Gipuzkoako errepideen zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu

Gipuzkoako Foru Aldundiaren Errepide Sarearen Katalogoak honako errepide hauek ditu[1]:

Lehentasunezko Sarea (Sare Gorria)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • AP-1 Eibar - Gasteiz - Burgos autobidea : Arrasate iparra – Maltzaga
  • AP-1-0 Maltzagako lotunea (Eibar)
  • AP-1-8 Bergara iparraldeko lotunea
  • AP-1-12 Bergara hegoaldeko lotunea
  • AP-1-16 Arrasate iparraldeko lotunea
  • AP-1-B Bergarako bideadarra.
  • AP-8 Bizkaiko golkoko autobidea. : Behobia (Frantziako muga) – Pasaiako lotunea eta Aritzetako lotunea – Bizkaiko muga
  • AP-8-1 Behobiako lotunea N-121-A errepidearekin
  • AP-8-2 Kateako lotunea N-I errepidearekin
  • AP-8-3 Oiartzungo lotunea GI-2132 eta GI-2134 errepideekin
  • AP-8-4 Pasaiako lotunea
  • AP-8-10 Aritzetako lotunea (Usurbil)
  • AP-8-11 Zarauzko lotunea
  • AP-8-12 Arroako lotunea (Zestoa)
  • AP-8-13 Itziarko lotunea (Deba)
  • AP-8-14 Elgoibarko lotunea
  • AP-8-15 Eibarko lotunea
  • A-8 Bizkaiko golkoko autobidea. - Pasaiako lotunea – Aritzetako lotunea
  • A-8-5 Intxaurrondoko lotunea (Donostia)
  • A-8-6 Loiolako lotunea (Donostia)
  • A-8-7 Amarako lotunea (Donostia)
  • A-8-8 Añorgako lotunea (Donostia)
  • A-8-9 Ondarretako lotunea (Donostia)
  • A-15 Nafarroa – Gipuzkoa autobidea. : Nafarroako muga (Leitza) – N-I errepidea (Aduna)
  • A-15-141 Berastegiko lotunea
  • A-15-156 Andoaingo lotunea
  • N-I Madril – Irun : Nafarroako muga (Etzegarate) – Irun
  • N-I errepideak autobia izaera du Idiazabalgo hegoaldeko lotunetik (412,550 k.p.) N-I-Arekin lotzen den punturaino (453,440 k.p.).
  • N-I-406 Etzegarateko lotunea (Idiazabal)
  • N-I-409 Urtsuarango lotunea (Idiazabal)
  • N-I-412 Idiazabal hegoaldeko lotunea
  • N-I-414 Segurako lotunea
  • N-I-416 Idiazabal iparraldeko lotunea
  • N-I-417-A Olaberriko lotunea
  • N-I-417-B GI-632 errepidearekiko lotunea
  • N-I-419 Lazkao eta Beasaingo lotunea
  • N-I-420 Ordizia hegoaldeko lotunea
  • N-I-422 Ordizia iparraldeko lotunea
  • N-I-426 Legorretako lotunea
  • N-I-428 Ikaztegietako lotunea
  • N-I-431 Alegiako lotunea
  • N-I-433 Tolosa hegoaldeko lotunea
  • N-I-434 Tolosa erdialdeko lotunea
  • N-I-436 Tolosa iparraldeko lotunea
  • N-I-438 Irura hegoaldeko lotunea
  • N-I-439 Irura iparraldeko lotunea
  • N-I-441 Villabona hegoaldeko lotunea
  • N-I-443 Villabona iparraldeko lotunea
  • N-I-445 Andoain hegoaldeko lotunea
  • N-I-447-A Andoain Gurutze Gorriko lotunea
  • N-I-447-B Andoain iparraldeko lotunea
  • N-I-451 Lasarte-Oria hegoaldeko lotunea
  • N-I-453 Lasarte-Oria erdialdeko lotunea
  • N-I-454-A Lasarte-Oria iparraldeko lotunea
  • N-I-454-B Errekaldeko lotunea N-634 errepidearekin (Donostia)
  • N-I-455 Errekaldeko itzulbidearen lotunea
  • N-I-456-A Añorga Txikiko lotunea (Donostia)
  • N-I-456-B Ondarretako lotunea (Donostia)
  • N-I-463 Herrerako lotunea (Donostia)
  • N-I-466-A Errenteriako lotunea
  • N-I-466-B Lezoko lotunea
  • N-I-469 Oiartzungo lotunea
  • N-I-476 Hondarribiko lotunea
  • N-I-478 Irungo lotunea
  • N-I-479 Hendaiako lotunea
  • N-I-A Lasarte – Aritzeta bideadarra
  • N-I-A errepideak autobia izaera du N-I errepidetik banantzen denetik (0 k.p.) AP-8 autobidearekin lotzen den punturaino (2,270 k.p.).
