Ávilako udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Avilako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Avilako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Adanero 363
La Adrada 2.264
Albornos 239
Aldeanueva de Santa Cruz 172
Aldeaseca 301
La Aldehuela 233
Amavida 187
El Arenal 1.068
Arenas de San Pedro 6.656
Arevalillo 121
Arevalo 7.745
Aveinte 109
Avellaneda 37
Avila 52.612
El Barco de Avila 2.613
El Barraco 2.109
Barroman 233
Becedas 345
Becedillas 150
Bercial de Zapardiel 267
Las Berlanas 344
Bernuy-Zapardiel 182
Berrocalejo de Aragona 52
Blascomillan 256
Blasconuño de Matacabras 21
Blascosancho 133
El Bohodon 168
Bohoyo 414
Bonilla de la Sierra 160
Brabos 65
Bularros 96
Burgohondo 1.209
Cabezas de Alambre 196
Cabezas del Pozo 114
Cabezas del Villar 414
Cabizuela 131
Canales 54
Candeleda 5.047
Cantiveros 176
Cardeñosa 527
La Carrera 240
Casas del Puerto de Villatoro 108
Casasola 127
Casavieja 1.496
Casillas 823
Castellanos de Zapardiel 141
Cebreros 3.216
Cepeda la Mora 108
Chamartín 100
Cillan 129
Cisla 175
La Colilla 273
Collado de Contreras 250
Collado del Miron 58
Constanzana 162
Crespos 626
Cuevas del Valle 565
Diego del Carpio 238
Donjimeno 120
Donvidas 67
Espinosa de los Caballeros 112
Flores de Avila 394
Fontiveros 936
Fresnedilla 100
El Fresno 517
Fuente el Sauz 252
Fuentes de Año 164
Gallegos de Altamiros 94
Gallegos de Sobrinos 92
Garganta del Villar 57
Gavilanes 695
Gemuño 182
Gil Garcia 51
Gilbuena 97
Gimialcon 103
Gotarrendura 190
Grandes y San Martín 45
Guisando 619
Gutierre-Muñoz 119
Hernansancho 214
Herradon de Pinares 541
Herreros de Suso 192
Higuera de las Dueñas 311
La Hija de Dios 88
La Horcajada 680
Horcajo de las Torres 695
El Hornillo 392
El Hoyo de Pinares 2.393
Hoyocasero 359
Hoyorredondo 108
Hoyos de Miguel Muñoz 49
Hoyos del Collado 40
Hoyos del Espino 449
Hurtumpascual 99
Junciana 85
Langa 570
Lanzahita 967
Los Llanos de Tormes 108
El Losar del Barco 124
Madrigal de las Altas Torres 1.825
Maello 690
Malpartida de Corneja 177
Mamblas 262
Mancera de Arriba 120
Manjabalago 55
Marlín 40
Martiherrero 281
Martínez 190
Mediana de Voltoya 109
Medinilla 167
Mengamuñoz 68
Mesegar de Corneja 97
Mijares 874
Mingorria 466
El Miron 203
Mironcillo 133
Mirueña de los Infanzones 150
Mombeltran 1.141
Monsalupe 68
Moraleja de Matacabras 63
Muñana 550
Muñico 129
Muñogalindo 431
Muñogrande 93
Muñomer del Peco 126
Muñopepe 112
Muñosancho 138
Muñotello 104
Narrillos del Alamo 128
Narrillos del Rebollar 64
Narros de Saldueña 146
Narros del Castillo 206
Narros del Puerto 43
Nava de Arevalo 932
Nava del Barco 139
Navacepedilla de Corneja 145
Navadijos 54
Navaescurial 74
Navahondilla 248
Navalacruz 265
Navalmoral 480
Navalonguilla 389
Navalosa 442
Navalperal de Pinares 1.003
Navalperal de Tormes 127
Navaluenga 2.143
Navaquesera 42
Navarredonda de Gredos 474
Navarredondilla 274
Navarrevisca 384
Las Navas del Marques 5.113
Navatalgordo 298
Navatejares 78
Neila de San Miguel 100
Niharra 187
Ojos-Albos 60
Orbita 96
El Oso 213
Padiernos 223
Pajares de Adaja 178
Palacios de Goda 480
Papatrigo 294
El Parral 122
Pascualcobo 45
Pedro Bernardo 1.186
Pedro-Rodriguez 215
Peguerinos 331
Peñalba de Avila 126
Piedrahíta 1.980
Piedralaves 2.154
Poveda 80
Poyales del Hoyo 608
Pozanco 52
Pradosegar 185
Puerto Castilla 144
Rasueros 278
Riocabado 188
Riofrio 311
Rivilla de Barajas 85
Salobral 117
Salvadios 103
San Bartolome de Bejar 56
San Bartolome de Corneja 75
San Bartolome de Pinares 691
San Esteban de los Patos 33
San Esteban de Zapardiel 57
San Esteban del Valle 893
San Garcia de Ingelmos 133
San Juan de Gredos 391
San Juan de la Encinilla 124
San Juan de la Nava 619
San Juan del Molinillo 327
San Juan del Olmo 147
San Lorenzo de Tormes 54
San Martin de la Vega del Alberche 259
San Martin del Pimpollar 278
San Miguel de Corneja 96
San Miguel de Serrezuela 180
San Pascual 47
San Pedro del Arroyo 470
San Vicente de Arevalo 225
Sanchidrian 795
Sanchorreja 127
Santa Cruz de Pinares 201
Santa Cruz del Valle 551
Santa Maria de los Caballeros 115
Santa Maria del Arroyo 115
Santa Maria del Berrocal 509
Santa Maria del Cubillo 378
Santa Maria del Tietar 479
Santiago del Collado 254
Santiago del Tormes 194
Santo Domingo de las Posadas 100
Santo Tome de Zabarcos 101
La Serrada 141
Serranillos 355
Sigeres 73
Sinlabajos 182
Solana de Avila 188
Solana de Rioalmar 260
Solosancho 1.022
Sotalbo 273
Sotillo de la Adrada 4.191
El Tiemblo 3.837
Tiñosillos 786
Tolbaños 109
Tormellas 87
Tornadizos de Avila 378
La Torre 351
Tortoles 104
Umbrias 144
Vadillo de la Sierra 113
Valdecasa 88
Vega de Santa Maria 128
Velayos 249
Villaflor 152
Villafranca de la Sierra 162
Villanueva de Avila 300
Villanueva de Gomez 143
Villanueva del Aceral 159
Villanueva del Campillo 161
Villar de Corneja 67
Villarejo del Valle 476
Villatoro 237
Viñegra de Moraña 81
Vita 105
Zapardiel de la Cañada 149
Zapardiel de la Ribera 125