Manche departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Manche-Position.png

Manche departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Manche departamenduko 601 udalerrik osatzen dute:

INSEE Posta-kodea Udalerria Interkomunitatea
50001 50440 Acqueville CC de la Hague
50002 50180 Agneaux CA Saint-Lô Agglomération
50003 50230 Agon-Coutainville CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50004 50680 Airel CC de la région de Daye
50005 50480 Amfreville CC de Sainte-Mère-Église
50006 50620 Amigny CC de la région de Daye
50007 50200 Ancteville CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50008 50400 Anctoville-sur-Boscq CC du Pays granvillais
50009 50530 Angey CC de Sartilly - Porte de la Baie
50010 50480 Angoville-au-Plain CC de Sainte-Mère-Église
50012 50430 Angoville-sur-Ay CC du canton de Lessay
50013 50760 Anneville-en-Saire CC du Val de Saire
50014 50560 Anneville-sur-Mer CC du canton de Lessay
50015 50660 Annoville CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50016 50500 Appeville CC de Carentan-en-Cotentin
50018 50240 Argouges CC de Saint-James
50019 50170 Aucey-la-Plaine CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50020 50440 Auderville CC de la Hague
50021 50480 Audouville-la-Hubert CC de Sainte-Mère-Église
50022 50630 Aumeville-Lestre CC du Val de Saire
50023 50500 Auvers CC de Carentan-en-Cotentin
50024 50500 Auxais CC de Sèves et Taute
50025 50300 Avranches CC du canton d'Avranches
50026 50310 Azeville CC de la région de Montebourg
50027 50530 Bacilly CC de Sartilly - Porte de la Baie
50028 50450 La Baleine CC du canton de Gavray
50029 50720 Barenton CC de la Sélune
50030 50760 Barfleur CC du Val de Saire
50031 50270 Barneville-Carteret CC de la Côte des Isles
50032 50810 La Barre-de-Semilly CA Saint-Lô Agglomération
50033 50270 Baubigny CC de la Côte des Isles
50034 50000 Baudre CA Saint-Lô Agglomération
50035 50250 Baudreville CC de la Haye-du-Puits
50036 50500 Baupte CC de Carentan-en-Cotentin
50037 50520 La Bazoge CC du Tertre
50038 50320 Beauchamps CC du Pays hayland
50039 50420 Beaucoudray CC du canton de Tessy-sur-Vire
50040 50150 Beauficel CC du canton de Sourdeval
50041 50440 Beaumont-Hague CC de la Hague
50042 50170 Beauvoir CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50043 50520 Bellefontaine CC du Tertre
50044 50210 Belval CC du canton de Cerisy-la-Salle
50045 50340 Benoîtville CC des Pieux
50046 50810 Bérigny CC de l'Elle
50048 50800 Beslon CC du canton de Percy
50049 50390 Besneville CC de la Vallée de l'Ouve
50050 50420 Beuvrigny CC du canton de Tessy-sur-Vire
50051 50480 Beuzeville-au-Plain CC de Sainte-Mère-Église
50052 50360 Beuzeville-la-Bastille CC de Sainte-Mère-Église
50054 50160 Biéville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50055 50390 Biniville CC de la Vallée de l'Ouve
50056 50140 Bion CC de Mortain
50057 50440 Biville CC de la Hague
50058 50560 Blainville-sur-Mer CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50059 50480 Blosville CC de Sainte-Mère-Église
50060 50800 La Bloutière CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50061 50200 Boisroger CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50062 50800 Boisyvon CC du canton de Saint-Pois
50063 50250 Bolleville CC de la Haye-du-Puits
50064 50360 La Bonneville CC de la Vallée de l'Ouve
50069 50800 Bourguenolles CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50070 50480 Boutteville CC de Sainte-Mère-Église
50071 50870 Braffais CC du canton de Brécey
50072 50200 Brainville CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50073 50440 Branville-Hague CC de la Hague
50074 50370 Brécey CC du canton de Brécey
50075 50160 Brectouville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50076 50290 Bréhal CC entre Plage et Bocage
50077 50110 Bretteville-en-Saire CC de la Saire
50078 50430 Bretteville-sur-Ay CC du canton de Lessay
50079 50260 Breuville CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50080 50500 Brévands CC de Carentan-en-Cotentin