  • N-I-A-1 Belartzako lotunea (Donostia)
  • N-I-H Hendaiako bideadarra
  • N-I-K Kateako bideadarra (Irun)
  • N-I-P Molinao – Pasaia bideadarra
  • N-I-U Urdanibiako bideadarra (Irun)
  • N-121-A Iruñea – Irun. : Endarlatsako zubia – Behobia
  • N-634 Donostia – Santander – Coruña. : Donostia – Bizkaiko muga (Eibar)
  • N-634-0 Gurutzegi Berriko lotunea (Donotia)
  • N-634-1 Txikierdiko lotunea (Usurbil)
  • N-634-3 Usurbil ekialdeko lotunea
  • N-634-4 Usurbil mendebaldeko lotunea
  • N-634-15 Zudugaraiko lotunea (Orioko gaina)
  • N-634-19 Zarauzko lotunea
  • N-634-38 Itziarko lotunea (Deba)
  • N-634-49 Sasiolako lotunea (Deba)
  • N-634-57 Elgoibarko lotunea
  • N-634-57-B Elgoibarko lotunea GI-2636 errepidearekin
  • N-634-66 Eibarko lotunea
  • N-634-Z AP-8 autobidera (Zarautz)
  • N-634-D AP-8 autobidera Itziarren (Deba)
  • N-634-E-1 Eibarko zeharbidearen mendebaldeko noranzkoa
  • N-634-E-2 Eibarko zeharbidearen ekialdeko noranzkoa
  • N-638 Hondarribiko aireportuko bidea

Oinarrizko sarea (sare laranja)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • GI-131 Andoain – Donostia, Hernanitik
  • GI-131-M GI-131 errepidea – A-8-5 lotunea
  • GI-627 Gasteiz – Eibar (Maltzaga). :Arabako muga (Leintz Gatzaga) – Eibar
  • GI-627-27 Eskoriatzako lotunea
  • GI-627-30 Goroetako lotunea (Aretxabaleta)
  • GI-627-31 Aretxabaletako lotunea
  • GI-627-32 Arrasate mendebaldeko lotunea
  • GI-627-34 Bedoñako lotunea (Arrasate)
  • GI-627-43 Angiozarko lotunea (Bergara)
  • GI-627-46 Elgetako lotunea
  • GI-627-51 Osintxuko lotunea (Bergara)
  • GI-627-52 Soraluzeko hegoaldeko lotunea
  • GI-627-54 Soraluzeko iparraldeko lotunea
  • GI-631 Zumaia – Zumarraga
  • GI-631-2 Ibañarrietako lotunea (Zestoa)
  • GI-631-3 Iraetako lotunea (Zestoa)
  • GI-631-34 Zumarragako lotunea
  • GI-632 Beasain – Durango, Kanpazartik. :Beasain – Bizkaiko muga (Arrasate)
  • GI-632 errepideak autobia izaera du hasten den lekutik (0,000 k.p.) 10,300 k.p.raino.
