Cuencako udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Cuencako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Cuencako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Abia de la Obispalía 84
El Acebrón 265
Alarcón 176
Albaladejo del Cuende 383
Albalate de las Nogueras 345
Albendea 170
La Alberca de Záncara 1.974
Alcalá de la Vega 159
Alcantud 98
Alcázar del Rey 227
Alcohujate 53
Alconchel de la Estrella 168
Algarra 33
Aliaguilla 841
La Almarcha 584
Almendros 303
Almodóvar del Pinar 505
Almonacid del Marquesado 535
Altarejos 299
Arandilla del Arroyo 35
Arcas del Villar 885
Arcos de la Sierra 111
Arguisuelas 166
Arrancacepas 39
Atalaya del Cañavate 113
Barajas de Melo 818
Barchín del Hoyo 119
Bascuñana de San Pedro 34
Beamud 93
Belinchón 356
Belmonte 2.278
Belmontejo 218
Beteta 401
Boniches 164
Buciegas 63
Buenache de Alarcón 641
Buenache de la Sierra 106
Buendía 505
Campillo de Altobuey 1.710
Campillos-Paravientos 130
Campillos-Sierra 77
Campos del Paraíso 1.013
Canalejas del Arroyo 387
Cañada del Hoyo 318
Cañada Juncosa 330
Cañamares 598
El Cañavate 206
Cañaveras 411
Cañaveruelas 189
Cañete 910
Cañizares 568
Carboneras de Guadazaón 937
Cardenete 691
Carrascosa 114
Carrascosa de Haro 137
Casas de Benítez 1.090
Casas de Fernando Alonso 1.321
Casas de Garcimolina 31
Casas de Guijarro 130
Casas de Haro 882
Casas de los Pinos 520
Casasimarro 3.049
Castejón 221
Castillejo de Iniesta 224
Castillejo-Sierra 49
Castillo de Garcimuñoz 195
Castillo-Albaráñez 24
Cervera del Llano 288
Chillarón de Cuenca 428
Chumillas 68
La Cierva 48
Cuenca 49.912
Cueva del Hierro 53
Enguídanos 468
Fresneda de Altarejos 84
Fresneda de la Sierra 68
La Frontera 201
Fuente de Pedro Naharro 1.285
Fuentelespino de Haro 299
Fuentelespino de Moya 162
Fuentenava de Jábaga 474
Fuentes 508
Fuertescusa 112
Gabaldón 197
Garaballa 128
Gascueña 142
Graja de Campalbo 125
Graja de Iniesta 435
Henarejos 240
El Herrumblar 767
La Hinojosa 293
Los Hinojosos 1.078
El Hito 209
Honrubia 1.658
Hontanaya 405
Hontecillas 94
Horcajo de Santiago 3.740
Huélamo 126
Huelves 63
Huérguina 91
Huerta de la Obispalía 142
Huerta del Marquesado 222
Huete 2.024
Iniesta 4.577
Laguna del Marquesado 72
Lagunaseca 117
Landete 1.381
Ledaña 1.937
Leganiel 242
Las Majadas 352
Mariana 307
Masegosa 119
Las Mesas 2.514
Minglanilla 2.385
Mira 1.169
Monreal del Llano 71
Montalbanejo 159
Montalbo 703
Monteagudo de las Salinas 153
Mota de Altarejos 55
Mota del Cuervo 6.003
Motilla del Palancar 5.551
Moya 241
Narboneta 93
Olivares de Júcar 502
Olmeda de la Cuesta 41
Olmeda del Rey 213
Olmedilla de Alarcón 143
Olmedilla de Eliz 25
Osa de la Vega 650
Pajarón 118
Pajaroncillo 88
Palomares del Campo 907
Palomera 178
Paracuellos 158
Paredes 94
La Parra de las Vegas 43
El Pedernoso 1.321
Las Pedroñeras 7.058
El Peral 743
La Peraleja 131
La Pesquera 267
El Picazo 763
Pinarejo 356
Pineda de Gigüela 123
Piqueras del Castillo 79
Portalrubio de Guadamejud 62
Portilla 92
Poyatos 95
Pozoamargo 348
Pozorrubielos de la Mancha 310
Pozorrubio 443
El Pozuelo 109
Priego 1.087
El Provencio 2.679
Puebla de Almenara 487
Puebla de Don Francisco 347
Puebla del Salvador 275
Quintanar del Rey 7.359
Rada de Haro 61
Reíllo 130
Rozalén del Monte 89
Saceda-Trasierra 90
Saelices 651
Salinas del Manzano 106
Salmeroncillos 180
Salvacañete 335
San Clemente 6.948
San Lorenzo de la Parrilla 1.319
San Martín de Boniches 87
San Pedro Palmiches 103
Santa Cruz de Moya 387
Santa María de los Llanos 794
Santa María del Campo Rus 775
Santa María del Val 98
Sisante 1.806
Solera de Gabaldón 40
Sotorribas 901
Talayuelas 1.113
Tarancón 13.266
Tébar 383
Tejadillos 171
Tinajas 382
Torralba 183
Torrejoncillo del Rey 646
Torrubia del Campo 347
Torrubia del Castillo 40
Tragacete 320
Tresjuncos 448
Tribaldos 124
Uclés 266
Uña 128
Los Valdecolmenas 111
Valdemeca 101
Valdemorillo de la Sierra 84
Valdemoro-Sierra 166
Valdeolivas 264
Valdetórtola 156
Las Valeras 1.554
Valhermoso de la Fuente 43
Valsalobre 62
Valverde de Júcar 1.321
Valverdejo 128
Vara de Rey 630
Vega del Codorno 202
Vellisca 161
Villaconejos de Trabaque 466
Villaescusa de Haro 596
Villagarcía del Llano 941
Villalba de la Sierra 571
Villalba del Rey 639
Villalgordo del Marquesado 112
Villalpardo 1.191
Villamayor de Santiago 2.782
Villanueva de Guadamejud 109
Villanueva de la Jara 2.182
Villar de Cañas 484
Villar de Domingo García 267
Villar de la Encina 213
Villar de Olalla 1.039
Villar del Humo 334
Villar del Infantado 45
Villar y Velasco 111
Villarejo de Fuentes 740
Villarejo de la Peñuela 30
Villarejo-Periesteban 505
Villares del Saz 627
Villarrubio 258
Villarta 864
Villas de la Ventosa 359
Villaverde y Pasaconsol 399
Víllora 201
Vindel 22
Yémeda 29
Zafra de Záncara 162
Zafrilla 117
Zarza de Tajo 271
Zarzuela 267

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]