Côte-d'Or departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Côte-d’Or-Position.png

Côte-d'Or departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako Côte-d'Or departamenduko 706 udalerrik osatzen dute:

Udalerria INSEE
kodea
Posta
kodea
Interko-
munalitatea
Biztanleria
(2008)
Azalera
(km²)
Dentsitatea
(hab./km²)
Agencourt 21001 21700 CCPN 392 4,2 93
Agey 21002 21410 CCVO 272 8,4 32
Ahuy 21003 21121 CAD 1289 6,4 201
Aignay-le-Duc 21004 21510 CCPC 350 24,9 14
Aiserey 21005 21110 CCPD 1347 10,5 128
Aisey-sur-Seine 21006 21400 CCPC 220 12,7 17
Aisy-sous-Thil 21007 21390 CCBT 215 8,3 26
Alise-Sainte-Reine 21008 21150 CCPAS 624 3,8 164
Allerey 21009 21230 CCPA 170 19,0 9
Aloxe-Corton 21010 21420 CAB 173 2,6 67
Ampilly-les-Bordes 21011 21450 CCPC 71 14,5 5
Ampilly-le-Sec 21012 21400 CCPC 366 24,4 15
Ancey 21013 21410 CCVO 377 8,5 44
Antheuil 21014 21360 CCCB 65 10,3 6
Antigny-la-Ville 21015 21230 CCPA 114 8,4 14
Arceau 21016 21310 CCMb 634 21,6 29
Arcenant 21017 21700 CCPN 481 10,1 48
Arcey 21018 21410 CCVO 44 3,5 13
Arconcey 21020 21320 CCAS 201 15,1 13
Arc-sur-Tille 21021 21560 CCPT 2464 22,7 109
Argilly 21022 21700 CCPN 444 34,1 13
Arnay-le-Duc 21023 21230 CCPA 1673 12,0 139
Arnay-sous-Vitteaux 21024 21350 CCCV 117 12,1 10
Arrans 21025 21500 CCMt 67 10,5 6
Asnières-en-Montagne 21026 21500 CCMt 184 28,5 6
Asnières-lès-Dijon 21027 21380 CCVN 1240 4,6 270
Athée 21028 21130 CCAV 764 9,4 81
Athie 21029 21500 CCMt 90 5,9 15
Aubaine 21030 21360 CCCB 89 16,2 5
Aubigny-en-Plaine 21031 21170 CCRS 344 6,3 55
Aubigny-la-Ronce 21032 21340 CAB 167 11,8 14
Aubigny-lès-Sombernon 21033 21540 CCSb 124 7,9 16
Autricourt 21034 21570 CCPC 119 26,8 4
Auvillars-sur-Saône 21035 21250 CCRS 292 6,7 44
Auxant 21036 21360 CCCB 64 5,6 11
Auxey-Duresses 21037 21190 CAB 338 11,1 30
Auxonne 21038 21130 CCAV 7752 40,7 190
Avelanges 21039 21120 CCVTI 43 6,1 7
Avosnes 21040 21350 CCCV 72 11,5 6
Avot 21041 21580 sans 142 21,7 7
Bagnot 21042 21700 CCRS 127 12,6 10
Baigneux-les-Juifs 21043 21450 CCPC 245 12,5 20
Balot 21044 21330 CCPC 90 15,5 6
Barbirey-sur-Ouche 21045 21410 CCVO 274 10,8 25
Bard-le-Régulier 21046 21430 CCL 67 9,1 7
Bard-lès-Époisses 21047 21460 CCSm 69 3,5 20
Barges 21048 21910 CCSD 454 3,9 116
Barjon 21049 21580 sans 42 4,6 9
Baubigny 21050 21340 CAB 252 10,3 24
Baulme-la-Roche 21051 21410 CCSb 122 6,7 18
Beaulieu 21052 21510 CCPC 29 6,6 4
Beaumont-sur-Vingeanne 21053 21310 CCMb 172 11,7 15
Beaune 21054 21200 CAB 22218 31,3 710
Beaunotte 21055 21510 CCPC 21 8,5 2
Beire-le-Châtel 21056 21310 CCMb 794 19,3 41
Beire-le-Fort 21057 21110 CCPD 289 5,3 55
Belan-sur-Ource 21058 21570 CCPC 263 20,4 13
Bellefond 21059 21490 CCVN 800 2,5 320
Belleneuve 21060 21310 CCMb 1419 14,5 98
Bellenod-sur-Seine 21061 21510 CCPC 78 14,6 5
Bellenot-sous-Pouilly 21062 21320 CCAS 212 14,6 15
Beneuvre 21063 21290 CCPC 94 15,4 6
Benoisey 21064 21500 CCMt 72 5,8 12
Bessey-en-Chaume 21065 21360 CCCB 104 10,5 10
Bessey-la-Cour 21066 21360 CCCB 74 4,6 16
Bessey-lès-Cîteaux 21067 21110 CCPD 653 10,3 63
Beurey-Bauguay 21068 21320 CCAS 136 7,3 19
Beurizot 21069 21350 CCCV 114 14,5 8
Bévy 21070 21220 CCGC 96 5,3 18
Bèze 21071 21310 CCMb 721 23,4 31
Bézouotte 21072 21310 CCMb 199 1,1 181
Bierre-lès-Semur 21073 21390 CCBT 84 8,3 10
Billey 21074 21130 CCAV 212 3,8 56
Billy-lès-Chanceaux 21075 21450 CCPC 79 22,3 4
Binges 21076 21270 CCCP 621 17,7 35
Bissey-la-Côte 21077 21520 CCPC 94 19,9 5
Bissey-la-Pierre 21078 21330 sans 81 8,4 10
Blagny-sur-Vingeanne 21079 21310 CCMb 126 7,6 17
Blaisy-Bas 21080 21540 CCSb 696 13,3 52
Blaisy-Haut 21081 21540 CCSb 119 8,3 14
Blancey 21082 21320 CCAS 71 6,7 11
Blanot 21083 21430 CCL 130 18,3 7
Bligny-le-Sec 21085 21440 CCPS 166 16,6 10
