Gipuzkoako mendien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu

Gipuzkoako mendien zerrenda:

Mendiak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Hauek dira mendi nagusiak:


izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Aitxuri 1551 Gipuzkoa 42° 57′ 36″ N, 2° 19′ 43″ W / 42.96°N,2.328611°W / 42.96; -2.328611
Urbia 2.JPG
Aizkorri 1551 Gipuzkoa 42° 57′ 08″ N, 2° 19′ 00″ W / 42.952222222222°N,2.3166666666667°W / 42.952222222222; -2.3166666666667
Cara-norte-sierra-aizkorri.JPG
Aketegi 1548 Gipuzkoa 42° 57′ 33″ N, 2° 19′ 40″ W / 42.95916667°N,2.32777778°W / 42.95916667; -2.32777778
Urbia 2.JPG
Aitzabal (Aizkorri) 1518 Gipuzkoa 42° 57′ 17″ N, 2° 19′ 32″ W / 42.95468611°N,2.325625°W / 42.95468611; -2.325625
Aitzabal.jpg
Arbelaitz 1513 Gipuzkoa 42° 57′ 52″ N, 2° 20′ 06″ W / 42.96444444°N,2.335°W / 42.96444444; -2.335
Iraule 1511 Gipuzkoa 42° 57′ 42″ N, 2° 19′ 57″ W / 42.96166667°N,2.3325°W / 42.96166667; -2.3325
Ganboa (mendia) 1412 Gipuzkoa 43° 00′ 22″ N, 2° 03′ 46″ W / 43.006188888889°N,2.0627222222222°W / 43.006188888889; -2.0627222222222
Ganbora azken txanpa.JPG
Aldaon 1411 Gipuzkoa
Pardarri 1393 Gipuzkoa
Putreaizko Punta 1383 Gipuzkoa 42° 59′ 59″ N, 2° 03′ 16″ W / 42.99979167°N,2.05455°W / 42.99979167; -2.05455
Ganbo Txiki 1382 Gipuzkoa
Ganbo txiki.jpg
Beoin 1350 Gipuzkoa 43° 00′ 52″ N, 2° 02′ 10″ W / 43.01453333°N,2.03623611°W / 43.01453333; -2.03623611
Uarrain I 1346 Gipuzkoa 43° 00′ 08″ N, 2° 04′ 25″ W / 43.0021°N,2.0737277777778°W / 43.0021; -2.0737277777778
Uarrain mendia.jpg
Arbelo 1332 Gipuzkoa 42° 59′ 49″ N, 2° 02′ 17″ W / 42.99695278°N,2.03809444°W / 42.99695278; -2.03809444
Uzkuiti 1332 Gipuzkoa 43° 01′ 06″ N, 2° 03′ 45″ W / 43.01828056°N,2.06248889°W / 43.01828056; -2.06248889
Malkorri 1329 Gipuzkoa 42° 59′ 57″ N, 2° 04′ 52″ W / 42.9991°N,2.0811°W / 42.9991; -2.0811
Urkute 1328 Gipuzkoa
Kobagaine 1324 Gipuzkoa
Gañeta 1323 Gipuzkoa
Salingain 1322 Gipuzkoa 43° 00′ 55″ N, 2° 03′ 27″ W / 43.01536667°N,2.05750278°W / 43.01536667; -2.05750278
Botreaitz 1321 Gipuzkoa 42° 59′ 44″ N, 2° 23′ 27″ W / 42.99555556°N,2.39083333°W / 42.99555556; -2.39083333
Egurtegi 1320 Gipuzkoa 43° 00′ 47″ N, 2° 02′ 27″ W / 43.01308333°N,2.04073889°W / 43.01308333; -2.04073889
Arrubigaña 1318 Gipuzkoa
Aoki 1317 Gipuzkoa 43° 00′ 53″ N, 2° 04′ 03″ W / 43.014775°N,2.06759722°W / 43.014775; -2.06759722
Egurbide (mendia) 1317 Gipuzkoa 43° 00′ 36″ N, 2° 01′ 55″ W / 43.01008333°N,2.03188889°W / 43.01008333; -2.03188889
