Aita Donostiaren musika lanen zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu

Aita Donostiaren musika lanen zerrenda alfabetikoa.[1]

Sakontzeko, irakurri: «Jose Gonzalo Zulaika»


Euskaraz[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Abenduaren lehendabizik – ahotsa-piano
  • Adios, ene maitia – 4i.
  • Aditurik Loyolako (S.Fco. Javier) – ahotsa-organo
  • Adizan, Gabriela – ahotsa-piano
  • Adoratzen zaitut – ahotsa-organo
  • Agur, agur, Ama Maria – 3 i
  • Agur, Andre berezia– gregoriano
  • Agur, Erregina – ahotsa-organo
  • Agur, Itziarko – ahotsa-organo
  • Agur, Itziarko – 4 m.
  • Agur, Itziarko – 4 i.
  • Agur, jaunak – 3 i.
  • Agur, Jesus, Jaun handia – gregoriano
  • Agur, Maria – gregoriano
  • Agur, Maria – 3 i.
  • Agur, Maria Andregorena (Lourdes) – ahotsa-organo
  • Agur, oi Gipuzkoako (Arantzazuko) – ahotsa-organo
  • Agur, oi izar maitia – ahotsa-piano
  • Ahaire zahar huntan – ahotsa-piano
  • Ai, Anjela – 3 i.
  • Aingeruen sugar biziak – ahotsa-organo
  • Aingeru batek – ahotsa-organo
  • Aingeru batek – ahotsa-organo
  • Aingiruen Erregina – 4 m.
  • Aingeru honen gidari (S.Miguel) – gregoriano
  • Aintza aitari – gregoriano
  • Aisa pensatu nuen – ahotsa-piano
  • Aitak eman daut – 4 m.
  • Aitak et’amak – 4 m.
  • Aitak et’amak – 4 i.
  • Aitonaren ele-zaharrak – piano
  • Akerra or heldu da – ahotsa-piano
  • Alageraz – ahotsa-piano
  • Aldapeko – ahotsa-piano
  • Alduden gizonik ez – 4 m.
  • Alferretan haiz sortzen – ahotsa-piano
  • Aloñapeko – ahotsa-organo
  • Altza eder – ahotsa-piano
  • Ama! – 4 i.
  • Ama begira zazu – ahotsa-piano
  • Ama, otoi, purgatoriotan – gregoriano
  • Amar dirade mandamenduak – ahotsa-organo
  • Amets egin dut – ahotsa-piano
  • Amets-leloa – piano 4
  • Andre Mari gozoa – ahotsa-organo
  • Andregeia – ahotsa-piano
  • Andre goiena – ahotsa-organo
  • Ara, eguzkia! – 4 i.
  • Aran lore – 4 m.
  • Arbolaren adarraren – ahotsa-piano
  • Argi-azkorrian jinik – ahotsa-piano
  • Argi-azkorrian jinik – 6 m.
  • Argizagi ederra –3 bl.
  • Argizariak zelütik –ahotsa-piano
  • Argizariak zelütik – 4 m.
  • Arranoak bortietan – ahotsa-piano
  • Arrosa eder – ahotsa-piano
  • Artizarra zeruan – ahotsa-piano
  • Artzai gaztearen oihuak – piano
  • Atoz, Izpiritua – ahotsa-organo
  • Atoz, Izpiritua – 4 m.
  • Atsekabe garratzetan – ahotsa-organo
  • Atte ttunttun – ahotsa-piano
  • Atxia motxia – ahotsa-piano
  • Atte ttun ttun – ahotsa-piano
  • Aur bat jaio da Belenen – gregoriano
  • Aur-dantza – piano
  • Aur maitagarri eder bat – ahotsa-organo
  • Aurra egizu lo – 8 m.
  • Aurra egizu lo ta lo – ahotsa-piano
  • Aurra, egizu lotxo bat – ahotsa-piano
  • Aurra, eizu lo – ahotsa-piano
  • Aur txiki eder polit bat – ahotsa-organo
  • Aur txiki eder polit bat – 3 bl.
  • Axeria eta Gabaraixaina – ahotsa-orkesta
  • Axuri beltza – ahotsa-piano
  • Bai dala zori handia – ahotsa-organo
  • Baratza baten lore polit bat – ahotsa-piano
  • Baratzeko pikuak – ahotsa-piano
  • Baratzeren batean – ahotsa-organo
  • Barkamendu galdez nago – ahotsa-organo
  • Basoilarrak – ahotsa-piano
  • Basoilarrak (Zeruan eder) – 4 m.