  • GI-632-3 Ormaiztegiko lotunea
  • GI-632-5 Alegiako lotunea
  • GI-632-10 Zumarragako lotunea
  • GI-632-12 Urretxu eta Legazpiko lotunea
  • GI-632-31 Epeleko lotunea (Bergara)
  • GI-638 Deba – Gernika, Lekeitiotik. : Deba – Bizkaiko muga (Mutriku)

Eskualdeko sarea (Sare berdea)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • GI-2120 Lizarra – Beasain, Lizarrustitik. :Nafarroako muga (Ataun) – Beasain
  • GI-2130 Tolosa – Leitza. : Tolosa – Nafarroako muga (Berastegi)
  • GI-2130-A Ibarreko saihesbidearen lehen fasea
  • GI-2131 Ordizia – Alegia
  • GI-2132 N-I errepidea (Errekalde) – N-I errepidea (Lartzabal), Astigarragatik
  • GI-2132-8 Astigarraga iparraldeko lotunea
  • GI-2132-10 Astigarragako Bentako lotunea
  • GI-2133 Ordizia – Alegia, Zaldibia, Abaltzisketa eta Amezketatik
  • GI-2134 Oiartzun (Arragua) – Hondarribia (Amute), Katea eta Mendelutik
  • GI-2135 Tolosa – Lekunberri. : Tolosa – Nafarroako muga (Lizartza)
  • GI-2135-2 Txaramako lotunea (Leaburu)
  • GI-2620 Legutiano – Arrasate, Aramaiotik. : Arabako muga – Arrasate
  • GI-2630 Urretxu – Bergara (Elorregi), Legazpi eta Oñatitik
  • GI-2631 Villabona – Orioko gaina (Zudugarai), Asteasu eta Aiatik
  • GI-2632 Beasain (N-I) – Elorrio. : Beasain – Zumarraga – Bergara – Bizkaiko muga
  • GI-2633 Zarautz – Zestoa (Iraeta), Meagatik
  • GI-2634 Tolosa – N-634 errepidea (Elgoibarren AP-8 autobideko lotunea)
  • GI-2634-33 GI-3210 errepidearekiko lotunea
  • GI-2635 Azpeitia – Beasain
  • GI-2636 Elgoibar – Markina. : Elgoibar – Bizkaiko muga
  • GI-2637 Idiazabal – Altsasu, Segura eta Zegamatik
  • GI-2638 Errenteria – Gaintxurizketako gaina, Lezotik
  • GI-2639 GI-632 errepidea (Kanpazar) – Eibar, Elgetatik

Sare lokala (Sare horia)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • GI-3210 Deba (Itziarko gaina) – Azkoitia, Azkarate gainetik
  • GI-3230 N-634 errepidea (Sasiola) – Mutriku
  • GI-3310 Eskoriatza – Leintz Gatzaga
  • GI-3360 Bergara – Elgeta, Angiozartik
  • GI-3410 Hernani – Goizueta. : Hernani – Nafarroako muga
  • GI-3420 Oiartzun – Lesaka : Oiartzun – Nafarroako muga
  • GI-3440 Lezo – Hondarribia, Jaizkibel gainetik
  • GI-3520 Segura – Legazpi (Motxorro), Zeraindik
  • GI-3540 Ormaiztegi – Legazpi (Motxorro), Gabiriatik
  • GI-3560 N-I errepidea (Ihurre) – Lazkao, Olaberritik
  • GI-3610 Andoain – Zizurkil
  • GI-3620 Alegia – GI-2135 errepidea (Txarama), Altzomuñotik
  • GI-3630 Anoeta – Asteasu, Alkizatik
  • GI-3650 Irura – Tolosa, Anoetatik
  • GI-3670 Abaltzisketa – Alegia, Orendaindik
  • GI-3710 Orio – Aia, Andatzatik
  • GI-3720 Azpeitia (Nuarbe) – Albiztur (Santutxo), Beizamatik
  • GI-3730 Zestoa (Iraeta) – Errezil (Bentaberri), Aizarnatik
  • GI-3740 Azpeitia – Bidegoian (Bidania), Urraki gainetik
  • GI-3750 Azkoitia – Bergara, Elosutik
  • GI-3760 Zumaia (Txikierdi) – Zumaia (Muniasoro)
  • GI-3920 Aretxabaleta – Aramaio. : Aretxabaleta – Arabako muga
  • GI-3950 Eibar – Etxebarria. : Eibar – Bizkaiko muga

