Enkarni Genuaren lanen zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Artikulu nagusia: «Enkarni Genua»

Enkarni Genua idazleak argitaratutako lanak:

Haur eta gazte literatura[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Txispa eta bere lagunak ikastolan (1971, argitaragabea)
  • Txispa eta Katarin (1972, argitaragabea)
  • Aupa txoruak, Altza Felipe Tru la lai (1973, argitaragabea)
  • Jaxinto eta Joxepa (1974, argitaragabea)
  • Sugea, gizona eta azeria (1978, Ipurbeltz aldizkaria Erein)
  • Behin batean Txindoki maldan (1978, Ipurbeltz aldizkaria Erein)
  • Erreka Mari, Euskalerriko azken lamina (1979, Erein)
  • Zezena plazan (1980, Erein)
  • Txotxongilo eskolan (1982, Erein)
  • Printze txikia (1983, Erein)
  • Antzerti - Txotxongilo, gidoiak eta txotxongiloak egiteko teknikak - (1983 Eusko Jaurlaritza)
  • Amonaren ipuinak (1983, Eusko Jaurlaritza)
  • Zezena plazan (1986, Erein)
  • Ipurtargi: hondarrezko gaztelua (1986, Erein)
  • Ipurtargi: txori txiki polit bat (1986, Erein)
  • Altxor bat patrikan (1988, Erein)
  • Ipurtargi: azken eta putz xagutxoak (1989, Erein)
  • Ipurtargi: udazkeneko haizea (1989, Erein)
  • Itsasminez (1990, Erein)
  • Gizona sugea... (1991, Ipurbeltz aldizkaria Erein)
  • Bene-benetan... katua berbetan - Dramatizazioa, irakaskuntzarako materiala, 6 lan-koaderno - (1992-1994 Elkar-GIE)
  • Herensugea (1993, Erein)
  • Zatoz! : Tolosara txotxongiloak ezagutzera (1993, Tolosako Ekinbide Etxea eta Gipuzkoako Foru Aldundia)
  • Galtzagorriak (1994, Erein)
  • Kalean gora, kalean behera - Euskaraz jolasteko irakaskuntza materiala (2 lib.)- (1995-1996 Elkar-GIE)
  • Eman eta gero (1996, Erein)
  • Orain... gure txanda da! - Txotxongiloei buruzko azalpenak - (1997, Tolosako Ekinbide Etxea)
  • Ku-ku aitonaren erlojua (1998, Desclée De Brouwer)
  • Gerta daiteke - antzerki saritua- (1998, Iruñeako Udala)
  • Zabaldu oihala! - antzerkia egiteko gidoia eta orientazioa - (2001, Erein)
  • Munstroak eta lagunak (2001, Erein)
  • Gutiziak (2001 Txalaparta)
  • Zatoz lehenbailehen! (2004, Erein)
  • Elurrezko panpina (2005, Erein)
  • Katu gaiztoak ez dira gaiztoak (2005, Erein)
  • Altxor bat esku artean : txotxongiloak (2009, Erein)
  • Zergatik bizi da basoan Txangorritxoren amona? (2006, Erein)
  • Kontu kontari (33+3 urte) (2006, Erein)
  • Hitzen lapurra - bertso-txotxongiloa - (2008, Lanku)
  • Altxor bat eskuetan: txotxongiloak, teorizazioa, historia, lan praktikoak (2009, Erein)
  • Mahatsak eta neskatilak ondu zireneko uda (2010, Erein)

Antzerkia[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Diskoak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Erreka Mari (1978, OTS/Hg
  • Printze txikia (1984, IZ)
  • Zezena plazan (1984, IZ)
  • Erreka Mari (1985, IZ)
  • Sugea, gizona eta azeria (1985, IZ)
  • Sar dadila kalabazan - 8 disko - (1985-1989, IZ)
  • Ipurtargi I (1986, IZ)
  • Altxor bat patrikan (1987, IZ)
  • Ipurtargi II (1988, IZ)
  • Txotxongilo kanta sorta (1988, IZ)
  • Kuttun kuttuna - 2 disko - (1990-1991, IZ)
  • Xirimiri (1991, IZ)
  • 25 urte zuekin (1996, IZ)

Helduen literatura[aldatu | aldatu iturburu kodea]