Leóngo udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Leongo probintziako mapa udalerrietan banatuta

Leongo probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Acebedo 273
Algadefe 323
Alija del Infantado 883
Almanza 642
La Antigua 547
Ardon 666
Arganza 853
Astorga 12.275
Balboa 393
La Bañeza 10.123
Barjas 343
Los Barrios de Luna 326
Bembibre 10.059
Benavides 2.921
Benuza 707
Bercianos del Paramo 783
Bercianos del Real Camino 215
Berlanga del Bierzo 409
Boca de Huergano 566
Boñar 2.319
Borrenes 459
Brazuelo 356
El Burgo Ranero 900
Buron 379
Bustillo del Paramo 1.624
Cabañas Raras 1.255
Cabreros del Rio 522
Cabrillanes 986
Cacabelos 5.215
Calzada del Coto 289
Campazas 166
Campo de Villavidel 280
Camponaraya 3.664
Candin 381
Carmenes 401
Carracedelo 3.548
Carrizo 2.695
Carrocera 580
Carucedo 644
Castilfale 84
Castrillo de Cabrera 162
Castrillo de la Valduerna 205
Castrocalbon 1.227
Castrocontrigo 1.048
Castropodame 1.848
Castrotierra de Valmadrigal 132
Cea 646
Cebanico 220
Cebrones del Rio 643
Chozas de Abajo 2.114
Cimanes de la Vega 599
Cimanes del Tejar 885
Cistierna 3.863
Congosto 1.743
Corbillos de los Oteros 281
Corullon 1.120
Cremenes 740
Cuadros 1.835
Cubillas de los Oteros 203
Cubillas de Rueda 564
Cubillos del Sil 1.462
Destriana 705
Encinedo 948
La Ercina 650
Escobar de Campos 71
Fabero 5.282
Folgoso de la Ribera 1.294
Fresno de la Vega 611
Fuentes de Carbajal 129
Garrafe de Torio 1.183
Gordaliza del Pino 321
Gordoncillo 560
Gradefes 1.166
Grajal de Campos 288
Gusendos de los Oteros 178
Hospital de Orbigo 1.051
Igüeña 1.636
Izagre 235
Joarilla de las Matas 393
Laguna Dalga 859
Laguna de Negrillos 1.335
Leon 136.414
Llamas de la Ribera 1.088
Lucillo 474
Luyego 848
Magaz de Cepeda 457
Mansilla de las Mulas 1.888
Mansilla Mayor 383
Maraña 163
Matadeon de los Oteros 285
Matallana de Torio 1.491
Matanza 263
Molinaseca 762
Murias de Paredes 574
Noceda del Bierzo 834
Oencia 486
Las Omañas 359
Onzonilla 1.588
Oseja de Sajambre 300
Pajares de los Oteros 362
Palacios de la Valduerna 495
Palacios del Sil 1.339
Paramo del Sil 1.534
Peranzanes 316
Pobladura de Pelayo Garcia 521
La Pola de Gordon 4.333
Ponferrada 65.984
Posada de Valdeon 536
Pozuelo del Paramo 540
Prado de la Guzpeña 136
Priaranza del Bierzo 903
Prioro 433
Puebla de Lillo 661
Puente de Domingo Florez 1.869
Quintana del Castillo 1.006
Quintana del Marco 505
Quintana y Congosto 678
Regueras de Arriba 369
Reyero 137
Riaño 539
Riego de la Vega 1.006
Riello 821
Rioseco de Tapia 486
La Robla 4.723
Roperuelos del Paramo 749
Sabero 1.548
Sahagun 2.937
San Adrian del Valle 131
San Andres del Rabanedo 27.850
San Cristobal de la Polantera 953
San Emiliano 752
San Esteban de Nogales 334
San Justo de la Vega 2.113
San Millan de los Caballeros 174
San Pedro Bercianos 338
Sancedo 564
Santa Colomba de Curueño 633
Santa Colomba de Somoza 495
Santa Cristina de Valmadrigal 325
Santa Elena de Jamuz 1.350
Santa Maria de la Isla 640
Santa Maria de Ordas 368
Santa Maria del Monte de Cea 333
Santa Maria del Paramo 3.158
Santa Marina del Rey 2.295
Santas Martas 921
Santiago Millas 339
Santovenia de la Valdoncina 1.845
Sariegos 3.570
Sena de Luna 440
Sobrado 470
Soto de la Vega 1.942
Soto y Amio 1.011
Toral de los Guzmanes 675
Toreno 3.793
Torre del Bierzo 2.778
Trabadelo 523
Truchas 648
Turcia 1.223
Urdiales del Paramo 586
Val de San Lorenzo 672
Valdefresno 1.936
Valdefuentes del Paramo 380
Valdelugueros 460
Valdemora 95
Valdepielago 421
Valdepolo 1.463
Valderas 2.079
Valderrey 564
Valderrueda 1.113
Valdesamario 222
Valdevimbre 1.156
Valencia de Don Juan 4.357
Vallecillo 140
Valverde de la Virgen 5.034
Valverde-Enrique 212
La Vecilla 439
Vega de Espinareda 2.704
Vega de Infanzones 884
Vega de Valcarce 766
Vegacervera 309
Vegaquemada 483
Vegas del Condado 1.335
Villablino 11.904
Villabraz 143
Villadangos del Paramo 1.024
Villadecanes 2.184
Villademor de la Vega 437
Villafranca del Bierzo 3.710
Villagaton 719
Villamandos 362
Villamanin 1.161
Villamañan 1.287
Villamartin de Don Sancho 161
Villamejil 889
Villamol 220
Villamontan de la Valduerna 991
Villamoratiel de las Matas 173
Villanueva de las Manzanas 553
Villaobispo de Otero 675
Villaornate y Castro 471
Villaquejida 1.058
Villaquilambre 12.797
Villarejo de Orbigo 3.239
Villares de Orbigo 852
Villasabariego 1.255
Villaselan 273
Villaturiel 1.791
Villazala 942
Villazanzo de Valderaduey 634
Zotes del Paramo 591

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]