Arkaitz 1315 Gipuzkoa 42° 59′ 34″ N, 2° 23′ 04″ W / 42.99277778°N,2.38444444°W / 42.99277778; -2.38444444
Erlabeltzeko Puntie 1312 Gipuzkoa 43° 01′ 27″ N, 2° 05′ 17″ W / 43.02405278°N,2.088125°W / 43.02405278; -2.088125
Urakorri 1306 Gipuzkoa 43° 01′ 37″ N, 2° 02′ 20″ W / 43.02702778°N,2.03898611°W / 43.02702778; -2.03898611
Panoramika Artubitik.jpg
Labeongo Punte 1293 Gipuzkoa
Kurtzezar 1287 Gipuzkoa 42° 59′ 50″ N, 2° 23′ 38″ W / 42.99722222°N,2.39388889°W / 42.99722222; -2.39388889
Errenaga 1282 Gipuzkoa 42° 59′ 02″ N, 2° 02′ 14″ W / 42.98389722°N,2.03713333°W / 42.98389722; -2.03713333
Ontzanburu 1281 Gipuzkoa 42° 59′ 47″ N, 2° 02′ 49″ W / 42.99642222°N,2.04692222°W / 42.99642222; -2.04692222
Milpiribil 1279 Araba
Gipuzkoa
42° 56′ 28″ N, 2° 20′ 51″ W / 42.94105278°N,2.34746944°W / 42.94105278; -2.34746944
Errenaga Txiki 1277 Gipuzkoa 42° 58′ 55″ N, 2° 02′ 16″ W / 42.98183333°N,2.037875°W / 42.98183333; -2.037875
Arriurdin 1274 Gipuzkoa 42° 59′ 16″ N, 2° 22′ 18″ W / 42.98777778°N,2.37166667°W / 42.98777778; -2.37166667
Pagota 1271 Gipuzkoa 42° 59′ 12″ N, 2° 02′ 15″ W / 42.98666389°N,2.03743333°W / 42.98666389; -2.03743333
Urrabiatza 1265 Gipuzkoa 42° 59′ 29″ N, 2° 22′ 50″ W / 42.99138889°N,2.38055556°W / 42.99138889; -2.38055556
Artubi 1263 Gipuzkoa 43° 01′ 51″ N, 2° 02′ 23″ W / 43.03085833°N,2.03960278°W / 43.03085833; -2.03960278
Aparein 1261 Gipuzkoa 42° 58′ 30″ N, 2° 02′ 31″ W / 42.97501389°N,2.04190556°W / 42.97501389; -2.04190556
Olamuño 1261 Gipuzkoa 42° 59′ 34″ N, 2° 02′ 51″ W / 42.99288056°N,2.04749167°W / 42.99288056; -2.04749167
Beleku (Aralar) 1256 Gipuzkoa
Kargaleku II 1253 Gipuzkoa 42° 58′ 47″ N, 2° 02′ 32″ W / 42.97973333°N,2.04215278°W / 42.97973333; -2.04215278
Uazkuru 1249 Gipuzkoa 42° 58′ 49″ N, 2° 03′ 00″ W / 42.98040278°N,2.05001389°W / 42.98040278; -2.05001389
Aloña 1248 Gipuzkoa 42° 59′ 58″ N, 2° 23′ 56″ W / 42.99944444°N,2.39888889°W / 42.99944444; -2.39888889
Aloña mendi 1248 Gipuzkoa 42° 59′ 58″ N, 2° 23′ 56″ W / 42.99944444°N,2.39888889°W / 42.99944444; -2.39888889
Auntzizegi 1248 Gipuzkoa 43° 01′ 01″ N, 2° 05′ 02″ W / 43.01693333°N,2.08393611°W / 43.01693333; -2.08393611
Beaskin 1242 Gipuzkoa 42° 59′ 13″ N, 2° 02′ 33″ W / 42.98698333°N,2.04236944°W / 42.98698333; -2.04236944
Ondar-txuri 1220 Gipuzkoa 42° 59′ 48″ N, 2° 04′ 55″ W / 42.9967°N,2.08186667°W / 42.9967; -2.08186667
Zumalerdi 1215 Gipuzkoa 43° 00′ 43″ N, 2° 05′ 19″ W / 43.01200556°N,2.08848611°W / 43.01200556; -2.08848611
