Salamancako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Salamancako udalerrien zerrenda:

Salamancako probintziako mapa udalerrietan banatuta


Biztanleak < 25 25-49 50-99 100-249 250-499 500-999 1000-2499 2500-4999 5000-10000 > 10000
Kolorea
Udalerri kopurua
2010
1 13 35 139 97 38 16 3 6 4
Udalerri kopurua
2012
1 15 47 129 95 34 18 3 6 4
Izena Bizt.
(2010)
Bizt.
(2012)
Abusejo 254 233
Agallas 157 152
Ahigal de los Aceiteros 150 138
Ahigal de Villarino 41 37
La Alameda de Gardón 102 104
La Alamedilla 201 162
Alaraz 547 537
Alba de Tormes 5391 5382
Alba de Yeltes 237 248
La Alberca 1209 1192
La Alberguería de Argañán 152 141
Alconada 173 164
Aldea del Obispo 333 361
Aldeacipreste 142 135
Aldeadávila de la Ribera 1389 1364
Aldealengua 650 654
Aldeanueva de Figueroa 293 288
Aldeanueva de la Sierra 102 130
Aldearrodrigo 165 165
Aldearrubia 528 525
Aldeaseca de Alba 86 89
Aldeaseca de la Frontera 327 312
Aldeatejada 1336 1499
Aldeavieja de Tormes 109 105
Aldehuela de la Bóveda 318 300
Aldehuela de Yeltes 217 217
Almenara de Tormes 303 286
Almendra 188 183
Anaya de Alba 243 228
Añover de Tormes 99 96
Arabayona de Mógica 443 433
Arapiles 577 612
Arcediano 110 107
El Arco 105 96
Armenteros 467 342
La Atalaya 138 131
Babilafuente 949 918
Bañobárez 362 347
Barbadillo 467 456
Barbalos 85 83
Barceo 54 48
Barruecopardo 502 518
La Bastida 29 30
Béjar 14785 14408
Beleña 208 208
Bermellar 164 159
Berrocal de Huebra 80 75
Berrocal de Salvatierra 105 95
Boada 321 307
El Bodón 305 311
Bogajo 161 150
La Bouza 66 84
Bóveda del Río Almar 261 253
Brincones 70 66
Buenamadre 142 144
Buenavista 202 249
El Cabaco 290 278
La Cabeza de Béjar 101 95
Cabeza del Caballo 399 363
Cabezabellosa de la Calzada 102 96
Cabrerizos 3918 4070
Cabrillas 442 432
Calvarrasa de Abajo 1112 1146
Calvarrasa de Arriba 647 626
La Calzada de Béjar 100 100
Calzada de Don Diego 198 199
Calzada de Valdunciel 643 650
Campillo de Azaba 198 187
El Campo de Peñaranda 315 299
Candelario 1010 1005
Canillas de Abajo 88 85
Cantagallo 274 283
Cantalapiedra 1127 1085
Cantalpino 1025 1000
Cantaracillo 216 213
Carbajosa de la Sagrada 5987 6528
Carpio de Azaba 115 108
Carrascal de Barregas 929 1038
Carrascal del Obispo 231 241
Casafranca 72 73
Las Casas del Conde 64 57
Casillas de Flores 226 203
Castellanos de Moriscos 1638 1942
Castellanos de Villiquera 683 686
Castillejo de Martín Viejo 269 250
Castraz 51 49
Cepeda 401 377
Cereceda de la Sierra 101 99
Cerezal de Peñahorcada 88 90
Cerralbo 228 195
El Cerro 481 460
Cespedosa de Tormes 579 573
Chagarcía Medianero 104 93
Cilleros de la Bastida 38 36
Cipérez 308 304
Ciudad Rodrigo 13777 13646
Coca de Alba 119 109
Colmenar de Montemayor 197 200
Cordovilla 127 126
Cristóbal 201 178
El Cubo de Don Sancho 501 481
Dios le Guarde 153 156
Doñinos de Ledesma 74 83
Doñinos de Salamanca 1657 1766
Éjeme 155 151
La Encina 130 122
Encina de San Silvestre 121 117
Encinas de Abajo 623 620
Encinas de Arriba 255 250
