Hegazti familien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu

Honako hau hegaztien familien zerrenda da. Bertan agertzen dira gaur egungo familia guztiak zein desagerturik daudenak.


Familia Sailkapena Irudia
Aberratiodontuidae Aberratiodontuiformes
Acanthisittidae Passeriformes
Rock wren.jpg
Acanthizidae Txori abeslari
Brown Thornbill.jpg
Accipitridae Accipitriformes
Falconiformes
Spizaetus-ornatus-002.jpg
Acrocephalidae Passeriformes
Carricero tordal.jpg
Aegialornithidae Apodiformes
Aegithalidae Txori abeslari
Long-tailed Tit Aegithalos caudatus.jpg
Aegithinidae Passeriformes
Common Iora (Aegithina tiphia) in Hyderabad W IMG 8862.jpg
Aegothelidae Hontz
603 aegotheles.jpg
Aepyornithidae Aepyornithiformes
Aepyornis maximus.jpg
Agnopteridae Ciconiiformes
Alaudidae Txori abeslari
Alauda arvensis 2.jpg
Alcedinidae Alcedines
Alcedo atthis 2 (Marek Szczepanek).jpg
Alcidae Charadriiformes
Parakeetauklets2.jpg
Alethoalaornithidae Cathayornithiformes
Alexornithidae Alexornithiformes
Ambiortidae Ambiortiformes
Ameghinornithidae Cariamiformes
Aenigmavis sapea 1.jpg
Anatidae Anseriformes
Greylag Goose (Anser anser).jpg
Anhimidae Anseriformes
Chauna torquata -Diergaarde Blijdorp -head-8a.jpg
Anhingidae Suliformes
Anhingarufa1.JPG
Anomalopterygidae Moa
Anseranatidae Anseriformes
Magpie Goose taking off.jpg
Apatornithidae Ichthyornithiformes
Apatornis.jpg
Apodidae Apodiformes
Apus apus 01.jpg
Apsaravidae Q35136016
Apterygidae Apterygiformes
Tokoeka.jpg
Aptornithidae Gruiformes
Aptornis.jpg
Aramidae Gruiformes
Aramus guarauna.jpg
Arcanatoridae Passeriformes
Arcanator orostruthus.jpg
Archaeopterygidae Archaeopterygiformes
Archaeopteryx 2.JPG
Archaeotrogonidae Cypselomorphae
Ardeidae Pelecaniformes
Blauwereiger-c.jpg
Artamidae Passeriformes
Dusky Woodswallow.jpg
Atelornithidae Q14006560
Atrichornithidae Passeriformes
Atrichornis-clamosus.jpg
Avipedidae hegazti
Avisauridae Mystiornithiformes
Bauxitornis.jpg
Balaenicipitidae Pelecaniformes
Balaeniceps rex.jpg
Baptornithidae Hesperornithiformes
Marsh1880-193.jpg
Bathornithidae Cariamiformes
Bernieridae Passeriformes
Long-billed Greenbul.jpg
Bohaiornithidae Enantiornithes
Zhouornis hani.png
Boluochidae Q35136054
Bombycillidae Passeriformes
Bombycilla japonica.jpg
Brachypteraciidae Coraciiformes
Short-legged Ground-roller, Masoala National Park, Madagascar.jpg
Bradycnemidae Hontz
Brodavidae Hesperornithiformes
Bucconidae Galbuloidea
White whiskered puffbird.jpg
Bucerotidae Bucerotiformes
Malabar grey hornbill.jpg
Bucorvidae Bucerotiformes
Southern ground hornbill.JPG
Buphagidae Passeriformes
Flickr - Rainbirder - Yellow-billed Oxpecker (Buphagus africanus).jpg
Burhinidae Charadriiformes
Bush Stone-curlew444.jpg
Cacatuidae Psittaciformes
Eolophus roseicapilla -Wamboin, NSW, Australia -adult-8-2cp.jpg
Calcariidae Passeriformes
Lapland Longspur (Calcarius lapponicus).jpg
Callaeidae Passeriformes
Huia Buller.jpg
Calyptomenidae Tyranni
Calyptomena viridis-20090308.jpg
