Vendée departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Vendée-Position.png

Vendée departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Vendée departamenduko 282 udalerrik osatzen dute:

INSEE kodea Posta-kodea Udalerria Biztanleria (2008)
85001 85460 L'Aiguillon-sur-Mer 2303
85002 85220 L'Aiguillon-sur-Vie 1595
85003 85190 Aizenay 7754
85004 85750 Angles 2212
85005 85120 Antigny 1005
85006 85220 Apremont 1470
85008 85430 Aubigny 2886
85009 85200 Auzay 586
85010 85440 Avrillé 1149
85011 85630 Barbâtre 1779
85012 85550 La Barre-de-Monts 2134
85013 85130 Bazoges-en-Paillers 1150
85014 85390 Bazoges-en-Pareds 1033
85015 85170 Beaufou 1120
85016 85190 Beaulieu-sous-la-Roche 1963
85017 85500 Beaurepaire 2081
85018 85230 Beauvoir-sur-Mer 3725
85019 85170 Belleville-sur-Vie 3673
85020 85490 Benet 3610
85022 85560 Le Bernard 925
85021 85610 La Bernardière 1578
85023 85320 Bessay 407
85024 85710 Bois-de-Céné 1535
85025 85600 La Boissière-de-Montaigu 1993
85026 85430 La Boissière-des-Landes 1267
85027 85600 Boufféré 2622
85028 85420 Bouillé-Courdault 456
85029 85230 Bouin 2196
85030 85140 Boulogne 681
85031 85510 Le Boupère 2838
85033 85200 Bourneau 777
85034 85480 Bournezeau 2941
85243 85470 Brem-sur-Mer 2539
85035 85470 Brétignolles-sur-Mer 3900
85036 85320 La Bretonnière-la-Claye 640
85037 85120 Breuil-Barret 652
85038 85260 Les Brouzils 2516
85039 85530 La Bruffière 3459
85040 85410 La Caillère-Saint-Hilaire 1042
85041 85410 Cezais 323
85042 85450 Chaillé-les-Marais 1834
85043 85310 Chaillé-sous-les-Ormeaux 1206
85044 85200 Chaix 432
85045 85220 La Chaize-Giraud 815
85046 85310 La Chaize-le-Vicomte 3210
85047 85300 Challans 18338
85048 85500 Chambretaud 1437
85049 85450 Champagné-les-Marais 1627
85050 85540 Le Champ-Saint-Père 1560
85051 85110 Chantonnay 8088
85052 85150 La Chapelle-Achard 1672
85053 85120 La Chapelle-aux-Lys 247
85054 85220 La Chapelle-Hermier 746
85055 85670 La Chapelle-Palluau 902
85056 85210 La Chapelle-Thémer 333
85058 85400 Chasnais 617
85059 85120 La Châtaigneraie 2633
85060 85180 Château-d'Olonne 13242
85061 85320 Château-Guibert 1422
85062 85710 Châteauneuf 829
85063 85700 Les Châtelliers-Châteaumur 717
85064 85140 Chauché 2188
85065 85250 Chavagnes-en-Paillers 3284
85066 85390 Chavagnes-les-Redoux 795
85067 85390 Cheffois 928
85069 85430 Les Clouzeaux 2453
85070 85220 Coëx 2969
85071 85220 Commequiers 2799
85072 85260 La Copechagnière 853
85073 85320 Corpe 888
85074 85320 La Couture 197
85076 85610 Cugand 3164
85077 85540 Curzon 453
85078 85420 Damvix 758
85080 85200 Doix 814
85081 85170 Dompierre-sur-Yon 3946
85082 85590 Les Épesses 2523
85083 85740 L'Épine 1709
85084 85140 Les Essarts 4946
85086 85670 Falleron 1401
85307 85460 La Faute-sur-Mer 1001
85087 85240 Faymoreau 240
85088 85800 Le Fenouiller 4241
85089 85280 La Ferrière 4625
85090 85700 La Flocellière 2367
85091 85200 Fontaines 815
85092 85200 Fontenay-le-Comte 14341
85093 85480 Fougeré 932
85094 85240 Foussais-Payré 1186
85095 85300 Froidfond 1357
85096 85710 La Garnache 4364
85097 85130 La Gaubretière 2868
85098 85190 La Génétouze 1636
85099 85150 Le Girouard 806
