Edwin Moses

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Edwin Moses
Edwin Moses
Datu pertsonalak
Izen osoa Edwin Corley Moses
Jaio 1955eko abuztuaren 31a
Dayton, Ohio (Ameriketako Estatu Batuak)

Edwin Corley Moses (Dayton, Ohio, 1955eko abuztuaren 31a -) atleta estatubatuarra izan da, 400 metroko hesi-lasterketan espezializatua.

1977 eta 1987 artean, Mosesek 107 final jarraian irabazi zituen (122 lasterketa jarraian) eta munduko errekorra ezarri zuen bere espezialitatean lau aldiz.

Palmares hautatua[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Palmaresa
Olinpiar Jokoak
Urrea 1976ko Udako Olinpiar Jokoak (Montreal) 400 metroko hesi-lasterketa
Urrea 1984ko Udako Olinpiar Jokoak (Los Angeles) 400 metroko hesi-lasterketa
Brontzea 1988ko Udako Olinpiar Jokoak (Seul) 400 metroko hesi-lasterketa
Munduko Atletismo Txapelketak
Urrea 1983 (Helsinki) 400 metroko hesi-lasterketa
Urrea 1987 (Erroma) 400 metroko hesi-lasterketa

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Edwin Moses Aldatu lotura Wikidatan