Valladolideko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Valladolideko probintziako mapa udalerrietan banatuta

Valladolideko udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2002)
Adalia 82
Aguasal 28
Aguilar de Campos 362
Alaejos 1,539
Alcazaren 691
Aldea de San Miguel 219
Aldeamayor de San Martín 1,582
Almenara de Adaja 40
Amusquillo 168
Arroyo de la Encomienda 4,494
Ataquines 850
Bahabon 195
Barcial de la Loma 154
Barruelo del Valle 75
Becilla de Valderaduey 393
Benafarces 104
Bercero 267
Berceruelo 43
Berrueces 113
Bobadilla del Campo 395
Bocigas 133
Bocos de Duero 80
Boecillo 1,884
Bolaños de Campos 380
Brahojos de Medina 169
Bustillo de Chaves 88
Cabezon de Pisuerga 1,936
Cabezon de Valderaduey 50
Cabreros del Monte 88
Campaspero 1,427
El Campillo 248
Camporredondo 202
Canalejas de Peñafiel 289
Canillas de Esgueva 129
Carpio 1,152
Casasola de Arion 339
Castrejon de Trabancos 252
Castrillo de Duero 189
Castrillo-Tejeriego 243
Castrobol 81
Castrodeza 238
Castromembibre 84
Castromonte 420
Castronuevo de Esgueva 332
Castronuño 1,056
Castroponce 178
Castroverde de Cerrato 266
Ceinos de Campos 268
Cervillego de la Cruz 146
Cigales 3,166
Ciguñuela 368
Cisterniga 4,378
Cogeces de Iscar 151
Cogeces del Monte 907
Corcos 248
Corrales de Duero 129
Cubillas de Santa Marta 289
Cuenca de Campos 276
Curiel de Duero 114
Encinas de Esgueva 350
Esguevillas de Esgueva 386
Fombellida 260
Fompedraza 145
Fontihoyuelo 39
Fresno el Viejo 1,229
Fuensaldaña 1,074
Fuente el Sol 285
Fuente-Olmedo 60
Gallegos de Hornija 149
Gaton de Campos 41
Geria 495
Herrin de Campos 202
Hornillos de Eresma 183
Iscar 6,320
Laguna de Duero 19,258
Langayo 433
Lomoviejo 252
Llano de Olmedo 89
Manzanillo 54
Marzales 73
Matapozuelos 988
Matilla de los Caños 111
Mayorga 1,730
Medina de Rioseco 4,864
Medina del Campo 20,102
Megeces 473
Melgar de Abajo 175
Melgar de Arriba 306
Mojados 2,737
Monasterio de Vega 108
Montealegre de Campos 156
Montemayor de Pililla 1,036
Moral de la Reina 223
Moraleja de las Panaderas 33
Morales de Campos 195
Mota del Marques 455
Mucientes 624
La Mudarra 252
Muriel 215
Nava del Rey 2,198
Nueva Villa de las Torres 418
Olivares de Duero 323
Olmedo 3,340
Olmos de Esgueva 202
Olmos de Peñafiel 87
Palazuelo de Vedija 260
La Parrilla 635
La Pedraja de Portillo 1,106
Pedrajas de San Esteban 3,239
Pedrosa del Rey 237
Peñafiel 5,225
Peñaflor de Hornija 440
Pesquera de Duero 562
Piña de Esgueva 387
Piñel de Abajo 212
Piñel de Arriba 145
Pollos 785
Portillo 2,536
Pozal de Gallinas 498
Pozaldez 512
Pozuelo de la Orden 73
Puras 64
Quintanilla de Arriba 220
Quintanilla de Onesimo 1,123
Quintanilla de Trigueros 117
Quintanilla del Molar 84
Rabano 258
Ramiro 74
Renedo de Esgueva 1,201
Roales de Campos 254
Robladillo 104
Roturas 31
Rubi de Bracamonte 314
Rueda 1,434
Saelices de Mayorga 196
Salvador de Zapardiel 190
San Cebrian de Mazote 204
San Llorente 197
San Martin de Valveni 104
San Miguel del Arroyo 790
San Miguel del Pino 232
San Pablo de la Moraleja 175
San Pedro de Latarce 638
San Pelayo 43
San Roman de Hornija 426
San Salvador 44
San Vicente del Palacio 237
Santa Eufemia del Arroyo 131
Santervas de Campos 159
Santibañez de Valcorba 205
Santovenia de Pisuerga 2,557
Sardon de Duero 661
La Seca 1,047
Serrada 1,079
Siete Iglesias de Trabancos 591
Simancas 4,009
Tamariz de Campos 109
Tiedra 403
Tordehumos 528
Tordesillas 8,067
Torre de Esgueva 101
Torre de Peñafiel 48
Torrecilla de la Abadesa 355
Torrecilla de la Orden 352
Torrecilla de la Torre 36
Torrelobaton 572
Torrescarcela 168
Traspinedo 863
Trigueros del Valle 311
Tudela de Duero 6,762
La Union de Campos 326
Urones de Castroponce 151
Urueña 225
Valbuena de Duero 522
Valdearcos de la Vega 128
Valdenebro de los Valles 229
Valdestillas 1,584
Valdunquillo 223
Valoria la Buena 643
Valverde de Campos 116
Valladolid 318,576
Vega de Ruiponce 124
Vega de Valdetronco 170
Velascalvaro 190
Velilla 150
Velliza 171
Ventosa de la Cuesta 150
Viana de Cega 1,628
Viloria 382
Villabañez 478
Villabaruz de Campos 41
Villabragima 1,174
Villacarralon 103
Villacid de Campos 113
Villaco 124
Villafrades de Campos 106
Villafranca de Duero 352
Villafrechos 516
Villafuerte 143
Villagarcia de Campos 426
Villagomez la Nueva 90
Villalan de Campos 55
Villalar de los Comuneros 486
Villalba de la Loma 46
Villalba de los Alcores 566
Villalbarba 162
Villalon de Campos 2,008
Villamuriel de Campos 83
Villan de Tordesillas 180
Villanubla 1,129
Villanueva de Duero 1,027
Villanueva de la Condesa 40
Villanueva de los Caballeros 255
Villanueva de los Infantes 141
Villanueva de San Mancio 102
Villardefrades 240
Villarmentero de Esgueva 123
Villasexmir 120
Villavaquerin 207
Villavellid 68
Villaverde de Medina 576
Villavicencio de los Caballeros 321
Wamba (Valladolid) 375
Zaratan 1,727
La Zarza 151

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]