  • Bat-batean – piano
  • Bautista Basterretxe – 4 i.
  • Bazko eta Salbatore – ahotsa-piano
  • Belenen jaio da – gregoriano
  • Belenen sortu zaigu Jainkoa – ahotsa-organo
  • Belenen sortu zaigu Jainkoa – 4 m.
  • Belhaudiko bortian – ahotsa-piano
  • Bentanatik bentanara – ahotsa piano
  • Bertsu berriak doatzi – ahotsa-piano
  • Bertsu berri batzuen – 4 i.
  • Beti penetan – 4 i .
  • Bili bili bon bon – ahotsa-piano
  • Bili bili bonbolo – 4 m.
  • Binbili bonbolo – ahotsa-piano
  • Binbili bonbolo – 4 m.
  • Binbili bonbolo – 4 i.
  • Bizia labur – ahotsa-organo
  • Bizirik naiz – ahotsa-organo
  • Bolon bat – ahotsa-piano
  • Bollon bat eta bollon bi – ahotsa-piano
  • Bonbolontena – ahotsa-piano
  • Bonbolontena – 4 m.
  • Bordako atalarrian – piano
  • Bortian ahüzki – ahotsa-piano
  • Bortian ahüzki – 4 m.
  • Buba ñiñaño – ahotsa-piano
  • Buba ñiñaño – 8 m.
  • Charmangarri bat badit – ahotsa-piano
  • Chori erresiñula, hots, emak eneki – ahotsa-piano
  • Chori erresiñula üdan khantari – ahotsa-piano
  • Choriñuak kaloian – 4 m.
  • Choriñuak kaloian – ahotsa-piano
  • Choriñuak kaloian – 4 m.
  • Choritua, nurat hua – 4 m.
  • Din, dan, boleran – ahotsa-piano
  • Dugun alegrantzietan –3 bl.
  • Edate soinua (Menuet Basque) – piano
  • Edate soinua – orkesta
  • Eguberri! Bozkario! – ahotsa-organo
  • Eguberri! Eguberri! – ahotsa-organo
  • Eguberri etorri da – 4 m.
  • Egüberriren jitiaz – 3 bl.
  • Elizak aukera digu – ahotsa-organo
  • Elizari zazpi sakramentu – ahotsa-organo
  • Elizatikan konbenturaino – 4 i.
  • Eliz-lorategian (S.Luis Gonzaga) – ahotsa-organo
  • Ene ama, othoi, errazü – 5 m.
  • Ene maitea – ahotsa-piano
  • Ene maitea – 5 m.
  • Ene maitea, barda nun zinen – ahotsa-piano
  • Eresia – piano
  • Erregek gizon ederrik – ahotsa-piano
  • Errimina – piano
  • Errotazuriko Urretxindorra – piano
  • Eskalapoin dantza – 4 m.
  • Eskualdunak – 4 m.
  • Esku-dantza – piano
  • Eternala sortzen da (Jainkoa…) – ahotsa-organo
  • Eternala sortzen da – 4 m.
  • Eternala sortzen da – 4 i.
  • Etzen bada Maria – ahotsa-organo
  • Euskal hirukoitz – 4 m.
  • Ez da filosoforik – 3 i.
  • Ez dukezu, o Maria – ahotsa-organo
  • Ez dukezu, o Maria – 3 bl.
  • Eztei-taldea – piano
  • Gabon – 4 m.
  • Gabon, Gabon – gregoriano
  • Gazterik hasi nuen – ahotsa-piano
  • Gaztetasunak bainerabila – ahotsa-piano
  • Gizona, non duk zuhurtzia – ahotsa-organo
  • Gizona, non duk zuhurtzia – ahotsa-organo
  • Goazen, kristauak – ahotsa-organo
  • Gogoa larri – ahotsa-organo
  • Goizean goiz jeikirik – ahotsa-piano
  • Goizean goiz jeiki nündüzün – ahotsa-piano
  • Goizian goizik – 4 m.
  • Goizian on – ahotsa-piano
  • Goizian on – 4 i.
  • Gora Frantzizko – ahotsa-organo
  • Gora kanta bezate – gregoriano
  • Goretsi bedi Jainkoa – gregoriano
  • Gure Aita – ahotsa-organo
  • Gurutze-bidea (Pilatok) – ahotsa-organo
  • Guziz ederra, Santa Maria – ahotsa-organo
  • Haltzak eztü bihotzik – ahotsa-piano
  • Hamar dirade mandamenduak – ahotsa-órgamo
  • Haur bat jaio da Belenen – ahotsa-organo
  • Haur maitagarri eder bat – ahotsa-organo
  • Haurra, egizu lo – 8 m.
