)
73145 73610 Lépin-le-Lac (CCLA)
73146 73340 Lescheraines (CCPB)
73147 73170 Loisieux (CCY)
73149 73170 Lucey (CCY)
73150 73210 Mâcot-la-Plagne (CCCAi)
73151 73800 Les Marches (CCPMo)
73152 73470 Marcieux (CCLA)
73153 73400 Marthod (CCRA)
73154 73200 Mercury (CCRA)
73155 73420 Méry (CALB)
73156 73170 Meyrieux-Trouet (CCY)
73157 73500 Modane
73158 73410 Mognard (CCCAl)
73159 73800 Les Mollettes (CCPMo)
73160 73000 Montagnole (CAC)
73161 73350 Montagny
73162 73460 Montailleur (CCHCS)
73163 73130 Montaimont
73164 73100 Montcel (CALB)
73166 73390 Montendry (CCGC)
73167 73130 Montgellafrey
73168 73220 Montgilbert (CCPM)
73169 73210 Montgirod (CCCAi)
73170 73200 Monthion (CCRA)
73171 73800 Montmélian (CCPMo)
73173 73870 Montricher-Albanne
73175 73220 Montsapey (CCPM)
73176 73700 Montvalezan(MIHT)
73177 73300 Montvernier (CCCM)
73178 73340 La Motte-en-Bauges (CCPB)
73179 73290 La Motte-Servolex (CAC)
73180 73310 Motz (CCC)
73181 73600 Moûtiers
73182 73100 Mouxy (CALB)
73183 73800 Myans (CCPMo)
73184 73470 Nances (CCLA)
73186 73590 Notre-Dame-de-Bellecombe
73188 73460 Notre-Dame-des-Millières (CCHCS)
73189 73130 Notre-Dame-du-Cruet
73190 73600 Notre-Dame-du-Pré
73191 73470 Novalaise (CCLA)
73192 73340 Le Noyer (CCPB)
73193 73310 Ontex (CALB)
73194 73140 Orelle (CCMG)
73196 73200 Pallud (CCRA)
73197 73210 Peisey-Nancroix (CCCAi)
73198 73600 La Perrière
73200 73800 Planaise (CCPMo)
73201 73350 Planay
73202 73200 Plancherine (CCHCS)
73203 73300 Pontamafrey-Montpascal
73204 73330 Le Pont-de-Beauvoisin (CCVGu)
73205 73110 Le Pontet (CCRVG)
73206 73710 Pralognan-la-Vanoise
73207 73110 Presle (CCRVG)
73208 73100 Pugny-Chatenod (CALB)
73210 73190 Puygros (CAC)
73211 73720 Queige (CCB)
73212 73220 Randens (CCPM)
73213 73490 La Ravoire (CAC)
73214 73240 Rochefort (CCVGu)
73215 73110 La Rochette (CCRVG)
73216 73730 Rognaix (CCRA)
73217 73110 Rotherens (CCRVG)
73218 73310 Ruffieux (CCC)
73219 73610 Saint-Alban-de-Montbel (CCLA)
73220 73220 Saint-Alban-des-Hurtières (CCPM)
73221 73130 Saint-Alban-des-Villards (CCVGl)
73222 73230 Saint-Alban-Leysse (CAC)
73223 73500 Saint-André
73224 73130 Saint-Avre
73225 73190 Saint-Baldoph (CAC)
73226 73520 Saint-Béron (CCVGu)
73227 73120 Saint-Bon-Tarentaise
73228 73160 Saint-Cassin(CAC)
73229 73360 Saint-Christophe (CCMB)
73230 73130 Saint-Colomban-des-Villards (CCVGl)
73231 73130 Saint-Etienne-de-Cuines
73232 73640 Sainte-Foy-Tarentaise(MIHT)
73233 73360 Saint-Franc (CCMB)
73234 73340 Saint-François-de-Sales (CCPB)
73235 73130 Saint-François-Longchamp
73236 73240 Saint-Genix-sur-Guiers (CCVGu)
73237 73220 Saint-Georges-des-Hurtières (CCPM)
73238 73410 Saint-Germain-la-Chambotte (CCCAl)
73239 73410 Saint-Girod (CCCAl)
73240 73800 Sainte-Hélène-du-Lac (CCPMo)
73241 73460 Sainte-Hélène-sur-Isère
73242 73530 Saint-Jean-d'Arves (CCA)