Bligny-lès-Beaune 21086 21200 CAB 1186 7,3 162
Bligny-sur-Ouche 21087 21360 CCCB 847 28,0 30
Boncourt-le-Bois 21088 21700 CCPN 270 7,6 36
Bonnencontre 21089 21250 CCRS 398 10,8 37
Boudreville 21090 21520 CCPC 62 7,9 8
Bouhey 21091 21360 CCAS 40 7,6 5
Bouilland 21092 21420 CAB 192 16,7 11
Bouix 21093 21330 CCPC 162 15,6 10
Bourberain 21094 21610 CCVV 316 30,7 10
Bousselange 21095 21250 CCRS 54 7,2 8
Boussenois 21096 21260 CCCS 112 12,5 9
Boussey 21097 21350 CCCV 29 5,6 5
Boux-sous-Salmaise 21098 21690 CCPAS 146 14,6 10
Bouze-lès-Beaune 21099 21200 CAB 328 6,9 48
Brain 21100 21350 CCCV 28 4,1 7
Braux 21101 21390 CCBT 181 12,8 14
Brazey-en-Morvan 21102 21430 CCL 169 17,2 10
Brazey-en-Plaine 21103 21470 CCPD 2563 25,6 100
Brémur-et-Vaurois 21104 21400 CCPC 56 9,3 6
Bressey-sur-Tille 21105 21560 CAD 647 7,3 89
Bretenière 21106 21110 CAD 737 6,0 123
Bretigny 21107 21490 CCVN 893 6,8 131
Brianny 21108 21390 CCBT 114 7,5 15
Brion-sur-Ource 21109 21570 CCPC 226 14,0 16
Brochon 21110 21220 CCGC 644 7,5 86
Brognon 21111 21490 CCVN 255 6,2 41
Broin 21112 21250 CCRS 416 14,2 29
Broindon 21113 21220 CCSD 90 4,6 20
Buffon 21114 21500 CCMt 171 8,9 19
Buncey 21115 21400 CCPC 379 27,0 14
Bure-les-Templiers 21116 21290 CCPC 130 35,0 4
Busseaut 21117 21510 CCPC 66 10,6 6
Busserotte-et-Montenaille 21118 21580 sans 32 6,6 5
Bussières 21119 21580 sans 40 6,3 6
La Bussière-sur-Ouche 21120 21360 CCCB 155 20,7 7
Bussy-la-Pesle 21121 21540 CCSb 60 11,5 5
Bussy-le-Grand 21122 21150 CCPAS 297 29,7 10
Buxerolles 21123 21290 CCPC 24 12,0 2
Censerey 21124 21430 CCL 178 12,0 15
Cérilly 21125 21330 sans 257 13,9 18
Cessey-sur-Tille 21126 21110 CCPD 549 11,5 48
Chaignay 21127 21120 CCVTI 498 25,1 20
Chailly-sur-Armançon 21128 21320 CCAS 282 18,7 15
Chambain 21129 21290 CCPC 30 9,8 3
Chambeire 21130 21110 CCPD 283 6,2 46
Chamblanc 21131 21250 CCRS 505 10,2 50
Chambœuf 21132 21220 CCGC 331 11,3 29
Chambolle-Musigny 21133 21220 CCGC 320 7,6 42
Chamesson 21134 21400 CCPC 288 15,8 18
Champagne-sur-Vingeanne 21135 21310 CCMb 259 13,3 19
Champagny 21136 21440 CCPS 39 7,1 5
Champ-d'Oiseau 21137 21500 CCMt 78 4,8 16
Champdôtre 21138 21130 CCAV 549 10,4 53
Champeau-en-Morvan 21139 21210 CCS 248 34,0 7
Champignolles 21140 21230 CCPA 75 6,3 12
Champrenault 21141 21690 CCCV 30 4,2 7
Chanceaux 21142 21440 CCPS 188 21,3 9
Channay 21143 21330 sans 65 13,3 5
Charencey 21144 21690 CCPAS 29 4,8 6
Charigny 21145 21140 CCSm 42 3,1 14
Charmes 21146 21310 CCMb 123 6,5 19
Charny 21147 21350 CCCV 33 7,8 4
Charrey-sur-Saône 21148 21170 CCRS 317 5,8 55
Charrey-sur-Seine 21149 21400 CCPC 139 12,7 11
Chassagne-Montrachet 21150 21190 CAB 391 6,5 60
Chassey 21151 21150 CCSm 91 6,7 14
Châteauneuf 21152 21320 CCAS 86 10,1 9
Châtellenot 21153 21320 CCAS 145 11,5 13
Châtillon-sur-Seine 21154 21400 CCPC 5719 33,2 172
Chaudenay-la-Ville 21155 21360 CCCB 37 5,2 7
Chaudenay-le-Château 21156 21360 CCCB 44 5,3 8
Chaugey 21157 21290 CCPC 20 6,9 3
La Chaume 21159 21520 CCPC 123 33,1 4
Chaume-et-Courchamp 21158 21610 CCVV 147 8,1 18
Chaume-lès-Baigneux 21160 21450 CCPC 93 12,7 7
Chaumont-le-Bois 21161 21400 CCPC 87 7,5 12
Chaux 21162 21700 CCPN 408 7,0 58
Chazeuil 21163 21260 CCCS 220 18,6 12
Chazilly 21164 21320 CCAS 131 8,8 15
Chemin-d'Aisey 21165 21400 CCPC 55 8,5 6
Chenôve 21166 21300 CAD 14481 7,4 1957
Cheuge 21167 21310 CCMb 105 8,9 12
Chevannay 21168 21540 CCCV 50 7,2 7
Chevannes 21169 21220 CCGC 134 6,3 21
Chevigny-en-Valière 21170 21200 CAB 271 5,5 49
Chevigny-Saint-Sauveur 21171 21800 CAD 9788 12,1 809
Chivres 21172 21820 CCRS 234 8,2 29
Chorey-les-Beaune 21173 21200 CAB 480 5,6 86
Cirey-lès-Pontailler 21175 21270 CCCP 128 8,8 15
Civry-en-Montagne 21176 21320 CCAS 97 7,7 13