  • Haurra, egizu lo ta lo – ahotsa-piano
  • Haurra, egizu lotxo bat – ahotsa-piano
  • Haurra, eizu lo – ahotsa-piano
  • Haur txiki eder polit bat – ahotsa-organo
  • Haur txiki eder polit bat – 3 bl.
  • Heiagorak – 4 i.
  • Herrimina – piano
  • Hiru Erregereki – ahotsa-organo
  • Hiru txito – 4 m.
  • Hizketan – piano
  • Horra gitzagizie – ahotsa-piano
  • Hots, Aingürieki – 3 bl.
  • Ichkerraren zamaria – ahotsa-piano
  • Ikusten duzu – 4 i.
  • Ilargitan – piano
  • Ilargitan – ahotsa-orkesta
  • Ingurutxo (Bedaio) – flautín-piano
  • Inozenten ama onak – ahotsa-organo
  • Iragan besta biharamunian – ahotsa-piano
  • Iratzar hadi, bekataria – ahotsa-organo
  • Irulea – piano
  • Iruten ari nuzu – ahotsa-piano
  • Iru txito – 4 m.
  • Itsasoa – 8 m.
  • Itsasoan laino dago – ahotsa-piano
  • Itsasoaren antzeko – ahotsa-organo
  • Itsasoetan – ahotsa-piano
  • Itsasoetan – ahotsa-piano
  • Itsasoetan – 4 i.
  • Itzaia – piano 4
  • Ixilik dago – gregoriano
  • Izar berri eder batek – gregoriano
  • Izar ederra – ahotsa-organo
  • Izar ederra – 4 m. organo
  • Izar ederra – 4 i. organo
  • Izketan – piano
  • Jaiki hadi, bekataria – ahotsa-organo
  • Jainkoa jaiotzen da – ahotsa-organo
  • Jaingo guziz ahaldun – 4 m. organo
  • Jauna, zure aurrean – ahotsa-organo
  • Jaungoiko santua – 4 m.
  • Jeiki, jeiki – 4 m.
  • Jeiki, jeiki – 4 i.
  • Jendia lodi dator – ahotsa-piano
  • Jesukristoren ikasle zintzo (S. Esteban) – ahotsa-organo
  • Jesus Haurra maitagarri –3 bl.
  • Jesus jausten da – ahotsa-piano
  • Jesus nekez gabiltza – ahotsa-organo
  • Jesus onaren – ahotsa-organo
  • Jesus onaren Ama maitea – ahotsa-organo
  • Joxepe eta Maria – ahotsa-organo
  • Kalla kantuz (Aran lore) – 4 m.
  • Kantarien errege – ahotsa-piano
  • Kanta zagun guziek – ahotsa-organo
  • Kantoreño hauk – ahotsa-piano
  • Kriatura bat xarmegarria – ahotsa-piano
  • Kristau gaizto baten hiltzea – ahotsa-organo
  • Kristoren anima – ahotsa-organo
  • Kristo nausi – gregoriano
  • Kristo zerura doa – ahotsa-organo
  • Kukuarena – piano 4
  • Larre gorrian – 3 i.
  • Lauda zagun – ahotsa-organo
  • Lehendabiziko hori – ahotsa-piano
  • Lili eder bat badut nik – ahotsa-piano
  • Lili eder bat badut nik – 4 m.
  • Lua, lua – ahotsa-piano
  • Lurraren pean sar nindaiteke – ahotsa-piano
  • Malkoa – piano
  • Maria Erramuna – ahotsa-piano
  • Maria haurdun zela – ahotsa-organo
  • Matxakaran beltxa – ahotsa-piano
  • Matxakaran beltxa – ahotsa-orkesta
  • Mehetegiko xakurra – ahotsa-piano
  • Mendekosta phestetan – ahotsa-piano
  • Mesiaren oihulari – ahotsa-piano
  • Mündian den ederrena – ahotsa-piano
  • Mundu ero – ahotsa-organo
  • Mutil-dantza – piano 4
  • Mutil gaztea – ahotsa-piano
  • Mutilen karrika-eresiak – piano
  • Mutil! Mutil! – 5 m.
  • Mutil! Mutil! – 4 i.