50081 50290 Bréville-sur-Mer CC des Delles
50082 50260 Bricquebec CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50083 50340 Bricquebosq CC des Pieux
50084 50200 Bricqueville-la-Blouette CC du canton de Coutances
50085 50290 Bricqueville-sur-Mer CC entre Plage et Bocage
50086 50330 Brillevast CC de Saint-Pierre-Église
50087 50700 Brix CC du Bocage valognais
50088 50150 Brouains CC du canton de Sourdeval
50089 50480 Brucheville CC de Sainte-Mère-Église
50090 50640 Buais CC de la Sélune
50092 50200 Cambernon CC du canton de Coutances
50093 50570 Cametours CC du canton de Cerisy-la-Salle
50094 50210 Camprond CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50095 50750 Canisy CC du canton de Canisy
50096 50330 Canteloup CC de Saint-Pierre-Église
50097 50580 Canville-la-Rocque CC de la Côte des Isles
50098 50570 Carantilly CC du canton de Marigny
50099 50500 Carentan CC de Carentan-en-Cotentin
50100 50240 Carnet CC de Saint-James
50101 50330 Carneville CC de Saint-Pierre-Église
50102 50740 Carolles CC de Sartilly - Porte de la Baie
50103 50480 Carquebut CC de Sainte-Mère-Église
50105 50390 Catteville CC de la Vallée de l'Ouve
50107 50500 Catz CC de Carentan-en-Cotentin
50106 50620 Cavigny CC de la région de Daye
50108 50220 Céaux CC du canton de Ducey
50109 50510 Cérences CC entre Plage et Bocage
50110 50680 Cerisy-la-Forêt CC de l'Elle
50111 50210 Cerisy-la-Salle CC du canton de Cerisy-la-Salle
50112 50370 La Chaise-Baudouin CC du canton de Brécey
50114 50320 Les Chambres CC du Pays hayland
50115 50320 Champcervon CC du Pays hayland
50116 50530 Champcey CC de Sartilly - Porte de la Baie
50117 50530 Champeaux CC de Sartilly - Porte de la Baie
50118 50800 Champrepus CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50119 50620 Les Champs-de-Losque CC de la région de Daye
50120 50510 Chanteloup CC entre Plage et Bocage
50121 50800 La Chapelle-Cécelin CC du canton de Saint-Pois
50123 50570 La Chapelle-en-Juger CC du canton de Marigny
50124 50370 La Chapelle-Urée CC du canton de Brécey
50125 50520 Chasseguey CC du Tertre
50514 50150 Chaulieu CC du canton de Sourdeval
50126 50870 Chavoy CC du canton d'Avranches
50127 50480 Chef-du-Pont CC de Sainte-Mère-Église
50128 50410 Le Chefresne CC du canton de Percy
50129 50100 Cherbourg-Octeville CU de Cherbourg
50130 50800 Chérencé-le-Héron CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50131 50520 Chérencé-le-Roussel CC du Tertre
50132 50220 Les Chéris CC du canton de Ducey
50133 50600 Chèvreville CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50134 50420 Chevry CC du canton de Tessy-sur-Vire
50135 50330 Clitourps CC de Saint-Pierre-Église
50136 50250 Coigny CC de la Haye-du-Puits
50137 50800 La Colombe CC du canton de Percy
50138 50700 Colomby CC du Bocage valognais
50139 50890 Condé-sur-Vire CC du canton de Torigni-sur-Vire
50140 50660 Contrières CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50142 50330 Cosqueville CC de Saint-Pierre-Église
50143 50290 Coudeville-sur-Mer CC des Delles
50144 50670 Coulouvray-Boisbenâtre CC du canton de Saint-Pois
50145 50200 Courcy CC du canton de Coutances
50146 50220 Courtils CC du canton de Ducey
50147 50200 Coutances CC du canton de Coutances
50148 50680 Couvains CC de l'Elle
50149 50690 Couville CC de Douve et Divette
50150 50630 Crasville CC du Val de Saire
50151 50710 Créances CC du canton de Lessay
50152 50370 Les Cresnays CC du canton de Brécey
50153 50250 Cretteville CC de la Haye-du-Puits
50154 50240 La Croix-Avranchin CC de Saint-James
50155 50220 Crollon CC du canton de Ducey
50156 50360 Crosville-sur-Douve CC de la Vallée de l'Ouve
50158 50670 Cuves CC du canton de Brécey
50159 50750 Dangy CC du canton de Canisy
50160 50580 Denneville CC de la Côte des Isles
50161 50620 Le Dézert CC de la région de Daye
50162 50110 Digosville CC de la Saire
50163 50440 Digulleville CC de la Hague
50164 50420 Domjean
50165 50350 Donville-les-Bains CC du Pays granvillais
50166 50250 Doville CC de la Haye-du-Puits
50167 50530 Dragey-Ronthon CC de Sartilly - Porte de la Baie
