Ticinoko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Edukiak: 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
HasieraIkus, gaineraErreferentziakKanpo loturak

A[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Acquarossa 1875 61.7 Blenio
Agno 3776 2.5 Lugano
Alto Malcantone 1234 22.1 Lugano
Airolo 1628 94.5 Leventina
Anzonico 104 10.6 Leventina
Aquila 519 63.0 Blenio
Aranno 300 2.6 Lugano
Arbedo-Castione 3975 21.3 Bellinzona
Arogno 970 8.6 Lugano
Arzo 1104 2.8 Mendrisio
Ascona 5355 5.0 Locarno
Astano 285 3.8 Lugano
Avegno 542 8.1 Vallemaggia

B[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Balerna 3507 2.6 Mendrisio
Barbengo 1739 2.6 Lugano
Bedano 1328 1.9 Lugano
Bedigliora 605 2.5 Lugano
Bedretto 71 75.2 Leventina
Bellinzona 16'880 19.1 Bellinzona
Besazio 598 0.9 Mendrisio
Biasca 5938 59.1 Riviera
Bidogno 334 3.4 Lugano
Bignasco 298 81.4 Vallemaggia
Bioggio 2315 5.0 Lugano
Bironico 614 4.2 Lugano
Bissone 803 1.8 Lugano
Bodio 1083 6.4 Leventina
Bogno 124 4.2 Lugano
Borgnone 118 10.6 Locarno
Bosco/Gurin 62 3.8 Vallemaggia
Brione (Verzasca) 207 48.5 Locarno
Brione sopra Minusio 523 3.8 Locarno
Brissago 1870 17.8 Locarno
Brusino Arsizio 468 4.1 Lugano
Bruzella 188 3.4 Mendrisio

C[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Cabbio 213 5.7 Mendrisio
Cademario 674 3.9 Lugano
Cadempino 1360 0.8 Lugano
Cadenazzo 2089 5.7 Bellinzona
Cadro 1826 4.5 Lugano
Calpiogna 35 3.3 Leventina
Camignolo 689 4.5 Lugano
Camorino 2509 8.3 Bellinzona
Campello 59 4.0 Leventina
Campo (Blenio) 79 21.9 Blenio
Campo (Vallemaggia) 53 43.3 Vallemaggia
Caneggio 336 3.9 Mendrisio
Canobbio 1821 1.3 Lugano
Capolago 726 1.8 Mendrisio
Capriasca 4623 26.2 Lugano
Carabbia 532 1.1 Lugano
Carabietta 123 3.8 Lugano
Carona 737 4.8 Lugano
Caslano 3758 2.8 Lugano
Castel San Pietro 2028 11.4 Mendrisio
Cavagnago 93 6.7 Leventina
Cavergno 492 55.2 Vallemaggia
Caviano 116 3.2 Locarno
Cavigliano 699 5.5 Locarno
Cerentino 66 20.1 Vallemaggia
Certara 58 2.7 Lugano
Cevio 474 14.8 Vallemaggia
Chiasso 7706 5.3 Mendrisio
Chironico 402 57.7 Leventina
Cimadera 108 5.2 Lugano
Claro 2370 21.2 Riviera
Coldrerio 2614 2.5 Mendrisio
Collina d'Oro 4240 6.0 Lugano
Comano 1729 2.0 Lugano
Contone 759 2.3 Locarno
Corippo 17 7.7 Locarno
Corticiasca 144 2.2 Lugano
Cresciano 614 17.2 Riviera
Croglio 850 4.4 Lugano
Cugnasco 1278 17.1 Locarno
Cureglia 1277 1.1 Lugano
Curio 553 2.9 Lugano

D[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Dalpe 165 14.5 Leventina

F[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Faido 2026 25.5 Leventina
Frasco 101 25.8 Locarno

G[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Genestrerio 905 1.5 Mendrisio
Gerra (Gambarogno) 295 3.1 Locarno
Gerra (Verzasca) 1203 18.7 Locarno
Ghirone 40 30.4 Blenio
Giornico 940 19.5 Leventina
Giubiasco 7867 6.2 Bellinzona
Gnosca 588 7.5 Bellinzona
Gordevio 837 19.3 Vallemaggia
Gordola 4203 7.0 Locarno
Gorduno 695 9.2 Bellinzona
Grancia 391 0.6 Lugano
Gravesano 1106 0.6 Lugano
Gresso 33 11.1 Locarno
Gudo 735 9.9 Bellinzona

I[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Indemini 38 11.3 Locarno
Intragna 894 24.1 Locarno
Iragna 538 18.3 Riviera
Iseo 78 1.0 Lugano
Isone 360 12.9 Bellinzona
Isorno 334 25.8 Locarno