Encinasola de los Comendadores 222 215
Endrinal 255 259
Escurial de la Sierra 273 269
Espadaña 41 42
Espeja 279 265
Espino de la Orbada 293 286
Florida de Liébana 290 291
Forfoleda 202 188
Frades de la Sierra 221 221
La Fregeneda 445 420
Fresnedoso 115 112
Fresno Alhándiga 277 275
La Fuente de San Esteban 1453 1425
Fuenteguinaldo 790 728
Fuenteliante 126 117
Fuenterroble de Salvatierra 269 255
Fuentes de Béjar 253 256
Fuentes de Oñoro 1375 1380
Gajates 173 172
Galindo y Perahuy 725 733
Galinduste 493 470
Galisancho 435 428
Gallegos de Argañán 331 312
Gallegos de Solmirón 149 143
Garcibuey 207 192
Garcihernández 534 516
Garcirrey 86 78
Gejuelo del Barro 44 46
Golpejas 168 155
Gomecello 562 510
Guadramiro 165 165
Guijo de Ávila 101 98
Guijuelo 6046 6001
Herguijuela de Ciudad Rodrigo 103 96
Herguijuela de la Sierra 300 299
Herguijuela del Campo 106 103
Hinojosa de Duero 736 720
Horcajo de Montemayor 170 162
Horcajo Medianero 263 250
La Hoya 35 48
Huerta 321 334
Iruelos 41 35
Ituero de Azaba 238 231
Juzbado 176 172
Lagunilla 544 552
Larrodrigo 224 209
Ledesma 1968 1909
Ledrada 579 534
Linares de Riofrío 989 978
Lumbrales 1924 1876
Machacón 489 461
Macotera 1345 1268
Madroñal 157 158
El Maíllo 340 327
Malpartida 111 108
Mancera de Abajo 263 241
El Manzano 76 71
Martiago 321 316
Martín de Yeltes 458 461
Martinamor 104 115
Masueco 389 390
La Mata de Ledesma 118 112
Matilla de los Caños del Río 661 656
La Maya 208 214
Membribe de la Sierra 141 151
Mieza 261 248
El Milano 134 133
Miranda de Azán 458 437
Miranda del Castañar 527 495
Mogarraz 308 314
Molinillo 59 54
Monforte de la Sierra 101 97
Monleón 107 107
Monleras 275 256
Monsagro 174 162
Montejo 254 235
Montemayor del Río 305 311
Monterrubio de Armuña 1226 1299
Monterrubio de la Sierra 167 185
Morasverdes 328 310
Morille 254 263
Moríñigo 116 117
Moriscos 185 306
Moronta 98 94
Mozárbez 470 502
Narros de Matalayegua 237 238
Nava de Béjar 109 110
Nava de Francia 144 142
Nava de Sotrobal 195 180
Navacarros 131 136
Navales 339 337
Navalmoral de Béjar 56 58
Navamorales 86 82
Navarredonda de la Rinconada 216 203
Navasfrías 517 508
Negrilla de Palencia 139 129
Olmedo de Camaces 134 134
La Orbada 242 226
Pajares de la Laguna 139 132
Palacios del Arzobispo 193 178
Palaciosrubios 443 422
Palencia de Negrilla 175 162
Parada de Arriba 270 264
Parada de Rubiales 319 309
Paradinas de San Juan 493 452
Pastores 67 59
El Payo 394 394
Pedraza de Alba 256 254
Pedrosillo de Alba 169 160
Pedrosillo de los Aires 386 392
Pedrosillo el Ralo 135 136
El Pedroso de la Armuña 258 253
Pelabravo 931 1064
Pelarrodríguez 182 182
Pelayos 121 119
La Peña 129 123
Peñacaballera 162 168
Peñaparda 414 392
Peñaranda de Bracamonte 6744 6800
Peñarandilla 234 232
Peralejos de Abajo 176 169
Peralejos de Arriba 48 49
Pereña de la Ribera 404 434
Peromingo 147 147
Pinedas 145 128
El Pino de Tormes 149 159
Pitiegua 212 211
Pizarral 80 68
Poveda de las Cintas 273 255