50168 50220 Ducey CC du canton de Ducey
50169 50310 Écausseville CC de la région de Montebourg
50170 50480 Écoquenéauville CC de Sainte-Mère-Église
50171 50440 Éculleville CC de la Hague
50172 50310 Émondeville CC de la région de Montebourg
50173 50120 Équeurdreville-Hainneville CU de Cherbourg
50174 50320 Équilly CC du Pays hayland
50175 50310 Éroudeville CC de la région de Montebourg
50176 50260 L'Étang-Bertrand CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50177 50360 Étienville CC de Sainte-Mère-Église
50178 50840 Fermanville CC de Saint-Pierre-Église
50179 50640 Ferrières CC de la Sélune
50180 50420 Fervaches CC du canton de Tessy-sur-Vire
50181 50190 Feugères CC de Sèves et Taute
50182 50190 La Feuillie CC du canton de Lessay
50183 50580 Fierville-les-Mines CC de la Côte des Isles
50184 50340 Flamanville CC des Pieux
50185 50800 Fleury CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50186 50700 Flottemanville CC de la région de Montebourg
50187 50690 Flottemanville-Hague CC de la Hague
50188 50320 Folligny CC du Pays hayland
50189 50140 Fontenay CC de Mortain
50190 50310 Fontenay-sur-Mer CC de la région de Montebourg
50191 50480 Foucarville CC de Sainte-Mère-Église
50192 50420 Fourneaux CC du canton de Tessy-sur-Vire
50193 50850 Le Fresne-Poret CC du canton de Sourdeval
50194 50310 Fresville CC de la région de Montebourg
50195 50150 Gathemo CC du canton de Sourdeval
50196 50760 Gatteville-Phare CC de Saint-Pierre-Église
50197 50450 Gavray CC du canton de Gavray
50198 50560 Geffosses CC du canton de Lessay
50199 50530 Genêts CC de Sartilly - Porte de la Baie
50200 50850 Ger CC de la Sélune
50202 50160 Giéville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50203 50470 La Glacerie CU de Cherbourg
50204 50250 Glatigny CC de la Haye-du-Puits
50205 50300 La Godefroy CC du canton d'Avranches
50206 50300 La Gohannière CC du canton d'Avranches
50207 50390 Golleville CC de la Vallée de l'Ouve
50208 50190 Gonfreville CC de Sèves et Taute
50209 50330 Gonneville CC de Saint-Pierre-Église
50210 50190 Gorges CC de Sèves et Taute
50211 50330 Gouberville CC de Saint-Pierre-Église
50212 50480 Gourbesville CC de Sainte-Mère-Église
50213 50750 Gourfaleur CC du canton de Canisy
50214 50420 Gouvets CC du canton de Tessy-sur-Vire
50215 50560 Gouville-sur-Mer CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50216 50620 Graignes-Mesnil-Angot CC de la région de Daye
50217 50370 Le Grand-Celland CC du canton de Brécey
50218 50400 Granville CC du Pays granvillais
50219 50200 Gratot CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50220 50440 Gréville-Hague CC de la Hague
50221 50450 Grimesnil CC du canton de Gavray
50222 50340 Grosville CC des Pieux
50223 50210 Guéhébert CC du canton de Cerisy-la-Salle
50224 50160 Guilberville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50225 50410 Le Guislain CC du canton de Percy
50227 50310 Le Ham CC de la région de Montebourg
50228 50450 Hambye CC du canton de Gavray
50229 50730 Hamelin CC de Saint-James
50230 50690 Hardinvast CC de Douve et Divette
50232 50570 Hauteville-la-Guichard CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50231 50590 Hauteville-sur-Mer CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50233 50390 Hautteville-Bocage CC de la Vallée de l'Ouve
50234 50410 La Haye-Bellefond CC du canton de Percy
50235 50270 La Haye-d'Ectot CC de la Côte des Isles
50236 50250 La Haye-du-Puits CC de la Haye-du-Puits
50237 50320 La Haye-Pesnel CC du Pays hayland
50238 50340 Héauville CC des Pieux
50239 50180 Hébécrevon CC du canton de Marigny
50240 50340 Helleville CC des Pieux
50241 50700 Hémevez CC de la région de Montebourg
50244 50660 Hérenguerville CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50242 50440 Herqueville CC de la Hague
50243 50200 Heugueville-sur-Sienne CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50245 50640 Heussé CC de la Sélune
50246 50480 Hiesville CC de Sainte-Mère-Église
50247 50320 Hocquigny CC du Pays hayland