Sare lokala (Sare grisa)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Lehen mailako sare lokala (Sare Grisa)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • GI-3021 GI-2631 – Aduna
  • GI-3022 GI-3610 – Aduna
  • GI-3031 Aizarnazabal
  • GI-3041 Albiztur
  • GI-3042 Argisaingo Santa Marina (Albiztur)
  • GI-3071 Altzoazpi
  • GI-3072 GI-3620 errepidea – Altzoazpiko errepidea
  • GI-3091 Leitzaran bailara (Andoain)
  • GI-3092 Sorabilla (Andoain)
  • GI-3111 Irimo (Antzuola)
  • GI-3112 Uzarraga (Antzuola)
  • GI-3131 Goroeta (Aretxabaleta)
  • GI-3132 Isurieta (Aretxabaleta)
  • GI-3133 Galartza (Aretxabaleta)
  • GI-3151 Aia eta Urkillaga (Ataun)
  • GI-3152 Lauztierreka (Ataun)
  • GI-3161 Ubegun (Aia)
  • GI-3162 Urdaneta (Aia)
  • GI-3163 Elkano (Aia)
  • GI-3171 Kukuerri (Azkoitia)
  • GI-3172 Martirieta (Azkoitia)
  • GI-3173 Urrategi (Azkoitia)
  • GI-3174 Olaso (Azkoitia)
  • GI-3181 Oñatz (Azpeitia)
  • GI-3182 Aratzerreka (Azpeitia)
  • GI-3183 Loiolako Santutegia (Azpeitia)
  • GI-3191 Erauskin (Beasain)
  • GI-3192 Mandubiko gaina, Arriaran, Garin eta Astigarretatik (Beasain)
  • GI-3211 Belauntza
  • GI-3212 Ibarra – Leaburu eta Belauntza
  • GI-3221 Eldua (Berastegi)
  • GI-3251 Zegamako geltokia
  • GI-3261 Zegama-Zerain, Barbaritik
  • GI-3271 Arroa (Zestoa)
  • GI-3272 Lasao (Zestoa)
  • GI-3273 Ibañarrieta (Zestoa)
  • GI-3281 Olentzoko bidegurutzea – Zizurkil
  • GI-3282 Elbarrena – Zizurkil
  • GI-3291 Itsaspe (Deba)
  • GI-3292 Sasiola, Lasturbea eta Lastur (Deba)
  • GI-3293 Endoia (Deba)
  • GI-3294 Presalde (Deba)
  • GI-3301 Arrateko Santutegia (Eibar)
  • GI-3302 Aginaga (Eibar)
  • GI-3321 Azkarate gaina – Elgoibar
  • GI-3322 Azkue eta Beratzeta (Elgoibar)
  • GI-3323 Sallobente-Ermuaran auzoa (Elgoibar)
  • GI-3324 Idotorbe (San Pedro) auzoa (Elgoibar)
  • GI-3331 Soraluze – Santiago baseliza (Elgeta)
  • GI-3341 Apotzaga (Eskoriatza)
  • GI-3342 Mazmela (Eskoriatza)
  • GI-3343 Marin (Eskoriatza)
  • GI-3344 Bolibar (Eskoriatza)
  • GI-3345 Mendiola (Eskoriatza)
  • GI-3346 Zarimutz (Eskoriatza)
  • GI-3351 Ezkio
  • GI-3352 Itsaso
  • GI-3361 Higerko itsasargia (Hondarribia)
  • GI-3371 Zaldibia – Gaintza
  • GI-3372 Abaltzisketa – Gaintza
  • GI-3381 Gabiria
  • GI-3391 Meaga gaina (Getaria)
  • GI-3392 Askizu (Getaria)
  • GI-3401 Oriamendi (Donostia)
  • GI-3411 Hernialde
  • GI-3412 Hernialdeko Benta
  • GI-3421 Tolosa – Izaskungo baseliza (Ibarra)
  • GI-3431 Urtsuaran eta Pagoeta (Idiazabal)
  • GI-3452 Katea – Irun, Olaberritik
  • GI-3453 San Martzial baseliza (Irun)
  • GI-3454 GI-2134 errepidea (Oiartzun) – Ibarla (Irun), Erlaitz gainetik
  • GI-3481 Larraul
  • GI-3491 Lazkaomendi (Lazkao)
  • GI-3511 Brinkola eta Barrendiolako urtegia (Legazpi)
  • GI-3521 Koate (Legorreta)
  • GI-3551 Kanpazar – Arrasate
  • GI-3552 Udala (Arrasate)
  • GI-3553 Garagartza (Arrasate)
  • GI-3554 Bedoña (Arrasate)
  • GI-3561 Galdoa (Mutriku)