Pozos de Hinojo 54 55
Puebla de Azaba 218 231
Puebla de San Medel 43 47
Puebla de Yeltes 180 175
Puente del Congosto 265 253
Puertas 85 81
Puerto de Béjar 389 396
Puerto Seguro 79 75
Rágama 257 250
La Redonda 93 88
Retortillo 243 244
La Rinconada de la Sierra 142 121
Robleda 509 531
Robliza de Cojos 242 244
Rollán 466 438
Saelices el Chico 163 170
La Sagrada 140 125
El Sahugo 236 219
Salamanca 153462 152048
Saldeana 142 137
Salmoral 228 190
Salvatierra de Tormes 61 65
San Cristóbal de la Cuesta 895 985
San Esteban de la Sierra 355 359
San Felices de los Gallegos 519 484
San Martín del Castañar 283 254
San Miguel de Valero 376 379
San Miguel del Robledo 71 73
San Morales 280 294
San Muñoz 277 280
San Pedro de Rozados 318 312
San Pedro del Valle 147 147
San Pelayo de Guareña 107 94
Sanchón de la Ribera 92 88
Sanchón de la Sagrada 40 38
Sanchotello 232 233
Sancti-Spíritus 918 856
Sando 144 145
Santa María de Sando 131 130
Santa Marta de Tormes 14756 14920
Santiago de la Puebla 426 401
Santibáñez de Béjar 543 523
Santibáñez de la Sierra 223 211
Santiz 272 256
Los Santos 662 680
Sardón de los Frailes 92 84
Saucelle 370 383
Sepulcro-Hilario 204 197
Sequeros 236 230
Serradilla del Arroyo 344 323
Serradilla del Llano 183 182
La Sierpe 44 46
Sieteiglesias de Tormes 183 175
Sobradillo 279 266
Sorihuela 332 312
Sotoserrano 664 652
Tabera de Abajo 110 99
La Tala 116 100
Tamames 971 918
Tarazona de Guareña 370 354
Tardáguila 229 244
El Tejado 138 138
Tejeda y Segoyuela 107 103
Tenebrón 176 174
Terradillos 3450 3371
Topas 628 610
Tordillos 458 432
El Tornadizo 117 111
Torresmenudas 203 208
Trabanca 248 236
Tremedal de Tormes 37 43
Valdecarros 391 384
Valdefuentes de Sangusín 264 250
Valdehijaderos 101 87
Valdelacasa 278 262
Valdelageve 87 90
Valdelosa 498 487
Valdemierque 62 60
Valderrodrigo 161 157
Valdunciel 101 101
Valero 368 341
Vallejera de Riofrío 108 69
Valsalabroso 165 160
Valverde de Valdelacasa 80 78
Valverdón 266 288
Vecinos 311 293
Vega de Tirados 196 200
Las Veguillas 294 288
La Vellés 576 580
Ventosa del Río Almar 130 123
La Vídola 149 141
Villaflores 336 312
Villagonzalo de Tormes 210 224
Villalba de los Llanos 166 150
Villamayor 6457 6683
Villanueva del Conde 188 175
Villar de Argañán 94 101
Villar de Ciervo 317 297
Villar de Gallimazo 176 173
Villar de la Yegua 205 208
Villar de Peralonso 289 289
Villar de Samaniego 102 97
Villares de la Reina 5701 6683
Villares de Yeltes 136 132
Villarino de los Aires 977 938
Villarmayor 219 215
Villarmuerto 43 44
Villasbuenas 236 226
Villasdardo 18 20
Villaseco de los Gamitos 172 172
Villaseco de los Reyes 405 401
Villasrubias 245 227
Villaverde de Guareña 167 158
Villavieja de Yeltes 929 899
Villoria 1478 1481
Villoruela 924 885
Vilvestre 487 478
Vitigudino 2907 2866
Yecla de Yeltes 301 285
Zamarra 120 113
Zamayón 179 187
Zarapicos 67 54
La Zarza de Pumareda 152 159
Zorita de la Frontera 229 210

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]