  • Nahi duzue jakin – ahotsa-organo
  • Nere haurra, lotxo, lotxo– ahotsa-piano
  • Nere kristau maiteak – ahotsa-organo
  • Nere maitea, lo ta lo – ahotsa-piano
  • Nere maitea, nik zuretzat – ahotsa-piano
  • Nere maitea, nik zuretzat – 4 m.
  • Nere txiki – ahotsa-piano
  • Neure maitena aranbeltz – ahotsa-piano
  • Nik deitzen nük Benat Mardo – ahotsa-piano
  • Nik deitzen nük Benat Mardo – 4 m.
  • Ni ez naiz zomorrua – ahotsa-piano
  • Nik baditut – ahotsa-piano
  • Nik baditut – 3 bl.
  • Nik baditut – ahotsa-cuerda
  • Nik badut maiteño bat – ahotsa-piano
  • Nolan aintzinako ohitura – ahotsa-piano
  • Nundik hator, astoa – ahotsa-piano
  • Oi gizaki gaitzetsia – ahotsa-organo
  • O Gonzagako – ahotsa-organo
  • Oi Ama, minez betea – 4 i.
  • Oi Bethleem – ahotsa-organo
  • Oi Bethleem – 4 m.
  • Oi eguberri gaua – 4 m.
  • Oi eguberri gaua – 4 m.
  • Oi eguberri gaua – 3 i.
  • Oi ene bizitzea – ahotsa-piano
  • Oi gau dohatsua – ahotsa-organo
  • Oi Gau Saindua – ahotsa-organo
  • Oi gauza harrigarri – ahotsa-organo
  • Oi gurutzea – ahotsa-organo
  • Oihanean (Oyanian) – piano
  • Oi herri maitea (Zeruan eder) – 4 m.
  • Oi Jainkoaren Ama – gregoriano
  • Oi Jaunaren Ama – gregoriano
  • Oi laborari gaxua – ahotsa-piano
  • Oi laborari gaxua – 4 m.
  • Oi Pello, Pello – ahotsa-piano
  • O Jesus gurutzera – ahotsa-organo
  • O Jesus gurutzera – organo
  • Ontzat har ezazu – ahotsa-organo
  • Oñazez – piano
  • Orai bañüazu herriti – ahotsa-piano
  • Orai bañüazu herriti – ahotsa-piano
  • Orai bañüazu herriti – ahotsa-cuerda
  • Oraingo aldian – ahotsa-piano
  • Oraitik – ahotsa-organo
  • Oroitzen naiz, oroitzen – ahotsa-piano
  • Ostalersa gaztia – 3 i.
  • Oyanian – piano
  • Pekatari handi bat – ahotsa-organo
  • Peru, ekartzazu – ahotsa-organo
  • Pilatok agindu – ahotsa-organo
  • Pilota partida bat – 4 m.
  • Plañu niz bihotzetik – ahotsa-piano
  • Pozkarioz kanta zagun I – ahotsa-organo
  • Pozkarioz kanta zagun II – ahotsa-organo
  • Sagar-dantza – piano
  • Sagar-dantza – orkesta
  • Salbatore gora da – 4 m.
  • Santa Barbara – ahotsa-piano
  • Santa Yageda – ahotsa-piano
  • Santu bata baterako (S. Fco. Javier) – ahotsa-organo
  • Santusa akabatu da – ahotsa-organo
  • Saratarra naizela – ahotsa-piano
  • Seask'aldean eresiz – piano
  • Seaska eresia– 7 m.
  • Subia dabil – ahotsa-piano
  • Tinter, lanter – ahotsa-piano
  • Ttun kurrun kuttun – ahotsa-piano
  • Txakurrak, hau! – ahotsa-piano
  • Txalopin txalo – ahotsa-piano
  • Txantxangorria– piano 4
  • Txarmangarri bat badit – ahotsa-piano
  • Txistu-soinu (Euskal Hirukoitz) – 4 m.
  • Txoriek habia badute – ahotsa-organo
  • Txori erresiñula, hots, emak emeki – ahotsa-piano
  • Txori erresiñula üdan khantari – ahotsa-piano
  • Txoriñoak kaiolan – ahotsa-piano
  • Txoriñuak kaloian – ahotsa-piano
  • Txoriñuak kaloian – ahotsa-piano
  • Txoriñuak kaloian – 4 m.
  • Txorituan nurat hoa – 4 m.
  • Una planeta – 6 m.
