Nafarroa Garaiko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Nafarroako Foru Erkidegoko udalerrien zerrenda:

Nafarroako udalerriak eta merindadeak.
Udalerria M Populazioa 2011 Populazioa 2001 D2011-2001
Abaigar L
101
99
2
Abartzuza L
548
530
18
Abaurregaina Z
137
160
-23
Abaurrepea Z
39
47
-8
Aberin L
390
328
62
Ablitas T
2.649
2.306
343
Adios I
184
138
46
Agoitz Z
2.615
1.886
729
Aguilar Kodes L
100
99
1
Aiegi L
1.987
1.072
915
Alesbes T
2.922
2.547
375
Allin L
854
766
88
Allo L
1.046
1.021
25
Altsasu I
7.618
7.162
456
Ameskoabarrena L
793
816
-23
Andosilla L
2.913
2.572
341
Añorbe I
582
467
115
Antsoain L
10.825
8.095
2.730
Antzin I
379
364
15
Anue I
436
410
26
Araitz I
572
587
-15
Arakil I
946
880
66
Aranaratxe L
88
93
-5
Aranguren I
7.984
4.050
3.934
Arano I
121
134
-13
Arantza I
645
658
-13
Aras L
180
215
-35
Arbizu I
1.095
947
148
Arellano E
196
190
6
Areso I
276
284
-8
Arguedas T
2.366
2.283
83
Aria Z
58
68
-10
Aribe Z
49
58
-9
Armañantzas L
59
83
-24
Arroitz L
1.106
1.130
-24
Arruazu I
114
101
13
Artaxoa E
1.727
1.721
6
Artazu L
122
105
17
Artzibar Z
258
275
-17
Atarrabia I
10.457
9.575
882
Atetz I
245
232
13
Auritz Z
279
314
-35
Azagra L
3.838
3.714
124
Azkoien E
5.989
5.368
621
Azuelo L
40
47
-7
Bakaiku I
333
348
-15
Barañain I
21.376
21.021
355
Barasoain E
654
509
145
Barbarin L
65
93
-28
Bargota L
315
368
-53
Barillas T
188
198
-10
Basaburua I
870
674
196
Baztan I
7.958
7.501
457
Beire E
321
296
25
Bera I
3.761
3.527
234
Beraskoain I
124
111
13
Berbintzana E
720
732
-12
Beriain I
3.834
2.739
1.095
Berriobeiti I
5.816
1.285
4.531
Berriozar I
9.323
6.661
2.662
Bertizarana I
625
650
-25
Betelu I
351
334
17
Bidankoze Z
94
106
-12
Bidaurreta I
153
99
54
Biurrun-Olkotz I
228
185
43
Buñuel T
2.347
2.371
-24
Burgi Z
238
233
5
Burlata Z
18.106
17.164
942
Cabanillas T
1.477
1.485
-8
Cabredo L
108
117
-9
Cadreita L
2.099
1.962
137
Caparroso E
2.792
2.416
376
Cárcar I
1.112
1.265
-153
Cascante T
3.971
3.636
335
Castejón T
4.163
3.273
890
Cintruénigo T
7.819
5.932
1.887
Corella T
7.925
7.074
851
Cortes T
3.255
3.227
28
Deierri L
1.516
1.543
-27
Deikaztelu L
689
676
13
Desoio L
96
126
-30
Donamaria I
434
382
52
Doneztebe I
1.659
1.385
274
Eguesibar Z
17.320
3.413
13.907
El Busto L
74
92
-18
Elgorriaga I
208
202
6
Elizagorria L
204
215
-11
Elo Z
485
289
196
Eneritz I
358
215
143
Eratsun I
165
173
-8
Ergoiena I
398
440
-42
Erriberri E
3.819
3.213
606
Erroibar Z
800
775
25
Erromantzatua Z
179
157
22
Erronkari Z
250
331
-81
Esa Z
261
257
4
Eslaba Z
124
163
-39
Espartza Zaraitzu Z
89
103
-14
Esprontzeda L
129
166
-37
Esteribar I
2.326
1.454
872
Etaiu I
81
89
-8
Etxalar I
813
779
34
Etxarri I
72
54
18
Etxarri Aranatz I
2.488
2.364
124
Etxauri I
580
437
143
Eulate L
334
364
-30
Ezkabarte I
1.686
1.261
425
Ezkaroze Z
338
358
-20
Ezkurra I
167
204
-37
Ezporogi Z
50
61
-11
Faltzes E
2.562
2.507
55
Fitero T
2.210
2.170
40
Fontellas T
944
782
162
Funes E
2.526
2.336
190
Fustiñana T
2.550
2.394
156
Galar I
1.847
1.273
574
Galipentzu Z
113
153
-40
Galoze Z
109
121
-12
Garaioa Z
102
127
-25
Garde Z
171
189
-18
Gares I
2.820
2.412
408
Garinoain E
517
396
121
Garralda Z
190
200
-10
Gazteluberri Z
16
20
-4
Genevilla L
77
111
-34
Gesalatz L
456
460
-4
Girgillao L
90
87
3
Goizueta I
759
886
-127
Goñerri L
192
195
-3
Gorza Z
52
72
-20
Hiriberri Z
117
142
-25
Ibargoiti Z
240
231
9
Igantzi I
634
597
37
Iguzkitza L
332
347
-15
Imotz I
431
407
24
Irañeta I
170
155
15
Irunberri Z
1.400
1.403
-3
Iruñea I
195.943
183.964
11.979
Irurtzun I
2.293
2.175