Clamerey 21177 21390 CCBT 171 12,1 14
Clémencey 21178 21220 CCGC 120 10,7 11
Clénay 21179 21490 CCVN 847 5,6 151
Cléry 21180 21270 CCCP 126 3,4 37
Clomot 21181 21230 CCPA 98 8,5 12
Collonges-lès-Bévy 21182 21220 CCGC 90 5,4 17
Collonges-lès-Premières 21183 21110 CCPD 780 9,4 83
Colombier 21184 21360 CCCB 56 3,9 14
Combertault 21185 21200 CAB 475 3,9 122
Comblanchien 21186 21700 CCPN 691 3,6 192
Commarin 21187 21320 CCAS 129 6,4 20
Corberon 21189 21250 CAB 423 11,7 36
Corcelles-les-Arts 21190 21190 CAB 470 5,5 85
Corcelles-lès-Cîteaux 21191 21910 CCSD 828 6,8 122
Corcelles-les-Monts 21192 21160 sans 673 14,3 47
Corgengoux 21193 21250 CAB 347 12,5 28
Corgoloin 21194 21700 CCPN 946 12,6 75
Cormot-le-Grand 21195 21340 CAB 143 5,9 24
Corpeau 21196 21190 CAB 1042 4,7 222
Corpoyer-la-Chapelle 21197 21150 CCPAS 22 4,2 5
Corrombles 21198 21460 CCSm 234 11,5 20
Corsaint 21199 21460 CCSm 125 20,4 6
Couchey 21200 21160 CCGC 1208 12,7 95
Coulmier-le-Sec 21201 21400 CCPC 273 32,3 8
Courban 21202 21520 CCPC 165 17,6 9
Courcelles-Frémoy 21203 21460 CCSm 120 11,5 10
Courcelles-lès-Montbard 21204 21500 CCMt 90 6,1 15
Courcelles-lès-Semur 21205 21140 CCSm 233 12,0 19
Courlon 21207 21580 sans 69 9,9 7
Courtivron 21208 21120 CCVTI 184 15,6 12
Couternon 21209 21560 CCPT 1635 6,8 240
Créancey 21210 21320 CCAS 512 16,7 31
Crécey-sur-Tille 21211 21120 CCVTI 157 10,8 15
Crépand 21212 21500 CCMt 350 5,8 60
Crimolois 21213 21800 CAD 591 3,6 164
Crugey 21214 21360 CCCB 173 6,3 27
Cuiserey 21215 21310 CCMb 150 6,3 24
Culètre 21216 21230 CCPA 73 5,6 13
Curley 21217 21220 CCGC 144 5,8 25
Curtil-Saint-Seine 21218 21380 CCPS 93 12,0 8
Curtil-Vergy 21219 21220 CCGC 111 2,7 41
Cussey-les-Forges 21220 21580 sans 135 23,3 6
Cussy-la-Colonne 21221 21360 CCCB 54 6,1 9
Cussy-le-Châtel 21222 21230 CCPA 114 7,2 16
Daix 21223 21121 CAD 1391 11,8 118
Dampierre-en-Montagne 21224 21350 CCCV 76 10,4 7
Dampierre-et-Flée 21225 21310 CCVV 112 9,5 12
Darcey 21226 21150 CCPAS 336 18,9 18
Darois 21227 21121 CCFLS 462 8,1 57
Détain-et-Bruant 21228 21220 CCGC 128 15,5 8
Diancey 21229 21430 CCL 87 10,0 9
Diénay 21230 21120 CCVTI 269 15,4 17
Dijon 21231 21000 CAD 151576 40,4 3752
Dompierre-en-Morvan 21232 21390 CCBT 219 15,0 15
Drambon 21233 21270 CCCP 165 4,8 34
Drée 21234 21540 CCSb 58 5,1 11
Duesme 21235 21510 CCPC 64 13,3 5
Ébaty 21236 21190 CAB 215 2,1 102
Échalot 21237 21510 CCPC 108 27,7 4
Échannay 21238 21540 CCSb 121 7,2 17
Échenon 21239 21170 CCRS 680 10,6 64
Échevannes 21240 21120 CCVTI 205 11,5 18
Échevronne 21241 21420 CAB 275 8,7 32
Échigey 21242 21110 CCPD 287 5,5 52
Écutigny 21243 21360 CCCB 108 5,7 19
Éguilly 21244 21320 CCAS 63 5,7 11
Épagny 21245 21380 CCVTI 281 12,4 23
Épernay-sous-Gevrey 21246 21220 CCSD 173 5,5 31
Époisses 21247 21460 CCSm 802 21,7 37
Éringes 21248 21500 CCMt 65 6,0 11
Esbarres 21249 21170 CCRS 763 15,9 48
Essarois 21250 21290 CCPC 90 18,3 5
Essey 21251 21320 CCAS 186 12,6 15
Étais 21252 21500 sans 89 14,0 6
Étalante 21253 21510 CCPC 130 39,2 3
L'Étang-Vergy 21254 21220 CCGC 199 2,7 74
Étaules 21255 21121 CCFLS 244 16,7 15
Étevaux 21256 21270 CCCP 291 8,7 33
Étormay 21257 21450 CCPC 66 12,6 5
Étrochey 21258 21400 CCPC 236 3,2 74
Fain-lès-Montbard 21259 21500 CCMt 283 7,5 38
Fain-lès-Moutiers 21260 21500 CCMt 190 9,8 19
Fauverney 21261 21110 CCPD 695 8,7 80
Faverolles-lès-Lucey 21262 21290 CCPC 36 10,1 4
Fénay 21263 21600 CAD 1378 10,5 131
Le Fête 21264 21230 CCPA 48 3,1 15
Fixin 21265 21220 CCGC 753 10,1 75
Flacey 21266 21490 CCVN 170 6,8 25
Flagey-Echézeaux 21267 21640 CCPN 502 8,1 62
Flagey-lès-Auxonne 21268 21130 CCAV 184 7,9 23
Flammerans 21269 21130 CCAV 408 16,6 25
Flavignerot 21270 21160 sans 171 6,3 27
Flavigny-sur-Ozerain 21271 21150 CCPAS 323 27,8 12