Campephagidae Passeriformes
Blackfacedcuckooshrike.jpg
Capitonidae Piciformes
Eubucco bourcierii.jpg
Caprimulgidae Hontz
Nightjar in flight - AAP065A.jpg
Cardinalidae Passeriformes
Cardinal.jpg
Cariamidae Gruiformes
Cariama cristata.jpg
Casuariidae Casuariiformes
Kasuaris.jpg
Cathartidae Q20639356
Urubu a tete rouge - Turkey Vulture.jpg
Cathayornithidae Cathayornithiformes
Cathayornis.jpg
Certhiidae Passeriformes
Certhia-americana-001.jpg
Cettiidae Passeriformes
37-090505-cettis-warbler-at-Kalloni-east-river.jpg
Chaetopidae Passeriformes
Cape Rock-Jumper.jpg
Chaoyangiidae Q21231244
Chaoyangornithidae hegazti
Charadriidae Charadriiformes
Snowy Plover Morro Strand.jpg
Chionidae Charadriiformes
Snowy Sheathbill.jpg
Chionididae Charadriiformes
Chionis blanc - Pale-faced Sheathbill.jpg
Chloropseidae Passeriformes
Golden Fronted Leafbird Mukulhinge.jpg
Ciconiidae Ciconiiformes
Asian Openbill (Anastomus oscitans) in Kolkata I IMG 0495.jpg
Cimolopterygidae Charadriiformes
Cimolopteryx.jpg
Cinclidae Passeriformes
Waterspreeuw.jpg
Cinclosomatidae Txori abeslari
Spotted Quail-thrush (Cinclosoma punctatum).jpg
Cisticolidae Passeriformes
Cisticola exilis.jpg
Cladornithidae hegazti
Climacteridae Passeriformes
Brown Treecreeper.jpg
Cnemophilidae Passeriformes
Cnemophilus macgregorii by Bowdler Sharpe.jpg
Coccyzidae Cuculiformes
Coccyzus-americanus-001.jpg
Cochleariidae Q35133837
Coerebidae Passeriformes
Bananaquits.jpg
Coliidae Coliiformes
Colius striatus1.jpg
Colluricinclidae Passeriformes
Columbidae Columbiformes
Rock dove - natures pics.jpg
Colymbidae Q2984609
Concornithidae Euornithiformes
Confuciusornithidae Confuciusornithiformes
Confuciusornis sanctus (2).jpg
Conopophagidae Passeriformes
Conopophaga castaneiceps 3.jpg
Coraciidae Coraciiformes
Lilac-breasted roller.jpg
Corcoracidae Passeriformes
White winged chough jan09.jpg
Corvidae Corvoidea
Cyanocitta-cristata-004.jpg
Cotingidae Passeriformes
Rupicola peruviana (male) -San Diego Zoo-8.jpg
Cracidae Galliformes
Crax daubentoni -Philadelphia Zoo -female-8a-4c.jpg
Cracticidae Passeriformes
Piedbutcherbird.jpg
Cuculidae Cuculiformes
Guira guira.jpg
Cuspirostrisornithidae Cathayornithiformes
Dakotornithidae Charadriiformes
Dasyornithidae Passeriformes
Rufous Bristlebird (Dasyornis broadbenti) (8079652394).jpg
Dendrocolaptidae Tyranni
Cocoa Woodcreeper.jpg
Dendrocygnidae Dendrocygnoidea
Dicaeidae Txori abeslari
Dicaeum trigonostigma 1.jpg
Dicruridae Passeriformes
Drongo1.jpg
Dinornithidae Moa
Dinornis maximus.001 — Natural History Museum of London.JPG
Diomedeidae Procellariiformes
Short tailed Albatross1.jpg
Diomedeoididae Procellariiformes
Diomedeoides.jpg
Donacobiidae Passeriformes
Donacobius.jpg
Drepanididae Passeroidea
Pseudonestor xanthophrys.jpg
Dromadidae Charadriiformes
Flickr - don macauley - Dromas ardeola 2.jpg
Dromaiidae Casuariiformes
Dromornithidae Anseriformes
Dromornis BW.jpg
Dulidae Muscicapoidea
Passeriformes
Dulus dominicus.JPG