Elizkaitz 1215 Gipuzkoa 43° 01′ 10″ N, 2° 02′ 19″ W / 43.01936944°N,2.03849167°W / 43.01936944; -2.03849167
Lengokoaitz 1203 Gipuzkoa
Peru-Aitz 1202 Gipuzkoa 42° 57′ 11″ N, 2° 20′ 58″ W / 42.95312222°N,2.34936389°W / 42.95312222; -2.34936389
Larraone 1199 Gipuzkoa 43° 01′ 25″ N, 2° 04′ 22″ W / 43.02361389°N,2.07288889°W / 43.02361389; -2.07288889
Etitzegi 1196 Gipuzkoa 43° 01′ 20″ N, 2° 04′ 21″ W / 43.02235°N,2.07250278°W / 43.02235; -2.07250278
Balerdi 1195 Gipuzkoa 43° 01′ 53″ N, 2° 02′ 00″ W / 43.031397°N,2.033342°W / 43.031397; -2.033342
Balerdi Azkarate gainean.jpg
Aumategi (mendia) 1191 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 57″ N, 2° 28′ 52″ W / 42.96583333°N,2.48111111°W / 42.96583333; -2.48111111
Tellakaskueta 1179 Gipuzkoa 42° 58′ 53″ N, 2° 22′ 42″ W / 42.98138889°N,2.37833333°W / 42.98138889; -2.37833333
Gaboño 1175 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 27″ N, 2° 25′ 27″ W / 42.9575°N,2.42416667°W / 42.9575; -2.42416667
Sekillaga 1152 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 34″ N, 2° 26′ 09″ W / 42.95944444°N,2.43583333°W / 42.95944444; -2.43583333
Kurtzebarri 1133 Aretxabaleta 42° 59′ 55″ N, 2° 29′ 46″ W / 42.9985301°N,2.4960238°W / 42.9985301; -2.4960238
Kurtzebarri eta Apotzaga.jpg
Illarragorri 1118 Araba
Gipuzkoa
Nafarroako Foru Erkidegoa
42° 53′ 47″ N, 2° 14′ 57″ W / 42.89639167°N,2.249175°W / 42.89639167; -2.249175
Udalatx 1117 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 05′ 28″ N, 2° 30′ 44″ W / 43.091111°N,2.512222°W / 43.091111; -2.512222
Udalaitz.JPG
Zabalegi (mendia) 1114 Gipuzkoa 43° 02′ 01″ N, 2° 03′ 00″ W / 43.0337°N,2.04995556°W / 43.0337; -2.04995556
Mugarriluze (Elgea) 1109 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 49″ N, 2° 30′ 31″ W / 42.96361111°N,2.50861111°W / 42.96361111; -2.50861111
Mugarriluze zutarria.jpg
Burgamendi 1081 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 27″ N, 2° 26′ 49″ W / 42.9575°N,2.44694444°W / 42.9575; -2.44694444
Akaitz 1078 Gipuzkoa 42° 58′ 57″ N, 2° 04′ 25″ W / 42.98247778°N,2.07372778°W / 42.98247778; -2.07372778
Andarto 1076 Gipuzkoa 42° 58′ 50″ N, 2° 28′ 37″ W / 42.98055556°N,2.47694444°W / 42.98055556; -2.47694444
Hernio 1075 Gipuzkoa 43° 10′ 17″ N, 2° 09′ 06″ W / 43.171386111111°N,2.1515805555556°W / 43.171386111111; -2.1515805555556
Hernio cumbre.jpg
Erlo 1026 Gipuzkoa 43° 12′ 27″ N, 2° 15′ 44″ W / 43.2075°N,2.26222222°W / 43.2075; -2.26222222
Erlo mendia Zestoako Lasaotik.jpg