50248 50620 Le Hommet-d'Arthenay CC de la région de Daye
50249 50480 Houesville CC de Sainte-Mère-Église
50250 50250 Houtteville CC de la Haye-du-Puits
50251 50700 Huberville CC du Bocage valognais
50252 50510 Hudimesnil CC entre Plage et Bocage
50253 50170 Huisnes-sur-Mer CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50254 50640 Husson CC de la Sélune
50255 50660 Hyenville CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50256 50540 Isigny-le-Buat
50257 50440 Jobourg CC de la Hague
50258 50310 Joganville CC de la région de Montebourg
50259 50220 Juilley CC du canton de Ducey
50066 50610 Jullouville CC du Pays granvillais
50260 50520 Juvigny-le-Tertre CC du Tertre
50261 50160 Lamberville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50262 50800 La Lande-d'Airou CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50263 50600 Lapenty CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50265 50430 Laulne CC du canton de Lessay
50266 50510 Lengronne CC du canton de Gavray
50267 50430 Lessay CC du canton de Lessay
50268 50310 Lestre CC de la région de Montebourg
50269 50480 Liesville-sur-Douve CC de Sainte-Mère-Église
50270 50700 Lieusaint CC du Bocage valognais
50271 50670 Lingeard CC du canton de Saint-Pois
50272 50660 Lingreville CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50273 50250 Lithaire CC de la Haye-du-Puits
50274 50600 Les Loges-Marchis CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50275 50370 Les Loges-sur-Brécey CC du canton de Brécey
50276 50530 Lolif CC de Sartilly - Porte de la Baie
50277 50290 Longueville CC des Delles
50278 50510 Le Loreur CC entre Plage et Bocage
50279 50570 Le Lorey CC du canton de Marigny
50280 50570 Lozon CC du canton de Marigny
50281 50320 La Lucerne-d'Outremer CC du Pays hayland
50282 50870 Le Luot CC du Pays hayland
50283 50680 La Luzerne CA Saint-Lô Agglomération
50284 50170 Macey CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50285 50260 Magneville CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50287 50750 La Mancellière-sur-Vire CC du canton de Canisy
50288 50300 Marcey-les-Grèves CC du canton d'Avranches
50289 50190 Marchésieux CC de Sèves et Taute
50290 50220 Marcilly CC du canton de Ducey
50291 50410 Margueray CC du canton de Percy
50292 50570 Marigny CC du canton de Marigny
50293 50600 Martigny CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50294 50690 Martinvast CC de Douve et Divette
50295 50410 Maupertuis CC du canton de Percy
50296 50330 Maupertus-sur-Mer CC de Saint-Pierre-Église
50297 50880 La Meauffe CA Saint-Lô Agglomération
50298 50500 Méautis CC de Carentan-en-Cotentin
50299 50580 Le Mesnil CC de la Côte des Isles
50300 50520 Le Mesnil-Adelée CC du Tertre
50301 50450 Le Mesnil-Amand CC du canton de Gavray
50302 50570 Le Mesnil-Amey CC du canton de Marigny
50304 50510 Le Mesnil-Aubert CC entre Plage et Bocage
50305 50110 Le Mesnil-au-Val CC de la Saire
50308 50490 Le Mesnilbus CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50310 50570 Le Mesnil-Eury CC du canton de Marigny
50311 50450 Le Mesnil-Garnier CC du canton de Gavray
50312 50670 Le Mesnil-Gilbert CC du canton de Saint-Pois
50313 50750 Le Mesnil-Herman CC du canton de Canisy
50315 50600 Le Mesnillard CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50316 50860 Le Mesnil-Opac CC du canton de Tessy-sur-Vire
50317 50220 Le Mesnil-Ozenne CC du canton de Ducey
50318 50520 Le Mesnil-Rainfray CC du Tertre
50319 50420 Le Mesnil-Raoult CC du canton de Tessy-sur-Vire
50320 50450 Le Mesnil-Rogues CC du canton de Gavray
50321 50000 Le Mesnil-Rouxelin CA Saint-Lô Agglomération
50323 50520 Le Mesnil-Tôve CC du Tertre
50324 50620 Le Mesnil-Véneron CC de la région de Daye
50325 50570 Le Mesnil-Vigot CC du canton de Marigny
50326 50450 Le Mesnil-Villeman CC du canton de Gavray
50327 50510 La Meurdraquière CC entre Plage et Bocage
50328 50190 Millières CC du canton de Lessay
50329 50600 Milly CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50330 50250 Mobecq CC de la Haye-du-Puits