Elachuridae Passeriformes
Spelaeornis caudatus 2.jpg
Eleutherornithidae Palaeognathae
Emberizidae Passeriformes
Americantreesparrow36.jpg
Emeidae Moa
Enaliornithidae Hesperornithiformes
Enantiornithidae Alexornithiformes
Eocoraciidae Coraciiformes
Eocypselidae Apodiformes
Eoenantiornithidae Eoenantiornithiformes
Eogruidae Gruiformes
Eopsaltriidae Passeriformes
Ephthianuridae Passeriformes
Eremopezidae Palaeognathae
Ergilornithidae Gruiformes
Erythrocercidae Passeriformes
ErythrocercusKeulemans.jpg
Estrildidae Passeriformes
Red browed finch02.jpg
Eulacestomatidae Corvoidea
Eulacestomidae Passeriformes
Eupetidae Corvoidea
Eupetes macrocerus 1838.jpg
Eurylaimidae Passeriformes
Eurylaimus javanicus - Khao Yai.jpg
Eurypygidae Q147907
Eurypyga heliasPCCA20051227-2000B.jpg
Falconidae Falconiformes
Brown-Falcon,-Vic,-3.1.2008.jpg
Fluvioviridavidae Neornithes
Fluvioviridavis.png
Foratidae Cuculiformes
Formicariidae Tyranni
Chamaeza nobilis.jpg
Fregatidae Pelecaniformes
Male Frigate bird.jpg
Fringillidae Passeriformes
Fringilla coelebs chaffinch male edit2.jpg
Furnariidae Passeriformes
Scaly-throated Foliage-gleaner.jpg
Galbulidae Galbuloidea
Galbula ruficauda - back.jpg
Gallinuloididae Galliformes
Gallinuloides wyomingensis.jpg
Gansuidae Gansuiformes
Gastornithidae Gastornithiformes
Gastornis skeleton.jpg
Gaviidae Gaviiformes
RedthroatedLoon23.jpg
Geranoididae Gruiformes
Geranopteridae Q14006560
Glareolidae Charadriiformes
Small pranticole.jpg
Gobipterygidae Alexornithiformes
Gracilitarsidae Neognathae
Graculavidae Charadriiformes
Grallariidae Passeriformes
Grallaria ruficapilla -near Manizales, Caldas, Colombia-8.jpg
Grallinidae Passeriformes
AustralianMagpieLarkFemaleSmall.jpg
Gruidae Gruiformes
Sarus Crane (Grus antigone) at Sultanpur I Picture 151.jpg
Haematopidae Haematopoidea
Haematopodidae Charadriiformes
Haematopus ostralegus He.jpg
Halcyornithidae Psittaciformes
Heliornithidae Gruiformes
Podica senegalensis00.jpg
Hemiprocnidae Apodiformes
Crestedtreeswift.jpg
Hesperornithidae Hesperornithiformes
Hesperornis BW.jpg
Heterostrigidae Hontz
Hirundinidae Passeriformes
Red-rumpedSwallow01.jpg
Hongshanornithidae Yanornithiformes
Archaeornithura meemannae Holotype.jpg
Horusornithidae Falconiformes
Hydrobatidaep Procellariiformes
Oceanites oceanicusPCCA20070623-3634B.jpg
Hyliidae Txori abeslari
Hyliotidae Passeriformes
HyliotisSharpeaKeulemans.jpg
Hylocitreidae Passeriformes
Hylocitrea bonensis bonensis 1898.jpg
Hypocoliidae Passeriformes
Hypocolius-Arpit.jpg
Iberomesornithidae Iberomesornithiformes
Iberomesornis-model.jpg
Ibididae Q12215072
Ibidorhynchidae Charadriiformes
Ibisbill.jpg
Ichthyornithidae Ichthyornithiformes
Ichthyornis BW.jpg
Icteridae Passeriformes
Bullock's Oriole.jpg
Icteriidae Passeroidea
Idiornithidae Cariamiformes
Ifritidae Passeriformes
Ifrita kowaldi & Erythropitta erythrogaster dohertyi 1899.jpg
Ignotornidae hegazti
Indicatoridae Piciformes
Wahlberg's Honeyguide (Prodotiscus regulus).jpg