Flée 21272 21140 CCSm 161 11,7 14
Fleurey-sur-Ouche 21273 21410 CCVO 1178 29,8 40
Foissy 21274 21230 CCPA 152 15,1 10
Foncegrive 21275 21260 CCCS 154 10,1 15
Fontaine-Française 21277 21610 CCVV 944 30,7 31
Fontaine-lès-Dijon 21278 21121 CAD 9009 4,5 2002
Fontaines-en-Duesmois 21276 21450 CCPC 138 17,9 8
Fontaines-les-Sèches 21279 21330 sans 40 13,5 3
Fontangy 21280 21390 CCBT 152 17,6 9
Fontenelle 21281 21610 CCVV 129 10,1 13
Forléans 21282 21460 CCSm 83 7,1 12
Fraignot-et-Vesvrotte 21283 21580 sans 68 11,7 6
Francheville 21284 21440 CCPS 247 31,7 8
Franxault 21285 21170 CCRS 403 12,3 33
Frénois 21286 21120 CCPS 78 22,0 4
Fresnes 21287 21500 CCMt 175 13,1 13
Frôlois 21288 21150 CCPAS 176 34,8 5
Fussey 21289 21700 CCPN 109 7,7 14
Gemeaux 21290 21120 CCVTI 855 19,3 44
Genay 21291 21140 CCSm 336 13,8 24
Genlis 21292 21110 CCPD 5542 12,1 458
Gergueil 21293 21410 CCVO 144 9,9 15
Gerland 21294 21700 CCPN 410 20,7 20
Gevrey-Chambertin 21295 21220 CCGC 3084 24,8 124
Gevrolles 21296 21520 CCPC 161 27,1 6
Gilly-lès-Cîteaux 21297 21640 CCPN 603 11,0 55
Gissey-le-Vieil 21298 21350 CCCV 105 8,4 13
Gissey-sous-Flavigny 21299 21150 CCPAS 102 10,3 10
Gissey-sur-Ouche 21300 21410 CCVO 364 14,5 25
Glanon 21301 21250 CCRS 216 3,7 58
Gomméville 21302 21400 CCPC 148 9,8 15
Les Goulles 21303 21520 CCPC 15 8,9 2
Grancey-le-Château-Neuvelle 21304 21580 sans 265 27,6 10
Grancey-sur-Ource 21305 21570 CCPC 200 23,9 8
Grenant-lès-Sombernon 21306 21540 CCVO 194 7,2 27
Grésigny-Sainte-Reine 21307 21150 CCPAS 133 7,1 19
Grignon 21308 21150 CCPAS 219 11,7 19
Griselles 21309 21330 sans 73 12,4 6
Grosbois-en-Montagne 21310 21540 CCSb 110 14,2 8
Grosbois-lès-Tichey 21311 21250 CCRS 65 4,9 13
Gurgy-la-Ville 21312 21290 CCPC 38 12,8 3
Gurgy-le-Château 21313 21290 CCPC 50 17,7 3
Hauteroche 21314 21150 CCPAS 76 13,3 6
Hauteville-lès-Dijon 21315 21121 CAD 1065 9,0 118
Heuilley-sur-Saône 21316 21270 CCCP 298 9,8 30
Is-sur-Tille 21317 21120 CCVTI 3882 22,5 173
Ivry-en-Montagne 21318 21340 CAB 190 11,1 17
Izeure 21319 21110 CCPD 786 16,7 47
Izier 21320 21110 CCPD 701 7,5 93
Jailly-les-Moulins 21321 21150 CCPAS 93 9,3 10
Jallanges 21322 21250 CCRS 330 7,5 44
Jancigny 21323 21310 CCMb 123 7,0 18
Jeux-lès-Bard 21324 21460 CCSm 50 3,3 15
Jouey 21325 21230 CCPA 201 24,3 8
Jours-en-Vaux 21327 21340 CAB 97 8,8 11
Jours-lès-Baigneux 21326 21450 CCPC 82 11,2 7
Juillenay 21328 21210 CCBT 51 5,5 9
Juilly 21329 21140 CCSm 47 4,5 10
Labergement-Foigney 21330 21110 CCPD 419 7,6 55
Labergement-lès-Auxonne 21331 21130 CCAV 350 5,9 59
Labergement-lès-Seurre 21332 21820 CCRS 942 28,8 33
Labruyère 21333 21250 CCRS 207 7,3 28
Lacanche 21334 21230 CCPA 607 7,2 84
Lacour-d'Arcenay 21335 21210 CCBT 130 20,2 6
Ladoix-Serrigny 21606 21550 CAB 1739 25,0 70
Laignes 21336 21330 CCPC 849 40,0 21
Lamarche-sur-Saône 21337 21760 CCCP 1199 34,0 35
Lamargelle 21338 21440 CCPS 168 25,8 7
Lantenay 21339 21370 CCVO 480 17,1 28
Lanthes 21340 21250 CCRS 244 9,8 25
Lantilly 21341 21140 CCSm 99 9,3 11
Laperrière-sur-Saône 21342 21170 CCRS 412 11,2 37
Larrey 21343 21330 sans 93 18,5 5
Lechâtelet 21344 21250 CCRS 203 3,6 56
Léry 21345 21440 CCPS 214 14,6 15
Leuglay 21346 21290 CCPC 348 24,6 14
Levernois 21347 21200 CAB 269 3,7 73
Licey-sur-Vingeanne 21348 21610 CCVV 105 3,4 31
Liernais 21349 21430 CCL 567 28,5 20
Lignerolles 21350 21520 CCPC 52 13,5 4
Longchamp 21351 21110 CCPD 1183 16,2 73
Longeault 21352 21110 CCPD 592 1,2 493
Longecourt-en-Plaine 21353 21110 CCPD 1274 10,0 127
Longecourt-lès-Culêtre 21354 21230 CCPA 49 4,4 11
Longvic 21355 21600 CAD 9385 10,6 885
Losne 21356 21170 CCRS 1526 22,6 68
Louesme 21357 21520 CCPC 116 18,9 6
Lucenay-le-Duc 21358 21150 CCMt 209 28,8 7
