Belfort Herrialdea departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Territoire de Belfort-Position.svg

Belfort Herrialdea departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Belfort Herrialdea departamenduko 102 udalerrik osatzen dute:

(CAB) Communauté d'agglomération de l'agglomération Belfortaine.
(CCT) Communauté de communes du Tilleul.

INSEE kodea Posta-kodea Udalerria Biztanleria
90001 90400 Andelnans (CAB) 1203
90002 90150 Angeot (CCT) 280
90003 90170 Anjoutey 591
90004 90800 Argiésans (CAB) 381
90082 90140 Autrechêne 210
90005 90200 Auxelles-Bas 461
90006 90200 Auxelles-Haut 305
90007 90800 Banvillars 242
90008 90800 Bavilliers (CAB) 4582
90009 90500 Beaucourt 5348
90010 90000 Belfort (CAB) 50700
90011 90400 Bermont (CAB) 280
90012 90160 Bessoncourt (CCT) 940
90013 90150 Bethonvilliers (CCT) 217
90014 90100 Boron 351
90015 90400 Botans (CAB) 272
90016 90110 Bourg-sous-Châtelet 128
90017 90140 Bourogne (CAB) 237
90018 90140 Brebotte 260
90019 90130 Bretagne 191
90020 90800 Buc 312
90021 90140 Charmois 266
90022 90700 Châtenois-les-Forges 2680
90023 90330 Chaux 955
90024 90100 Chavanatte 146
90025 90100 Chavannes-les-Grands 292
90026 90340 Chèvremont (CAB) 1220
90027 90100 Courcelles 100
90028 90100 Courtelevant 378
90029 90300 Cravanche (CAB) 2205
90030 90100 Croix 143
90031 90150 Cunelières 229
90032 90400 Danjoutin (CAB) 3558
90033 90100 Delle 6624
90034 90160 Denney (CAB) 637
90035 90400 Dorans (CAB) 552
90036 90150 Eguenigue (CCT) 283
90037 90300 Éloie (CAB) 837
90039 90850 Essert (CAB) 3325
90041 90170 Étueffont 1670
90042 90350 Évette-Salbert (CAB) 2155
90043 90100 Faverois 451
90045 90100 Fêche-l'Église 800
90044 90110 Felon 218
90046 90100 Florimont 403
90047 90150 Fontaine (CCT) 524
90048 90340 Fontenelle 113
90049 90150 Foussemagne 602
90050 90150 Frais (CCT) 225
90051 90140 Froidefontaine 444
90052 90200 Giromagny 3300
90053 90600 Grandvillars 2963
90054 90200 Grosmagny 517
90055 90100 Grosne 246
90056 90100 Joncherey 1314
90057 90300 Lachapelle-sous-Chaux 625
90058 90360 Lachapelle-sous-Rougemont 460
90059 90150 Lacollonge (CCT) 223
90060 90150 Lagrange (CCT) 102
90061 90170 Lamadeleine-Val-des-Anges 34
90062 90150 Larivière (CCT) 190
90063 90100 Lebetain 406
90065 90200 Lepuix 1116
90064 90100 Lepuix-Neuf 249
90066 90110 Leval 196
90067 90150 Menoncourt (CCT) 430
90068 90400 Meroux (CAB) 885
90069 90120 Méziré (CAB) 1255
90070 90500 Montbouton 438
90071 90130 Montreux-Château 992
90072 90120 Morvillars (CAB) 965
90073 90400 Moval (CAB) 252
90074 90340 Novillard 210
90075 90300 Offemont (CAB) 3976
90076 90160 Pérouse (CAB) 901
90077 90130 Petit-Croix 312
90078 90360 Petitefontaine 174
90079 90170 Petitmagny 294
90080 90150 Phaffans (CCT) 338
90081 90370 Réchésy 766
90083 90140 Recouvrance 65
90084 90150 Reppe (CCT) 240
90085 90200 Riervescemont 50
90086 90110 Romagny-sous-Rougemont 202
90087 90380 Roppe (CAB) 675
90088 90200 Rougegoutte 894
90089 90110 Rougemont-le-Château 1252
90090 90100 Saint-Dizier-l'Évêque 371
90091 90110 Saint-Germain-le-Châtelet 536
90093 90300 Sermamagny (CAB) 876
90094 90400 Sevenans (CAB) 739
90095 90100 Suarce 431
90096 90100 Thiancourt 224
90097 90400 Trévenans 1055
90098 90800 Urcerey 256
90099 90300 Valdoie (CAB) 4842
90100 90150 Vauthiermont (CCT) 203
90101 90100 Vellescot 164
90102 90200 Vescemont 742
90103 90300 Vétrigne (CAB) 441
90104 90400 Vézelois (CAB) 782
90105 90100 Villars-le-Sec 133