Alleko 1018 Gipuzkoa 42° 58′ 25″ N, 2° 05′ 29″ W / 42.97355278°N,2.09149444°W / 42.97355278; -2.09149444
Maldako Punta 1012 Gipuzkoa 42° 59′ 22″ N, 2° 04′ 15″ W / 42.98946111°N,2.07097222°W / 42.98946111; -2.07097222
Herniozabal 1010 Gipuzkoa 43° 09′ 28″ N, 2° 07′ 29″ W / 43.15777778°N,2.12472222°W / 43.15777778; -2.12472222
Gazume 997 Gipuzkoa 43° 10′ 55″ N, 2° 09′ 51″ W / 43.18194444°N,2.16416667°W / 43.18194444; -2.16416667
Sarastarri 996 Gipuzkoa 42° 59′ 10″ N, 2° 07′ 36″ W / 42.98624444°N,2.12668056°W / 42.98624444; -2.12668056
Txurruko punta 990 Gipuzkoa 42° 54′ 17″ N, 2° 14′ 56″ W / 42.90482778°N,2.24898056°W / 42.90482778; -2.24898056
Amezti (mendia) 982 Gipuzkoa 43° 01′ 32″ N, 2° 05′ 44″ W / 43.02568611°N,2.09546389°W / 43.02568611; -2.09546389
Iramendi (Altzania) 975 Gipuzkoa 42° 54′ 57″ N, 2° 16′ 38″ W / 42.91585°N,2.27721667°W / 42.91585; -2.27721667
Agaotz 974 Gipuzkoa 42° 59′ 04″ N, 2° 08′ 08″ W / 42.98458333°N,2.1355°W / 42.98458333; -2.1355
Izazpi 972 Gipuzkoa
Txaradigorri 963 Gipuzkoa 42° 56′ 58″ N, 2° 06′ 14″ W / 42.94955278°N,2.10383611°W / 42.94955278; -2.10383611
Atxu 961 Gipuzkoa 42° 57′ 51″ N, 2° 12′ 55″ W / 42.96420278°N,2.21524722°W / 42.96420278; -2.21524722
Akaitz Txiki 942 Gipuzkoa 42° 58′ 58″ N, 2° 05′ 49″ W / 42.982825°N,2.09688889°W / 42.982825; -2.09688889
Izozkogañe 937 Gipuzkoa 42° 57′ 32″ N, 2° 12′ 50″ W / 42.95896111°N,2.21381944°W / 42.95896111; -2.21381944
Arriona 934 Gipuzkoa
Samiño 932 Gipuzkoa
Kakueta (Urola Erdia) 924 Gipuzkoa 43° 12′ 03″ N, 2° 18′ 05″ W / 43.20083333°N,2.30138889°W / 43.20083333; -2.30138889
Leitzadi 921 Gipuzkoa 42° 58′ 33″ N, 2° 08′ 31″ W / 42.97585278°N,2.14195°W / 42.97585278; -2.14195
Xoxote 912 Gipuzkoa 43° 12′ 03″ N, 2° 17′ 07″ W / 43.20083333°N,2.28527778°W / 43.20083333; -2.28527778
Muñaan 911 Gipuzkoa 42° 56′ 49″ N, 2° 11′ 26″ W / 42.94690278°N,2.19051111°W / 42.94690278; -2.19051111
Ausa Gaztelu 901 Gipuzkoa 43° 01′ 00″ N, 2° 06′ 53″ W / 43.01660556°N,2.11463056°W / 43.01660556; -2.11463056
Irukurutzeta 899 Gipuzkoa 43° 10′ 39″ N, 2° 21′ 58″ W / 43.1775°N,2.36611111°W / 43.1775; -2.36611111
Zabalaitz (Altzania) 898 Gipuzkoa 42° 55′ 47″ N, 2° 14′ 53″ W / 42.92969167°N,2.24813333°W / 42.92969167; -2.24813333
Belar (Aloña) 897 Gipuzkoa
Egiroeta 893 Gipuzkoa 42° 57′ 30″ N, 2° 13′ 24″ W / 42.95846944°N,2.22341111°W / 42.95846944; -2.22341111
Aztiomendi 888 Gipuzkoa 42° 57′ 42″ N, 2° 15′ 49″ W / 42.96154444°N,2.26364722°W / 42.96154444; -2.26364722