Irenidae Passeriformes
Lightmatter fairy bluebird.jpg
Jacanidae Charadriiformes
Irediparra gallinacea1.jpg
Jeholornithidae Q20991814
Jeholornis mmartyniuk wiki.jpg
Jindongornipodidae hegazti
Jungornithidae Apodiformes
Koreanornipodidae hegazti
Kuszholiidae Euenantiornithes
Shenzhouraptor sinensis.JPG
Laniidae Passeriformes
Juvenile Long-tailed Fiscals.jpg
Laornithidae Neognathae
Laridae Lari
Great Black Backed Gull, Fowey, Cornwall - UK, July 25 2012. (7668580890).jpg
Leiothrichidae Passeriformes
Leiothrix lutea (Avifauna, NL).JPG
Leptosomidae Q17189405
Leptosomusdiscolorcrop.jpg
Liaoningornithidae Q23017627
Liaoxiornithidae Q21351941
Lithornithidae Q19567380
Pseudocrypturus.jpg
Locustellidae Passeriformes
Sylvioidea
Striated Grassbird (Megalurus palustris) in Kolkata W IMG 3399.jpg
Lonchodytidae Gaviiformes
Longipterygidae Enantiornithes
Longipteryx chaoyangensis 2.JPG
Longirostravisidae Q35135944
Loriinidae Psittaciformes
Lybiidae Piciformes
Beardedbarbet.jpg
Machaerirhynchidae Corvoidea
MachaerirhynchusFlaviventerWolf.jpg
Macrosphenidae Txori abeslari
Sphenoeacus afer.jpg
Malaconotidae Passeriformes
Black-headed Gonolek Laniarius erythrogaster National Aviary 1200px.jpg
Maluridae Passeriformes
Superb blue Wren1.jpg
Megalaimidae Piciformes
Megalarima lineate.jpg
Megalapterygidae Moa
Megalapteryx didinus skeleton 1897.jpg
Megapodiidae Galliformes
Australian Brush turkey2.jpeg
Melampittidae Passeriformes
Melampitta lugubris - Lesser Melampitta.png
Melanocharitidae Passeriformes
Toxorhamphus poliopterus.jpg
Melanopareiidae Passeriformes
Melanopareia torquata 1847.jpg
Meleagrididae Galliformes
Meleagris gallopavo Wild Turkey.jpg
Meliphagidae Q288617
Crescent Honeyeater Edit2.jpg
Menuridae Passeriformes
Menura superba - Thomas Davies.jpg
Meropidae Coraciiformes
Pair of Merops apiaster feeding.jpg
Mesitornithidae Q17189557
Subdesert Mesite.jpg
Messelasturidae Falconiformes
Messelirrisoridae Coraciiformes
Messelirrisor halcyrostris.jpg
Messelornithidae Gruiformes
Messelornis.JPG
Mimidae Passeriformes
TropicalMockingbird.jpg
Mitrospingidae Txori abeslari
Mohoidae Txori abeslari
Moho apicalis.jpg
Mohouidae Passeriformes
NZ Whitehead 04.jpg
Momotidae Coraciiformes
Blue-crowned Motmot back 2.jpg
Monarchidae Passeriformes
Zoiseau la vierge1.JPG
Motacillidae Passeriformes
Anthus-rubescens-001.jpg
Motmotidae Q33189613
Muscicapidae Txori abeslari
White-eyed slaty flycatcher.jpg
Musophagidae Cuculiformes
Tauraco persa (captive - Birds of Eden).jpg
Mystiornithidae Mystiornithiformes
Nectariniidae Passeriformes
Crimson Sunbird (Aethopyga siparaja) male.jpg
Neosittidae Txori abeslari
Daphoenositta chrysoptera.jpg
Nestoridae Q18579837
Kaka-Parrots.jpg
Nicatoridae Passeriformes
Western nicator.jpg
Notiomystidae Passeriformes
Male stitchbird.JPG
Numididae Galliformes
Helmeted guineafowl kruger00.jpg
Nyctibiidae Caprimulgiformes
Bird Brasil 2009-2.jpg
Oceanitidae Procellariiformes
