Zamorako udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search
Zamorako probintziako mapa udalerrietan banatuta

Zamorako probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2002)
Abezames 100
Alcañices 1.156
Alcubilla de Nogales 193
Alfaraz de Sayago 203
Algodre 181
Almaraz de Duero 457
Almeida de Sayago 659
Andavias 483
Arcenillas 300
Arcos de la Polvorosa 288
Argañin 96
Argujillo 377
Arquillinos 172
Arrabalde 384
Aspariegos 359
Asturianos 339
Ayoo de Vidriales 448
Barcial del Barco 303
Belver de los Montes 454
Benavente 17.127
Benegiles 394
Bermillo de Sayago 1.346
La Boveda de Toro 950
Breto 239
Bretocino 312
Brime de Sog 236
Brime de Urz 143
Burganes de Valverde 870
Bustillo del Oro 144
Cabañas de Sayago 203
Calzadilla de Tera 482
Camarzana de Tera 491
Cañizal 613
Cañizo 315
Carbajales de Alba 708
Carbellino 269
Casaseca de Campean 144
Casaseca de las Chanas 358
Castrillo de la Guareña 160
Castrogonzalo 548
Castronuevo 360
Castroverde de Campos 412
Cazurra 90
Cerecinos de Campos 421
Cerecinos del Carrizal 157
Cernadilla 197
Cobreros 735
Coomonte 310
Coreses 1.172
Corrales del Vino 1.103
Cotanes 158
Cubillos 402
Cubo de Benavente 174
El Cubo de Tierra del Vino 461
Cuelgamures 138
Entrala 156
Espadañedo 193
Faramontanos de Tábara 493
Fariza 708
Fermoselle 1.583
Ferreras de Abajo 634
Ferreras de Arriba 526
Ferreruela 637
Figueruela de Arriba 533
Fonfría 1.133
Fresno de la Polvorosa 207
Fresno de la Ribera 433
Fresno de Sayago 250
Friera de Valverde 263
Fuente Encalada 138
Fuentelapeña 993
Fuentesauco 568
Fuentes de Ropel 1.844
Fuentesecas 84
Fuentespreadas 388
Galende 1.374
Gallegos del Pan 158
Gallegos del Rio 816
Gamones 94
Ganame 110
Gema 255
Granja de Moreruela 369
Granucillo 232
Guarrate 362
Hermisende 429
La Hiniesta 370
Jambrina 243
Justel 161
Losacino 329
Losacio 149
Lubian 354
Luelmo 244
El Maderal 284
Madridanos 550
Mahide 516
Maire de Castroponce 241
Malva 218
Manganeses de la Lampreana 741
Manganeses de la Polvorosa 854
Manzanal de Arriba 462
Manzanal del Barco 187
Manzanal de los Infantes 203
Matilla de Arzon 260
Matilla la Seca 76
Mayalde 245
Melgar de Tera 577
Micereces de Tera 639
Milles de la Polvorosa 272
Molacillos 296
Molezuelas de la Carballeda 100
Mombuey 467
Monfarracinos 656
Montamarta 667
Moral de Sayago 370
Moraleja del Vino 302
Moraleja de Sayago 1.282
Morales del Vino 740
Morales de Rey 1.031
Morales de Toro 283
Morales de Valverde 1.832
Moralina 361
Moreruela de los Infanzones 454
Moreruela de Tábara 513
Muelas de los Caballeros 243
Muelas del Pan 882
Muga de Sayago 496
Navianos de Valverde 254
Olmillos de Castro 406
Otero de Bodas 247
Pajares de la Lampreana 497
Palacios del Pan 324
Palacios de Sanabria 258
Pedralba de la Pradería 296
El Pego 429
Peleagonzalo 419
Peleas de Abajo 292
Peñausende 544
Peque 204
El Perdigón 712
Pereruela 712
Perilla de Castro 251
Pías 220
Piedrahita de Castro 143
Pinilla de Toro 367
Pino 235
El Piñero 295
Pobladura del Valle 74
Pobladura de Valderaduey 346
Porto 323
Pozoantiguo 330
Pozuelo de Tábara 226
Prado 101
Puebla de Sanabria 1.628
Pueblica de Valverde 307
Quintanilla del Monte 153
Quintanilla del Olmo 141
Quintanilla de Urz 55
Quiruelas de Vidriales 946
Rabanales 814
Rabano de Aliste 468
Requejo 189
Revellinos 331
Riofrio de Aliste 1.054
Rionegro del Puente 388
Roales 498
Robleda-Cervantes 443
Roelos 162
Rosinos de la Requejada 505
Salce 131
Samir de los Caños 235
San Agustin del Pozo 200
San Cebrian de Castro 363
San Cristóbal de Entreviñas 1.629
San Esteban del Molar 180
San Juan del Rebollar 218
San Justo 356
San Martin de Valderaduey 88
San Miguel de la Ribera 388
San Miguel del Valle 220
San Pedro de Ceque 684
San Pedro de la Nave-Almendra 507
Santa Clara de Avedillo 592
Santa Colomba de las Monjas 700
Santa Cristina de la Polvorosa 255
Santa Croya de Tera 512
Santa Eufemia del Barco 1.270
Santa Maria de la Vega 462
Santa Maria de Valverde 293
Santibañez de Tera 482
Santibañez de Vidriales 99
Santovenia 601
San Vicente de la Cabeza 1.353
San Vitero 392
Sanzoles 679
Tabara 969
Tapioles 235
Toro 9.079
La Torre del Valle 185
Torregamones 332
Torres del Carrizal 506
Trabazos 941
Trefacio 243
Uña de Quintana 230
Vadillo de la Guareña 371
Valcabado 344
Valdefinjas 100
Valdescorriel 200
Vallesa 173
Vega de Tera 501
Vega de Villalobos 157
Vegalatrave 137
Venialbo 518
Vezdemarban 668
Vidayanes 109
Videmala 192
Villabrazaro 337
Villabuena del Puente 942
Villadepera 282
Villaescusa 358
Villafafila 647
Villaferrueña 155
Villageriz 68
Villalazan 381
Villalba de la Lampreana 307
Villalcampo 647
Villalobos 317
Villalonso 124
Villalpando 1.677
Villalube 291
Villamayor de Campos 534
Villamor de los Escuderos 556
Villanazar 371
Villanueva de Azoague 343
Villanueva de Campean 181
Villanueva de las Peras 181
Villanueva del Campo 1.064
Villaralbo 1560
Villardeciervos 796
Villardefallaves 1.626
Villar del Buey 541
Villardiegua de la Ribera 158
Villardiga 106
Villardondiego 130
Villarrin de Campos 609
Villaseco del Pan 299
Villavendimio 198
Villaveza del Agua 132
Villaveza de Valverde 275
Viñas 272
Zamora 65.575