Val-d'Oise departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Val-d'Oise-Position.png

Val-d'Oise departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Val-d'Oise departamenduko 185 udalerrik osatzen dute:

(CAM) Communauté d'agglomération de la Vallée de Montmorency
(CAS) Communauté d'agglomération Val de France
(CAF) Communauté d'agglomération Val-et-Forêt
(CACP) Communauté d'agglomération de Cergy-Pontoise

INSEE Posta-kodea Udalerria Biztanleria 2007
95002 95450 Ableiges 946
95008 95510 Aincourt 913
95011 95710 Ambleville 352
95012 95510 Amenucourt 183
95014 95580 Andilly (CAM) &0000000000002449.0000002.449
95018 95100 Argenteuil &0000000000102572.000000102.572
95019 95400 Arnouville (CAS) &0000000000013215.00000013.215
95023 95810 Arronville 667
95024 95420 Arthies 284
95026 95270 Asnières-sur-Oise &0000000000002541.0000002.541
95028 95570 Attainville &0000000000001819.0000001.819
95039 95430 Auvers-sur-Oise &0000000000006917.0000006.917
95040 95450 Avernes 817
95042 95560 Baillet-en-France &0000000000001868.0000001.868
95046 95420 Banthelu 117
95051 95250 Beauchamp &0000000000008843.0000008.843
95052 95260 Beaumont-sur-Oise &0000000000008825.0000008.825
95054 95750 Le Bellay-en-Vexin 250
95055 95270 Bellefontaine 464
95056 95270 Belloy-en-France &0000000000001819.0000001.819
95058 95340 Bernes-sur-Oise &0000000000002363.0000002.363
95059 95810 Berville 335
95060 95550 Bessancourt &0000000000007231.0000007.231
95061 95840 Béthemont-la-Forêt 425
95063 95870 Bezons &0000000000027892.00000027.892
95074 95000 Boisemont 726
95078 95650 Boissy-l'Aillerie &0000000000001762.0000001.762
95088 95500 Bonneuil-en-France 711
95091 95570 Bouffémont &0000000000005701.0000005.701
95094 95720 Bouqueval 309
95101 95710 Bray-et-Lû 933
95102 95640 Bréançon 381
95110 95640 Brignancourt 209
95116 95820 Bruyères-sur-Oise &0000000000003297.0000003.297
95119 95770 Buhy 295
95120 95430 Butry-sur-Oise &0000000000001974.0000001.974
95127 95000 Cergy (CACP) &0000000000057600.00000057.600
95134 95660 Champagne-sur-Oise &0000000000004451.0000004.451
95139 95420 La Chapelle-en-Vexin 322
95141 95420 Charmont 30
95142 95750 Chars &0000000000001772.0000001.772
95144 95190 Châtenay-en-France 64
95149 95270 Chaumontel &0000000000003275.0000003.275
95150 95710 Chaussy 650
95151 95560 Chauvry 289
95154 95380 Chennevières-lès-Louvres 319
95157 95510 Chérence 151
95166 95420 Cléry-en-Vexin 410
95169 95450 Commeny 374
95170 95450 Condécourt 537
95176 95240 Cormeilles-en-Parisis &0000000000021824.00000021.824
95177 95830 Cormeilles-en-Vexin 977
95181 95650 Courcelles-sur-Viosne 291
95183 95800 Courdimanche (CACP) &0000000000006505.0000006.505
95197 95170 Deuil-la-Barre (CAM) &0000000000021425.00000021.425
95199 95330 Domont &0000000000014755.00000014.755
95203 95600 Eaubonne (CAF) &0000000000023541.00000023.541
95205 95440 Écouen &0000000000007383.0000007.383
95210 95880 Enghien-les-Bains &0000000000012199.00000012.199
95211 95300 Ennery &0000000000002137.0000002.137
95212 95380 Épiais-lès-Louvres 76
95213 95810 Épiais-Rhus 623
95214 95270 Épinay-Champlâtreux 67
95218 95610 Éragny (CACP) &0000000000016416.00000016.416
95219 95120 Ermont (CAF) &0000000000027670.00000027.670
95229 95460 Ézanville &0000000000009113.0000009.113
95241 95190 Fontenay-en-Parisis &0000000000001925.0000001.925
95250 95470 Fosses &0000000000009701.0000009.701
95252 95130 Franconville (CAF) &0000000000032932.00000032.932
95253 95450 Frémainville 481
95254 95830 Frémécourt 544
95256 95740 Frépillon &0000000000002605.0000002.605
95257 95530 La Frette-sur-Seine &0000000000004520.0000004.520
95258 95690 Frouville 372
95259 95450 Gadancourt 104
95268 95140 Garges-lès-Gonesse (CAS) &0000000000039098.00000039.098
95270 95420 Genainville 535
95271 95650 Génicourt 509
95277 95500 Gonesse &0000000000026262.00000026.262
95280 95190 Goussainville &0000000000030310.00000030.310
95282 95450 Gouzangrez 162
95287 95810 Grisy-les-Plâtres 593
95288 95410 Groslay (CAM) &0000000000008075.0000008.075
95295 95450 Guiry-en-Vexin 163
95298 95640 Haravilliers 512
95301 95780 Haute-Isle 339
95303 95640 Le Heaulme 184
95304 95690 Hédouville 276
95306 95220 Herblay &0000000000026137.00000026.137
95308 95300 Hérouville 580