50332 50270 Les Moitiers-d'Allonne CC de la Côte des Isles
50333 50360 Les Moitiers-en-Bauptois CC de Sainte-Mère-Église
50334 50410 Montabot CC du canton de Percy
50335 50700 Montaigu-la-Brisette CC du Bocage valognais
50336 50450 Montaigu-les-Bois CC du canton de Gavray
50337 50240 Montanel CC de Saint-James
50338 50410 Montbray CC du canton de Percy
50339 50660 Montchaton CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50340 50490 Montcuit CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50341 50310 Montebourg CC de la région de Montebourg
50342 50760 Montfarville CC du Val de Saire
50343 50250 Montgardon CC de la Haye-du-Puits
50345 50200 Monthuchon CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50347 50240 Montjoie-Saint-Martin CC de Saint-James
50348 50620 Montmartin-en-Graignes CC de la région de Daye
50349 50590 Montmartin-sur-Mer CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50350 50210 Montpinchon CC du canton de Cerisy-la-Salle
50351 50810 Montrabot CC du canton de Torigni-sur-Vire
50352 50570 Montreuil-sur-Lozon CC du canton de Marigny
50353 50170 Le Mont-Saint-Michel CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50354 50200 Montsurvent CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50355 50530 Montviron CC de Sartilly - Porte de la Baie
50356 50680 Moon-sur-Elle CC de l'Elle
50357 50410 Morigny CC du canton de Percy
50358 50630 Morsalines CC du Val de Saire
50359 50140 Mortain CC de Mortain
50360 50700 Morville CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50361 50320 La Mouche CC du Pays hayland
50362 50600 Moulines CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50363 50860 Moyon CC du canton de Tessy-sur-Vire
50364 50490 Muneville-le-Bingard CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50365 50290 Muneville-sur-Mer CC entre Plage et Bocage
50368 50190 Nay CC de Sèves et Taute
50369 50260 Négreville CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50370 50390 Néhou CC de la Vallée de l'Ouve
50371 50140 Le Neufbourg CC de Mortain
50372 50250 Neufmesnil CC de la Haye-du-Puits
50373 50480 Neuville-au-Plain CC de Sainte-Mère-Église
50374 50250 Neuville-en-Beaumont CC de la Vallée de l'Ouve
50375 50330 Néville-sur-Mer CC de Saint-Pierre-Église
50376 50200 Nicorps CC du canton de Coutances
50378 50210 Notre-Dame-de-Cenilly CC du canton de Cerisy-la-Salle
50379 50370 Notre-Dame-de-Livoye CC du canton de Brécey
50380 50810 Notre-Dame-d'Elle CC de l'Elle
50381 50140 Notre-Dame-du-Touchet CC de Mortain
50382 50690 Nouainville CC de Douve et Divette
50384 50630 Octeville-l'Avenel CC du Val de Saire
50385 50440 Omonville-la-Petite CC de la Hague
50386 50440 Omonville-la-Rogue CC de la Hague
50387 50390 Orglandes CC de la Vallée de l'Ouve
50388 50660 Orval CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50389 50210 Ouville CC du canton de Cerisy-la-Salle
50390 50310 Ozeville CC de la région de Montebourg
50391 50600 Parigny CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50393 50410 Percy CC du canton de Percy
50394 50190 Périers CC de Sèves et Taute
50395 50630 La Pernelle CC du Val de Saire
50396 50260 Les Perques CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50397 50150 Perriers-en-Beauficel CC du canton de Sourdeval
50398 50160 Le Perron CC du canton de Torigni-sur-Vire
50399 50370 Le Petit-Celland CC du canton de Brécey
50400 50360 Picauville CC de Sainte-Mère-Église
50401 50340 Pierreville CC des Pieux
50402 50340 Les Pieux CC des Pieux
50403 50770 Pirou CC du canton de Lessay
50404 50160 Placy-Montaigu CC du canton de Torigni-sur-Vire
50405 50250 Le Plessis-Lastelle CC de Sèves et Taute
50406 50870 Plomb CC du canton d'Avranches
50407 50220 Poilley CC du canton de Ducey
50408 50220 Pontaubault CC du canton d'Avranches
50409 50880 Pont-Hébert CA Saint-Lô Agglomération
50410 50170 Pontorson CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50411 50300 Ponts CC du canton d'Avranches
50412 50580 Port-Bail CC de la Côte des Isles