Lucey 21359 21290 CCPC 58 18,7 3
Lusigny-sur-Ouche 21360 21360 CCCB 89 10,1 9
Lux 21361 21120 CCVTI 516 23,1 22
Maconge 21362 21320 CCAS 136 6,3 22
Magnien 21363 21230 CCPA 311 24,4 13
Magny-Lambert 21364 21450 CCPC 91 12,8 7
Magny-la-Ville 21365 21140 CCSm 83 3,7 22
Magny-lès-Aubigny 21366 21170 CCRS 197 7,0 28
Magny-lès-Villers 21368 21700 CCPN 261 3,8 69
Magny-Montarlot 21367 21130 CCAV 207 5,9 35
Magny-Saint-Médard 21369 21310 CCMb 244 10,9 22
Magny-sur-Tille 21370 21110 CAD 814 10,6 77
Les Maillys 21371 21130 CCAV 817 29,8 27
Maisey-le-Duc 21372 21400 CCPC 107 12,7 8
Mâlain 21373 21410 CCVO 703 11,2 63
Maligny 21374 21230 CCPA 205 16,7 12
Manlay 21375 21430 CCL 207 19,0 11
Marandeuil 21376 21270 CCCP 83 4,6 18
Marcellois 21377 21350 CCCV 33 3,7 9
Marcenay 21378 21330 sans 114 9,5 12
Marcheseuil 21379 21430 CCL 160 17,4 9
Marcigny-sous-Thil 21380 21390 CCBT 59 5,0 12
Marcilly-et-Dracy 21381 21350 CCCV 92 8,7 11
Marcilly-Ogny 21382 21320 CCAS 200 17,9 11
Marcilly-sur-Tille 21383 21120 CCVTI 1532 7,3 210
Marey-lès-Fussey 21384 21700 CCPN 69 4,0 17
Marey-sur-Tille 21385 21120 CCVTI 326 30,2 11
Marigny-le-Cahouët 21386 21150 CCPAS 262 19,3 14
Marigny-lès-Reullée 21387 21200 CAB 192 10,0 19
Marliens 21388 21110 CCPD 447 4,4 102
Marmagne 21389 21500 CCMt 242 12,9 19
Marsannay-la-Côte 21390 21160 CAD 5127 12,9 397
Marsannay-le-Bois 21391 21380 CCVTI 729 11,9 61
Martrois 21392 21320 CCAS 56 7,6 7
Massingy 21393 21400 CCPC 161 9,5 17
Massingy-lès-Semur 21394 21140 CCSm 208 8,4 25
Massingy-lès-Vitteaux 21395 21350 CCCV 87 9,3 9
Mauvilly 21396 21510 CCPC 77 15,3 5
Mavilly-Mandelot 21397 21190 CAB 158 9,8 16
Maxilly-sur-Saône 21398 21270 CCCP 317 7,9 40
Meilly-sur-Rouvres 21399 21320 CCAS 181 14,9 12
Le Meix 21400 21580 sans 45 10,6 4
Meloisey 21401 21190 CAB 285 12,3 23
Menesble 21402 21290 CCPC 10 5,5 2
Ménessaire 21403 21430 CCL 69 14,9 5
Ménétreux-le-Pitois 21404 21150 CCPAS 432 6,6 65
Merceuil 21405 21190 CAB 780 13,8 57
Mesmont 21406 21540 CCSb 202 6,4 32
Messanges 21407 21220 CCGC 241 3,1 78
Messigny-et-Vantoux 21408 21380 CCFLS 1469 33,9 43
Meuilley 21409 21700 CCPN 462 6,1 76
Meulson 21410 21510 CCPC 38 7,9 5
Meursanges 21411 21200 CAB 469 14,3 33
Meursault 21412 21190 CAB 1566 16,2 97
Millery 21413 21140 CCSm 372 20,9 18
Mimeure 21414 21230 CCPA 275 13,8 20
Minot 21415 21510 CCPC 250 36,2 7
Mirebeau-sur-Bèze 21416 21310 CCMb 1912 22,2 86
Missery 21417 21210 CCBT 105 9,7 11
Moitron 21418 21510 CCPC 58 15,4 4
Molesme 21419 21330 sans 227 28,4 8
Molinot 21420 21340 CAB 150 12,7 12
Moloy 21421 21120 CCVTI 224 19,2 12
Molphey 21422 21210 CCS 134 7,6 18
Montagny-lès-Beaune 21423 21200 CAB 660 6,0 110
Montagny-lès-Seurre 21424 21250 CCRS 107 7,2 15
Montbard 21425 21500 CCMt 5554 46,4 120
Montberthault 21426 21460 CCSm 247 12,1 20
Montceau-et-Écharnant 21427 21360 CCCB 152 18,6 8
Monthelie 21428 21190 CAB 176 3,1 57
Montigny-Montfort 21429 21500 CCMt 288 17,1 17
Montigny-Mornay-Villeneuve-sur-Vingeanne 21433 21610 CCVV 370 30,8 12
Montigny-Saint-Barthélemy 21430 21390 CCBT 79 6,2 13
Montigny-sur-Armançon 21431 21140 CCSm 133 8,1 16
Montigny-sur-Aube 21432 21520 CCPC 317 19,5 16
Montlay-en-Auxois 21434 21210 CCBT 154 17,4 9
Montliot-et-Courcelles 21435 21400 CCPC 287 8,7 33
Montmain 21436 21250 CCRS 98 9,1 11
Montmançon 21437 21270 CCCP 212 9,0 24
Montmoyen 21438 21290 CCPC 83 19,2 4
Montoillot 21439 21540 CCSb 70 7,7 9
Montot 21440 21170 CCRS 197 7,5 26
Mont-Saint-Jean 21441 21320 CCAS 249 27,7 9
Morey-Saint-Denis 21442 21220 CCGC 687 7,8 88
Mosson 21444 21400 CCPC 87 7,4 12
La Motte-Ternant 21445 21210 CCS 167 21,3 8
Moutiers-Saint-Jean 21446 21500 CCMt 261 5,0 52
Musigny 21447 21230 CCPA 90 6,1 15
Mussy-la-Fosse 21448 21150 CCPAS 79 4,5 18
