Vosges departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Vosges-Position.png

Vosges departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Vosges departamenduko 515 udalerrik osatzen dute:

INSEE Posta-kodea Udalerria
88001 88270 Les Ableuvenettes
88002 88500 Ahéville
88003 88140 Aingeville
88004 88320 Ainvelle
88005 88110 Allarmont
88006 88500 Ambacourt
88007 88410 Ameuvelle
88008 88700 Anglemont
88009 88650 Anould
88010 88170 Aouze
88011 88380 Arches
88012 88380 Archettes
88013 88170 Aroffe
88014 88430 Arrentès-de-Corcieux
88015 88300 Attignéville
88016 88260 Attigny
88017 88300 Aulnois
88018 88640 Aumontzey
88019 88300 Autigny-la-Tour
88020 88300 Autreville
88021 88700 Autrey
88022 88140 Auzainvilliers
88023 88500 Avillers
88024 88130 Avrainville
88025 88630 Avranville
88026 88600 Aydoilles
88027 88330 Badménil-aux-Bois
88028 88460 La Baffe
88029 88240 Bains-les-Bains
88030 88270 Bainville-aux-Saules
88031 88170 Balléville
88032 88520 Ban-de-Laveline
88033 88210 Ban-de-Sapt
88106 88230 Ban-sur-Meurthe-Clefcy
88035 88640 Barbey-Seroux
88036 88300 Barville
88037 88120 Basse-sur-le-Rupt
88038 88130 Battexey
88039 88500 Baudricourt
88040 88150 Bayecourt
88041 88270 Bazegney
88042 88700 Bazien
88043 88500 Bazoilles-et-Ménil
88044 88300 Bazoilles-sur-Meuse
88045 88300 Beaufremont
88046 88600 Beauménil
88047 88270 Begnécourt
88048 88370 Bellefontaine
88049 88260 Belmont-lès-Darney
88050 88600 Belmont-sur-Buttant
88051 88800 Belmont-sur-Vair
88052 88260 Belrupt
88053 88210 Belval
88054 88520 Bertrimoutier
88055 88450 Bettegney-Saint-Brice
88056 88500 Bettoncourt
88057 88490 Le Beulay
88058 88170 Biécourt
88059 88430 Biffontaine
88060 88500 Blémerey
88061 88410 Bleurville
88062 88320 Blevaincourt
88063 88270 Bocquegney
88064 88600 Bois-de-Champ
88065 88260 Bonvillet
88066 88500 Boulaincourt
88068 88470 La Bourgonce
88069 88270 Bouxières-aux-Bois
88070 88130 Bouxurulles
88071 88270 Bouzemont
88073 88130 Brantigny
88074 88350 Brechainville
88075 88250 La Bresse
88076 88600 Brouvelieures
88077 88700 Brû
88078 88600 Bruyères
88079 88140 Bulgnéville
88080 88700 Bult
88081 88540 Bussang
88082 88110 Celles-sur-Plaine
88083 88300 Certilleux
88084 88130 Chamagne
88085 88640 Champdray
88086 88600 Champ-le-Duc
88087 88000 Chantraine
88088 88240 La Chapelle-aux-Bois
88089 88600 La Chapelle-devant-Bruyères
88090 88130 Charmes
88091 88460 Charmois-devant-Bruyères
88092 88270 Charmois-l'Orgueilleux
88093 88210 Châtas
88094 88330 Châtel-sur-Moselle
88095 88170 Châtenois
88096 88410 Châtillon-sur-Saône
88097 88500 Chauffecourt
88098 88390 Chaumousey
88099 88150 Chavelot
88100 88500 Chef-Haut
88101 88460 Cheniménil
88102 88630 Chermisey
88103 88270 Circourt
88104 88300 Circourt-sur-Mouzon
88105 88410 Claudon
88107 88630 Clérey-la-Côte
88108 88240 Le Clerjus
88109 88120 Cleurie
88110 88700 Clézentaine
88111 88100 Coinches
88112 88490 Colroy-la-Grande
88113 88490 Combrimont
88114 88140 Contrexéville
88115 88430 Corcieux
88116 88310 Cornimont
88117 88170 Courcelles-sous-Châtenois
88118 88630 Coussey
88119 88140 Crainvilliers
88120 88520 La Croix-aux-Mines
88121 88330 Damas-aux-Bois
88122 88270 Damas-et-Bettegney
88123 88320 Damblain
88124 88260 Darney
88125 88170 Darney-aux-Chênes
