Zerrenda:Cáceresko udalerriak

Wikipedia, Entziklopedia askea
Cáceresko udalerrien zerrenda» orritik birbideratua)
Jump to navigation Jump to search
Cáceresko probintziako mapa udalerrietan banatuta

Cáceresko probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Abadía 277
Abertura 505
Acebo 719
Acehúche 871
Aceituna 632
Ahigal 1.580
Alagón del Río 932 (2017)
Albalá 860
Alcántara 1.721
Alcollarín 308
Alcuéscar 3.016
Aldea del Cano 742
La Aldea del Obispo 375
Aldeacentenera 840
Aldeanueva de la Vera 2.346
Aldeanueva del Camino 837
Aldehuela de Jerte 348
Alía 1.163
Aliseda 1.909
Almaraz 1.295
Almoharín 2.050
Arroyo de la Luz 6.607
Arroyomolinos 940
Arroyomolinos de la Vera 545
Baños de Montemayor 702
Barrado 507
Belvís de Monroy 601
Benquerencia 101
Berrocalejo 115
Berzocana 497
Bohonal de Ibor 556
Botija 148
Brozas 2.226
Cabañas del Castillo 497
Cabezabellosa 449
Cabezuela del Valle 2.173
Cabrero 372
Cáceres 89.029
Cachorrilla 87
Cadalso 552
Calzadilla 492
Caminomorisco 1.292
Campillo de Deleitosa 110
Campo Lugar 1.133
Cañamero 1.630
Cañaveral 1.304
Carbajo 251
Carcaboso 1.012
Carrascalejo 360
Casar de Cáceres 4.707
Casar de Palomero 1.276
Casares de las Hurdes 592
Casas de Don Antonio 225
Casas de Don Gomez 343
Casas de Millán 720
Casas de Miravete 185
Casas del Castañar 652
Casas del Monte 880
Casatejada 1.324
Casillas de Coria 484
Castañar de Ibor 1.182
Ceclavín 2.115
Cedillo 552
Cerezo 198
Cilleros 1.994
Collado 229
Conquista de la Sierra 225
Coria 12.947
Cuacos de Yuste 963
La Cumbre 1.026
Deleitosa 833
Descargamaría 255
Eljas 1.117
Escurial 904
Fresnedoso de Ibor 343
Galisteo 1.996
Garciaz 923
La Garganta 546
Garganta la Olla 1.152
Gargantilla 449
Gargüera 163
Garrovillas de Alconétar 2.372
Garvín 108
Gata 1.753
El Gordo 300
La Granja 342
Guadalupe 2.227
Guijo de Coria 249
Guijo de Galisteo 1.511
Guijo de Granadilla 655
Guijo de Santa Bárbara 429
Herguijuela 364
Hernán-Pérez 515
Herrera de Alcántara 279
Herreruela 400
Hervás 3.891
Higuera 93
Hinojal 431
Holguera 766
Hoyos 988
Huélaga 191
Ibahernando 591
Jaraicejo 616
Jaraíz de la Vera 6.833
Jarandilla de la Vera 3.080
Jarilla 151
Jerte 1.313
Ladrillar 265
Logrosán 2.219
Losar de la Vera 3.144
Madrigal de la Vera 1.734
Madrigalejo 2.077
Madroñera 2.952
Majadas 1.328
Malpartida de Cáceres 4.381
Malpartida de Plasencia 4.354
Marchagaz 278
Mata de Alcántara 320
Membrío 921
Mesas de Ibor 204
Miajadas 10.107
Millanes 184
Mirabel 759
Mohedas de Granadilla 1.061
Monroy 986
Montánchez 2.083
Montehermoso 5.623
Moraleja 7.984
Morcillo 436
Navaconcejo 2.102
Navalmoral de la Mata 17.145
Navalvillar de Ibor 434
Navas del Madroño 1.511
Navezuelas 740
Nuñomoral 1.520
Oliva de Plasencia 252
Palomero 512
Pasarón de la Vera 689
Pedroso de Acim 112
Peraleda de la Mata 1.521
Peraleda de San Román 352
Perales del Puerto 985
Pescueza 167
La Pesga 1.162
Piedras Albas 154
Pinofranqueado 1.651
Piornal 1.532
Plasencia 39.596
Plasenzuela 549
Portaje 379
Portezuelo 293
Pozuelo de Zarzon 580
Puerto de Santa Cruz 404
Rebollar 221
Riolobos 1.316
Robledillo de Gata 141
Robledillo de la Vera 317
Robledillo de Trujillo 465
Robledollano 386
Romangordo 156
Rosalejo 1.417
Ruanes 76
Salorino 764
Salvatierra de Santiago 369
San Martín de Trevejo 948
Santa Ana 328
Santa Cruz de la Sierra 308
Santa Cruz de Paniagua 378
Santa Marta de Magasca 262
Santiago de Alcántara 725
Santiago del Campo 330
Santibáñez el Alto 485
Santibáñez el Bajo 891
Saucedilla 725
Segura de Toro 190
Serradilla 1.792
Serrejon 481
Sierra de Fuentes 1.813
Talaván 928
Talaveruela de la Vera 398
Talayuela 10.249
Tejeda de Tiétar 976
Toril 218
Tornavacas 1.263
El Torno 938
Torre de Don Miguel 612
Torre de Santa María 673
Torrecilla de los Ángeles 720
Torrecillas de la Tiesa 1.163
Torrejón el Rubio 613
Torrejoncillo 3.373
Torremenga 627
Torremocha 1.118
Torreorgaz 1.713
Torrequemada 610
Trujillo 9.672
Valdastillas 371
Valdecañas de Tajo 186
Valdefuentes 1.515
Valdehúncar 198
Valdelacasa de Tajo 497
Valdemorales 244
Valdeobispo 775
Valencia de Alcántara 6.115
Valverde de la Vera 618
Valverde del Fresno 2.599
Viandar de la Vera 291
Villa del Campo 596
Villa del Rey 140
Villamesías 360
Villamiel 758
Villanueva de la Sierra 577
Villanueva de la Vera 2.117
Villar de Plasencia 242
Villar del Pedroso 727
Villasbuenas de Gata 490
Zarza de Granadilla 1.744
Zarza de Montánchez 609
Zarza la Mayor 1.499
Zorita 1.792