  • Untzia jin deneko – ahotsa-piano
  • Urrundik ikusten dut – ahotsa-piano
  • Urrundik ikusten dut – ahotsa-piano
  • Urruti-jaia – piano
  • Urruti-jaia – orkesta
  • Urtxindorraren eriotza – 6 m.
  • Urzo lüma (Uxoa) – ahotsa-piano
  • Urzo lüma (Uxoa) – 4 m.
  • Uso zuria – 4 i.
  • Utsuan difuntua – ahotsa-piano
  • Utziz geroz pekatua – ahotsa-organo
  • Xarmegarria zira – 4 i.
  • Xulufrina ta arrosa – ahotsa-piano
  • Zazpi eihera baditut – ahotsa-piano
  • Zer dira gure egunak – ahotsa-organo
  • Zeren bila dabiltza (Sta. M. Magdalena) – ahotsa-organo
  • Zer zorion – ahotsa-organo
  • Zeruan eder ilargia – 4 m.
  • Zeruetako atezai altsu (S. Pedro) – ahotsa-organo
    *
  • Zeruko Ama gozo ezti – ahotsa-organo
  • Zozo-dantza – piano
  • Zuberu herrialde – piano
  • Zugana goaz – ahotsa-organo
  • Zure artaldetik – ahotsa-organo
  • Zure kontra naiz altzatu – ahotsa-organo
  • Zure kontra naiz altzatu – 4 m.
  • Zure kontra naiz altzatu (Euskal Hirukoitz) – 4 m.
  • Zurrume-dantza – 4 m.
  • Zü zira zü – 4 m.

Latinez[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Adoramuste, Christe – 4 i.
  • Adoratio suplex et acclinis – organo
  • Adoro Te – gregoriano
  • Adoro Te – gregoriano
  • Adoro Te, latens Deitas – organo
  • Alleluia. Psallite – gregoriano
  • Alleluia. Psallite – 4 m.
  • Alma Redemptoris Mater – gregoriano
  • Angele Dei – 4 m.
  • Anima Christi – ahotsa - organo
  • Atende Domine – gregoriano
  • Atende Domine – 4 m.
  • Auctor beate saeculi – gregoriano
  • Ave, dulce Cor – gregoriano
  • Ave, Jesu, Deus magne – gregoriano
  • Ave Maria – 4 i.
  • Ave Maria – 3 bl.
  • Ave Maris Stella – ahotsa-organo
  • Ave Maris Stella – 4 m.
  • Ave Maris Stella – 4 i.
  • Ave Regina coelorum – gregoriano
  • Ave verum – gregoriano
  • Beata Dei Genetrix – 4 bl.
  • Beata viscera Mariae Virginis – 4 bl.
  • Beatum cor quod sentit – gregoriano
  • Benedic mihi – gregoriano
  • Benecdicta (Fabordones) – 4 m.
  • Benedictus Deus – gregoriano
  • Benedictum sit – 4 i.
  • Caligaverunt – 4 i.
  • Coelorum candor splenduit – gregoriano
  • Concordi laetitia – gregoriano
  • Cor Jesu sacratissimum – gregoriano
  • Cor Jesu sacratissimum – 4 m.
  • Christus vincit – gregoriano
  • Deprecatio pro amico elongato – organo
  • Deprecatio pro filio in exsilio vincto – organo
  • Dignare me – gregoriano
  • Dolens Sunamitis – organo
  • Domine Deus, in simplicitate – 3 bl.
  • Dulce lignum – organo
  • Dulcis amica Dei – 4 i.
  • Exsultatio pachalis – organo
  • Exsultemus et laetemur in Domino – organo
  • Fasciculus myrrhae dilectus meus mihi – organo
  • Flos virginum – gregoriano
  • Gaudens gaudebo – organo
  • Gaude, Virgo – gegoriano
  • Gudium plenum – organo
  • Gloria in excelsis Deo – 3 bl.
  • Glorificasti, Domine – 4 m.
  • Gustate et videte – gregoriano
  • Hodie nobis coelorum Rex – 4 bl.
  • Hodie nobis de coelo pax – 4 bl.
  • Hortus conclusus – 3 bl.
  • Ingrediente Dominu – 4 m.
  • In monte Oliveti – 4 m.
  • In natali Domini – gregoriano
  • In paradisum – organo
  • Inviolata – gregoriano
  • Inviolata – 2 v. organo
  • Ista est columba mea – gregoriano
  • Isti sunt agni novelli' – gregoriano
  • Jesu dulcis et mitis corde – 4 m.
  • Jesu dulcis et mitis corde – 3 bl.