88126 88390 Darnieulles
88127 88700 Deinvillers
88128 88210 Denipaire
88129 88270 Derbamont
88130 88600 Destord
88131 88600 Deycimont
88132 88000 Deyvillers
88133 88000 Dignonville
88134 88000 Dinozé
88135 88460 Docelles
88136 88000 Dogneville
88137 88170 Dolaincourt
88138 88260 Dombasle-devant-Darney
88139 88500 Dombasle-en-Xaintois
88140 88140 Dombrot-le-Sec
88141 88170 Dombrot-sur-Vair
88144 88500 Domèvre-sous-Montfort
88142 88390 Domèvre-sur-Avière
88143 88330 Domèvre-sur-Durbion
88145 88600 Domfaing
88146 88800 Domjulien
88147 88390 Dommartin-aux-Bois
88148 88200 Dommartin-lès-Remiremont
88149 88260 Dommartin-lès-Vallois
88150 88170 Dommartin-sur-Vraine
88151 88270 Dompaire
88152 88600 Dompierre
88153 88700 Domptail
88154 88630 Domrémy-la-Pucelle
88155 88500 Domvallier
88156 88700 Doncières
88157 88220 Dounoux
88158 88510 Éloyes
88159 88650 Entre-deux-Eaux
88160 88000 Épinal
88161 88260 Escles
88162 88260 Esley
88163 88130 Essegney
88164 88500 Estrennes
88165 88480 Étival-Clairefontaine
88166 88450 Évaux-et-Ménil
88167 88460 Faucompierre
88168 88700 Fauconcourt
88169 88600 Fays
88170 88360 Ferdrupt
88171 88410 Fignévelle
88172 88600 Fiménil
88173 88130 Florémont
88174 88390 Fomerey
88175 88600 Fontenay
88176 88240 Fontenoy-le-Château
88177 88530 La Forge
88178 88390 Les Forges
88179 88320 Fouchécourt
88180 88320 Frain
88181 88230 Fraize
88182 88490 Frapelle
88183 88630 Frebécourt
88184 88600 Fremifontaine
88185 88500 Frenelle-la-Grande
88186 88500 Frenelle-la-Petite
88187 88270 Frénois
88188 88160 Fresse-sur-Moselle
88189 88350 Fréville
88190 88440 Frizon
88192 88270 Gelvécourt-et-Adompt
88193 88520 Gemaingoutte
88194 88170 Gemmelaincourt
88195 88140 Gendreville
88196 88400 Gérardmer
88197 88120 Gerbamont
88198 88430 Gerbépal
88199 88320 Gignéville
88200 88390 Gigney
88201 88390 Girancourt
88202 88500 Gircourt-lès-Viéville
88203 88600 Girecourt-sur-Durbion
88204 88150 Girmont
88205 88340 Girmont-Val-d'Ajol
88206 88170 Gironcourt-sur-Vraine
88208 88410 Godoncourt
88209 88190 Golbey
88210 88270 Gorhey
88212 88350 Grand
88213 88490 La Grande-Fosse
88215 88210 Grandrupt
88214 88240 Grandrupt-de-Bains
88216 88600 Grandvillers
88218 88640 Granges-sur-Vologne
88219 88630 Greux
88220 88410 Grignoncourt
88221 88240 Gruey-lès-Surance
88222 88600 Gugnécourt
88223 88450 Gugney-aux-Aulx
88224 88330 Hadigny-les-Verrières
88225 88220 Hadol
88226 88270 Hagécourt
88227 88300 Hagnéville-et-Roncourt
88228 88330 Haillainville
88229 88300 Harchéchamp
88230 88700 Hardancourt
88231 88800 Haréville
88232 88300 Harmonville
88233 88270 Harol
88234 88240 Harsault
88235 88240 Hautmougey
88236 88240 La Haye
88237 88270 Hennecourt
88238 88260 Hennezel
88239 88130 Hergugney
88240 88600 Herpelmont
88241 88170 Houécourt
88242 88300 Houéville
88243 88700 Housseras
88244 88430 La Houssière
88245 88210 Hurbache
88246 88500 Hymont
88247 88150 Igney
88248 88320 Isches
88249 88300 Jainvillotte
88250 88550 Jarménil
88251 88700 Jeanménil
88252 88260 Jésonville
88253 88000 Jeuxey
88254 88500 Jorxey
88255 88630 Jubainville
88256 88640 Jussarupt
88257 88500 Juvaincourt
88258 88320 Lamarche
88259 88300 Landaville
88260 88130 Langley
88261 88600 Laval-sur-Vologne
88262 88600 Laveline-devant-Bruyères
