Pau Donés

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Pau Donés
Sant Jordi 2017-Barcelona (5).jpg
Bizitza
Jaiotza Bartzelona1966ko urriaren 11 (53 urte)
Herrialdea  Katalunia
Bizilekua Berlin
Hezkuntza
Hizkuntzak katalana
gaztelania
alemana
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria, musikaria eta gitarra-jotzailea
Kidetza Jarabe de Palo
Musika instrumentua gitarra
IMDb nm1050349

Pau Donés Cirera (Montanuy-Montanui, 1966ko urriaren 11) kataluniar abeslaria da eta gitarra-jotzailea da, Jarabe de Palo taldean ibilitakoa.

Diskografia[edit | edit source]

  • 1996: La flaca.
  • 1998: Depende.
  • 2001: De vuelta y vuelta.
  • 2003: Bonito.
  • 2004: Un metro cuadrado.
  • 2007: Adelantando.
  • 2009: Orquestra Reciclando.
  • 2011: ¿Y ahora qué hacemos?
  • 2014: Somos
  • 2015: Tour Americano 14-15


Biografia
Katalunia
Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.