Gipuzkoako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Gipuzkoako probintziaren mapa, udalerrietan eta eskualdetan banatuta.

Gipuzkoako udalerrien zerrenda, Eustatek eginiko populazio zentsuen datuekin hornituta. Erabili zutabe goiburuetako geziak zerrenda ordenatzeko.

Udalerria Populazioa 2011 Populazioa 2001 D2011-2001
Abaltzisketa 320 277 43
Aduna 451 333 118
Aia 2.024 1.610 414
Aizarnazabal 761 531 230
Albiztur 313 287 26
Alegia 1.763 1.583 180
Alkiza 365 0 0
Altzaga 161 264 101
Altzo 407 326 81
Amezketa 969 980 -11
Andoain 14.633 13.814 891
Anoeta 1.836 1.709 127
Antzuola 2.153 1.899 254
Arama 198 163 35
Aretxabaleta 6.808 6.184 624
Arrasate 21.975 23.118 -1.143
Asteasu 1.500 1.290 210
Astigarraga 4.900 3.751 1.149
Ataun 1.680 1.557 123
Azkoitia 11.394 10.272 1.122
Azpeitia 14.429 13.708 721
Baliarrain 125 97 28
Beasain 13.719 12.108 1.611
Beizama 176 160 16
Belauntza 287 285 2
Berastegi 1.057 973 84
Bergara 14.610 14.965 -355
Berrobi 568 566 2
Bidania-Goiatz 536 427 109
Deba 5.402 5.185 217
Donostia 185.512 178.377 7.135
Eibar 27.382 28.219 -837
Elduain 232 210 22
Elgeta 1.108 974 134
Elgoibar 11.364 10.440 924
Errenteria 39.228 38.224 1.004
Errezil 612 615 -3
Eskoriatza 4.032 3.925 107
Ezkio-Itsaso 625 544 81
Gabiria 483 422 61
Gaintza 124 133 -9
Gaztelu 163 152 11
Getaria 2.659 2.406 253
Hernani 19.260 18.287 973
Hernialde 359 286 73
Hondarribia 16.391 15.044 1.347
Ibarra 4.273 4.208 65
Idiazabal 2.264 2.082 182
Ikaztegieta 469 377 92
Irun 60.747 56.601 4.146
Irura 1.626 910 716
Itsasondo 675 576 99
Larraul 247 145 102
Lasarte-Oria 17.830 17.195 635
Lazkao 5.406 4.920 486
Leaburu 388 367 21
Legazpi 8.620 8.741 -121
Legorreta 1.478 1.351 127
Leintz-Gatzaga 253 240 13
Lezo 6.011 5.834 177
Lizartza 648 581 67
Mendaro 1.960 1.444 516
Mutiloa 255 158 97
Mutriku 5.053 4.775 278
Oiartzun 10.012 9.179 833
Olaberria 936 904 32
Oñati 11.087 10.705 382
Ordizia 9.751 8.938 813
Orendain 180 143 37
Orexa 123 83 40
Orio 5.319 4.421 898
Ormaiztegi 1.318 1.170 148
Pasaia 15.727 15.962 -235
Segura 1.460 1.225 235
Soraluze 3.973 4.165 -192
Tolosa 18.389 17.642 747
Urnieta 6.191 5.518 637
Urretxu 6.927 6.550 377
Usurbil 6.070 5.257 813
Villabona-Amasa 5.858 5.672 183
Zaldibia 1.504 1.490 14
Zarautz 22.513 21.078 1.435
Zegama 1.539 1.294 245
Zerain 266 254 12
Zestoa 3.631 3.100 531
Zizurkil 2.854 2.820 34
Zumaia 9.538 8.527 1.011
Zumarraga 10.005 10.175 -170


Gipuzkoako udalerri nagusien biztanleria (2011)

Armarriak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]