88263 88640 Laveline-du-Houx
88264 88270 Légéville-et-Bonfays
88265 88300 Lemmecourt
88266 88600 Lépanges-sur-Vologne
88267 88260 Lerrain
88268 88490 Lesseux
88269 88400 Liézey
88270 88350 Liffol-le-Grand
88271 88800 Lignéville
88272 88410 Lironcourt
88273 88000 Longchamp
88274 88170 Longchamp-sous-Châtenois
88275 88490 Lubine
88276 88490 Lusse
88277 88110 Luvigny
88278 88170 Maconcourt
88279 88270 Madecourt
88280 88450 Madegney
88281 88270 Madonne-et-Lamerey
88282 88240 Le Magny
88283 88140 Malaincourt
88284 88650 Mandray
88285 88800 Mandres-sur-Vair
88286 88130 Marainville-sur-Madon
88287 88320 Marey
88288 88270 Maroncourt
88289 88320 Martigny-les-Bains
88290 88300 Martigny-les-Gerbonvaux
88291 88410 Martinvelle
88292 88500 Mattaincourt
88293 88630 Maxey-sur-Meuse
88294 88150 Mazeley
88295 88500 Mazirot
88296 88140 Médonville
88297 88600 Méménil
88298 88700 Ménarmont
88302 88160 Le Ménil
88300 88210 Ménil-de-Senones
88299 88500 Ménil-en-Xaintois
88301 88700 Ménil-sur-Belvitte
88303 88630 Midrevaux
88304 88500 Mirecourt
88305 88630 Moncel-sur-Vair
88306 88210 Le Mont
88309 88800 Monthureux-le-Sec
88310 88410 Monthureux-sur-Saône
88307 88320 Mont-lès-Lamarche
88308 88300 Mont-lès-Neufchâteau
88311 88240 Montmotier
88312 88170 Morelmaison
88313 88330 Moriville
88314 88320 Morizécourt
88315 88600 Mortagne
88316 88140 Morville
88317 88210 Moussey
88318 88700 Moyemont
88319 88420 Moyenmoutier
88320 88100 Nayemont-les-Fosses
88321 88300 Neufchâteau
88322 88600 La Neuveville-devant-Lépanges
88324 88170 La Neuveville-sous-Châtenois
88325 88800 La Neuveville-sous-Montfort
88326 88100 Neuvillers-sur-Fave
88327 88440 Nomexy
88328 88470 Nompatelize
88330 88260 Nonville
88331 88600 Nonzeville
88332 88800 Norroy
88333 88700 Nossoncourt
88334 88500 Oëlleville
88335 88500 Offroicourt
88336 88170 Ollainville
88337 88150 Oncourt
88338 88700 Ortoncourt
88340 88700 Padoux
88341 88100 Pair-et-Grandrupt
88342 88330 Pallegney
88343 88800 Parey-sous-Montfort
88344 88350 Pargny-sous-Mureau
88345 88490 La Petite-Fosse
88346 88210 La Petite-Raon
88347 88270 Pierrefitte
88348 88600 Pierrepont-sur-l'Arentèle
88349 88230 Plainfaing
88350 88170 Pleuvezain
88351 88370 Plombières-les-Bains
88352 88300 Pompierre
88353 88260 Pont-lès-Bonfays
88354 88500 Pont-sur-Madon
88355 88330 Portieux
88356 88600 Les Poulières
88357 88500 Poussay
88358 88550 Pouxeux
88359 88600 Prey
88360 88260 Provenchères-lès-Darney
88361 88490 Provenchères-sur-Fave
88362 88210 Le Puid
88363 88630 Punerot
88364 88500 Puzieux
88365 88270 Racécourt
88366 88170 Rainville
88367 88700 Rambervillers
88368 88500 Ramecourt
88369 88160 Ramonchamp
88370 88270 Rancourt
88371 88220 Raon-aux-Bois
88372 88110 Raon-l'Étape
88373 88110 Raon-sur-Plaine
88374 88130 Rapey
88375 88520 Raves
88376 88300 Rebeuville
88377 88410 Regnévelle
88378 88450 Regney
88379 88330 Rehaincourt
88380 88640 Rehaupal
88381 88260 Relanges
88382 88500 Remicourt
88383 88200 Remiremont
88386 88100 Remomeix
88385 88800 Remoncourt
88387 88170 Removille
88388 88390 Renauvoid
88389 88500 Repel
88390 88320 Robécourt
88391 88120 Rochesson
88392 88320 Rocourt
88393 88300 Rollainville
88394 88320 Romain-aux-Bois
88395 88700 Romont
88398 88600 Les Rouges-Eaux
