Herbehereetako eraikinik garaienen zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Ondoko zerrenda honek, Herbehereetako eraikinik garaienak biltzen ditu. Elizak, tximiniak eta bestelakoak ez dira kontutan hartzen.

Zerrenda[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Postua Eraikinaren izena Argazkia Udalerria Autonomia estatua Garaiera (m) Solairuak Urtea Eraikinaren egoera
1. Maastoren
Maastoren.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 165 metro 44 2009 Eraikia
2. New Orleans
Rotterdam toren new orleans.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 158 metro 46 2010 Eraikia
3. Delftse Poort
Nationale Nederlanden.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 151 metro 41 1992 Eraikia
4. De Rotterdam
De rotterdam in aanbouw juni 2012.JPG
Rotterdam  Hego Holanda 149 metro 44 2013 Eraikitzen
5. Justizia ministerioa
3 skyscrapers The Hague.JPG
Haga  Hego Holanda 146 metro 39 2012 Eraikia
5. Barne eta errege gaietarako ministerioa
3 skyscrapers The Hague.JPG
Haga  Hego Holanda 146 metro 39 2012 Eraikia
7. Hoftoren
Hoftoren 1.jpg
Haga  Hego Holanda 142 metro 29 1993 Eraikia
7. Westpoint Tower
Tilburg westpoint2.jpg
Tilburg  Ipar Brabante 142 metro 48 2004 Eraikia
7. City Tower - New Babylon
Hoftoren 1.jpg
Haga  Hego Holanda 142 metro 45 2012 Eraikia
10. Rotterdam Montevideo
Rotterdam montevideotoren.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 140 metro 43 2005 Eraikia
11. Rembrandttoren
Rembrandt toren frontaal.jpg
Amsterdam  Ipar Holanda 135 metro 35 1994 Eraikia
12. Het Strijkijzer
Het Strijkijzer The Hague cropped.JPG
Haga  Hego Holanda 132 metro 42 2007 Eraikia
12. De Kroon
3 skyscrapers The Hague.JPG
Haga  Hego Holanda 132 metro 41 2011 Eraikia
14. Millennium Tower
Rotterdam toren milleniumtoren.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 131 metro 35 2000 Eraikia
15. Prinsenhof Toren
Prinsenhof The Hague.jpg
Haga  Hego Holanda 128 metro 39 2004 Eraikia
16. Erasmus Ospitale berria
Erasmus MC 2012.JPG
Rotterdam  Hego Holanda 125 metro 31 2012 Eraikia
16. The Red Apple
Rotterdam toren red apple.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 124 metro 40 1976 Eraikia
16. World Port Center
Rotterdam toren worldportcenter.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 124 metro 32 2001 Eraikia
17. Mondriaantoren
Mondriaantoren2.jpg
Amsterdam  Ipar Holanda 123 metro 32 2001 Eraikia
18. Carlton Almere
Carlton wtc almere.png
Almere  Flevoland 120 metro 32 2010 Eraikia
19. Achmea-Toren
Leeuwarden, Achmea toren met binnenvaartschepen foto2 2009-09-19 18.25.JPG
Leeuwarden  Frisia 115 metro 28 2002 Eraikia
20. Erasmus MC Faculteitsgebouw
Rotterdam erasmus mc.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 114 metro 27 1969 Eraikia
21. De Rokade
De Rokade.jpg
Spijkenisse  Hego Holanda 113 metro 33 2010 Eraikia
22. Waterstadtoren
Waterstadtoren.jpg
Rotterdam  Hego Holanda 109 metro 37 2004 Eraikia
23. Weenatoren
Rotterdam shopping alley.JPG
Rotterdam  Hego Holanda 106 metro 31 1990 Eraikia
24. De Admirant
Regent Admirant Eindhoven.jpg
Eindhoven  Ipar Brabante 105 metro 31 2006 Eraikia
24. Amsterdam Symphony 1 Amsterdam  Ipar Holanda 105 metro 30 2009 Eraikia
Iturria
Skyscraperpage.com webgunea.

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]