Oceanites oceanicusPCCA20070623-3634B.jpg
Odontiphorinidae Galliformes
Odontophoridae Galliformes
Callipepla californica2.jpg
Ogygoptyngidae Hontz
Omnivoropterygidae Q19776310
Sapeornis chaoyangensis.JPG
Onychorhynchidae Q12060072
Opisthocomidae Cuculiformes
Q17189347
Opisthocomus hoazin.jpg
Opisthodactylidae Q1113470
Opistodactylidae Q1113470
Oreoicidae Passeriformes
Crested Bellbird male mulgaview apr04.jpg
Oriolidae Passeriformes
Black-naped Oriole.jpg
Orthocnemidae Cariamiformes
Orthonychidae Passeriformes
Logrunner male lam jan08.jpg
Otididae Gruiformes
Ardeotis kori Etosha.JPG
Oxyruncidae Q12060072
Pachycephalidae Passeriformes
Rufous Whistler male kobble.jpg
Pachycorioolithidae hegazti
Palaelodidae Phoenicopteriformes
'Palaelodus ambiguus.jpg
Palaeocursornithidae Q21351983
Palaeoglucidae Hontz
Palaeoglaux artophoron.JPG
Palaeospizidae Txori abeslari
Palaeotididae Palaeognathae
Palaeotis weigelti.jpg
Pandionidae Accipitriformes
OspreyNASA.jpg
Panuridae Sylvioidea
Bartmeise.JPG
Paradisaeidae Txori abeslari
Wilson's Bird of Paradise.jpg
Paradoxornithidae Passeriformes
Paradoxornis heudei.jpg
Paramythiidae Passeriformes
Crested Berrypecker.jpg
Paranyrocidae Anseriformes
Paraortygidae Galliformes
Pardalotidae Passeriformes
Pardalotus with nesting material.jpg
Paridae Passeriformes
Lophophanes cristatus -Aviemore, Scotland-8 (2).jpg
Parulidae Passeriformes
Protonotaria-citrea-002 edit.jpg
Parvicuculidae Cuculiformes
Parvigruidae Gruiformes
Passerellidae Passeroidea
Spizella passerina JVDH.jpg
Passeridae Passeroidea
Petronia petronia.JPG
Patagopterygidae Q7144165
Patagopteryx skeleton.jpg
Pedionomidae Charadriiformes
Pedionomus torquatus, NSW 1.jpg
Pelagornithidae Pelecaniformes
Pelagornis miocaenus.jpg
Pelecanidae Pelecaniformes
Pink-backed.pelican.750pix.jpg
Pelecanoididae Procellariiformes
Peruvian Diving Petrel Fledge.jpg
Pellorneidae Passeriformes
Mountain Fulvetta.jpg
Pengornithidae Euenantiornithes
Parapengornis holotype.png
Petroicidae Passeriformes
Petroica boodang male - Knocklofty.jpg
Peucedramidae Passeriformes
Olive Warbler (Peucedramus taeniatus).jpg
Phaethontidae Phaethontiformes
Rtailedtropicbird8.jpg
Phalacrocoracidae Suliformes
Phalacrocorax carbo02.jpg
Phasanidae Galliformes
Phasianidae Galliformes
ManipurBushQuail.jpg
Philepittidae Passeriformes
Yellow bellied Asity12.jpg
Phoenicopteridae Phoenicopteriformes
Greater Flamingoes (Phoenicopterus roseus) W2 IMG 0072.jpg
Phoeniculidae Bucerotiformes
There's something in this....jpg
Phorusrhacidae Phorusrhacoidea
Phorusrhacid skeleton.jpg
Phylloscopidae Txori abeslari
Willow warbler UK09.JPG
Phytotomidae Passeriformes
Picathartidae Passeriformes
Picathartes.jpg
Picavidae Piciformes
Picidae Piciformes
Melanerpes striatus001.jpg
Pipridae Passeriformes
Manacus candei1.jpg
Pipritidae Q12060072
Pittidae Passeriformes
Pitta cyanea 1 - Khao Yai.jpg
Pityriaseidae Passeriformes
Barite chauve.JPG
Platycercidae Psittaciformes
Platyrinchidae Q12060072
