Gizarte-markatzaileen zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Gizarte-markatzaileek internet erabiltzaileek bere gustuko webguneak eta interneten topatutako beste edozein dokumentu, audio, bideo edo fitxategi bookmarks gordetzeko, etikatzeko eta partekatzeko balio dute.

Izena (erabiliena) Ezaugarri batzuk Webgunea
··························· ···················································································································································································································································
Addinto [1]
··························· ···················································································································································································································································
BibSonomy bibsonomy.org
··························· ···················································································································································································································································
Bkmrx bkmrx.com
··························· ···················································································································································································································································
Blinklist Etiketak azkar ezartzeko eta partekatzeko sistema. Gero, webguneak, interneteko konexiorik gabe ere ikus daitezke. Aplikazio honi kritikatzen diote ez duela beste zerbitzu batetik inportatzeko aukerarik. bliklist.com
··························· ···················································································································································································································································
BlogMarks blogmarks.net
··························· ···················································································································································································································································
BookmarkSync bookmarksync.com
··························· ···················································································································································································································································
CiteULike citeulike.org
··························· ···················································································································································································································································
Connotea Erabilpen akademikoetarako sortu zen. Zientzialarientzat zerbitzu berezia eta doanekoa, osasun arlokoentzat bereziki. connotea.org
··························· ···················································································································································································································································
Delicious Yahoo etxearena hasieran 2004-2011, gero Avos Systemsek erosi zuen 2011. urtean. Etiketak ezarri, editatu, gorde, partekatu. delicious.com
··························· ···················································································································································································································································
Digg digg.com
··························· ···················································································································································································································································
Diigo Diigo (digest of Internet information, groups, and other stuff) doanekoa. Oso erabilia mundu akademikoan. Etiketak ezartzeaz gain koloreekin marka daitezke etiketatutako webguneak. Hainbat nabigatzailetan Diigo tresna-barra bat ezarri daiteke. diigo.com
··························· ···················································································································································································································································
Evernote evernote.com
··························· ···················································································································································································································································
Favilous Asian oso erabilia
··························· ···················································································································································································································································
Faves faves.com
··························· ···················································································································································································································································
Freelish Open Source StatusNet taldeak sortua. Freelish.us hau Open Network Service zerbitzuetako bat da. freelish.us
··························· ···················································································································································································································································
folkd folkd.com
··························· ···················································································································································································································································
Getboo getboo.com
··························· ···················································································································································································································································
GiveALink.org givealink.org
··························· ···················································································································································································································································
Google Bookmarks Google Bookmarks
··························· ···················································································································································································································································
HeyStaks HeyStaks.com
··························· ···················································································································································································································································
Kippt kippt.com
··························· ···················································································································································································································································
Knowledge Plaza Webguneak etiketatzeaz gain, dokumentuak, kontaktuak, e-posta helbideak, eztabaidak, liburuen erreferentziak, wikiak, etab. etiketa daitezke. Enpresetarako pentsatua. knowledgeplaza.net
··························· ···················································································································································································································································
Licorize Etiketatze sistema eta denbora hobeto kudeatzeko sistemak, esaterako Getting Things Done horren antzeko sistemak bateratzen ahalegintzen den aplikazioa. licorize.com
··························· ···················································································································································································································································
Linkwad linkwad.com
··························· ···················································································································································································································································
Microsoft TechNet Informazio teknikoa, berriak, gertakizunak, etab. informatikako teknikarientzat propio. technet.microsoft.com
··························· ···················································································································································································································································
Mister Wong Europan, Alemanian, Delicious-en alternatiba bezala sortu zen gizarte-markatzailea. mister-wong.com
··························· ···················································································································································································································································
Newsvine
··························· ···················································································································································································································································
Oneview
··························· ···················································································································································································································································
Pearltrees pearltress.com
··························· ···················································································································································································································································
Pinboard pinboard.in
··························· ···················································································································································································································································
Reddit reddit.com
··························· ···················································································································································································································································
sabros.us sabros.us
··························· ···················································································································································································································································
Scloog scloog.com
··························· ···················································································································································································································································
Scuttle Open Source by Markus Campbell. SourceForge.net. Online dabilen gizarte-markatzailea. Etiketak editatu, gorde, partekatu. Deskargatu Scuttle
··························· ···················································································································································································································································
SiteBar sitebar.org
··························· ···················································································································································································································································
StumbleUpon stumbleupon.com
··························· ···················································································································································································································································
Twine
··························· ···················································································································································································································································
Vizited vizited.com
··························· ···················································································································································································································································
Yummymarks yummymarks.com
··························· ···················································································································································································································································
Xmarks Hainbat nabigatzaileetako --Firefox, Safari, Google Chrome, Internet Explorer-- erabiltzaileek modu erosoan erabiltzen dituzten ordenagailu guztietako laster-markak bateratzeko sistema. xmarks.com
··························· ···················································································································································································································································
Zootool zootool.com
··························· ···················································································································································································································································
Zotero Datu bibliografikoak batzeko bereziki ona. Firefoxen gehigarria bezala ere badabil. [2]
··························· ···················································································································································································································································