Korsika Garaia departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Korsika Garaiko pievi (mikroeskualdeak), kantonamendu zaharrak eta egungoak.
Bide seinalea Bastia eta San Fiurenzuren artean.

Korsika Garaia departamenduko udalerrien zerrenda Frantziako administrazioaren menpeko Korsika Garaia (korsikeraz Corsica suprana) departamenduko 236 udalerrik osatzen dute.


Zerrenda[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Hona hemen udalerrien zerrenda. Agertzen diren datuak: INSEE kodea (horren arabera ordenatuta daude), posta-kodea eta izena bi hizkuntzetan.

Zein Udalerri Elkargoren barruan dauden ere adierazten da, akronimoen bidez:


INSEE Posta-kodea Izena korsikeraz Izena frantsesez
2B002 20270 Aghjone Aghione
2B003 20244 Aiti Aiti
2B005 20212 Alandu Alando
2B007 20224 Albertacce Albertacce
2B009 20270 Aleria Aléria
2B010 20220 Algaghjola Algajola(CCCB)
2B012 20251 Altiani Altiani
2B013 20212 Alzi Alzi
2B015 20272 Ampriani Ampriani
2B016 20270 Antisanti Antisanti
2B020 20220 Aregnu Aregno(CCCB)
2B023 20276 Ascu Asco
2B025 20225 Avapessa Avapessa(CCCB)
2B029 20253 Barbaghju Barbaggio
2B030 20228 Barrettali Barrettali(CCCaC)
2B033 20200 Bastia Bastia (CAB)
2B034 20226 Belgudè Belgodère(CCECPB)
2B036 20252 Bigornu Bigorno
2B037 20620 Biguglia Biguglia
2B039 20235 Bisinchi Bisinchi
2B042 20290 U Borgu Borgo
2B043 20222 Brandu Brando(CCCaC)
2B045 20212 Bustanicu Bustanico
2B046 20228 Cagnanu Cagnano(CCCaC)
2B047 20224 Calacuccia Calacuccia
2B049 20214 Calenzana Calenzana(CCCB)
2B050 20260 Calvi Calvi(CCCB)
2B051 20244 Cambia Cambia
2B052 20229 Campana Campana
2B053 20270 Campi Campi
2B054 20290 Campile Campile
2B055 20252 Campitellu Campitello
2B057 20230 Canale di Verde Canale-di-Verde
2B058 20217 Canari Canari(CCCaC)
2B059 20235 Canavaghja Canavaggia
2B063 20229 Carchetu è Brusticu Carcheto-Brustico
2B067 20229 Carpinetu Carpineto
2B068 20244 Carticasi Carticasi
2B069 20237 Casabianca Casabianca
2B072 20215 A Casalta d'Ampugnani Casalta
2B073 20224 Casamacciuli Casamaccioli
2B074 20250 Casanova Casanova(CCCeC)
2B075 20270 Casevechje Casevecchie
2B077 20213 U Castellà di Casinca Castellare-di-Casinca(CCC)
2B078 20212 U Castellà di Mercuriu Castellare-di-Mercurio
2B079 20235 Castellu di Rustinu Castello-di-Rostino
2B080 20218 Castifau Castifao
2B081 20218 Castiglione Castiglione(CCAN)
2B082 20218 Castineta Castineta
2B083 20236 Castirla Castirla
2B084 20225 I Cateri Cateri(CCCB)
2B086 20238 Centuri Centuri(CCCaC)
2B087 20221 Cervioni Cervione(CCCV)
2B088 20230 Chjatra Chiatra
2B093 20256 Corbara Corbara(CCBVIL)
2B095 20224 Corscia Corscia
2B096 20250 Corti Corte(CCCeC)
2B097 20226 A Costa Costa(CCECPB)
2B101 20237 A Croce Croce
2B102 20290 A Crucichja Crocicchia
2B105 20212 Erbaghjolu Erbajolo
2B106 20244 Erone Érone
2B107 20275 Ersa Ersa(CCCaC)
2B109 20253 Ferringule Farinole
2B110 20212 U Favalellu Favalello
2B111 20234 Felce Felce
2B112 20225 U Felicetu Feliceto(CCECPB)
2B113 20237 Ficaghja Ficaja
2B116 20212 Fughjuchja Focicchia
2B120 20600 Furiani Furiani (CAB)
2B121 20245 Galeria Galéria(CCCB)
2B122 20218 Gavignanu Gavignano
2B123 20240 Ghisunaccia Ghisonaccia
2B124 20227 Ghisoni Ghisoni
2B125 20237 Ghjucatoghju Giocatojo