Nan-sous-Thil 21449 21390 CCBT 179 11,0 16
Nantoux 21450 21190 CAB 195 6,6 30
Nesle-et-Massoult 21451 21330 sans 85 23,4 4
Neuilly-lès-Dijon 21452 21800 CAD 1920 4,6 417
Nicey 21454 21330 CCPC 134 23,9 6
Nod-sur-Seine 21455 21400 CCPC 265 24,9 11
Nogent-lès-Montbard 21456 21500 CCMt 135 6,5 21
Noidan 21457 21390 CCBT 87 7,9 11
Noiron-sous-Gevrey 21458 21910 CCSD 1024 6,6 155
Noiron-sur-Bèze 21459 21310 CCMb 218 11,8 18
Noiron-sur-Seine 21460 21400 CCPC 85 11,4 7
Nolay 21461 21340 CAB 1496 14,3 105
Norges-la-Ville 21462 21490 CCVN 905 11,0 82
Normier 21463 21390 CCBT 48 5,1 9
Nuits-Saint-Georges 21464 21700 CCPN 5516 20,5 269
Obtrée 21465 21400 CCPC 72 5,2 14
Oigny 21466 21450 CCPC 35 14,8 2
Oisilly 21467 21310 CCMb 137 6,0 23
Orain 21468 21610 CCVV 95 13,7 7
Orgeux 21469 21490 CCVN 464 4,8 97
Origny 21470 21510 CCPC 35 5,2 7
Orret 21471 21450 CCPC 24 11,4 2
Orville 21472 21260 CCCS 195 2,2 89
Ouges 21473 21600 CAD 1173 12,1 97
Pagny-la-Ville 21474 21250 CCRS 422 6,7 63
Pagny-le-Château 21475 21250 CCRS 501 24,2 21
Painblanc 21476 21360 CCCB 163 9,2 18
Panges 21477 21540 CCPS 77 6,1 13
Pasques 21478 21370 CCVO 294 20,4 14
Pellerey 21479 21440 CCPS 95 12,4 8
Pernand-Vergelesses 21480 21420 CAB 269 5,6 48
Perrigny-lès-Dijon 21481 21160 CAD 1461 6,7 218
Perrigny-sur-l'Ognon 21482 21270 CCCP 650 18,9 34
Pichanges 21483 21120 CCVTI 252 10,0 25
Planay 21484 21500 sans 81 8,7 9
Plombières-lès-Dijon 21485 21370 CAD 2853 16,2 176
Pluvault 21486 21110 CCPD 534 3,5 153
Pluvet 21487 21110 CCPD 411 6,5 63
Poinçon-lès-Larrey 21488 21330 CCPC 201 10,4 19
Poiseul-la-Grange 21489 21440 CCPS 73 22,9 3
Poiseul-la-Ville-et-Laperrière 21490 21450 CCPC 169 21,6 8
Poiseul-lès-Saulx 21491 21120 CCVTI 60 15,1 4
Pommard 21492 21630 CAB 541 10,1 54
Poncey-lès-Athée 21493 21130 CCAV 544 6,5 84
Poncey-sur-l'Ignon 21494 21440 CCPS 85 16,4 5
Pont 21495 21130 CCAV 91 3,5 26
Pontailler-sur-Saône 21496 21270 CCCP 1278 13,2 97
Pont-et-Massène 21497 21140 CCSm 199 6,1 33
Posanges 21498 21350 CCCV 63 5,8 11
Pothières 21499 21400 CCPC 188 17,9 11
Pouillenay 21500 21150 CCPAS 552 15,0 37
Pouilly-en-Auxois 21501 21320 CCAS 1507 10,1 149
Pouilly-sur-Saône 21502 21250 CCRS 670 5,2 129
Pouilly-sur-Vingeanne 21503 21610 CCVV 114 10,6 11
Prâlon 21504 21410 CCSb 80 3,1 26
Précy-sous-Thil 21505 21390 CCBT 768 8,6 89
Premeaux-Prissey 21506 21700 CCPN 382 9,1 42
Premières 21507 21110 CCPD 98 3,1 32
Prenois 21508 21370 CCFLS 397 19,2 21
Prusly-sur-Ource 21510 21400 CCPC 175 15,7 11
Puits 21511 21400 sans 140 20,8 7
Puligny-Montrachet 21512 21190 CAB 424 7,3 58
Quemigny-Poisot 21513 21220 CCGC 202 11,3 18
Quemigny-sur-Seine 21514 21510 CCPC 116 21,3 5
Quetigny 21515 21800 CAD 9615 8,2 1173
Quincerot 21516 21500 CCMt 104 4,4 24
Quincey 21517 21700 CCPN 409 5,6 73
Quincy-le-Vicomte 21518 21500 CCMt 197 19,0 10
Recey-sur-Ource 21519 21290 CCPC 390 26,7 15
Remilly-en-Montagne 21520 21540 CCVO 129 8,5 15
Remilly-sur-Tille 21521 21560 CCPT 783 9,8 80
Renève 21522 21310 CCMb 437 14,4 30
Reulle-Vergy 21523 21220 CCGC 100 6,1 16
Riel-les-Eaux 21524 21570 CCPC 77 25,8 3
La Roche-en-Brenil 21525 21530 CCS 919 50,9 18
Rochefort-sur-Brévon 21526 21510 CCPC 43 12,0 4
La Rochepot 21527 21340 CAB 280 13,9 20
La Roche-Vanneau 21528 21150 CCPAS 139 13,2 11
Roilly 21529 21390 CCBT 33 4,5 7
Rougemont 21530 21500 CCMt 174 9,5 18
Rouvray 21531 21530 CCMV 642 9,5 68
Rouvres-en-Plaine 21532 21110 CCPD 999 14,7 68
Rouvres-sous-Meilly 21533 21320 CCAS 101 4,4 23
Ruffey-lès-Beaune 21534 21200 CAB 678 15,4 44
Ruffey-lès-Echirey 21535 21490 CCVN 1132 11,1 102
Sacquenay 21536 21260 CCCS 263 22,1 12
Saffres 21537 21350 CCCV 119 12,4 10
Saint-Andeux 21538 21530 CCS 126 11,8 11
Saint-Anthot 21539 21540 CCSb 50 4,1 12