50413 50220 Précey CC du canton de Ducey
50414 50810 Précorbin CC du canton de Torigni-sur-Vire
50415 50250 Prétot-Sainte-Suzanne CC de la Haye-du-Puits
50416 50460 Querqueville CU de Cherbourg
50417 50630 Quettehou CC du Val de Saire
50418 50260 Quettetot CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50419 50660 Quettreville-sur-Sienne CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50420 50750 Quibou CC du canton de Canisy
50421 50310 Quinéville CC de la région de Montebourg
50422 50500 Raids CC de Sèves et Taute
50423 50000 Rampan CA Saint-Lô Agglomération
50425 50260 Rauville-la-Bigot CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50426 50390 Rauville-la-Place CC de la Vallée de l'Ouve
50427 50480 Ravenoville CC de Sainte-Mère-Église
50428 50520 Reffuveille CC du Tertre
50429 50590 Regnéville-sur-Mer CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50430 50390 Reigneville-Bocage CC de la Vallée de l'Ouve
50431 50570 Remilly-sur-Lozon CC du canton de Marigny
50432 50330 Réthoville CC de Saint-Pierre-Église
50433 50760 Réville CC du Val de Saire
50434 50530 La Rochelle-Normande CC du Pays hayland
50435 50260 Rocheville CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50436 50140 Romagny CC de Mortain
50437 50210 Roncey CC du canton de Cerisy-la-Salle
50438 50490 La Ronde-Haye CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50440 50800 Rouffigny CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50441 50810 Rouxeville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50442 50340 Le Rozel CC des Pieux
50443 50170 Sacey CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50444 50160 Saint-Amand CC du canton de Torigni-sur-Vire
50445 50500 Saint-André-de-Bohon CC de Carentan-en-Cotentin
50446 50680 Saint-André-de-l'Épine CC de l'Elle
50447 50380 Saint-Aubin-des-Préaux CC du Pays granvillais
50448 50240 Saint-Aubin-de-Terregatte CC de Saint-James
50449 50490 Saint-Aubin-du-Perron CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50450 50140 Saint-Barthélemy CC de Mortain
50451 50300 Saint-Brice CC du canton d'Avranches
50452 50730 Saint-Brice-de-Landelles CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50454 50340 Saint-Christophe-du-Foc CC des Pieux
50455 50680 Saint-Clair-sur-l'Elle CC de l'Elle
50456 50140 Saint-Clément-Rancoudray CC de Mortain
50458 50500 Saint-Côme-du-Mont CC de Carentan-en-Cotentin
50461 50310 Saint-Cyr CC de la région de Montebourg
50462 50720 Saint-Cyr-du-Bailleul CC de la Sélune
50463 50450 Saint-Denis-le-Gast CC du canton de Gavray
50464 50210 Saint-Denis-le-Vêtu CC du canton de Cerisy-la-Salle
50465 50750 Saint-Ébremond-de-Bonfossé CC du canton de Canisy
50453 50800 Sainte-Cécile
50457 50390 Sainte-Colombe CC de la Vallée de l'Ouve
50460 50440 Sainte-Croix-Hague CC de la Hague
50469 50760 Sainte-Geneviève CC du Val de Saire
50508 50640 Sainte-Marie-du-Bois CC de la Sélune
50509 50480 Sainte-Marie-du-Mont CC de Sainte-Mère-Église
50523 50480 Sainte-Mère-Église CC de Sainte-Mère-Église
50564 50500 Sainteny CC de Carentan-en-Cotentin
50535 50870 Sainte-Pience CC du Pays hayland
50556 50750 Sainte-Suzanne-sur-Vire CA Saint-Lô Agglomération
50467 50310 Saint-Floxel CC de la région de Montebourg
50468 50620 Saint-Fromond CC de la région de Daye
50470 50500 Saint-Georges-de-Bohon CC de Carentan-en-Cotentin
50471 50270 Saint-Georges-de-la-Rivière CC de la Côte des Isles
50472 50370 Saint-Georges-de-Livoye CC du canton de Brécey
50473 50680 Saint-Georges-d'Elle CC de l'Elle
50474 50720 Saint-Georges-de-Rouelley CC de la Sélune
50475 50000 Saint-Georges-Montcocq CA Saint-Lô Agglomération
50476 50810 Saint-Germain-d'Elle CC de l'Elle
50477 50440 Saint-Germain-des-Vaux CC de la Hague
50478 50700 Saint-Germain-de-Tournebut CC de la région de Montebourg
50479 50480 Saint-Germain-de-Varreville CC de Sainte-Mère-Église
50480 50340 Saint-Germain-le-Gaillard CC des Pieux
50481 50430 Saint-Germain-sur-Ay CC du canton de Lessay
50482 50190 Saint-Germain-sur-Sèves CC de Sèves et Taute
