Segoviako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Segoviako mapa udalerrietan banatuta

Segoviako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Abades 896
Adrada de Piron 46
Adrados 207
Aguilafuente 758
Alconada de Maderuelo 53
Aldea Real 385
Aldealcorvo 19
Aldealengua de Pedraza 96
Aldealengua de Santa Maria 78
Aldeanueva de la Serrezuela 53
Aldeanueva del Codonal 191
Aldeasoña 92
Aldehorno 59
Aldehuela del Codonal 42
Aldeonte 93
Anaya 142
Añe 119
Arahuetes 56
Arcones 260
Arevalillo de Cega 46
Armuña 247
Ayllon 1.261
Barbolla 205
Basardilla 141
Bercial 124
Bercimuel 81
Bernardos 672
Bernuy de Porreros 453
Boceguillas 672
Brieva 79
Caballar 103
Cabañas de Polendos 120
Cabezuela 716
Calabazas de Fuentidueña 61
Campo de San Pedro 376
Cantalejo 3.658
Cantimpalos 1.313
Carbonero el Mayor 2.520
Carrascal del Rio 201
Casla 162
Castillejo de Mesleon 153
Castro de Fuentidueña 68
Castrojimeno 41
Castroserna de Abajo 49
Castroserracin 48
Cedillo de la Torre 112
Cerezo de Abajo 185
Cerezo de Arriba 212
Chañe 712
Cilleruelo de San Mames 44
Cobos de Fuentidueña 57
Coca 2.080
Codorniz 435
Collado Hermoso 159
Condado de Castilnovo 133
Corral de Ayllon 93
Cozuelos de Fuentidueña 162
Cubillo 58
Cuellar 9.483
Cuevas de Provanco 173
Domingo Garcia 45
Donhierro 109
Duruelo 140
Encinas 61
Encinillas 86
Escalona del Prado 634
Escarabajosa de Cabezas 358
Escobar de Polendos 245
El Espinar 7.746
Espirdo 422
Fresneda de Cuellar 218
Fresno de Cantespino 298
Fresno de la Fuente 91
Frumales 193
Fuente de Santa Cruz 172
Fuente el Olmo de Fuentidueña 114
Fuente el Olmo de Iscar 90
Fuentepelayo 966
Fuentepiñel 142
Fuenterrebollo 386
Fuentesauco de Fuentidueña 316
Fuentesoto 159
Fuentidueña 149
Gallegos 97
Garcillan 393
Gomezserracin 744
Grajera 108
Honrubia de la Cuesta 89
Hontalbilla 378
Hontanares de Eresma 306
Los Huertos 141
Ituero y Lama 109
Juarros de Riomoros 73
Juarros de Voltoya 290
Labajos 143
Laguna de Contreras 153
Languilla 119
Lastras de Cuellar 477
Lastras del Pozo 83
La Lastrilla 2.456
La Losa 486
Maderuelo 140
Marazoleja 133
Marazuela 59
Martin Miguel 183
Martin Muñoz de la Dehesa 185
Martin Muñoz de las Posadas 417
Marugan 498
Mata de Cuellar 309
Matabuena 218
La Matilla 113
Melque de Cercos 108
Membibre de la Hoz 54
Miguelañez 171
Montejo de Arevalo 256
Montejo de la Vega de la Serrezuela 184
Monterrubio 72
Moral de Hornuez 90
Mozoncillo 1.020
Muñopedro 364
Muñoveros 195
Nava de la Asuncion 2.774
Navafria 336
Navalilla 133
Navalmanzano 1.181
Navares de Ayuso 72
Navares de Enmedio 127
Navares de las Cuevas 35
Navas de Oro 1.415
Navas de Riofrio 366
Navas de San Antonio 325
Nieva 349
Olombrada 763
Orejana 84
Ortigosa de Pestaño 109
Ortigosa del Monte 435
Otero de Herreros 882
Pajarejos 43
Palazuelos de Eresma 2.771
Pedraza 472
Pelayos del Arroyo 54
Perosillo 24
Pinarejos 162
Pinarnegrillo 159
Pradales 63
Pradena 565
Puebla de Pedraza 93
Rapariegos 254
Rebollo 127
Remondo 340
Riaguas de San Bartolome 73
Riaza 2.125
Ribota 41
Riofrio de Riaza 49
Roda de Eresma 138
Sacramenia 545
Samboal 558
San Cristobal de Cuellar 201
San Cristobal de la Vega 142
San Cristobal de Segovia 2.455
San Ildefonso 5.498
San Martin y Mudrian 265
San Miguel de Bernuy 205
San Pedro de Gaillos 355
Sanchonuño 851
Sangarcia 456
Santa Maria la Real de Nieva 1.310
Santa Marta del Cerro 52
Santiuste de Pedraza 118
Santiuste de San Juan Bautista 719
Santo Domingo de Piron 64
Santo Tome del Puerto 355
Sauquillo de Cabezas 231
Sebulcor 281
Segovia 55.942
Sepulveda 1.322
Sequera de Fresno 54
Sotillo 39
Sotosalbos 114
Tabanera la Luenga 62
Tolocirio 57
Torre Val de San Pedro 196
Torreadrada 109
Torrecaballeros 812
Torrecilla del Pinar 273
Torreiglesias 382
Trescasas 519
Turegano 1.147
Urueñas 114
Valdeprados 117
Valdevacas de Montejo 29
Valdevacas y Guijar 145
Valle de Tabladillo 152
Vallelado 837
Valleruela de Pedraza 75
Valleruela de Sepulveda 69
Valseca 305
Valtiendas 168
Valverde del Majano 622
Veganzones 316
Vegas de Matute 275
Ventosilla y Tejadilla 46
Villacastin 1.586
Villaverde de Iscar 687
Villaverde de Montejo 61
Villeguillo 130
Yanguas de Eresma 203
Zarzuela del Monte 528
Zarzuela del Pinar 557

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]