Granadako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Granadako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Granadako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Agrón 301
Alamedilla 811
Albolote 15.563
Albondón 929
Albuñán 462
Albuñol 6.215
Albuñuelas 1.102
Aldeire 735
Alfacar 5.107
Algarinejo 4.184
Alhama de Granada 6.184
Alhendín 5.200
Alicún de Ortega 563
Almegíjar 435
Almuñécar 24.713
Alpujarra de la Sierra 1.174
Alquife 780
Arenas del Rey 2.157
Armilla 18.385
Atarfe 12.919
Baza 22.220
Beas de Granada 1.069
Beas de Guadix 377
Benalúa 3.288
Benalúa de las Villas 1.391
Benamaurel 2.323
Bérchules 807
Bubión 355
Busquístar 364
Cacín 697
Cádiar 1.601
Cájar 4.051
La Calahorra 798
Calicasas 568
Campotéjar 1.441
Caniles 4.849
Cáñar 366
Capileira 582
Carataunas 198
Cástaras 251
Castilléjar 1.606
Castril 2.565
Cenes de la Vega 6.372
Chauchina 4.365
Chimeneas 1.485
Churriana de la Vega 8.679
Cijuela 2.009
Cogollos de Guadix 741
Cogollos Vega 2.076
Colomera 1.498
Cortes de Baza 2.335
Cortes eta Graena 1.081
Cuevas del Campo 2.097
Cúllar 4.898
Cúllar Vega 5.556
Darro 1.488
Dehesas de Guadix 556
Deifontes 2.439
Diezma 860
Dílar 1.620
Dólar 592
Dúdar 299
Dúrcal 6.551
Escúzar 785
Ferreira 323
Fonelas 1.165
Freila 1.039
Fuente Vaqueros 4.024
Las Gabias 12.280
Galera 1.127
Gobernador 317
Gójar 4.813
Gor 997
Gorafe 540
Granada 236.982
Guadahortuna 2.261
Guadix 20.136
Los Guájares 1.274
Gualchos 2.538
Güéjar Sierra 2.878
Güevéjar 2.018
Huélago 455
Huéneja 1.231
Huéscar 8.225
Huétor Santillán 1.750
Huétor-Tájar 9.154
Huétor Vega 10.545
Íllora 10.210
Ítrabo 1.116
Iznalloz 6.978
Jayena 1.237
Jérez del Marquesado 1.092
Jete 800
Jun 2.161
Juviles 175
Láchar 2.732
Lanjarón 3.756
Lanteira 488
Lecrín 2.309
Lentegí 342
Lobras 126
Loja 20.888
Lugros 361
Lújar 505
La Malahá 1.679
Maracena 18.819
Marchal 404
Moclín 4.220
Molvízar 2.795
Monachil 6.034
Montefrío 6.520
Montejícar 2.615
Montillana 1.318
Moraleda de Zafayona 3.043
Morelábor 847
Motril 56.605
Murtas 741
Nevada 1.220
Nigüelas 941
Nívar 681
Ogíjares 11.877
Orce 1.397
Órgiva 5.370
Otívar 1.109
El Padul 7.373
Pampaneira 355
Pedro Martínez 1.254
Peligros 10.037
La Peza 1.381
El Pinar 1.125
Pinos Genil 1.262
Pinos Puente 13.319
Píñar 1.368
Polícar 233
Polopos 1.625
Pórtugos 408
Puebla de Don Fadrique 2.621
Pulianas 4.842
Purullena 2.307
Quéntar 1.054
Rubite 488
Salar 2.768
Salobreña 11.750
Santa Cruz del Comercio 544
Santa Fe 14.301
Soportújar 274
Sorvilán 701
La Taha 769
Torre-Cardela 1.103
Torvizcón 795
Trevélez 837
Turón 339
Ugíjar 2.524
El Valle 1.139
Valle del Zalabí 2.326
Válor 736
Vegas del Genil 5.795
Vélez de Benaudalla 2.803
Ventas de Huelma 704
Villa de Otura 5.439
Villamena 1.010
Villanueva de las Torres 789
Villanueva Mesía 2.127
Víznar 789
Zafarraya 2.200
Zagra 1.068
La Zubia 15.819
Zújar 2.746

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]