Platysteiridae Passeriformes
Brownthroatedwattleeyefem.jpg
Ploceidae Passeriformes
Lesser Masked Weaver (Ploceus intermedius) (6035844600).jpg
Plotopteridae Pelecaniformes
Copepteryx hexeris.jpg
Pluvianellidae Charadriiformes
Magellanic Plover.jpg
Pluvianidae Charadriiformes
Pluvianus aegyptius 3 Luc Viatour.jpg
Pnoepygidae Passeriformes
Scaly-breasted Wren Babbler I IMG 6872.jpg
Podargidae Hontz
Tawny frogmouth wholebody444.jpg
Podicipedidae Podicipediformes
Podiceps nigricollis 001.jpg
Polioptilidae Q2472000
California Gnatcatcher.jpg
Pomatostomidae Passeriformes
Chestnut-crowned Babbler bowra apr07.jpg
Praeornithidae Praeornithiformes
Presbyornithidae Anatoidea
Presbyornis pervetus AMNH 28505.jpg
Primobucconidae Coraciiformes
Primoscenidae Q19961898
Prionopidae Txori abeslari
Prionops plumatus.jpg
Procellariidae Procellariiformes
Damier du Cap - Cape Petrel.jpg
Promeropidae Passeriformes
Cape Sugarbird (Promerops cafer).jpg
Prophaethontidae Pelecaniformes
Protoplotidae Pelecaniformes
Protopterygidae Q35136076
Protostrigidae Hontz
Prunellidae Passeriformes
Dunnock crop2.jpg
Pseudasturidae Psittaciformes
Psittacidae Psittacoidea
Trichoglossus haematodus -Jurong Bird Park, Singapore -Dec2009.jpg
Psittacopedidae hegazti
Psittaculidae Psittacoidea
Rose-ringed Parakeets (Male & Female)- During Foreplay at Hodal I Picture 0034.jpg
Psittrichasidae Psittacoidea
Psittrichasiidae Psittacoidea
Psittrichas fulgidus -San Diego Zoo-8a.jpg
Psophiidae Gruiformes
Grey-winged Trumpeter (Psophia crepitans) RWD.jpg
Psophodidae Passeriformes
Easternwhipbird2.jpg
Pteroclidae Pterocliformes
Double-banded Sandgrouse.JPG
Ptiliogonatidae Passerida
Ptilogonatidae Passeriformes
Phainopepla nitens 1.jpg
Ptilonorhynchidae Passeriformes
Satinbowerbirdmale.jpg
Pycnonotidae Passeriformes
Brown-eared Bulbul 1.jpg
Qianshanornithidae Gruiformes
Quercymegapodiidae Galliformes
Quercypsittidae Psittaciformes
Rahonavidae Q35136119
Rallidae Gruiformes
Dusky moorhen442.jpg
Ramphastidae Piciformes
Pteroglossus-torquatus-001.jpg
Raphidae Columbiformes
Raphus and Pezophaps.jpg
Recurvirostridae Charadriiformes
Black-necked Stilt.jpg
Regulidae Passeriformes
Goudhaantjes.jpg
Remiornithidae Palaeognathae
Remizidae Passeriformes
Auriparus flaviceps.jpg
Rhabdornithidae Passeriformes
7575 Stripe-sided Rhabdornis 3.jpg
Rhagologidae Corvoidea
Rhegminornithidae Q12214438
Rheidae Struthioniformes
Q1113470
Rhea.jpg
Rhinocryptidae Passeriformes
Ocellated Tapaculo (Acropternis orthonyx).jpg
Rhipiduridae Passeriformes
Grey fantail3444.jpg
Rhodinocichlidae Passeriformes
Rhynchocyclidae Tyrannoidea
Rhynochetidae Q147907
Rhynochetos jubatus.jpg
Rostratulidae Charadriiformes
Rostratula benghalensis small.jpg
Rynchopidae Charadriiformes
Blackskimmer64.jpg
Sagittariidae Accipitriformes
Secretary-Bird.jpg
Salmilidae Cariamiformes
Sandcoleidae Q23091988
Sapayoidae Q21226299
Sapeornithidae Q23058510
Sarothruridae Gruiformes
CerethruraPulchraKeulemans.jpg