50483 50180 Saint-Gilles CC du canton de Marigny
50484 50600 Saint-Hilaire-du-Harcouët CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50485 50500 Saint-Hilaire-Petitville CC de Carentan-en-Cotentin
50486 50390 Saint-Jacques-de-Néhou
50487 50240 Saint-James CC de Saint-James
50488 50620 Saint-Jean-de-Daye CC de la région de Daye
50489 50300 Saint-Jean-de-la-Haize CC du canton d'Avranches
50490 50270 Saint-Jean-de-la-Rivière CC de la Côte des Isles
50491 50680 Saint-Jean-de-Savigny CC de l'Elle
50492 50810 Saint-Jean-des-Baisants CC du canton de Torigni-sur-Vire
50493 50320 Saint-Jean-des-Champs CC du Pays hayland
50494 50140 Saint-Jean-du-Corail CC de Mortain
50495 50370 Saint-Jean-du-Corail-des-Bois CC du canton de Brécey
50496 50530 Saint-Jean-le-Thomas CC de Sartilly - Porte de la Baie
50497 50250 Saint-Jores CC de la Haye-du-Puits
50498 50700 Saint-Joseph CC du Bocage valognais
50499 50670 Saint-Laurent-de-Cuves CC du canton de Saint-Pois
50500 50240 Saint-Laurent-de-Terregatte CC de Saint-James
50502 50000 Saint-Lô CA Saint-Lô Agglomération
50503 50580 Saint-Lô-d'Ourville CC de la Côte des Isles
50504 50420 Saint-Louet-sur-Vire CC du canton de Tessy-sur-Vire
50505 50300 Saint-Loup CC du canton d'Avranches
50506 50200 Saint-Malo-de-la-Lande CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50507 50310 Saint-Marcouf CC de la région de Montebourg
50510 50190 Saint-Martin-d'Aubigny CC de Sèves et Taute
50511 50310 Saint-Martin-d'Audouville CC de la région de Montebourg
50512 50750 Saint-Martin-de-Bonfossé CC du canton de Canisy
50513 50210 Saint-Martin-de-Cenilly CC du canton de Cerisy-la-Salle
50515 50730 Saint-Martin-de-Landelles CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50516 50300 Saint-Martin-des-Champs CC du canton d'Avranches
50517 50480 Saint-Martin-de-Varreville CC de Sainte-Mère-Église
50518 50800 Saint-Martin-le-Bouillant CC du canton de Saint-Pois
50519 50690 Saint-Martin-le-Gréard CC de Douve et Divette
50520 50260 Saint-Martin-le-Hébert CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50521 50800 Saint-Maur-des-Bois CC du canton de Saint-Pois
50522 50270 Saint-Maurice-en-Cotentin CC de la Côte des Isles
50524 50490 Saint-Michel-de-la-Pierre CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50525 50670 Saint-Michel-de-Montjoie CC du canton de Saint-Pois
50528 50250 Saint-Nicolas-de-Pierrepont CC de la Haye-du-Puits
50529 50370 Saint-Nicolas-des-Bois CC du canton de Brécey
50531 50300 Saint-Ovin CC du canton d'Avranches
50532 50380 Saint-Pair-sur-Mer CC du Pays granvillais
50533 50190 Saint-Patrice-de-Claids CC du canton de Lessay
50534 50500 Saint-Pellerin CC de Carentan-en-Cotentin
50536 50270 Saint-Pierre-d'Arthéglise CC de la Côte des Isles
50537 50200 Saint-Pierre-de-Coutances CC du canton de Coutances
50538 50810 Saint-Pierre-de-Semilly CC de l'Elle
50539 50330 Saint-Pierre-Église CC de Saint-Pierre-Église
50540 50530 Saint-Pierre-Langers CC de Sartilly - Porte de la Baie
50541 50400 Saint-Planchers CC du Pays granvillais
50542 50670 Saint-Pois CC du canton de Saint-Pois
50543 50220 Saint-Quentin-sur-le-Homme CC du canton de Ducey
50544 50580 Saint-Rémy-des-Landes CC de la Haye-du-Puits
50545 50750 Saint-Romphaire CC du canton de Canisy
50546 50750 Saint-Samson-de-Bonfossé CC du canton de Canisy
50548 50250 Saint-Sauveur-de-Pierrepont CC de la Haye-du-Puits
50549 50510 Saint-Sauveur-la-Pommeraye CC entre Plage et Bocage
50550 50490 Saint-Sauveur-Lendelin CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50551 50390 Saint-Sauveur-le-Vicomte CC de la Vallée de l'Ouve
50552 50190 Saint-Sébastien-de-Raids CC de Sèves et Taute
50553 50240 Saint-Senier-de-Beuvron CC de Saint-James
50554 50300 Saint-Senier-sous-Avranches CC du canton d'Avranches
50557 50640 Saint-Symphorien-des-Monts CC de la Sélune
50558 50250 Saint-Symphorien-le-Valois CC de la Haye-du-Puits
50562 50550 Saint-Vaast-la-Hougue CC du Val de Saire
50563 50420 Saint-Vigor-des-Monts CC du canton de Tessy-sur-Vire
50565 50530 Sartilly CC de Sartilly - Porte de la Baie