  • Jesu dulcissime – gregoriano
  • Jesu, Fili Dei vivi – gregoriano
  • Jesu mi dulcissime – gregoriano
  • Jesu mi dulcissime – gregoriano
  • Jesum traditit impius – 4 i.
  • Laetare, Virgo Mater, alleluia – organo
  • Langüentibus in purgatorio – gregoriano
  • Levate oculus vestros – 3 bl.
  • Litaniae Lauretanae – gregoriano
  • Miserere...Christe redemptor – gregoriano
  • Miserere...tu, Jesu Christe – gregoriano
  • Missa pro defunctis – 4 m. organo
  • Natus est in Bethtleem – gregoriano
  • Ne vocetis me puchram, sed amaram – organo
  • Noe! Noe! – gregoriano
  • O beata Virgo – 4 m.
  • O Cor dulcissimum – gregoriano
  • O Cor manans dulcedinem – gregoriano
  • O Crux gloriosa – gregoriano
  • O Deus meus excelsus – gregoriano
  • O Doctor optime – 4 i.
  • O Domina – 4 m.
  • O Heros invincibilis – gregoriano
  • O Jesu – gregoriano
  • O Jesu mi, carus meus – gegoriano
  • O Jesu mi dulcissime – 4 m.
  • Olim mundo minoratus – gregoriano
  • O Mater Dei – gregoriano
  • O magnum mysterium – 4 bl.
  • Omnes amici mei – 4 i.
  • O praedilectum Cor – gregoriano
  • O quam glorifica – gregoriano
  • O quam suavis – 4 m.
  • O quantum in Cruce – gregoriano
  • O sacrum convivium – 4 m.
  • O sacrum convivium – 4 i.
  • O sacrum Cor Jesu, diligentibus – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, in hostes – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, Patris – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, paupertatis – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, pro peccatis – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, puritatis – gregoriano
  • O sacrum Cor Jesu, salutis – gregoriano
  • O salutaris – gregoriano
  • O salutaris – gregoriano
  • O salutaris – gregoriano
  • O salutaris – gregoriano
  • O sanctissima anima – 4 m.
  • O victima charitatis – gregoriano
  • O Virgo pulcherrima – gregoriano
  • O vulnera doloris – ahotsa-organo
  • Panis angelicus – gregoriano
  • Parce, Domine – gregoriano
  • Parce, Domine – 4 m.
  • Pastores accedentes admirantur parvulum – organo
  • Pueri Hebraeorum – 4 m.
  • Puer natus in Bethleem – gregoriano
  • Quem vidistis, pastores – 4 bl.
  • Recordare – gregoriano
  • Recordare – 4 m.
  • Regem, cui omnia vivunt – 4 m.
  • Regem, cui omnia vivunt – 3 i.
  • Regina coeli – gregoriano
  • Resonet in laudibus – gregoriano
  • Respice de coelo – 4 m.
  • Rorate coeli – gregoriano
  • Salve Mater – gregoriano
  • Salve Regina – gregoriano
  • Salve, Sancte Pater – 4 m.
  • Salve, Virgus singularis – gregoriano
  • Sancta et inmaculata virginitas – 4 m.
  • Sancta et inmaculata virginitas – 4 bl.
  • Sancta Maria – gregoriano
  • Sicut pratum – gregoriano
  • Si quaeris miracula – 4 i.
  • Sitivit anima mea ad Te – organo
  • Sonet vox tua – 3 bl.
  • Stabat Mater – 4 m.
  • Statuit ei Dominus – 4 i.
  • Stella coeli extirpavit – gregoriano
  • Sub tuum praesidium – gregoriano
  • Tantum ergo (vaticano) – gregoriano
  • Tantum ergo (Itálico) – gregoriano
  • Tantum ergo (hispano) – gregoriano
  • Tantum ergo (moderno) – gregoriano
  • Tantum ergo – gregoriano
  • Te Joseph celebrent – gregoriano
  • Tenebrae factae sunt – 4 i.
  • Tota pulchra – gregoriano
  • Tota pulchra – gregoriano
  • Tota pulchra – gregoriano
  • Tota silescit – gregoriano
  • Totus formasus – gregoriano
  • Ubi charitas – gregoriano
  • Velum templi – 4 i.
  • Veni, Sancte Spiritus – 4 m. organo
  • Verbum caro factum est – 4 bl.
  • Victimae Paschali laudes – gregoriano
  • Vinea mea electa – 4 i.
  • Virgo Dei Genitrix – 4 m.