Igartza 882 Gipuzkoa 42° 56′ 12″ N, 2° 10′ 29″ W / 42.93654444°N,2.17468889°W / 42.93654444; -2.17468889
Arkamo 875 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 16″ N, 2° 32′ 50″ W / 42.95444444°N,2.54722222°W / 42.95444444; -2.54722222
Murumendi 867 Gipuzkoa 43° 05′ 30″ N, 2° 12′ 08″ W / 43.09166667°N,2.20222222°W / 43.09166667; -2.20222222
Malkorburu 862 Gipuzkoa 42° 58′ 27″ N, 2° 06′ 56″ W / 42.97429167°N,2.11553056°W / 42.97429167; -2.11553056
Gazteluberri (mendia) 860 Gipuzkoa 42° 56′ 15″ N, 2° 14′ 14″ W / 42.937625°N,2.23713056°W / 42.937625; -2.23713056
Naparaitz 860 Gipuzkoa 42° 55′ 44″ N, 2° 14′ 43″ W / 42.928775°N,2.24538889°W / 42.928775; -2.24538889
Martxabaleta 841 Gipuzkoa 42° 59′ 53″ N, 2° 06′ 58″ W / 42.99809444°N,2.11617222°W / 42.99809444; -2.11617222
Erroilbide 837 Gipuzkoa
Nafarroako Foru Erkidegoa
43° 16′ 58″ N, 1° 47′ 03″ W / 43.282761111111°N,1.7841027777778°W / 43.282761111111; -1.7841027777778
Aiako Harria 3, Euskal Herria.jpg
Oleta (mendia) 837 Gipuzkoa 43° 07′ 49″ N, 2° 19′ 15″ W / 43.13040278°N,2.32083333°W / 43.13040278; -2.32083333
Aasko 835 Gipuzkoa 42° 57′ 28″ N, 2° 06′ 05″ W / 42.95763889°N,2.10140278°W / 42.95763889; -2.10140278
Amiltzu 828 Gipuzkoa 42° 58′ 06″ N, 2° 07′ 38″ W / 42.96821389°N,2.12728056°W / 42.96821389; -2.12728056
Illaun 823 Gipuzkoa 43° 07′ 58″ N, 2° 11′ 13″ W / 43.13284444°N,2.18693056°W / 43.13284444; -2.18693056
Txurrumurru 821 Gipuzkoa
Nafarroako Foru Erkidegoa
43° 17′ 07″ N, 1° 47′ 00″ W / 43.28518889°N,1.78321667°W / 43.28518889; -1.78321667
Urraki 821 Gipuzkoa 43° 08′ 36″ N, 2° 11′ 27″ W / 43.14346944°N,2.19076389°W / 43.14346944; -2.19076389
Marumendi 821 Gipuzkoa 42° 58′ 25″ N, 2° 07′ 22″ W / 42.97350833°N,2.12264444°W / 42.97350833; -2.12264444
Arastortzeko gaina 813 Gipuzkoa 42° 59′ 58″ N, 2° 08′ 38″ W / 42.99955°N,2.1439°W / 42.99955; -2.1439
Aritxulegi 813 Gipuzkoa 43° 14′ 43″ N, 1° 47′ 08″ W / 43.24527778°N,1.78555556°W / 43.24527778; -1.78555556
Galtzarrieta 813 Gipuzkoa 43° 14′ 43″ N, 1° 47′ 08″ W / 43.24527778°N,1.78555556°W / 43.24527778; -1.78555556
Laparmendi 812 Gipuzkoa 43° 05′ 12″ N, 2° 02′ 40″ W / 43.08653889°N,2.04453056°W / 43.08653889; -2.04453056
Adarra 811 Gipuzkoa 43° 12′ 26″ N, 1° 57′ 44″ W / 43.207161111111°N,1.9621944444444°W / 43.207161111111; -1.9621944444444
Adarra IM1.jpg
Hirumugarrieta (Aiako harria) 806 Gipuzkoa
Nafarroako Foru Erkidegoa
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.28800833°N,1.7822°W / 43.28800833; -1.7822
