Edukira joan

Hadewych Minis

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hadewych Minis

Bizitza
JaiotzaMaastricht1977ko urtarrilaren 5a (47 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Familia
Ezkontidea(k)Tibor Lukács (en) Itzuli
Hezkuntza
Hizkuntzaknederlandera
Jarduerak
Jarduerakaktorea, artista eszenikoa, abeslaria eta zinema aktorea
Jasotako sariak

hadewychminis.nl
IMDB: nm0591389 Allocine: 431910
Facebook: hadewychminis Spotify: 2lq6uatWya2sYQhs1B9rRM iTunes: 441668979 Musicbrainz: d1ef91ea-9388-4d36-8683-960a8da40cc7 Songkick: 3675516 Discogs: 2949673 Edit the value on Wikidata

Hadewych Minis (Maastricht, 1977ko urtarrilaren 5a) herbeheretar aktorea da, zineman eta telebista aritutakoa. 2013ko Borgman filmean egindako lanagatik ospetsu bilakatu zen.

Filmografia hautatua

[aldatu | aldatu iturburu kodea]
Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
2003 Phileine zegt sorry
2007 Moordwijven
2009 My Queen Karo
2010 Loft
2013 Borgman
2015 Bloed, zweet & tranen
2016 De Helleveeg
Toni Erdmann Tatjana

Kanpo estekak

[aldatu | aldatu iturburu kodea]
Biografia
Herbehereak
Artikulu hau Herbehereetako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.