Saint-Apollinaire 21540 21850 CAD 6273 10,2 615
Saint-Aubin 21541 21190 CAB 270 9,4 29
Saint-Bernard 21542 21700 CCPN 410 3,7 111
Saint-Broing-les-Moines 21543 21290 CCPC 186 20,1 9
Saint-Didier 21546 21210 CCS 208 21,1 10
Sainte-Colombe 21544 21350 CCCV 69 6,3 11
Sainte-Colombe-sur-Seine 21545 21400 CCPC 895 16,2 55
Sainte-Marie-la-Blanche 21558 21200 CAB 798 6,8 117
Sainte-Marie-sur-Ouche 21559 21410 CCVO 637 8,3 77
Sainte-Sabine 21570 21320 CCAS 186 8,4 22
Saint-Euphrône 21547 21140 CCSm 198 11,0 18
Saint-Germain-de-Modéon 21548 21530 CCS 185 16,3 11
Saint-Germain-le-Rocheux 21549 21510 CCPC 93 7,7 12
Saint-Germain-lès-Senailly 21550 21500 CCMt 94 5,0 19
Saint-Hélier 21552 21690 CCCV 39 3,9 10
Saint-Jean-de-Bœuf 21553 21410 CCVO 109 12,3 9
Saint-Jean-de-Losne 21554 21170 CCRS 1204 0,6 2007
Saint-Julien 21555 21490 CCVN 1396 16,4 85
Saint-Léger-Triey 21556 21270 CCCP 204 10,5 19
Saint-Marc-sur-Seine 21557 21450 CCPC 124 8,4 15
Saint-Martin-de-la-Mer 21560 21210 CCL 283 23,2 12
Saint-Martin-du-Mont 21561 21440 CCPS 440 37,8 12
Saint-Maurice-sur-Vingeanne 21562 21610 CCVV 201 17,4 12
Saint-Mesmin 21563 21540 CCCV 125 17,6 7
Saint-Nicolas-lès-Cîteaux 21564 21700 CCPN 454 28,9 16
Saint-Philibert 21565 21220 CCSD 441 4,7 94
Saint-Pierre-en-Vaux 21566 21230 CCPA 132 10,9 12
Saint-Prix-lès-Arnay 21567 21230 CCPA 246 11,3 22
Saint-Rémy 21568 21500 sans 810 13,8 59
Saint-Romain 21569 21190 CAB 246 19,7 12
Saint-Sauveur 21571 21270 CCCP 196 9,4 21
Saint-Seine-en-Bâche 21572 21130 CCRS 278 8,4 33
Saint-Seine-l'Abbaye 21573 21440 CCPS 364 3,8 96
Saint-Seine-sur-Vingeanne 21574 21610 CCVV 370 18,7 20
Saint-Symphorien-sur-Saône 21575 21170 CCRS 333 7,9 42
Saint-Thibault 21576 21350 CCCV 148 12,4 12
Saint-Usage 21577 21170 CCRS 1127 9,4 120
Saint-Victor-sur-Ouche 21578 21410 CCVO 230 12,8 18
Salives 21579 21580 sans 267 47,9 6
Salmaise 21580 21690 CCPAS 143 13,1 11
Samerey 21581 21170 CCRS 131 7,0 19
Santenay 21582 21590 CAB 836 10,4 80
Santosse 21583 21340 CAB 47 7,9 6
Saulieu 21584 21210 CCS 2588 32,0 81
Saulon-la-Chapelle 21585 21910 CCSD 1068 10,0 107
Saulon-la-Rue 21586 21910 CCSD 571 4,5 127
Saulx-le-Duc 21587 21120 CCVTI 262 29,1 9
Saussey 21588 21360 CCCB 84 9,0 9
Saussy 21589 21380 CCPS 101 9,3 11
Savigny-lès-Beaune 21590 21420 CAB 1372 36,0 38
Savigny-le-Sec 21591 21380 CCFLS 823 9,3 88
Savigny-sous-Mâlain 21592 21540 CCSb 203 6,4 32
Savilly 21593 21430 CCL 76 8,3 9
Savoisy 21594 21500 sans 227 24,8 9
Savolles 21595 21310 CCMb 164 3,1 53
Savouges 21596 21910 CCSD 372 3,1 120
Segrois 21597 21220 CCGC 51 2,3 22
Seigny 21598 21150 CCMt 165 8,0 21
Selongey 21599 21260 CCCS 2335 46,4 50
Semarey 21600 21320 CCAS 111 7,3 15
Semezanges 21601 21220 CCGC 108 8,1 13
Semond 21602 21450 CCPC 31 6,0 5
Semur-en-Auxois 21603 21140 CCSm 4240 19,1 222
Senailly 21604 21500 CCMt 143 9,3 15
Sennecey-lès-Dijon 21605 21800 CAD 2254 3,4 663
Seurre 21607 21250 CCRS 2446 9,0 272
Sincey-lès-Rouvray 21608 21530 CCMV 120 8,7 14
Soirans 21609 21110 CCAV 470 4,4 107
Soissons-sur-Nacey 21610 21270 CCCP 306 7,7 40
Sombernon 21611 21540 CCSb 968 13,2 73
Souhey 21612 21140 CCSm 87 2,8 31
Source-Seine 21084 21690 CCPAS 50 16,4 3
Soussey-sur-Brionne 21613 21350 CCCV 132 14,6 9
Spoy 21614 21120 CCVTI 293 12,0 24
Sussey 21615 21430 CCL 246 21,1 12
Tailly 21616 21190 CAB 195 4,6 42
Talant 21617 21240 CAD 11750 4,9 2398
Talmay 21618 21270 CCCP 484 22,0 22
Tanay 21619 21310 CCMb 227 12,7 18
Tarsul 21620 21120 CCVTI 165 9,6 17
Tart-l'Abbaye 21621 21110 CCPD 233 3,4 69
Tart-le-Bas 21622 21110 CCPD 237 4,7 50
Tart-le-Haut 21623 21110 CCPD 1413 10,3 137
Tellecey 21624 21270 CCCP 127 5,1 25
Ternant 21625 21220 CCGC 104 16,4 6
Terrefondrée 21626 21290 CCPC 60 13,9 4