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.288055555556°N,1.7822222222222°W / 43.288055555556; -1.7822222222222
Aiako Harria 1, Euskal Herria.jpg
Beleku (Urraki) 805 Gipuzkoa 43° 07′ 44″ N, 2° 11′ 17″ W / 43.12891667°N,2.18812778°W / 43.12891667; -2.18812778
Mendikute 803 Albiztur 43° 08′ 45″ N, 2° 07′ 36″ W / 43.14592°N,2.126619°W / 43.14592; -2.126619
Mendikute 2.jpg
Otsabio 801 Gipuzkoa 43° 05′ 50″ N, 2° 02′ 39″ W / 43.0972°N,2.0442°W / 43.0972; -2.0442
Aitzabal (Altzania) 798 Gipuzkoa 42° 56′ 34″ N, 2° 15′ 23″ W / 42.94275833°N,2.25637222°W / 42.94275833; -2.25637222
Errenga 794 Gipuzkoa 43° 15′ 27″ N, 1° 47′ 29″ W / 43.2575°N,1.79138889°W / 43.2575; -1.79138889
Urko mendia 793 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 12′ 09″ N, 2° 29′ 08″ W / 43.2025°N,2.485556°W / 43.2025; -2.485556
Urko 4.JPG
Txoritegi 790 Gipuzkoa 43° 05′ 29″ N, 2° 13′ 25″ W / 43.09146111°N,2.22350278°W / 43.09146111; -2.22350278
Mariñamendi 787 Gipuzkoa 42° 58′ 43″ N, 2° 15′ 55″ W / 42.97872778°N,2.26539444°W / 42.97872778; -2.26539444
Urreako Haitza 784 Gipuzkoa 43° 02′ 30″ N, 2° 01′ 28″ W / 43.04164444°N,2.02455556°W / 43.04164444; -2.02455556
Arantzazumendi 783 Gipuzkoa 42° 59′ 18″ N, 2° 12′ 44″ W / 42.98846111°N,2.21223889°W / 42.98846111; -2.21223889
Naizpe 779 Gipuzkoa 42° 56′ 50″ N, 2° 14′ 17″ W / 42.94724722°N,2.23807778°W / 42.94724722; -2.23807778
Murugain 778 Araba
Gipuzkoa
43° 03′ 12″ N, 2° 31′ 41″ W / 43.053333333333°N,2.5280555555556°W / 43.053333333333; -2.5280555555556
Dorrontsorogaina 773 Gipuzkoa 42° 58′ 57″ N, 2° 12′ 32″ W / 42.98242222°N,2.20893333°W / 42.98242222; -2.20893333
Kalamua 770 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 13′ 38″ N, 2° 27′ 30″ W / 43.227222°N,2.458333°W / 43.227222; -2.458333
Kalamua, Akondiatik.jpg
Gazbide 761 Gipuzkoa 42° 56′ 49″ N, 2° 15′ 25″ W / 42.94691389°N,2.25696944°W / 42.94691389; -2.25696944
Mallutz 754 Gipuzkoa 43° 06′ 58″ N, 2° 10′ 38″ W / 43.11622222°N,2.17717222°W / 43.11622222; -2.17717222
Karakate 749 Gipuzkoa 43° 11′ 36″ N, 2° 24′ 48″ W / 43.193333333333°N,2.4133333333333°W / 43.193333333333; -2.4133333333333
Karakate.JPG
Akondia 749 Gipuzkoa 43° 03′ 00″ N, 2° 27′ 58″ W / 43.05°N,2.466111°W / 43.05; -2.466111
Aiztar 749 Gipuzkoa
Antzuzkar 748 Gipuzkoa 42° 56′ 02″ N, 2° 15′ 12″ W / 42.93387778°N,2.25323056°W / 42.93387778; -2.25323056
Atxartiko Gaina 744 Gipuzkoa 42° 59′ 33″ N, 2° 12′ 46″ W / 42.99244444°N,2.21291389°W / 42.99244444; -2.21291389
