Bartzelonako udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Bartzelonako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Bartzelonako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2002)
Abrera 8,823
Aguilar de Segarra 215
Aiguafreda 2,175
Alella 8,796
Alpens 277
L'Ametlla del Valles 6,328
Arenys de Mar 13,107
Arenys de Munt 6,827
Argençola 195
Argentona 10,056
Artes 4,552
Avia 1,921
Avinyo 2,046
Avinyonet del Penedes 1,304
Badalona 210,370
Badia del Valles 14,600
Baga 2,133
Balenya 3,208
Balsareny 3,238
Barbera del Valles 26,902
Bartzelona 1,527,190
Begues 4,775
Bellprat 94
Berga 14,995
Bigues i Riells 6,032
Borreda 497
El Bruc 1,302
El Brull 193
Les Cabanyes 585
Cabrera de Mar 3,863
Cabrera d'Anoia 649
Cabrils 5,282
Calaf 3,080
Calders 788
Caldes de Montbui 13,244
Caldes d'Estrac 2,137
Calella 14,530
Calonge de Segarra 198
Calldetenes 2,083
Callus 1,366
Campins 305
Canet de Mar 11,065
Canovelles 13,375
Canoves i Samalus 2,066
Canyelles 2,268
Capellades 5,049
Capolat 54
Cardedeu 13,167
Cardona 5,399
Carme 670
Casserres 1,562
Castell de l'Areny 61
Castellar de n'Hug 192
Castellar del Riu 124
Castellar del Valles 18,644
Castellbell i el Vilar 3,035
Castellbisbal 9,344
Castellcir 419
Castelldefels 48,982
Castellet i la Gornal 1,508
Castellfollit de Riubregos 224
Castellfollit del Boix 385
Castellgali 993
Castellnou de Bages 625
Castelloli 434
Castellterçol 2,106
Castellvi de la Marca 1,466
Castellvi de Rosanes 1,195
Centelles 5,939
Cercs 1,414
Cerdanyola del Valles 54,404
Cervello 6,528
Collbato 2,519
Collsuspina 273
Copons 287
Corbera de Llobregat 10,194
Cornella de Llobregat 81,881
Cubelles 7,733
Dosrius 3,293
Esparreguera 18,708
Esplugues de Llobregat 45,988
Espunyola 275
L'Estany 404
Figaro-Montmany 901
Figols 52
Fogars de la Selva 786
Fogars de Montclus 365
Folgueroles 1,724
Fonollosa 1,061
Font-rubi 1,303
Les Franqueses del Valles 13,581
Gaia 150
Gallifa 200
La Garriga 12,333
Gava 41,162
Gelida 4,682
Gironella 4,899
Gisclareny 30
La Granada 1,429
Granera 66
Granollers 54,634
Gualba 857
Guardiola de Bergueda 964
Gurb 1,993
L'Hospitalet de Llobregat 244,323
Els Hostalets de Pierola 1,460
Igualada 33,382
Jorba 617
La Llacuna 857
La Llagosta 12,350
Lliça d'Amunt 10,821
Lliça de Vall 5,396
Llinars del Valles 7,363
Lluça 269
Malgrat de Mar 14,933
Malla 258
Manlleu 18,229
Manresa 65,440
Marganell 238
Martorell 23,529
Martorelles 4,981
Les Masies de Roda 717
Les Masies de Voltrega 2,883
El Masnou 21,220
Masquefa 5,700
Matadepera 7,404
Mataro 109,298
Mediona 1,507
Moia 4,378
Molins de Rei 21,197
Mollet del Valles 48,727
Monistrol de Calders 617
Monistrol de Montserrat 2,578
Montcada i Reixac 29,653
Montclar 118
Montesquiu 854
Montgat 8,690
Montmajor 465
Montmaneu 180
Montmelo 8,667
Montornes del Valles 13,171
Montseny 295
Muntanyola 347
Mura 207
Navarcles 5,400
Navas 5,600
La Nou de Bergueda 161
Odena 2,743
Olerdola 2,428
Olesa de Bonesvalls 1,085
Olesa de Montserrat 18,492
Olivella 1,552
Olost 1,170
Olvan 874
Oris 236
Orista 624
Orpi 140
Orrius 364
Pacs del Penedes 680
Palafolls 6,010
Palau-solita i Plegamans 11,586
La Palma de Cervello 2,794
Palleja 8,192
El Papiol 3,512
Parets del Valles 15,323
Perafita 366
Piera 10,194
Pineda de Mar 21,958
El Pla del Penedes 903
Pobla de Claramunt 1,797