Scleruridae Tyranni
Scolopacidae Charadriiformes
Calidris-alpina-001 edit.jpg
Scopidae Pelecaniformes
Hammerkop.jpg
Scotocercidae Passeriformes
Dromoïque du désert.JPG
Semnornithidae Piciformes
Semnornis ramphastinus.jpg
Shandongornipodidae hegazti
Sittidae Txori abeslari
Sitta europaea wildlife 2 1.jpg
Songlingornithidae Yanornithiformes
YixianornisGrabaui-PaleozoologicalMuseumOfChina-May23-08.jpg
Songzidae Q19966787
Songziidae Gruiformes
Sophiornithidae Hontz
Sophiornis Strigogyps Necrobyas.jpg
Spheniscidae Sphenisciformes
Ciconiiformes
Pygoscelis papua.jpg
Steatornithidae Hontz
Oilbirds.jpg
Stenostiridae Passeriformes
Culicicapa ceylonensis - Mae Wong.jpg
Stercorariidae Charadriiformes
Stercorarius pomarinusPCCA20070623-3985B.jpg
Sternidae Lari
Crested tern444 edit.jpg
Strigidae Hontz
Eastern Screech Owl.jpg
Strigopidae Psittaciformes
Kaka-Parrots.jpg
Struthionidae Struthioniformes
Struthio camelus.jpg
Sturnidae Passeriformes
Lamprotornis hildebrandti -Tanzania-8-2c.jpg
Sulidae Suliformes
Pelecaniformes
Brown boobytern.JPG
Sylphornithidae Neornithes
Sylviidae Passeriformes
Acrocephalus scirpaceus (cropped).jpg
Sylviidae Passeriformes
Sylvia atricapilla male 2.jpg
Sylviornithidae Galliformes
Sylviornis.jpg
Syndactyles Txori abeslari
Alcedo atthis 1 (Marek Szczepanek).jpg
Tachurisidae Tyranni
Telmatornithidae Charadriiformes
Tephrodornithidae Passeriformes
Hemipus hirundinaceus.jpg
Teratornithidae hegazti
Teratornis BW.jpg
Thamnophilidae Passeriformes
Pectoral Antwren.jpg
Thinocoridae Charadriiformes
Thinocorus rumicivorus 3.jpg
Thraupidae Passeriformes
Green-headed Tanager Ubatuba.jpg
Threskiornithidae Pelecaniformes
Royal Spoonbill444.jpg
Tichodromidae Passeriformes
Tichodroma muraria NAUMANN.jpg
Timaliidae Passeriformes
Macronus gularis chersonesophilus - Kaeng Krachan.jpg
Tinamidae Q12355980
Stavenn Eudromia elegans 00.jpg
Tityridae Passeriformes
Pachyramphus castaneus.jpg
Todidae Coraciiformes
Todus todus cropped.jpg
Torotigidae Pelecaniformes
Trochilidae Apodiformes
Trochiliformes
Archilochus-alexandri-002-edit.jpg
Troglodytidae Txori abeslari
Cistothorus palustris Iona.jpg
Trogonidae Trogoniformes
Harpactes erythrocephalus - Khao Yai.jpg
Turdidae Txori abeslari
American Robin 0025.jpg
Turnagridae Corvoidea
Turnicidae Charadriiformes
Black-breasted Button-quail male inskip.JPG
Turnipacidae Charadriiformes
Tyrannidae Tyranni
Empidonax flavescens-cropped version.jpg
Tytonidae Hontz
Masked owl mask4441.jpg
Tytthostonychidae Procellariiformes
Tytthostonygidae Neoaves
Upupidae Bucerotiformes
Hoopoe100.JPG
Urocynchramidae Passeroidea
Urocynchramus pylzowi Gould.jpg
Vangidae Passeriformes
Artamie.a.tete.blanche1.jpg
Viduidae Passeriformes
Whydah 2354851969.jpg
Vireonidae Passeriformes
Vireo-flavifrons-001.jpg
Vulturidae Q20639356
Yandangithidae Yandangithiformes
Yanornithidae Yanornithiformes
Zhyraornithidae Alexornithiformes
Zosteropidae Passeriformes
庭の柿を食べに来たメジロ3.JPG
Zygodactylidae Psittacopasserae