2B126 20251 Ghjuncaghju Giuncaggio
2B134 20220 Isula Rossa L'Île-Rousse(CCBVIL)
2B135 20243 L'Isulacciu di Fiumorbu Isolaccio-di-Fiumorbo(CCF)
2B136 20218 Lama Lama(CCECPB)
2B137 20244 Lanu Lano
2B138 20225 Lavatoghju Lavatoggio(CCCB)
2B140 20252 Lentu Lento
2B143 20230 Linguizzetta Linguizzetta
2B145 20215 Loretu di Casinca Loreto-di-Casinca(CCC)
2B147 20224 Lozzi Lozzi
2B148 20290 Lucciana Lucciana
2B149 20240 U Lugu di Nazza Lugo-di-Nazza
2B150 20260 Lumiu Lumio(CCCB)
2B152 20228 Luri Luri(CCCaC)
2B153 20245 Mansu Manso(CCCB)
2B155 20270 Matra Matra
2B156 20259 U Musuleu Mausoléo(CCECPB)
2B157 20212 A Mazzola Mazzola
2B159 20287 Meria Meria(CCCaC)
2B161 20270 Moita Moïta
2B162 20218 Moltifau Moltifao
2B164 20229 A Munacia d'Orezza Monacia-d'Orezza
2B165 20214 U Mucale Moncale(CCCB)
2B166 20290 U Monte Monte
2B167 20214 Montegrossu Montegrosso(CCCB)
2B168 20220 U Munticellu Monticello(CCBVIL)
2B169 20218 Merusaglia Morosaglia
2B170 20238 Mursiglia Morsiglia(CCCaC)
2B171 20219 U Muracciole Muracciole(CCCeC)
2B172 20239 Muratu Murato(CCN)
2B173 20225 Muru Muro(CCECPB)
2B175 20225 Nessa Nessa(CCECPB)
2B176 20229 Nucariu Nocario
2B177 20219 Nuceta Noceta
2B178 20217 Nonza Nonza(CCCaC)
2B179 20234 A Nuvale Novale
2B180 20226 Nuvella Novella(CCECPB)
2B182 20226 Ochjatana Occhiatana(CCECPB)
2B183 20217 Ogliastru Ogliastro(CCCaC)
2B184 20217 Olcani Olcani(CCCaC)
2B185 20232 Oletta Oletta(CCN)
2B187 20217 Olmeta di Capicorsu Olmeta-di-Capocorso(CCCaC)
2B188 20232 Olmeta di Tuda Olmeta-di-Tuda(CCN)
2B190 20259 Olmi è Cappella Olmi-Cappella(CCECPB)
2B192 20290 L'Olmu Olmo
2B193 20236 Omessa Omessa(CCAN)
2B194 20234 L'Ortale Ortale
2B195 20290 Ortiporiu Ortiporio
2B199 20226 Palasca Palasca(CCECPB)
2B201 20251 Pancheraccia Pancheraccia
2B202 20229 A Parata Parata
2B205 20253 Patrimoniu Patrimonio
2B206 20290 A Penta è Acquatella Penta-Acquatella
2B207 20213 A Penta di Casinca Penta-di-Casinca(CCC)
2B208 20234 I Perelli Perelli
2B210 20230 Peru è Casevechje Pero-Casevecchie(CCCeC)
2B213 20272 U Pianellu Pianello
2B214 20215 Pianu Piano
2B216 20234 I Piazzali Piazzali
2B217 20229 E Piazzole Piazzole
2B218 20251 Pedicorti di Gaghju Piedicorte-di-Gaggio
2B219 20229 Pedicroce Piedicroce
2B220 20218 Pedigrisgiu Piedigriggio(CCAN)
2B221 20229 Pedipartinu Piedipartino
2B222 20229 U Ped' Orezza Pie-d'Orezza
2B224 20233 A Petra Curbara Pietracorbara(CCCaC)
2B225 20230 A Petra di Verde Pietra-di-Verde
2B223 20218 Petralba Pietralba(CCECPB)
2B226 20251 A Petra Serena Pietraserena
2B227 20234 U Petricaghju Pietricaggio
2B229 20242 U Petrosu Pietroso
2B230 20246 A Pieve Piève(CCN)
2B231 20220 Pigna Pigna(CCBVIL)
2B233 20228 Pinu Pino(CCCaC)
2B234 20234 Piupetta Piobetta
2B235 20259 Pioghjola Pioggiola(CCECPB)
2B236 20240 U Poghju di Nazza Poggio-di-Nazza
2B238 20250 U Poghju di Venacu Poggio-di-Venaco(CCCeC)
2B239 20232 U Poghju d'Oletta Poggio-d'Oletta(CCN)
2B241 20237 U Poghju è Marinacciu Poggio-Marinaccio
2B242 20230 U Poghju è Mezzana Poggio-Mezzana(CCCeC)
2B243 20229 U Pulverosu Polveroso
2B244 20218 Upulasca Popolasca(CCAN)
2B245 20215 Porri Porri(CCC)
2B246 20237 A Porta La Porta
2B248 20218 U Pratu di Ghjuvellina Prato-di-Giovellina(CCAN)