Iruntxur 743 Gipuzkoa 43° 06′ 58″ N, 2° 08′ 49″ W / 43.116°N,2.14681389°W / 43.116; -2.14681389
Zormendi 742 Gipuzkoa 43° 04′ 29″ N, 2° 12′ 25″ W / 43.07468611°N,2.206825°W / 43.07468611; -2.206825
Zormendi.JPG
Intxorta 737 Gipuzkoa 43° 07′ 53″ N, 2° 29′ 57″ W / 43.131388888889°N,2.4991666666667°W / 43.131388888889; -2.4991666666667
Intxorta.jpg
Egoarbitza 730 Gipuzkoa 43° 09′ 48″ N, 2° 29′ 37″ W / 43.163333333333°N,2.4936111111111°W / 43.163333333333; -2.4936111111111
Andrelorriaga 730 Gipuzkoa
Aizleor 730 Gipuzkoa 42° 59′ 14″ N, 2° 15′ 00″ W / 42.98724444°N,2.24997222°W / 42.98724444; -2.24997222
Uzturre 730 Gipuzkoa 43° 09′ 19″ N, 2° 02′ 46″ W / 43.155277777778°N,2.0461111111111°W / 43.155277777778; -2.0461111111111
Garrintza 730 Gipuzkoa 43° 08′ 25″ N, 2° 12′ 21″ W / 43.14021667°N,2.20594167°W / 43.14021667; -2.20594167
Maramendi 721 Gipuzkoa 43° 06′ 25″ N, 2° 11′ 41″ W / 43.10698333°N,2.19463611°W / 43.10698333; -2.19463611
Gaztelumendi (Intxorta) 718 Gipuzkoa 43° 07′ 35″ N, 2° 29′ 44″ W / 43.12625556°N,2.49565278°W / 43.12625556; -2.49565278
Lizarrabea 714 Gipuzkoa 42° 58′ 44″ N, 2° 12′ 59″ W / 42.978925°N,2.21646944°W / 42.978925; -2.21646944
Usurbe 707 Gipuzkoa 43° 03′ 57″ N, 2° 12′ 14″ W / 43.065716666667°N,2.2037777777778°W / 43.065716666667; -2.2037777777778
Usurbe, Olaberritik.JPG
Arritarte 696 Gipuzkoa
Txarabeltz 692 Gipuzkoa 43° 06′ 25″ N, 2° 13′ 46″ W / 43.10680833°N,2.22945278°W / 43.10680833; -2.22945278
Pagoeta (mendia) 676 Gipuzkoa 43° 13′ 57″ N, 2° 10′ 29″ W / 43.2325°N,2.17472222°W / 43.2325; -2.17472222
Galdaramuño 669 Gipuzkoa 43° 10′ 01″ N, 2° 28′ 19″ W / 43.166944444444°N,2.4719444444444°W / 43.166944444444; -2.4719444444444
Beloki 659 Gipuzkoa
Antxintxurdi 658 Gipuzkoa
Artzate Haitza 656 Gipuzkoa 42° 59′ 28″ N, 2° 10′ 07″ W / 42.99112222°N,2.16865°W / 42.99112222; -2.16865
Aballarri 642 Gipuzkoa 43° 12′ 59″ N, 1° 57′ 36″ W / 43.216355555556°N,1.9600666666667°W / 43.216355555556; -1.9600666666667
Aballarri 0001.JPG
Loatzo 636 Gipuzkoa 43° 09′ 55″ N, 2° 02′ 33″ W / 43.16530278°N,2.04253056°W / 43.16530278; -2.04253056
Aizkoate 633 Gipuzkoa 43° 00′ 27″ N, 2° 09′ 39″ W / 43.00755°N,2.16078°W / 43.00755; -2.16078
Itaundieta 627 Gipuzkoa 42° 59′ 41″ N, 2° 10′ 10″ W / 42.99475833°N,2.16942222°W / 42.99475833; -2.16942222
Arno (mendia) 618 Gipuzkoa 43° 16′ 32″ N, 2° 23′ 43″ W / 43.27555556°N,2.39527778°W / 43.27555556; -2.39527778
Andutz 612 Gipuzkoa 43° 15′ 58″ N, 2° 19′ 15″ W / 43.266111111111°N,2.3208333333333°W / 43.266111111111; -2.3208333333333