85100 85800 Givrand 1891
85101 85540 Le Givre 403
85102 85670 Grand'Landes 472
85103 85440 Grosbreuil 1953
85104 85580 Grues 781
85105 85770 Le Gué-de-Velluire 528
85106 85680 La Guérinière 1506
85107 85600 La Guyonnière 2677
85108 85260 L'Herbergement 2632
85109 85500 Les Herbiers 14811
85110 85570 L'Hermenault 851
85111 85770 L'Île-d'Elle 1403
85112 85340 L'Île-d'Olonne 2627
85113 85350 L'Île-d'Yeu 4807
85114 85520 Jard-sur-Mer 2493
85115 85110 La Jaudonnière 577
85116 85540 La Jonchère 381
85117 85400 Lairoux 608
85118 85150 Landeronde 2100
85119 85130 Les Landes-Genusson 2282
85120 85220 Landevieille 1143
85121 85370 Le Langon 1080
85123 85420 Liez 273
85125 85120 Loge-Fougereuse 356
85126 85200 Longèves 1188
85127 85560 Longeville-sur-Mer 2328
85128 85400 Luçon 9753
85129 85170 Les Lucs-sur-Boulogne 3231
85130 85190 Maché 1306
85131 85400 Les Magnils-Reigniers 1481
85132 85420 Maillé 766
85133 85420 Maillezais 970
85134 85590 Mallièvre 239
85135 85320 Mareuil-sur-Lay-Dissais 2629
85136 85240 Marillet 118
85137 85570 Marsais-Sainte-Radégonde 505
85138 85150 Martinet 804
85139 85420 Le Mazeau 430
85140 85700 La Meilleraie-Tillay 1500
85141 85700 Menomblet 668
85142 85140 La Merlatière 778
85143 85200 Mervent 1083
85144 85500 Mesnard-la-Barotière 1239
85145 85110 Monsireigne 864
85146 85600 Montaigu 4959
85147 85700 Montournais 1734
85148 85200 Montreuil 816
85149 85450 Moreilles 339
85150 85260 Mormaison 1045
85151 85290 Mortagne-sur-Sèvre 6074
85152 85150 La Mothe-Achard 2425
85153 85640 Mouchamps 2580
85154 85390 Mouilleron-en-Pareds 1246
85155 85000 Mouilleron-le-Captif 4375
85156 85540 Moutiers-les-Mauxfaits 1745
85157 85320 Moutiers-sur-le-Lay 613
85158 85370 Mouzeuil-Saint-Martin 1139
85159 85370 Nalliers 2160
85160 85310 Nesmy 2457
85161 85430 Nieul-le-Dolent 2166
85162 85240 Nieul-sur-l'Autise 1150
85163 85330 Noirmoutier-en-l'Île 4756
85164 85690 Notre-Dame-de-Monts 1841
85189 85270 Notre-Dame-de-Riez 1865
85165 85140 L'Oie 1102
85166 85340 Olonne-sur-Mer 13025
85167 85200 L'Orbrie 838
85168 85420 Oulmes 740
85169 85670 Palluau 921
85171 85320 Péault 525
85172 85300 Le Perrier 1822
85174 85570 Petosse 561
85175 85320 Les Pineaux 562
85176 85200 Pissotte 1188
85177 85770 Le Poiré-sur-Velluire 628
85178 85170 Le Poiré-sur-Vie 7397
85179 85440 Poiroux 844
85180 85700 La Pommeraie-sur-Sèvre 1049
85181 85570 Pouillé 620
85182 85700 Pouzauges 5395
85184 85240 Puy-de-Serre 300
85185 85450 Puyravault 648
85186 85250 La Rabatelière 816
85187 85700 Réaumur 800
85188 85210 La Réorthe 1008
85190 85620 Rocheservière 2818
85191 85000 La Roche-sur-Yon 51727
85192 85510 Rochetrejoux 820
85193 85320 Rosnay 530
85194 85100 Les Sables-d'Olonne 15027
85196 85250 Saint-André-Goule-d'Oie 1628
85197 85260 Saint-André-Treize-Voies 1253
85198 85130 Saint-Aubin-des-Ormeaux 1261
85199 85210 Saint-Aubin-la-Plaine 451
85200 85540 Saint-Avaugourd-des-Landes 892
85201 85540 Saint-Benoist-sur-Mer 343
85204 85670 Saint-Christophe-du-Ligneron 2337
85205 85410 Saint-Cyr-des-Gâts 518
85206 85540 Saint-Cyr-en-Talmondais 378
85207 85580 Saint-Denis-du-Payré 367