  • Virgo Dei Genitrix – gregoriano

Gazteleraz[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Adoración – organo
  • Alma de Cristo – ahotsa-organo
  • Andante para una sonata vasca – piano
  • A rosario de la aurora – ahotsa-organo
  • Atraviesa, Jesús ,mi luz – 4 m.
  • Buen Jesús, por tu pasión – ahotsa-organo
  • Caminando va José – 5 m.
  • Canciones gasconas – 4 i.
  • Cántico de las criaturas (Tres Haut) – 4 m. organo
  • Cantilena romántica – piano 4
  • Cinco preludios vacos – bibolina-piano
  • Como azucena entre espinas – ahotsa-organo
  • Conciban las entrañas amorosas – 4 m.
  • Corren los pastorcitos – ahotsa-organo
  • Cuarteto en Mi – soka
  • Danza – orkesta txikia
  • De la Iglesia lucero (S. Fco. De Asís) – ahotsa-organo
  • Del Querubín al sacro fuego – ahotsa-organo
  • De Nuestro Padre Jesús – ahotsa-organo
  • Descanso de mi vida – ahotsa-piano
  • Dios te salve, Pan de vida – 4 m.
  • ¿Dónde vas, Jesús? – ahotsa-organo
  • Dos intermedios – organo
  • Dos versos – organo
  • El alma herida – ahotsa-organo
  • Elevación – organo
  • EL ruiseñor de Errotazuri – piano
  • En el portal de Belén – ahotsa-organo
  • En el portal de Belén – 4 m.
  • Entendiendo, mancebico – ahotsa-piano
  • Entrada – organo
  • Eres, Madre Dolorosa – 4 i.
  • Estrella hermosa – 4 m. organo
  • Estrella hermosa – 4 i. organo
  • Evocación Sevillana – 4 i.
  • Flores esmaltan el prado – gregoriano
  • Generosa – ahotsa-organo
  • Gloria a Dios en las alturas – ahotsa-organo
  • Glosa sobre la Salve – cello-organo
  • Hallé por fin – 2 v. organo
  • Homenaje a Juan C. de Arriaga– piano
  • Invocación– cello-piano
  • Irme quiero– ahotsa-piano
  • Lagrimas de compasión– ahotsa-organo
  • Las pajas del pesebre– 4 bl. Piano
  • Levantéis vos– ahotsa-piano
  • Luz del pobre peregrino– ahotsa-organo
  • Llueve– ahotsa-piano
  • Madre mía– ahotsa-organo
  • ¡María de la Asunción!– ahotsa-organo
  • ¡María es mi madre!– ahotsa-organo
  • Meditación– organo
  • Mi esperança– 3 bl.
  • Minuetoa– soka
  • Mira a tu Iglesia, oh José– 3 m. organo
  • No lloréis, mis ojos– ahotsa-organo
  • Nostalgia– piano
  • Ofertorio– organo
  • Oh ciudad del Rey Profeta– ahotsa-organo
  • Oh dulce Corazón de María'– ahotsa-organo
  • Oh María Luz del día– ahotsa-organo
  • Oh Virgen Santa– ahotsa-organo
  • Oración a N. Sra. de Roncesvalles– organo
  • Página romántica– bibolina-piano
  • Paisaje– flau-soka
  • Paisaje suletino– piano
  • Pájaro de hermosura– ahotsa-piano
  • Pastora celestial– ahotsa-organo
  • Pastorale– piano 4
  • Pastorale– organo
  • Plegaria– organo
  • Poema de la pasión– 8 m. corno
  • Portalico divino– ahotsa-organo
  • Preludio– organo
  • Pues andáis en las palmas– ahotsa-organo
  • ¿Qué sería yo sin ti?– 4 m.
  • Quiero seguir– ahotsa-organo
  • Romanza n.º 1– bibolina-piano
  • Romanza n.º 8– bibolina-piano
  • Romería lejana– piano
  • Ronda de mozos– piano
  • Salida– organo
  • Salida– organo
  • Salve, Virgen guipuzcoana– organo
  • Santa de las armonías(Santa Cecilia)– 4 i. organo
  • Santa Virgen escogida'– 4 m.
