Zerrenda:1 Formulako Sari Nagusiak

Wikipedia, Entziklopedia askea
1 Formulako Sari Nagusien zerrenda» orritik birbideratua)
Jump to navigation Jump to search

Honakoa 1950. urteaz geroztik 1 Formulako Sarien Nagusien zerrenda da.

Sari Nagusiak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Sari Nagusia Urteak Ekitaldi kopurua
Arabiar Emirerri Batuak Abu Dhabiko Sari Nagusia 2009-2017 9
Alemania Alemaniako Sari Nagusia 1951-1954, 1956-1959, 1961-2014, 2016 64
Argentina Argentinako Sari Nagusia 1953-1958, 1960, 1972-1975, 1977-1981, 1995-1998 20
Australia Australiako Sari Nagusia 1985-2017 33
Austria Austriako Sari Nagusia 1964, 1970-1987, 1997-2003, 2014-2017 31
Azerbaijan Azerbaijango Sari Nagusia 2017 1
Bahrain Bahraingo Sari Nagusia 2004-2010, 2012-2017 13
Belgika Belgikako Sari Nagusia 1950-1956, 1958, 1960-1968, 1970, 1972-2002, 2004-2005, 2007-2017 61
Brasil Brasilgo Sari Nagusia 1973-2017 45
Kanada Kanadako Sari Nagusia 1967-1974, 1976-1986, 1988-2008, 2010-2017 48
Txinako Herri Errepublika Txinako Sari Nagusia 2004-2017 14
Hego Korea Hego Koreako Sari Nagusia 2010-2013 4
Espainia Espainiako Sari Nagusia 1951, 1954, 1968-1979, 1981, 1986-2017 47
Europa Europako Sari Nagusia 1983-1985, 1993-1997, 1999-2012, 2016 23
Frantzia Frantziako Sari Nagusia 1950-1954, 1956-2008 58
Erresuma Batua Erresuma Batuko Sari Nagusia 1950-2017 68
Hungaria Hungariako Sari Nagusia 1986-2017 32
Herbehereak Herbehereetako Sari Nagusia 1952-1953, 1955, 1958-1971, 1973-1985 30
Ameriketako Estatu Batuak Indianapolisko 500 miliak 1950-1960 11
Italia Italiako Sari Nagusia 1950-2017 68
Japonia Japoniako Sari Nagusia 1976-1977, 1987-2017 33
Ameriketako Estatu Batuak Las Vegasko Sari Nagusia 1981-1982 2
Luxenburgo Luxenburgoko Sari Nagusia 1997-1998 2
Malaysia Malaysiako Sari Nagusia 1999-2017 19
Mexiko Mexikoko Sari Nagusia 1963-1970, 1986-1992, 2015-2017 18
Monako Monakoko Sari Nagusia 1950, 1955-2017 64
Maroko Marokoko Sari Nagusia 1958 1
Japonia Ozeano Bareko Sari Nagusia 1994-1995 2
Italia Pescarako Sari Nagusia 1957 1
Portugal Portugalgo Sari Nagusia 1958-1960, 1984-1996 16
Errusia Errusiako Sari Nagusia 2014-2017 4
San Marino San Marinoko Sari Nagusia 1981-2006 26
Singapur Singapurko Sari Nagusia 2008-2017 10
Hegoafrika Hego Afrikako Sari Nagusia 1962-1963, 1965, 1967-1980, 1982-1985, 1992-1993 23
Suedia Suediako Sari Nagusia 1973-1978 6
Suitza Suitzako Sari Nagusia 1950-1954, 1982 6
Turkia Turkiako Sari Nagusia 2005-2011 7
Ameriketako Estatu Batuak Estatu Batuetako Sari Nagusia 1959-1980, 1984, 1989-1991, 2000-2007, 2012-2017 40
Ameriketako Estatu Batuak Mendebaldeko Estatu Batuetako Sari Nagusia 1976-1983 8
Ameriketako Estatu Batuak Ekialdeko Estatu Batuetako Sari Nagusia 1982-1988 7
India Indiako Sari Nagusia 2011-2013 3