50567 50700 Sauxemesnil CC du Bocage valognais
50568 50200 Saussey CC du canton de Coutances
50569 50210 Savigny CC du canton de Cerisy-la-Salle
50570 50640 Savigny-le-Vieux CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50571 50480 Sébeville CC de Sainte-Mère-Église
50572 50270 Sénoville CC de la Côte des Isles
50573 50200 Servigny CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50574 50170 Servon CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50575 50690 Sideville CC de Douve et Divette
50576 50340 Siouville-Hague CC des Pieux
50578 50310 Sortosville CC de la région de Montebourg
50577 50270 Sortosville-en-Beaumont CC de la Côte des Isles
50579 50260 Sottevast
50580 50340 Sotteville CC des Pieux
50581 50750 Soulles CC du canton de Canisy
50582 50150 Sourdeval CC du canton de Sourdeval
50583 50450 Sourdeval-les-Bois CC du canton de Gavray
50584 50870 Subligny CC du Pays hayland
50585 50270 Surtainville CC des Pieux
50586 50250 Surville CC de la Haye-du-Puits
50587 50390 Taillepied
50588 50700 Tamerville CC du Bocage valognais
50589 50170 Tanis CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50590 50320 Le Tanu CC du Pays hayland
50591 50640 Le Teilleul CC de la Sélune
50592 50420 Tessy-sur-Vire CC du canton de Tessy-sur-Vire
50593 50630 Teurthéville-Bocage CC du Val de Saire
50594 50690 Teurthéville-Hague CC de Douve et Divette
50595 50330 Le Theil CC de Saint-Pierre-Église
50596 50330 Théville CC de Saint-Pierre-Église
50597 50870 Tirepied CC du canton de Brécey
50598 50330 Tocqueville CC de Saint-Pierre-Église
50599 50470 Tollevast CC de Douve et Divette
50600 50460 Tonneville CC de la Hague
50601 50160 Torigni-sur-Vire CC du canton de Torigni-sur-Vire
50602 50110 Tourlaville CU de Cherbourg
50603 50200 Tourville-sur-Sienne CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50604 50340 Tréauville CC des Pieux
50605 50660 Trelly CC du canton de Montmartin-sur-Mer
50606 50620 Tribehou CC de la région de Daye
50607 50800 La Trinité CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50608 50420 Troisgots CC du canton de Tessy-sur-Vire
50609 50480 Turqueville CC de Sainte-Mère-Église
50610 50700 Urville CC de la région de Montebourg
50611 50460 Urville-Nacqueville CC de la Hague
50612 50300 Vains CC du canton d'Avranches
50613 50760 Valcanville CC du Val de Saire
50614 50260 Le Valdecie CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50615 50700 Valognes CC du Bocage valognais
50616 50300 Le Val-Saint-Père CC du canton d'Avranches
50617 50250 Varenguebec CC de la Haye-du-Puits
50618 50330 Varouville CC de Saint-Pierre-Église
50619 50630 Le Vast CC de Saint-Pierre-Église
50620 50440 Vasteville CC de la Hague
50621 50310 Vaudreville CC de la région de Montebourg
50622 50490 Vaudrimesnil CC du canton de Saint-Sauveur-Lendelin
50623 50440 Vauville CC de la Hague
50624 50200 La Vendelée CC du canton de Saint-Malo-de-la-Lande
50625 50150 Vengeons CC du canton de Sourdeval
50626 50450 Ver CC du canton de Gavray
50627 50240 Vergoncey CC de Saint-James
50628 50370 Vernix CC du canton de Brécey
50629 50430 Vesly CC du canton de Lessay
50630 50170 Vessey CC de Pontorson - Le Mont-Saint-Michel
50631 50500 Les Veys CC de Carentan-en-Cotentin
50633 50760 Le Vicel CC du Val de Saire
50634 50630 Videcosville CC du Val de Saire
50635 50810 Vidouville CC du canton de Torigni-sur-Vire
50636 50480 Vierville CC de Sainte-Mère-Église
50637 50410 Villebaudon CC du canton de Percy
50638 50140 Villechien CC de Mortain
50639 50800 Villedieu-les-Poêles CC du canton de Villedieu-les-Poêles
50641 50680 Villiers-Fossard CC de l'Elle
50640 50240 Villiers-le-Pré CC de Saint-James
50642 50250 Vindefontaine CC de la Haye-du-Puits
50643 50690 Virandeville CC de Douve et Divette
50644 50600 Virey CC de Saint-Hilaire-du-Harcouët
50646 50260 Le Vrétot CC du canton de Bricquebec-en-Cotentin
50647 50400 Yquelon CC du Pays granvillais
50648 50700 Yvetot-Bocage CC du Bocage valognais

Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]