118
Ituren I
511
467
44
Iturmendi I
399
371
28
Itza I
1.135
745
390
Itzagaondoa Z
184
167
17
Itzaltzu Z
51
45
6
Izaba Z
506
510
-4
Jaitz L
117
105
12
Jaurrieta Z
217
238
-21
Kaseda E
1.024
1.053
-29
Labaien I
243
274
-31
Lakuntza I
1.246
1.038
208
Lana L
195
202
-7
Lantz I
133
121
12
Lapoblación L
144
192
-48
Larraga L
2.122
1.920
202
Larragoa L
111
143
-32
Larraun I
1.012
985
27
Leatxe Z
54
46
8
Ledea Z
319
338
-19
Legarda I
119
90
29
Legaria L
110
129
-19
Leitza I
2.925
2.912
13
Lekunberri I
1.437
873
564
Leotz E
262
248
14
Lerga Z
74
90
-16
Lerin L
1.810
1.857
-47
Lesaka I
2.812
2.643
169
Lezaun L
268
280
-12
Lizarra L
14.056
13.024
1.032
Lizoainibar-Arriasgoiti Z
319
234
85
Lodosa L
4.895
4.593
302
Longida Z
320
294
26
Los Arcos L
1.213
1.286
-73
Lukin L
126
128
-2
Luzaide Z
395
427
-32
Mañeru L
415
378
37
Marañón L
56
68
-12
Martzilla E
2.802
2.548
254
Mélida T
730
762
-32
Mendabia L
3.708
3.694
14
Mendaza L
344
348
-4
Mendigorria E
1.084
916
168
Metauten L
288
295
-7
Milagro E
3.369
2.676
693
Mirafuentes L
50
55
-5
Miranda Arga E
900
1.000
-100
Monteagudo T
1.134
1.122
12
Morentin L
133
123
10
Mues L
95
109
-14
Murchante T
3.785
3.199
586
Murieta L
337
273
64
Murillo el Cuende E
683
646
37
Murillo el Fruto E
683
740
-57
Muruzabal I
279
264
15
Nabaskoze Z
169
204
-35
Nazar L
52
56
-4
Noain Elortzibar Z
7.527
4.060
3.467
Obanos I
909
785
124
Odieta I
359
318
41
Oibar Z
874
932
-58
Oiz I
151
138
13
Oko L
70
81
-11
Olaibar I
251
161
90
Olatzagutia I
1.660
1.649
11
Olexoa L
56
55
1
Ollaran I
396
339
57
Oloritz E
180
166
14
Oltza zendea I
1.762
1.401
361
Orbaizeta Z
217
234
-17
Orbara Z
43
59
-16
Orisoain I
90
89
1
Orkoien I
3.710
1.446
2.264
Orontze Z
52
56
-4
Orotz-Betelu Z
162
210
-48
Orreaga Z
23
28
-5
Oteitza L
957
916
41
Otsagabia Z
618
666
-48
Petilla Aragoi Z
30
37
-7
Piedramillera L
47
60
-13
Pitillas E
544
541
3
Puiu E
353
316
37
Ribaforada T
3.688
3.291
397
Saldias I
122
138
-16
San Adrián L
6.233
5.561
672
San Martin Unx E
433
455
-22
Santakara E
921
1.039
-118
Santsol L
109
109
0
Sartaguda L
1.354
1.321
33
Sartze Z
67
79
-12
Sesma L
1.226
1.388
-162
Sorlada L
66
50
16
Sunbilla I
702
681
21
Tafalla E
11.196
10.274
922
Tebas-Muru Artederreta Z
663
563
100
Tirapu I
53
63
-10
Torralba del Río L
128
151
-23
Torres del Río L
143
172
-29
Tulebras T
124
101
23
Tutera T
35.026
29.918
5.108
Txulapain I
556
494
62
Uharte Z
6.510
3.115
3.395
Uharte Arakil I
838
785
53
Ukar I
178
126
52
Ultzama I
1.705
1.587
118
Untzitibar Z
235
231
4
Untzue E
142
138
4
Urdazubi I
379
388
-9
Urdiain I
697
664
33
Urraulbeiti Z
286
269
17
Urraulgoiti Z
185
167
18
Urrotz Z
181
199
-18
Urroz I
393
381
12
Urzainki Z
94
103
-9
Uterga I
191
158
33
Uxue E
205
232
-27
Uztarroze Z
168
242
-74
Valtierra T
2.492
2.410
82
Viana L
4.036
3.425
611
Villamayor de Monjardín L
136
134
2
Villatuerta L
1.125
847
278
Xabier Z
119
113
6
Zabaltza I
281
157
124
Zangoza Z
5.154
4.614
540
Zare Z
187
224
-37
Zarrakaztelu T
2.565
2.631
-66
Ziordia I
395
381
14
Zirauki L
506
456
50
Ziritza I
118
64
54
Zizur I
3.646
1.469
2.177
Zizur Nagusia I
14.025
11.639
2.386
Zubieta I
300
285
15
Zugarramurdi I
241
245
-4
Zuñiga E
97
173
-76
GUZTIRA Nafarroa
640.125
555.829
84.296


Nafarroa Garaiko udalerri nagusien biztanleria (2011)

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Orri honetan aipatutako tokien mapak webgune hauetan ikus ditzakezu: OpenStreetMap (argibideak), Google Maps (argibideak), Bing Maps (argibideak). Gainera, KML formatuan jaitsi ditzakezu mapak (argibideak).