85208 85170 Saint-Denis-la-Chevasse 2028
85202 85110 Sainte-Cécile 1481
85211 85150 Sainte-Flaive-des-Loups 2014
85212 85140 Sainte-Florence 1064
85214 85150 Sainte-Foy 1805
85216 85400 Sainte-Gemme-la-Plaine 1884
85223 85210 Sainte-Hermine 2557
85261 85320 Sainte-Pexine 235
85267 85450 Sainte-Radégonde-des-Noyers 777
85209 85210 Saint-Étienne-de-Brillouet 463
85210 85670 Saint-Étienne-du-Bois 1765
85213 85310 Saint-Florent-des-Bois 2562
85215 85250 Saint-Fulgent 3467
85217 85600 Saint-Georges-de-Montaigu 3766
85218 85150 Saint-Georges-de-Pointindoux 1474
85220 85110 Saint-Germain-de-Prinçay 1463
85219 85390 Saint-Germain-l'Aiguiller 390
85221 85230 Saint-Gervais 2178
85222 85800 Saint-Gilles-Croix-de-Vie 7245
85224 85600 Saint-Hilaire-de-Loulay 4123
85226 85270 Saint-Hilaire-de-Riez 10432
85227 85240 Saint-Hilaire-des-Loges 1886
85229 85120 Saint-Hilaire-de-Voust 633
85231 85440 Saint-Hilaire-la-Forêt 600
85232 85480 Saint-Hilaire-le-Vouhis 953
85233 85210 Saint-Jean-de-Beugné 556
85234 85160 Saint-Jean-de-Monts 7882
85235 85210 Saint-Juire-Champgillon 442
85236 85150 Saint-Julien-des-Landes 1311
85237 85410 Saint-Laurent-de-la-Salle 371
85238 85290 Saint-Laurent-sur-Sèvre 3440
85239 85220 Saint-Maixent-sur-Vie 830
85240 85590 Saint-Malô-du-Bois 1451
85242 85590 Saint-Mars-la-Réorthe 829
85244 85200 Saint-Martin-de-Fraigneau 842
85245 85570 Saint-Martin-des-Fontaines 159
85246 85140 Saint-Martin-des-Noyers 2203
85247 85130 Saint-Martin-des-Tilleuls 924
85248 85210 Saint-Martin-Lars-en-Sainte-Hermine 433
85250 85150 Saint-Mathurin 1729
85251 85120 Saint-Maurice-des-Noues 608
85252 85390 Saint-Maurice-le-Girard 587
85254 85700 Saint-Mesmin 1850
85255 85580 Saint-Michel-en-l'Herm 2072
85256 85200 Saint-Michel-le-Cloucq 1231
85257 85700 Saint-Michel-Mont-Mercure 1944
85259 85500 Saint-Paul-en-Pareds 1150
85260 85670 Saint-Paul-Mont-Penit 620
85262 85660 Saint-Philbert-de-Bouaine 2641
85264 85120 Saint-Pierre-du-Chemin 1364
85265 85420 Saint-Pierre-le-Vieux 958
85266 85110 Saint-Prouant 1454
85268 85220 Saint-Révérend 1313
85269 85420 Saint-Sigismond 384
85271 85410 Saint-Sulpice-en-Pareds 390
85272 85260 Saint-Sulpice-le-Verdon 803
85273 85230 Saint-Urbain 1462
85274 85570 Saint-Valérien 481
85276 85110 Saint-Vincent-Sterlanges 680
85277 85540 Saint-Vincent-sur-Graon 1300
85278 85520 Saint-Vincent-sur-Jard 1203
85279 85170 Saligny 1665
85280 85300 Sallertaine 2740
85281 85200 Sérigné 1009
85282 85110 Sigournais 828
85284 85300 Soullans 3981
85285 85310 Le Tablier 578
85286 85450 La Taillée 517
85287 85390 Tallud-Sainte-Gemme 446
85288 85440 Talmont-Saint-Hilaire 6764
85289 85120 La Tardière 1263
85290 85210 Thiré 543
85291 85480 Thorigny 1035
85292 85410 Thouarsais-Bouildroux 694
85293 85130 Tiffauges 1463
85294 85360 La Tranche-sur-Mer 2702
85295 85600 Treize-Septiers 2782
85296 85590 Treize-Vents 1064
85297 85580 Triaize 983
85298 85150 Vairé 1449
85299 85770 Velluire 536
85300 85190 Venansault 4258
85301 85250 Vendrennes 1409
85302 85130 La Verrie 3668
85303 85770 Vix 1739
85304 85450 Vouillé-les-Marais 674
85305 85120 Vouvant 865
85306 85240 Xanton-Chassenon 701