Steve Cram

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Steve Cram
Steve Cram
Datu pertsonalak
Izen osoa Stephen Cram
Ezizena '"The Jarrow Arrow"'
Jaio 1960ko urriaren 14a
Jarrow (Erresuma Batua)

Stephen "Steve" Cram (Jarrow, Tyne eta Wear, 1960ko urriaren 14a-) britainiar korrikalari izandakoa da, ertaineko distantzian espezializatua. Olinpiar domina bat irabazi zuen 1980ko hamarkadan, beste garaipen batzuen artean, eta garai hartan bizia izan zen haren lehia herrikideak zituen Sebastian Coe eta Steve Ovettekin.

Palmaresa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Palmaresa
Olinpiar Jokoak
Zilarra 1984ko Udako Olinpiar Jokoak (Los Angeles) 1.500 metroko lasterketa
Munduko Atletismo Txapelketak
Urrea 1983 (Helsinki) 1.500 metroko lasterketa
Europako Atletismo Txapelketak
Urrea 1982 (Atenas) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 1986 (Stuttgart) 1.500 metroko lasterketa
Brontzea 1986 800 metroko lasterketa
Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Steve Cram Aldatu lotura Wikidatan