95309 95420 Hodent 266
95313 95290 L'Isle-Adam &0000000000011466.00000011.466
95316 95850 Jagny-sous-Bois 259
95323 95280 Jouy-le-Moutier (CACP) &0000000000016923.00000016.923
95328 95690 Labbeville 526
95331 95270 Lassy 172
95341 95300 Livilliers 353
95348 95450 Longuesse 524
95351 95380 Louvres &0000000000008905.0000008.905
95352 95270 Luzarches &0000000000004084.0000004.084
95353 95560 Maffliers &0000000000001620.0000001.620
95355 95420 Magny-en-Vexin &0000000000005508.0000005.508
95365 95850 Mareil-en-France 609
95369 95580 Margency (CAM) &0000000000002857.0000002.857
95370 95640 Marines &0000000000003199.0000003.199
95371 95670 Marly-la-Ville &0000000000005549.0000005.549
95379 95420 Maudétour-en-Vexin 195
95387 95810 Menouville 79
95388 95180 Menucourt (CACP) &0000000000005167.0000005.167
95392 95630 Mériel &0000000000004370.0000004.370
95394 95540 Méry-sur-Oise &0000000000009190.0000009.190
95395 95720 Le Mesnil-Aubry 945
95409 95570 Moisselles &0000000000001114.0000001.114
95422 95650 Montgeroult 425
95424 95370 Montigny-lès-Cormeilles &0000000000018526.00000018.526
95426 95680 Montlignon (CAF) &0000000000002516.0000002.516
95427 95360 Montmagny (CAM) &0000000000014037.00000014.037
95428 95160 Montmorency (CAM) &0000000000021381.00000021.381
95429 95770 Montreuil-sur-Epte 441
95430 95560 Montsoult &0000000000003474.0000003.474
95436 95260 Mours &0000000000001401.0000001.401
95438 95640 Moussy 158
95445 95590 Nerville-la-Forêt 735
95446 95690 Nesles-la-Vallée &0000000000001843.0000001.843
95447 95640 Neuilly-en-Vexin 210
95450 95000 Neuville-sur-Oise (CACP) &0000000000001569.0000001.569
95452 95590 Nointel 723
95456 95270 Noisy-sur-Oise 703
95459 95420 Nucourt 768
95462 95420 Omerville 300
95476 95520 Osny (CACP) &0000000000015947.00000015.947
95480 95620 Parmain &0000000000005462.0000005.462
95483 95450 Le Perchay 508
95487 95340 Persan &0000000000010250.00000010.250
95488 95480 Pierrelaye &0000000000007635.0000007.635
95489 95350 Piscop 688
95491 95130 Le Plessis-Bouchard (CAF) &0000000000007623.0000007.623
95492 95720 Le Plessis-Gassot 82
95493 95270 Le Plessis-Luzarches 132
95500 95300 Pontoise (CACP) &0000000000029148.00000029.148
95504 95590 Presles &0000000000003827.0000003.827
95509 95380 Puiseux-en-France &0000000000003444.0000003.444
95510 95650 Puiseux-Pontoise (CACP) 474
95523 95780 La Roche-Guyon 464
95527 95700 Roissy-en-France &0000000000002537.0000002.537
95529 95340 Ronquerolles 843
95535 95450 Sagy &0000000000001159.0000001.159
95539 95350 Saint-Brice-sous-Forêt &0000000000013914.00000013.914
95541 95770 Saint-Clair-sur-Epte 857
95543 95510 Saint-Cyr-en-Arthies 232
95554 95420 Saint-Gervais 956
95555 95210 Saint-Gratien (CAM) &0000000000020588.00000020.588
95563 95320 Saint-Leu-la-Forêt &0000000000014667.00000014.667
95566 95270 Saint-Martin-du-Tertre &0000000000002381.0000002.381
95572 95310 Saint-Ouen-l'Aumône (CACP) &0000000000022876.00000022.876
95574 95390 Saint-Prix (CAF) &0000000000007245.0000007.245
95580 95470 Saint-Witz &0000000000002562.0000002.562
95582 95110 Sannois &0000000000025975.00000025.975
95584 95640 Santeuil 604
95585 95200 Sarcelles (CAS) &0000000000059594.00000059.594
95592 95450 Seraincourt &0000000000001369.0000001.369
95594 95270 Seugy &0000000000001056.0000001.056
95598 95230 Soisy-sous-Montmorency (CAM) &0000000000017419.00000017.419
95604 95470 Survilliers &0000000000003710.0000003.710
95607 95150 Taverny &0000000000026228.00000026.228
95610 95450 Théméricourt 263
95611 95810 Theuville 32
95612 95500 Le Thillay &0000000000004011.0000004.011
95625 95450 Us &0000000000001274.0000001.274
95627 95810 Vallangoujard 653
95628 95760 Valmondois &0000000000001236.0000001.236
95633 95500 Vaudherland 91
95637 95490 Vauréal (CACP) &0000000000015674.00000015.674
95641 95470 Vémars &0000000000002030.0000002.030
95651 95510 Vétheuil 870
95652 95270 Viarmes &0000000000004767.0000004.767
95656 95510 Vienne-en-Arthies 394
95658 95450 Vigny &0000000000001086.0000001.086
95660 95570 Villaines-sous-Bois 659
95675 95380 Villeron 715
95676 95510 Villers-en-Arthies 465
95678 95840 Villiers-Adam 801
95680 95400 Villiers-le-Bel (CAS) &0000000000027091.00000027.091
95682 95720 Villiers-le-Sec 160
95690 95420 Wy-dit-Joli-Village 335