Madrilgo udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
Madrilgo probintziako mapa udalerrietan banatuta

Madrilgo udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2008)
La Acebeda 57
Ajalvir 3.558
Alameda del Valle 250
El Álamo 7.580
Alcalá de Henares 203.645
Alcobendas 107.514
Alcorcón 167.997
Aldea del Fresno 2.424
Algete 19.345
Alpedrete 12.357
Ambite 512
Anchuelo 959
Aranjuez 52.224
Arganda del Rey 50.309
Arroyomolinos 11.804
El Atazar 109
Batres 1.432
Becerril de la Sierra 5.022
Belmonte de Tajo 1.381
El Berrueco 601
Berzosa del Lozoya 234
Boadilla del Monte 41.807
El Boalo 6.223
Braojos 182
Brea de Tajo 521
Brunete 9.275
Buitrago del Lozoya 2.068
Bustarviejo 2.044
Cabanillas de la Sierra 734
La Cabrera 2.422
Cadalso de los Vidrios 2.903
Camarma de Esteruelas 6.160
Campo Real 4.865
Canencia 521
Carabaña 1.831
Casarrubuelos 3.044
Cenicientos 2.060
Cercedilla 6.970
Cervera de Buitrago 142
Chapinería 1.939
Chinchón 5.191
Ciempozuelos 21.256
Cobeña 5.406
Collado Mediano 6.427
Collado Villalba 54.658
Colmenar de Oreja 8.127
Colmenar del Arroyo 1.348
Colmenar Viejo 42.649
Colmenarejo 7.972
Corpa 540
Coslada 89.918
Cubas de la Sagra 4.109
Daganzo de Arriba 8.493
El Escorial 14.873
Estremera 1.516
Fresnedillas de la Oliva 1.392
Fresno de Torote 2.018
Fuenlabrada 194.791
Fuente el Saz de Jarama 6.079
Fuentidueña de Tajo 2.001
Galapagar 31.261
Garganta de los Montes 405
Gargantilla del Lozoya y Pinilla de Buitrago 384
Gascones 145
Getafe 164.043
Griñón 9.161
Guadalix de la Sierra 5.701
Guadarrama 14.318
La Hiruela 76
Horcajo de la Sierra 172
Horcajuelo de la Sierra 102
Hoyo de Manzanares 7.457
Humanes de Madrid 17.379
Leganés 184.209
Loeches 6.210
Lozoya 650
Lozoyuela-Navas-Sieteiglesias 1.068
Madarcos 44
Madril 3.213.271
Majadahonda 66.585
Manzanares el Real 6.933
Meco 12.198
Mejorada del Campo 22.267
Miraflores de la Sierra 5.811
El Molar 6.869
Los Molinos 4.558
Montejo de la Sierra 356
Moraleja de Enmedio 4.633
Moralzarzal 11.318
Morata de Tajuña 7.087
Móstoles 206.275
Navacerrada 2.675
Navalafuente 1.039
Navalagamella 2.161
Navalcarnero 20.058
Navarredonda y San Mamés 151
Navas del Rey 2.459
Nuevo Baztán 6.111
Olmeda de las Fuentes 283
Orusco de Tajuña 1.111
Oteruelo del Valle n/d
Paracuellos de Jarama 11.424
Parla 108.051
Patones 517
Pedrezuela 3.822
Pelayos de la Presa 2.417
Perales de Tajuña 2.738
Pezuela de las Torres 825
Pinilla del Valle 185
Pinto 42.445
Piñuécar-Gandullas 193
Pozuelo de Alarcón 81.365
Pozuelo del Rey 646
Prádena del Rincón 114
Puebla de la Sierra 107
Puentes Viejas 562
Quijorna 2.703
Rascafría 2.059
Redueña 266
Ribatejada 602
Rivas-Vaciamadrid 69.849
Robledillo de la Jara 130
Robledo de Chavela 3.773
Robregordo 62
Las Rozas de Madrid 83.428
Rozas de Puerto Real 402
San Agustín del Guadalix 10.433
San Fernando de Henares 40.654
San Lorenzo de El Escorial 17.346
San Martín de la Vega 17.584
San Martín de Valdeiglesias 7.888
San Sebastián de los Reyes 72.414
Santa María de la Alameda 1.178
Santorcaz 817
Los Santos de la Humosa 1.997
La Serna del Monte 111
Serranillos del Valle 3.273
Sevilla la Nueva 7.814
Somosierra 110
Soto del Real 8.188
Talamanca de Jarama 2.472
Tielmes 2.553
Titulcia 1.045
Torrejón de Ardoz 116.455
Torrejón de la Calzada 6.478
Torrejón de Velasco 3.924
Torrelaguna 4.671
Torrelodones 21.231
Torremocha de Jarama 703
Torres de la Alameda 7.474
Tres Cantos 40.606
Valdaracete 685
Valdeavero 1.170
Valdelaguna 807
Valdemanco 976
Valdemaqueda 838
Valdemorillo 10.890
Valdemoro 58.623
Valdeolmos-Alalpardo 2.804
Valdepiélagos 425
Valdetorres de Jarama 3.773
Valdilecha 2.699
Valverde de Alcalá 425
Velilla de San Antonio 11.242
El Vellón 1.492
Venturada 1.609
Villa del Prado 6.182
Villaconejos 3.159
Villalbilla 8.492
Villamanrique de Tajo 764
Villamanta 2.337
Villamantilla 763
Villanueva de la Cañada 16.425
Villanueva de Perales 1.175
Villanueva del Pardillo 14.763
Villar del Olmo 2.075
Villarejo de Salvanés 7.219
Villaviciosa de Odón 26.248
Villavieja del Lozoya 260
Zarzalejo 1.469

Udalerrietan egondako aldaketak[aldatu | aldatu iturburu kodea]