88399 88460 Le Roulier
88400 88500 Rouvres-en-Xaintois
88401 88170 Rouvres-la-Chétive
88402 88700 Roville-aux-Chênes
88403 88500 Rozerotte
88404 88320 Rozières-sur-Mouzon
88406 88130 Rugney
88407 88630 Ruppes
88408 88360 Rupt-sur-Moselle
88409 88120 Saint-Amé
88411 88260 Saint-Baslemont
88412 88700 Saint-Benoît-la-Chipotte
88413 88100 Saint-Dié-des-Vosges
88410 88700 Sainte-Barbe
88418 88700 Sainte-Hélène
88424 88100 Sainte-Marguerite
88415 88200 Saint-Étienne-lès-Remiremont
88416 88700 Saint-Genest
88417 88700 Saint-Gorgon
88419 88210 Saint-Jean-d'Ormont
88421 88410 Saint-Julien
88423 88650 Saint-Léonard
88425 88700 Saint-Maurice-sur-Mortagne
88426 88560 Saint-Maurice-sur-Moselle
88427 88170 Saint-Menge
88428 88470 Saint-Michel-sur-Meurthe
88429 88200 Saint-Nabord
88430 88140 Saint-Ouen-lès-Parey
88431 88170 Saint-Paul
88432 88700 Saint-Pierremont
88433 88500 Saint-Prancher
88434 88800 Saint-Remimont
88435 88480 Saint-Remy
88436 88210 Saint-Stail
88437 88270 Saint-Vallier
88438 88470 La Salle
88439 88390 Sanchey
88440 88170 Sandaucourt
88441 88260 Sans-Vallois
88442 88120 Sapois
88443 88300 Sartes
88444 88210 Le Saulcy
88445 88580 Saulcy-sur-Meurthe
88446 88140 Saulxures-lès-Bulgnéville
88447 88290 Saulxures-sur-Moselotte
88448 88140 Sauville
88449 88130 Savigny
88450 88320 Senaide
88451 88210 Senones
88452 88260 Senonges
88453 88630 Seraumont
88454 88600 Sercœur
88455 88320 Serécourt
88456 88320 Serocourt
88457 88630 Sionne
88458 88130 Socourt
88459 88170 Soncourt
88460 88630 Soulosse-sous-Saint-Élophe
88461 88140 Suriauville
88462 88120 Le Syndicat
88463 88100 Taintrux
88464 88460 Tendon
88465 88150 Thaon-les-Vosges
88466 88800 They-sous-Montfort
88467 88290 Thiéfosse
88468 88160 Le Thillot
88469 88500 Thiraucourt
88470 88530 Le Tholy
88471 88410 Les Thons
88472 88260 Thuillières
88473 88320 Tignécourt
88474 88300 Tilleux
88475 88320 Tollaincourt
88476 88500 Totainville
88477 88350 Trampot
88478 88300 Tranqueville-Graux
88479 88240 Trémonzey
88480 88130 Ubexy
88481 88220 Uriménil
88482 88140 Urville
88483 88390 Uxegney
88484 88220 Uzemain
88485 88140 La Vacheresse-et-la-Rouillie
88486 88120 Vagney
88487 88340 Le Val-d'Ajol
88488 88270 Valfroicourt
88489 88270 Valleroy-aux-Saules
88490 88800 Valleroy-le-Sec
88491 88260 Les Vallois
88492 88230 Le Valtin
88493 88450 Varmonzey
88494 88500 Vaubexy
88495 88000 Vaudéville
88496 88140 Vaudoncourt
88497 88330 Vaxoncourt
88498 88200 Vecoux
88499 88270 Velotte-et-Tatignécourt
88500 88310 Ventron
88501 88210 Le Vermont
88502 88600 Vervezelle
88503 88110 Vexaincourt
88504 88170 Vicherey
88505 88430 Vienville
88506 88210 Vieux-Moulin
88507 88500 Villers
88508 88270 Ville-sur-Illon
88509 88150 Villoncourt
88510 88320 Villotte
88511 88350 Villouxel
88512 88600 Viménil
88513 88450 Vincey
88514 88170 Viocourt
88515 88260 Vioménil
88516 88800 Vittel
88517 88260 Viviers-le-Gras
88518 88500 Viviers-lès-Offroicourt
88519 88470 La Voivre
88520 88240 Les Voivres
88521 88700 Vomécourt
88522 88500 Vomécourt-sur-Madon
88523 88170 Vouxey
88524 88140 Vrécourt
88525 88500 Vroville
88526 88520 Wisembach
88527 88700 Xaffévillers
88528 88460 Xamontarupt
88529 88130 Xaronval
88530 88220 Xertigny
88531 88400 Xonrupt-Longemer
88532 88330 Zincourt