  • GI-3562 Olatz (Mutriku)
  • GI-3571 Mutiloa
  • GI-3572 Ormaiztegi – Mutiloa
  • GI-3573 Liernia (Mutiloa)
  • GI-3591 Arantzazuko Santutegia (Oñati)
  • GI-3592 Araotz (Oñati)
  • GI-3593 Lamiategi eta Urrexola (Oñati)
  • GI-3601 Orexa
  • GI-3631 Oiartzun – Artikutza (Nafarroa)
  • GI-3632 N-I errepidea (Oiartzun) – Gurutze
  • GI-3651 Txurruka (Soraluze)
  • GI-3652 San Andres eta Urkiazelai (Soraluze)
  • GI-3653 Ezozia (Soraluze)
  • GI-3661 Erdoizta (Errezil)
  • GI-3671 Astigarragako Benta – Pontika (Errenteria)
  • GI-3672 Zamalbide – Alduntzin (Errenteria)
  • GI-3681 Dorletako Santutegia (Leintz Gatzaga)
  • GI-3701 Kortaberria (Segura)
  • GI-3711 Bedaio (Tolosa)
  • GI-3712 Aldaba (Tolosa)
  • GI-3713 Aldabatxiki (Tolosa)
  • GI-3714 Urkizu (Tolosa)
  • GI-3721 Irurain gaina – Urnieta, Xoxokatik
  • GI-3741 Basalgo (Bergara)
  • GI-3742 Elosu (Bergara)
  • GI-3751 Amasa (Villabona)
  • GI-3771 GI-632 errepidea (Urretxu) – Erratza, Santa Barbara baselizatik
  • GI-3781 Egiluz eta Arkaka (Zaldibia)
  • GI-3782 Saturdi (Zaldibia)
  • GI-3791 Urteta (Zarautz)
  • GI-3801 Antio baseliza (Zumarraga)
  • GI-3802 San Kristobal baseliza (Zumarraga)
  • GI-3803 Aginaga (Zumarraga)
  • GI-3811 Artadi (Zumaia)
  • GI-3812 Oikia (Zumaia)
  • GI-3821 Mendaro
  • GI-3831 Txikierdiko bidegurutzea – Lasarte-Oria
  • GI-3832 Urnieta – Lasarte-Oria
  • GI-3851 Baliarrain
  • GI-3861 Orendain
  • GI-3871 Arama, Altzaga eta Altzagarate
  • GI-3881 Gaztelu

Bigarren mailako sare lokala (Sare Grisa)[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • GI-4081 Amezketako zeharbidea
  • GI-4131 Areantza (Aretxabaleta)
  • GI-4141 Errekaballara (Asteasu)
  • GI-4143 Iturriotz baserria (Asteasu)
  • GI-4151 Arrateta eta Aitzarte baserriak eta Aralegiko luzapena (Ataun)
  • GI-4152 Arrate-San Gregorioko hilerria (Ataun)
  • GI-4153 Motasoro (Ataun)
  • GI-4162 Lokate baserria (Aia)
  • GI-4163 Txindurrieta baserria (Aia)
  • GI-4164 Manterola baserria (Aia)
  • GI-4241 Aldaola baserria (Bidegoian)
  • GI-4251 Olaran baserria (Zegama)
  • GI-4261 Urkullueta baserria (Zerain)
  • GI-4262 Aizpea baserria (Zerain)
  • GI-4271 Lasaoko luzapena (Zestoa)
  • GI-4331 Arantzeta baserria (Elgeta)
  • GI-4332 Egoetxeaga baserria (Elgeta)
  • GI-4333 Larragibel baserria (Elgeta)
  • GI-4335 Aixolako urtegia (Elgeta)
  • GI-4342 Eraña baserria (Eskoriatza)
  • GI-4371 Aranburu baserria (Gaintza)
  • GI-4381 Estandako presako saihesbidea (Gabiria)
  • GI-4383 Aztiria (Gabiria)
  • GI-4491 Lazkao
  • GI-4571 Lenkaran eta Ergoena baserriak (Mutiloa)
  • GI-4601 Besabe (Orexa)
  • GI-4701 Laiotz (Segura)
  • GI-4721 Besadegi baserria (Urnieta)
  • GI-4751 Legarreta (Villabona)
  • GI-4752 Villabonako zeharbidea
  • GI-4761 GI-2131 errepidea – Ordizia
  • GI-4871 Abaligoena baserria (Altzaga)
  • GI-4872 Abalierdi baserria (Altzaga)

Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Gipuzkoako Aldizkari Ofiziala, 232. zenbakia, Data 2005-12-09