Patxi Zubizarretaren lanen zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Artikulu nagusia: «Patxi Zubizarreta»

Patxi Zubizarreta idazleak argitaratutako lanak:

Narrazioa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Troiako zaldia (2003, Arabako Foru Aldundia)
  • Pospolo kaxa bat bezala (2005, Pamiela)
  • Hiru gutun Iruñetik (2012, Pamiela)
  • 1948ko uda (2015, Erein)
  • Laranja bat zaborretan (2015, Elkar)
  • Erantzuna haizean dabil (2016, Txalaparta)

Nobela[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Jesus, Marie ta Joxe (1989, Erein)
  • Gabrielle (1991, Erein)
  • Jeans-ak hozkailuan (2000, Alberdania)
  • Barrikadak (2003, Alberdania)
  • Joan (2010, Txalaparta)

Haur eta gazte literatura[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Ametsetako mutila (1991, Elkar)
  • Gutun harrigarri bat (1992, Elkar)
  • Matias Ploff-en erabakiak (1992, Elkar)
  • Emakume sugearen misterioa (1993, Alberdania)
  • Jentzi (1993, Erein)
  • Marigorringoak hegan (1994, Edebe-Giltza)
  • 1948ko uda (1994, SM)
  • Eztia eta ozpina (1995, Alberdania)
  • Biolin bat Maribeltxarentzat (1995, Edebe-Giltza)
  • Ipuinkaria (1996, Pamiela)
  • Enara, zer berri? (1996, Alberdania)
  • Mustloa naaaiz... (1996, SM)
  • Ilargia ditarean (1996, Elkar)
  • Gizon izandako mutila (1996, Pamiela)
  • Sekretuen liburua (1997, Alberdania)
  • Midasen eraztuna (1998, Erein)
  • Ostiraletako opila (1998, Elkar)
  • Joanaren erregin aulkia (1998, Aizkorri)
  • Atlas sentimentala (1998, Alberdania)
  • Usoa, hegan etorritako neskatoa (1999, Erein)
  • Elur beltza (1999, Erein)
  • Bakarrik eta Buztangabe (2000, Baigorri)
  • Estibalizen burutazio txoroa (2000, Denon Eskola)
  • TitaNick (2000, Eusko Jaurlaritza)
  • Magalik badaki (2000, Anaya-Haritza)
  • Musuka (2001, SM)
  • Sorgina eta emakume ederra (2001, Erein): Joxe Arratielekin batera
  • Etsai zaharra eta mendiko lehoia (2001, Erein): Joxe Arratielekin batera
  • Txomin ipurdi (2001, Erein): Joxe Arratibelekin batera
  • Marraztuidazu gutun bat (2001, Desclee de Brouwer)
  • Paularen zazpi gauak (2002, Edebe-Giltza): Juan Kruz Igerabiderekin batera
  • Markos kantinera (2002, Elkarlanean)
  • Gaspar eta zuhaitza (2002, Aizkorri)
  • Usoa. Lehen kanpamendua (2002, Erein)
  • Usoa. Zelatan (2002, Erein)
  • Usoa. Karpeta morea (2003, Erein)
  • Usoa. Bidai kilikagarria (2003, Erein)
  • Lekuko deserosoak (2003, Vitoria-Gasteizko Udala)
  • Zabuetan (2004, Erein)
  • Atxiki sekretua (2004, Elkar)
  • Pantaleon badoa (2005, Pamiela)
  • Estatua bat artista bi (2005, Erein)
  • Zazpigarrena eta azkena (2005, Elkar)
  • Arroza eta tinta (2006, Erein)
  • Pantaleon lagunekin doa (2007, Pamiela)
  • Furia (2007, Erein)
  • Pikolo (2008, Alberdania)
  • Lapurrak Zooan (2008, Ibaizabal)
  • Xia Tenzinen bidaia miresgarria (2009, Ibaizabal)
  • Merioaren ibilbidea: hegaldi bat lehenaldian (2010, Gerediaga Elkartea)
  • Eztia eta ozpina (2011, Alberdania)
  • Hiru egun balearen sabelean (2011, Pamiela)
  • Mundua baloi batean (2014, Elkar)
  • Elefante bat hegan (2015, Elkar)
  • Beroki gorria (2016, Ibaizabal)

Itzulpenak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Disko-liburua[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Antzerkia[aldatu | aldatu iturburu kodea]