Thenissey 21627 21150 CCPAS 119 10,3 12
Thoires 21628 21570 CCPC 80 10,2 8
Thoisy-la-Berchère 21629 21210 CCS 300 34,7 9
Thoisy-le-Désert 21630 21320 CCAS 197 13,1 15
Thomirey 21631 21360 CCCB 57 7,1 8
Thorey-en-Plaine 21632 21110 CCPD 992 5,8 171
Thorey-sous-Charny 21633 21350 CCCV 188 11,5 16
Thorey-sur-Ouche 21634 21360 CCCB 151 12,0 13
Thoste 21635 21460 CCBT 118 10,8 11
Thury 21636 21340 CAB 292 13,3 22
Tichey 21637 21250 CCRS 199 6,9 29
Til-Châtel 21638 21120 CCVTI 974 26,4 37
Tillenay 21639 21130 CCAV 659 6,1 108
Torcy-et-Pouligny 21640 21460 CCSm 151 10,3 15
Touillon 21641 21500 CCMt 406 37,0 11
Toutry 21642 21460 CCSm 477 6,4 75
Tréclun 21643 21130 CCAV 326 5,7 57
Trochères 21644 21310 CCMb 185 5,1 36
Trouhans 21645 21170 CCRS 635 10,6 60
Trouhaut 21646 21440 CCPS 107 9,4 11
Trugny 21647 21250 CCRS 114 6,9 17
Turcey 21648 21540 CCPS 175 12,5 14
Uncey-le-Franc 21649 21350 CCCV 48 9,5 5
Urcy 21650 21220 CCGC 144 7,9 18
Val-Suzon 21651 21121 CCPS 220 18,5 12
Vandenesse-en-Auxois 21652 21320 CCAS 275 11,3 24
Vannaire 21653 21400 CCPC 67 3,5 19
Vanvey 21655 21400 CCPC 249 16,8 15
Varanges 21656 21110 CCPD 798 9,4 85
Varois-et-Chaignot 21657 21490 CCPT 1971 10,1 195
Vauchignon 21658 21340 CAB 39 4,2 9
Vaux-Saules 21659 21440 CCPS 172 27,9 6
Veilly 21660 21360 CCCB 54 5,4 10
Velars-sur-Ouche 21661 21370 CCVO 1689 12,1 140
Velogny 21662 21350 CCCV 37 4,0 9
Venarey-les-Laumes 21663 21150 CCPAS 3046 10,2 299
Verdonnet 21664 21330 sans 86 18,0 5
Vernois-lès-Vesvres 21665 21260 CCCS 190 11,5 17
Vernot 21666 21120 CCVTI 76 12,9 6
Véronnes 21667 21260 CCCS 381 19,2 20
Verrey-sous-Drée 21669 21540 CCSb 50 3,4 15
Verrey-sous-Salmaise 21670 21690 CCPAS 318 8,2 39
Vertault 21671 21330 sans 54 19,3 3
Vesvres 21672 21350 CCCV 25 4,2 6
Veuvey-sur-Ouche 21673 21360 CCCB 185 10,0 19
Veuxhaulles-sur-Aube 21674 21520 CCPC 232 19,2 12
Vianges 21675 21430 CCL 73 8,8 8
Vic-de-Chassenay 21676 21140 CCSm 235 26,5 9
Vic-des-Prés 21677 21360 CCCB 102 9,0 11
Vic-sous-Thil 21678 21390 CCBT 205 21,3 10
Vieilmoulin 21679 21540 CCSb 98 6,1 16
Vielverge 21680 21270 CCCP 494 14,8 33
Vieux-Château 21681 21460 CCSm 100 6,5 15
Viévigne 21682 21310 CCMb 208 13,4 16
Viévy 21683 21230 CCPA 355 32,9 11
Vignoles 21684 21200 CAB 770 6,7 115
Villaines-en-Duesmois 21685 21450 CCPC 303 34,0 9
Villaines-les-Prévôtes 21686 21500 CCMt 137 10,8 13
Villargoix 21687 21210 CCS 172 17,5 10
Villars-et-Villenotte 21689 21140 CCSm 155 7,5 21
Villars-Fontaine 21688 21700 CCPN 129 2,9 44
Villeberny 21690 21350 CCCV 84 12,9 7
Villebichot 21691 21700 CCPN 351 10,4 34
Villecomte 21692 21120 CCVTI 255 16,4 16
Villedieu 21693 21330 sans 83 14,1 6
Villeferry 21694 21350 CCCV 30 3,3 9
La Villeneuve-les-Convers 21695 21450 CCPAS 40 8,9 4
Villeneuve-sous-Charigny 21696 21140 CCSm 96 3,2 30
Villers-la-Faye 21698 21700 CCPN 401 5,8 69
Villers-les-Pots 21699 21130 CCAV 1020 10,4 98
Villers-Patras 21700 21400 CCPC 95 6,3 15
Villers-Rotin 21701 21130 CCAV 134 3,1 43
Villey-sur-Tille 21702 21120 CCVTI 286 12,8 22
Villiers-en-Morvan 21703 21430 CCL 42 6,7 6
Villiers-le-Duc 21704 21400 CCPC 110 84,3 1
Villotte-Saint-Seine 21705 21690 CCPS 66 7,6 9
Villotte-sur-Ource 21706 21400 CCPC 113 9,5 12
Villy-en-Auxois 21707 21350 CCCV 243 16,2 15
Villy-le-Moutier 21708 21250 CCPN 330 20,1 16
Viserny 21709 21500 CCMt 203 6,8 30
Vitteaux 21710 21350 CCCV 1096 20,7 53
Vix 21711 21400 CCPC 109 3,5 31
Volnay 21712 21190 CAB 286 7,6 38
Vonges 21713 21270 CCCP 334 4,6 73
Vosne-Romanée 21714 21700 CCPN 427 3,7 115
Voudenay 21715 21230 CCPA 194 21,5 9
Vougeot 21716 21640 CCPN 201 0,9 223
Voulaines-les-Templiers 21717 21290 CCPC 320 23,1 14

Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]