La Pobla de Lillet 1,320
Polinya 5,246
El Pont de Vilomara i Rocafort 2,750
Pontons 408
El Prat de Llobregat 63,112
Prats de Lluçanes 2,715
Els Prats de Rei 558
Premia de Dalt 9,356
Premia de Mar 26,889
Puigdalber 348
Puig-reig 4,269
Pujalt 186
La Quar 78
Rajadell 426
Rellinars 412
Ripollet 31,401
La Roca del Valles 7,964
Roda de Ter 5,294
Rubi 62,638
Rubio 125
Rupit i Pruit 328
Sabadell 187,201
Sagas 155
Saldes 325
Sallent 7,079
Sant Adria de Besos 32,641
Sant Agusti de Lluçanes 107
Sant Andreu de la Barca 22,396
Sant Andreu de Llavaneres 8,091
Sant Antoni de Vilamajor 3,951
Sant Bartomeu del Grau 1,134
Sant Boi de Llobregat 80,041
Sant Boi de Lluçanes 572
Sant Cebria de Vallalta 2,060
Sant Celoni 13,291
Sant Climent de Llobregat 3,140
Sant Cugat del Valles 59,837
Sant Cugat Sesgarrigues 770
Sant Esteve de Palautordera 1,591
Sant Esteve Sesrovires 5,591
Sant Feliu de Codines 4,715
Sant Feliu de Llobregat 40,695
Sant Feliu Sasserra 656
Sant Fost de Campsentelles 6,713
Sant Fruitos de Bages 6,036
Sant Hipolit de Voltrega 3,087
Sant Iscle de Vallalta 961
Sant Jaume de Frontanya 25
Sant Joan de Vilatorrada 9,390
Sant Joan Despi 29,064
Sant Julia de Cerdanyola 241
Sant Julia de Vilatorta 2,473
Sant Just Desvern 14,557
Sant Llorenç d'Hortons 1,779
Sant Llorenç Savall 2,123
Sant Marti d'Albars 132
Sant Marti de Centelles 784
Sant Marti de Tous 1,027
Sant Marti Sarroca 2,531
Sant Marti Sesgueioles 356
Sant Mateu de Bages 702
Sant Pere de Ribes 23,823
Sant Pere de Riudebitlles 2,123
Sant Pere de Torello 2,230
Sant Pere de Vilamajor 2,934
Sant Pere Sallavinera 149
Sant Pol de Mar 4,035
Sant Quinti de Mediona 1,843
Sant Quirze de Besora 1,986
Sant Quirze del Valles 13,916
Sant Quirze Safaja 441
Sant Sadurni d'Anoia 10,099
Sant Sadurni d'Osormort 83
Sant Salvador de Guardiola 2,245
Sant Vicenç de Castellet 7,139
Sant Vicenç de Montalt 4,123
Sant Vicenç de Torello 1,833
Sant Vicenç dels Horts 25,294
Santa Cecilia de Voltrega 207
Santa Coloma de Cervello 5,633
Santa Coloma de Gramenet 115,568
Santa Eugenia de Berga 1,999
Santa Eulalia de Riuprimer 869
Santa Eulalia de Ronçana 4,988
Santa Fe del Penedes 321
Santa Margarida de Montbui 9,076
Santa Margarida i els Monjos 5,179
Santa Maria de Besora 180
Santa Maria de Corco 2,139
Santa Maria de Martorelles 698
Santa Maria de Merles 156
Santa Maria de Miralles 98
Santa Maria de Palautordera 6,826
Santa Maria d'Olo 998
Santa Perpetua de Mogoda 19,486
Santa Susanna 2,258
Santpedor 5,477
Sentmenat 6,037
Seva 2,662
Sitges 21,377
Sobremunt 93
Sora 189
Subirats 2,623
Suria 6,148
Tagamanent 221
Talamanca 109
Taradell 5,330
Tavernoles 270
Tavertet 137
Teia 5,581
Terrassa 179,300
Tiana 6,201
Tona 6,183
Tordera 10,325
Torello 12,454
La Torre de Claramunt 2,595
Torrelavit 1,152
Torrelles de Foix 1,762
Torrelles de Llobregat 3,912
Ullastrell 1,230
Vacarisses 3,181
Vallbona d'Anoia 1,079
Vallcebre 266
Vallgorguina 1,516
Vallirana 10,493
Vallromanes 1,595
Veciana 156
Vic 33,935
Vilada 538
Viladecans 58,213
Viladecavalls 6,304
Vilafranca del Penedes 31,939
Vilalba Sasserra 498
Vilanova de Sau 329
Vilanova del Cami 10,446
Vilanova del Valles 2,604
Vilanova i la Geltru 55,063
Vilassar de Dalt 7,752
Vilassar de Mar 17,721
Vilobi del Penedes 921
Viver i Serrateix 194