  • Santo, Santo, Santo– ahotsa-organo
  • Sonata de Arana– bibolina-piano
  • Sonata de Albioni– bibolina-piano
  • Tienen las flores olor– ahotsa-organo
  • Tiento y canción– piano
  • Toccata sobre el tema DO-SI-RE-DO– organo
  • Tríptico– organo
  • Vals– piano 4
  • Vals del Cuco– piano 4
  • Vientecico murmurador– 4 bl. Piano
  • Virgen de la Concepción– bibolina-organo
  • Virgen de alabanza– ahotsa-organo
  • Virgen pura y candorosa– ahotsa-organo
  • Yo te ofrezco, mi niño– ahotsa-organo

Frantsesez eta beste hizkuntza batzuetan[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Adoration des Bergers – organo
  • Albada (El Maig sonriu) – ahotsa piano
  • A Vós vé nostra Ciutat – ahotsa-organo
  • Barque glisant sur la rivière de la grotte – piano 4
  • Berceuse de l’Enfant Jésus – organo
  • Caiguda de fulla – ahotsa-piano
  • Canciones gasconas – 4 i.
  • Cantilène romantique – piano 4
  • Ce doux murmure (Âme monastique) – ahotsa-piano
  • Conte – piano 4
  • Cuca de llum – ahotsa-piano
  • Choeur des Anges – 4 bl. orque.
  • Danse de jeunes – piano 4
  • Diada dels morts – 4 m.
  • Do, do l’enfant (Berceuse) – ahotsa-piano
  • Dolça Mare del bon Déu – ahotsa-organo
  • Ecote-moy, fontaine vive – ahotsa-piano
  • El cu-cut (Canta l’ocell) – ahotsa-piano
  • El poema del’aigua (Germana aigua) – ahotsa-piano
  • El rossinyol (A la casa del meu pare) – ahotsa-piano
  • El teixidor (Era un pobre teixidor) – ahotsa-piano
  • Entre le boeuf et l’ane gris – 4 m.
  • Espérance d’Israel – 3 bl.
  • Font de pastor (la vella filava) – ahotsa-piano
  • Il pleut – ahotsa-piano
  • Ja l’he trobat – 2 v. organo
  • Jorn de goig – 3 i.
  • La cigala – 4 m.
  • La lune blanche – ahotsa-piano
  • La mare malalta (Declina el sol) – ahotsa-piano
  • La mort del rossinyol (Calleu, gralla) – ahotsa-piano
  • La mort del rossinyol (Calleu, gralla) – 6 m.
  • L’aute die à la heuguère – 4 m. piano
  • Le Bouvier – piano 4
  • Le ciel est noir – ahotsa-piano
  • La Rouge-gorge – piano 4
  • Les aranyes (La Mare de Déu) – ahotsa-piano
  • Lo filador d’or – 4 m.
  • Lo violí de Sant Francesc – 4 m.
  • Madame, que les belles journées – ahotsa-piano
  • Margarideta – 3 bl.
  • Menuet Basque – piano
  • Misericordieux Coeur de Marie – ahotsa-organo
  • Mitja Nit (L’angel de la son) – ahotsa-piano
  • Mon Bel Amour – 4 bl. piano
  • Nit d’hivern (Camineu, estrelles) – ahotsa-piano
  • O ciucciarella – 4 m.
  • Oiume, pastors – ahotsa-organo
  • O Jésus, amour – 4 m.
  • Oració per a obtenir l’amor – 4 m.
  • Pasqua florida (Recullim-nos i adorem) – ahotsa-piano
  • Petit André berce l’Enfant Jésus – piano 4
  • Petit André danse pour l’Enfant Jésus – piano 4
  • Petite herbe dans la grotte profonde – piano 4
  • Prière plaintive à Notre Dame de Socorri – piano
  • Priez pour paix – 5 m.
  • Puix que rosa molt suau – ahotsa-organo
  • Puix sou pastoreta – ahotsa-organo
  • Que j’aime ce divin Enfant – 3 bl.
  • Reina excelsa inmaculada – ahotsa-organo
  • Ta douceur infinie – ahotsa-piano
  • Tanto son da Groriosa – 4 m.
  • Trés Haut – 4 m. organo
  • Valse du Coucou – piano 4
  • Va, mon odelette légère – ahotsa-piano
  • Variations sur un Noël – organo
  • Venerabilis barba capuccinorum – 4 m.
  • Verge del dos de Febré – ahotsa-organo
  • Verge Santa del Roser – ahotsa-organo
  • Vocalise-Étude – ahotsa-piano
  • Vora’l Ter – piano


Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1.   Ansorena Miranda, Jose Luis (1999), Aita Donostia : P. Jo´se Antonio de San Sebas´tián, Kutxa, 359. orrialdea, ISBN 8471733668 .