Zerrenda:Toledoko udalerriak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Toledoko udalerrien zerrenda» orritik birbideratua)
Jump to navigation Jump to search
Toledoko probintziako mapa udalerrietan banatuta

Toledoko probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Ajofrín 2.226
Alameda de la Sagra 3.120
Albarreal de Tajo 662
Alcabón 685
Alcañizo 318
Alcaudete de la Jara 1.977
Alcolea de Tajo 822
Aldea en Cabo 193
Aldeanueva de Barbarroya 726
Aldeanueva de San Bartolomé 517
Almendral de la Cañada 384
Almonacid de Toledo 796
Almorox 2.351
Añover de Tajo 5.118
Arcicóllar 670
Argés 3.763
Azután 322
Barcience 95
Bargas 7.726
Belvís de la Jara 1.744
Borox 2.527
Buenaventura 516
Burguillos de Toledo 1.695
Burujón 1.372
Cabañas de la Sagra 1.729
Cabañas de Yepes 274
Cabezamesada 494
Calera y Chozas 4.071
Caleruela 296
Calzada de Oropesa 585
Camarena 2.726
Camarenilla 544
El Campillo de la Jara 435
Camuñas 1.805
Cardiel de los Montes 245
Carmena 860
El Carpio de Tajo 2.157
Carranque 2.517
Carriches 296
El Casar de Escalona 1.386
Casarrubios del Monte 4.006
Casasbuenas 223
Castillo de Bayuela 1.060
Cazalegas 1.453
Cebolla 3.308
Cedillo del Condado 2.102
Los Cerralbos 418
Cervera de los Montes 337
Chozas de Canales 1.764
Chueca 261
Ciruelos 423
Cobeja 1.994
Cobisa 2.902
Consuegra 10.497
Corral de Almaguer 5.904
Cuerva 1.359
Domingo Pérez 493
Dosbarrios 2.219
Erustes 211
Escalona 2.779
Escalonilla 1.470
Espinoso del Rey 605
Esquivias 4.577
La Estrella 348
Fuensalida 8.951
Gálvez 3.332
Garciotum 153
Gerindote 2.123
Guadamur 1.746
La Guardia 2.330
Las Herencias 744
Herreruela de Oropesa 461
Hinojosa de San Vicente 477
Hontanar 141
Hormigos 505
Huecas 524
Huerta de Valdecarábanos 1.763
La Iglesuela 419
Illán de Vacas 7
Illescas 14.771
Lagartera 1.621
Layos 354
Lillo 2.704
Lominchar 1.423
Lucillos 498
Madridejos 10.987
Magan 1.662
Malpica de Tajo 1.985
Manzaneque 482
Maqueda 552
Marjaliza 308
Marrupe 160
Mascaraque 491
La Mata 962
Mazarambroz 1.317
Mejorada 1.300
Menasalbas 3.017
Méntrida 3.212
Mesegar de Tajo 243
Miguel Esteban 5.238
Mocejón 4.503
Mohedas de la Jara 539
Montearagón 507
Montesclaros 409
Mora 9.884
Nambroca 2.898
La Nava de Ricomalillo 693
Navahermosa 4.261
Navalcán 2.201
Navalmoralejo 66
Los Navalmorales 2.745
Los Navalucillos 2.727
Navamorcuende 703
Noblejas 3.287
Noez 800
Nombela 994
Noves 1.760
Numancia de la Sagra 3.697
Nuño Gómez 208
Ocaña 6.923
Olías del Rey 5.600
Ontígola 2.115
Orgaz 2.762
Oropesa 2.869
Otero 238
Palomeque 674
Pantoja 3.065
Paredes de Escalona 124
Parrillas 423
Pelahustán 371
Pepino 1.643
Polán 3.703
Portillo de Toledo 2.129
La Puebla de Almoradiel 5.715
La Puebla de Montalbán 7.765
La Pueblanueva 2.126
El Puente del Arzobispo 1.447
Puerto de San Vicente 255
Pulgar 1.420
Quero 1.269
Quintanar de la Orden 10.581
Quismondo 1.482
El Real de San Vicente 1.068
Recas 3.073
Retamoso de la Jara 135
Rielves 601
Robledo del Mazo 420
El Romeral 819
San Bartolomé de las Abiertas 464
San Martín de Montalbán 730
San Martín de Pusa 810
San Pablo de los Montes 2.259
San Román de los Montes 1.187
Santa Ana de Pusa 407
Santa Cruz de la Zarza 4.764
Santa Cruz del Retamar 2.324
Santa Olalla 2.973
Santo Domingo-Caudilla 790
Sartajada 122
Segurilla 1.081
Seseña 9.290
Sevilleja de la Jara 933
Sonseca 10.132
Sotillo de las Palomas 218
Talavera de la Reina 82.975
Tembleque 2.227
El Toboso 2.134
Toledo 75.533
Torralba de Oropesa 276
La Torre de Esteban Hambrán 1.683
Torrecilla de la Jara 311
Torrico 851
Torrijos 11.285
Totanés 409
Turleque 949
Ugena 3.267
Urda 3.129
Valdeverdeja 735
Valmojado 3.024
Velada 2.491
Las Ventas con Peña Aguilera 1.405
Las Ventas de Retamosa 1.546
Las Ventas de San Julián 254
La Villa de Don Fadrique 4.159
Villacañas 10.090
Villafranca de los Caballeros 5.236
Villaluenga de la Sagra 3.049
Villamiel de Toledo 704
Villaminaya 594
Villamuelas 756
Villanueva de Alcardete 3.726
Villanueva de Bogas 810
Villarejo de Montalbán 77
Villarrubia de Santiago 2.868
Villaseca de la Sagra 1.614
Villasequilla 2.500
Villatobas 2.443
El Viso de San Juan 2.092
Los Yébenes 6.298
Yeles 2.766
Yepes 4.661
Yuncler 2.464
Yunclillos 671
Yuncos 5.592

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]