L[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Lamone 1616 1.8 Lugano
Lavertezzo 1169 58.1 Locarno
Lavizzara 582 187.2 Vallemaggia
Ligornetto 1604 2.0 Mendrisio
Linescio 42 6.6 Vallemaggia
Locarno 14'556 19.4 Locarno
Lodrino 1579 31.6 Riviera
Losone 6305 9.5 Locarno
Ludiano 359 6.2 Blenio
Lugaggia 836 61.7 Lugano
Lugano 49'223 26.2 Lugano
Lumino 1223 10.0 Bellinzona

M[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Magadino 1610 7.3 Locarno
Maggia 2354 111.3 Vallemaggia
Magliaso 1387 1.1 Lugano
Mairengo 451 6.6 Leventina
Malvaglia 1287 80.3 Blenio
Manno 1140 2.4 Lugano
Maroggia 586 4.1 Lugano
Massagno 5685 0.7 Lugano
Medeglia 345 6.2 Bellinzona
Melano 1181 4.7 Lugano
Melide 1661 1.7 Lugano
Mendrisio 6721 11.7 Mendrisio
Mergoscia 213 12.2 Locarno
Meride 313 7.5 Mendrisio
Mezzovico-Vira 1003 10.2 Lugano
Miglieglia 252 5.1 Lugano
Minusio 6751 5.9 Locarno
Moleno 101 7.4 Bellinzona
Monte Carasso 2405 9.7 Bellinzona
Monteggio 834 3.4 Lugano
Morbio Inferiore 4284 2.3 Mendrisio
Morbio Superiore 700 2.8 Mendrisio
Morcote 739 2.8 Lugano
Mosogno 61 8.6 Locarno
Muggio 223 8.4 Mendrisio
Muralto 2844 0.6 Locarno
Muzzano 802 1.6 Lugano

N[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Neggio 347 0.9 Lugano
Novaggio 824 4.4 Lugano
Novazzano 2444 5.2 Mendrisio

O[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Olivone 873 76.1 Blenio
Onsernone 288 29.9 Locarno
Origlio 1260 2.1 Lugano
Orselina 801 2.0 Locarno
Osco 116 11.9 Leventina
Osogna 983 19.0 Riviera

P[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Palagnedra 119 16.8 Locarno
Paradiso 3524 0.9 Lugano
Personico 354 39.1 Leventina
Pianezzo 542 8.0 Bellinzona
Piazzogna 382 3.9 Locarno
Pollegio 1051 5.9 Leventina
Ponte Capriasca 1625 6.2 Lugano
Ponte Tresa 784 0.3 Lugano
Porza 1471 1.6 Lugano
Prato (Leventina) 433 16.9 Leventina
Preonzo 545 16.5 Bellinzona
Pura 1226 3.1 Lugano

Q[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Quinto 1085 75.2 Leventina

R[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Rancate 1379 2.3 Mendrisio
Riva San Vitale 2416 5.9 Mendrisio
Rivera 1499 13.3 Lugano
Ronco sopra Ascona 664 5.0 Locarno
Rovio 721 5.5 Lugano

S[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Sagno 275 1.7 Mendrisio
San Nazzaro 705 5.5 Locarno
Sant'Abbondio 134 3.2 Locarno
Sant'Antonino 2207 6.6 Bellinzona
Sant'Antonio 198 33.7 Bellinzona
Savosa 2084 0.7 Lugano
Sementina 2878 8.4 Bellinzona
Semione 340 10.5 Blenio
Sessa 655 2.8 Lugano
Sigirino 465 8.7 Lugano
Sobrio 77 6.4 Leventina
Sonogno 87 37.6 Locarno
Sonvico 1734 11.1 Lugano
Sorengo 1649 0.9 Lugano
Stabio 3984 6.2 Mendrisio

T[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Tegna 760 2.9 Locarno
Tenero-Contra 2414 3.7 Locarno
Torre 288 10.8 Blenio
Torricella-Taverne 2947 5.2 Lugano
Tremona 443 1.6 Mendrisio

V[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Izena Biztanleria
(2005-12-31)
Azalera
km²
Probintzia
Vacallo 2842 1.6 Mendrisio
Valcolla 604 11.3 Lugano
Vergeletto 67 40.7 Locarno
Vernate 442 1.5 Lugano
Verscio 995 3.1 Locarno
Vezia 1766 1.4 Lugano
Vico Morcote 306 1.9 Lugano
Villa Luganese 539 2.2 Lugano
Vira (Gambarogno) 665 11.9 Locarno
Vogorno 302 23.9 Locarno
Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Ticinoko udalerrien zerrenda Aldatu lotura Wikidatan