73243 73230 Saint-Jean-d'Arvey (CAC)
73244 73440 Saint-Jean-de-Belleville
73245 73170 Saint-Jean-de-Chevelu (CCY)
73246 73160 Saint-Jean-de-Couz (CCMB)
73247 73250 Saint-Jean-de-la-Porte (CCCS)
73248 73300 Saint-Jean-de-Maurienne (CCCM)
73249 73190 Saint-Jeoire-Prieuré (CAC)
73250 73870 Saint-Julien-Mont-Denis (CCCM)
73252 73220 Saint-Léger (CCPM)
73253 73600 Saint-Marcel
73254 73240 Sainte-Marie-d'Alvey (CCVGu)
73255 73130 Sainte-Marie-de-Cuines (CCVGl)
73256 73140 Saint-Martin-d'Arc (CCMG)
73257 73440 Saint-Martin-de-Belleville
73258 73140 Saint-Martin-de-la-Porte (CCMG)
73259 73130 Saint-Martin-sur-la-Chambre
73260 73240 Saint-Maurice-de-Rotherens (CCVGu)
73261 73140 Saint-Michel-de-Maurienne (CCMG)
73262 73590 Saint-Nicolas-la-Chapelle
73263 73100 Saint-Offenge-Dessous (CALB)
73264 73100 Saint-Offenge-Dessus (CALB)
73265 73410 Saint-Ours (CCCAl)
73266 73260 Saint-Oyen
73267 73300 Saint-Pancrace (CCA)
73268 73730 Saint-Paul-sur-Isère (CCRA)
73269 73170 Saint-Paul (CCY)
73270 73250 Saint-Pierre-d'Albigny (CCCS)
73271 73170 Saint-Pierre-d'Alvey (CCY)
73272 73220 Saint-Pierre-de-Belleville (CCPM)
73273 73310 Saint-Pierre-de-Curtille (CCC)
73274 73670 Saint-Pierre-d'Entremont (CCVE)
73275 73360 Saint-Pierre-de-Genebroz (CCMB)
73276 73800 Saint-Pierre-de-Soucy (CCPMo)
73277 73630 Sainte-Reine (CAC)
73278 73660 Saint-Rémy-de-Maurienne
73280 73530 Saint-Sorlin-d'Arves (CCA)
73281 73160 Saint-Sulpice(CAC)
73282 73160 Saint-Thibaud-de-Couz (CCMB)
73283 73460 Saint-Vital (CCHCS)
73284 73600 Salins-les-Thermes
73285 73700 Séez(MIHT)
73286 73310 Serrières-en-Chautagne (CCC)
73287 73500 Sollières-Sardières (CCHMV)
73288 73000 Sonnaz (CAC)
73289 73110 La Table (CCRVG)
73290 73500 Termignon (CCHMV)
73292 73200 Thénésol (CCRA)
73293 73230 Thoiry (CAC)
73294 73190 La Thuile (CAC)
73296 73320 Tignes(MIHT)
73297 73460 Tournon (CCHCS)
73298 73790 Tours-en-Savoie (CCRA)
73299 73170 Traize (CCY)
73300 73100 Tresserve (CALB)
73301 73100 Trévignin (CALB)
73302 73110 La Trinité (CCRVG)
73303 73400 Ugine (CCRA)
73304 73150 Val-d'Isère(MIHT)
73305 73210 Valezan (CCCAi)
73306 73450 Valloire (CCMG)
73307 73450 Valmeinier (CCMG)
73308 73200 Venthon (CCRA)
73309 73330 Verel-de-Montbel (CCVGu)
73310 73230 Verel-Pragondran (CAC)
73311 73110 Le Verneil (CCRVG)
73312 73460 Verrens-Arvey (CCHCS)
73313 73170 Verthemex (CCY)
73314 73800 Villard-d'Héry (CCPMo)
73315 73390 Villard-Léger (CCGC)
73316 73110 Villard-Sallet (CCRVG)
73317 73270 Villard-sur-Doron (CCB)
73318 73300 Villarembert (CCA)
73320 73300 Villargondran (CCCM)
73321 73600 Villarlurin
73322 73500 Villarodin-Bourget (CCLN)
73323 73640 Villaroger(MIHT)
73324 73110 Villaroux (CCPMo)
73326 73160 Vimines (CAC)
73327 73310 Vions (CCC)
73328 73420 Viviers-du-Lac (CALB)
73329 73420 Voglans (CALB)
73330 73170 Yenne (CCY)