2016 andutz.jpg
Krabeliñaitz 607 Gipuzkoa
Urdaburu 598 Gipuzkoa 43° 14′ 17″ N, 1° 53′ 58″ W / 43.238056°N,1.899444°W / 43.238056; -1.899444
Betsaide 564 Araba
Bizkaia
Gipuzkoa
43° 05′ 20″ N, 2° 32′ 41″ W / 43.088889°N,2.544722°W / 43.088889; -2.544722
Vista del Besaide.JPG
Andatza (mendia) 562 Gipuzkoa 43° 14′ 53″ N, 2° 04′ 28″ W / 43.247927777778°N,2.0743222222222°W / 43.247927777778; -2.0743222222222
Andatza usurbil lainopean 001.jpg
Jaizkibel 547 Hondarribia
Pasaia
43° 22′ 01″ N, 1° 49′ 14″ W / 43.366944444444°N,1.8205555555556°W / 43.366944444444; -1.8205555555556
Jaizkibel.jpg
Illordo 541 Gipuzkoa 43° 10′ 39″ N, 2° 26′ 19″ W / 43.1775°N,2.4386111111111°W / 43.1775; -2.4386111111111
Belkoain 491 Gipuzkoa 43° 13′ 24″ N, 2° 02′ 45″ W / 43.22333333°N,2.04583333°W / 43.22333333; -2.04583333
Belkoain 0001 05.JPG
Indamendi 462 Gipuzkoa
Txatxarromendi 452 Gipuzkoa 43° 15′ 11″ N, 2° 12′ 01″ W / 43.253102777778°N,2.2001444444444°W / 43.253102777778; -2.2001444444444
Buruntza 441 Gipuzkoa 43° 14′ 17″ N, 2° 01′ 00″ W / 43.23815°N,2.0167027777778°W / 43.23815; -2.0167027777778
Buruntza IE3.jpg
Mendizorrotz 415 Gipuzkoa 43° 17′ 55″ N, 2° 03′ 55″ W / 43.29861111°N,2.06527778°W / 43.29861111; -2.06527778
Mendizorrotz 001.jpg
Kukuarri 377 Gipuzkoa 43° 17′ 37″ N, 2° 06′ 20″ W / 43.29359444°N,2.10550556°W / 43.29359444; -2.10550556
Kukuarri3.jpg
Arratzain 341 Gipuzkoa 43° 17′ 35″ N, 2° 03′ 24″ W / 43.29305556°N,2.05666667°W / 43.29305556; -2.05666667
Bordatxo arratzain 001.JPG
Santiagomendi 298 Gipuzkoa 43° 16′ 33″ N, 1° 55′ 53″ W / 43.27583333°N,1.93138889°W / 43.27583333; -1.93138889
Garate mendia 281 Gipuzkoa
Aldabe 249 Gipuzkoa
Ulia 234 Donostia
Pasaia
43° 19′ 51″ N, 1° 57′ 36″ W / 43.330833333333°N,1.96°W / 43.330833333333; -1.96
Ulia coast Donosti San Sebastian.jpg
Oriamendi 188 Gipuzkoa 43° 17′ 00″ N, 1° 58′ 12″ W / 43.28333333°N,1.97°W / 43.28333333; -1.97
Oriamendi 0001 01.JPG
Txubillo 181 Gipuzkoa 43° 19′ 15″ N, 2° 00′ 33″ W / 43.3207°N,2.0093°W / 43.3207; -2.0093
Paseo berritik igeldo.jpg
Ametzagaina 118 Gipuzkoa 43° 18′ 32″ N, 1° 57′ 26″ W / 43.30888889°N,1.95722222°W / 43.30888889; -1.95722222
Urgull 88 Donostia 43° 19′ 29″ N, 1° 59′ 20″ W / 43.324722222222°N,1.9888888888889°W / 43.324722222222; -1.9888888888889
08.06.05 SanSebastian2.JPG

Mendilerroak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Portal.svg
Euskarazko Wikipedian bada atari bat, gai hau duena:
Euskal Herriko Wikiatlasa