2B250 20290 I Prunelli di Casacconi Prunelli-di-Casacconi
2B251 20243 I Prunelli di Fiumorbu Prunelli-di-Fiumorbo(CCF)
2B252 20213 U Prunu Pruno
2B255 20237 Quercitellu Quercitello
2B256 20229 Rapaghju Rapaggio
2B257 20246 Rapale Rapale(CCN)
2B260 20250 A Riventosa Riventosa(CCCeC)
2B261 20247 Ruglianu Rogliano(CCCaC)
2B263 20219 Ruspigliani Rospigliani
2B264 20244 Rusiu Rusio
2B265 20239 Rutali Rutali
2B267 20218 U Salgetu/U Salicetu Saliceto
2B273 20213 Scata Scata
2B274 20290 Scolca Scolca
2B275 20212 Sermanu Sermano
2B277 20243 A Sarra di Fiumorbu Serra-di-Fiumorbo(CCF)
2B280 20215 Silvarecciu Silvareccio
2B281 20233 Siscu Sisco(CCCaC)
2B283 20240 Solaru Solaro
2B286 20213 Sorbu è Occagnanu Sorbo-Ocagnano(CCC)
2B287 20246 Soriu Sorio(CCN)
2B289 20250 Soveria Soveria(CCAN)
2B290 20226 Speloncatu Speloncato(CCECPB)
2B291 20229 A Stazzona Stazzona
2B292 20212 Sant' Andria di Boziu Sant'Andréa-di-Bozio
2B293 20221 Sant' Andria di u Cutone Sant'Andrea-di-Cotone(CCCeC)
2B296 20220 Sant' Antoninu Sant'Antonino(CCCB)
2B298 20217 San Fiurenzu Saint-Florent
2B297 20213 San Damianu San-Damiano
2B299 20213 San Gavinu d'Ampugnani San-Gavino-d'Ampugnani
2B301 20246 San Gavinu di Tenda San-Gavino-di-Tenda(CCN)
2B302 20230 San Ghjuvanni di Moriani San-Giovanni-di-Moriani(CCCeC)
2B303 20230 San Ghjulianu San-Giuliano(CCCeC)
2B304 20244 San Lurenzu San-Lorenzo
2B305 20200 San Martinu di Lota San-Martino-di-Lota (CAB)
2B306 20250 Santa Lucia di Mercuriu Santa-Lucia-di-Mercurio
2B307 20230 Santa Lucia di Moriani Santa-Lucia-di-Moriani(CCCeC)
2B309 20200 Santa Maria di Lota Santa-Maria-di-Lota (CAB)
2B311 20221 Santa Maria di u Poghju Santa-Maria-Poggio(CCCeC)
2B313 20230 San Niculaiu San-Nicolao(CCCeC)
2B314 20246 Santu Petru di Tenda Santo-Pietro-di-Tenda(CCN)
2B315 20250 Santu Petru di Venacu Santo-Pietro-di-Venaco(CCCeC)
2B316 20220 Santa Riparata di Balagna Santa-Reparata-di-Balagna(CCBVIL)
2B317 20230 Santa Riparata di Moriani Santa-Reparata-di-Moriani(CCCeC)
2B318 20230 Tagliu è Isolacciu Taglio-Isolaccio(CCCeC)
2B319 20230 Talasani Talasani(CCCeC)
2B320 20270 Tallone Tallone
2B321 20234 Tarranu Tarrano
2B327 20248 Tominu Tomino(CCCaC)
2B328 20270 Tocchisi Tox
2B329 20250 Tralonca Tralonca
2B332 20218 Urtaca Urtaca(CCECPB)
2B333 20232 Vallecalle Vallecalle(CCN)
2B334 20234 E Valle d'Alisgiani Valle-d'Alesani
2B335 20221 E Valle di Campoloru Valle-di-Campoloro(CCCeC)
2B337 20235 E Valle di Rostinu Valle-di-Rostino
2B338 20229 E Valle d'Orezza Valle-d'Orezza
2B339 20259 A Vallica Vallica(CCECPB)
2B340 20230 Velone è Ornetu Velone-Orneto(CCCeC)
2B341 20231 Venacu Venaco(CCCeC)
2B342 20240 Ventisari Ventiseri
2B343 20215 A Venzulà Venzolasca(CCC)
2B344 20229 Verdese Verdèse
2B346 20215 U Vescuvatu Vescovato(CCC)
2B347 20242 Vezzani Vezzani
2B350 20290 Vignale Vignale
2B352 20279 E Ville di Parasu Ville-di-Paraso(CCECPB)
2B353 20200 E Ville di Petrabugnu Ville-di-Pietrabugno (CAB)
2B354 20219 Vivariu Vivario(CCCeC)
2B355 20290 A Vulpaiola Volpajola
2B356 20272 Zalana Zalana
2B361 20214 Ziglia Zilia(CCCB)
2B364 20272 Zuani Zuani
2B365 20243 San Gavinu di Fiumorbu San-Gavino-di-Fiumorbo(CCF)
2B366 20240 Chisà Chisa

Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]