La Caixa Bandera

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search
La Caixa Bandera
Sorrera 2013
Herria hainbat
Partehartzaileak TKE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (3)
Emakumezkoak:
Euskal Herria San Juan (2)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Zierbena
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio


La Caixa Bandera edo Caixabank Bandera TKE Ligako babesleetako bat den La Caixa banketxeak urtero antolatzen duen bandera da. Ez du leku finkorik, lehena Laredon jokatu baitzen, hurrengo biak San Pedron eta 2016tik aurrera berriz ere Kantabrian.

Palmaresa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2013 Laredo Kaiku Orio Urdaibai
2014 San Pedro Hondarribia Kaiku Orio
2015 San Pedro Hondarribia Urdaibai Orio
2016 Castro Urdiales Hondarribia Urdaibai Orio
2017 Santander Orio Urdaibai Hondarribia
2018 Castro Urdiales Urdaibai Hondarribia Orio
2019 Castro Urdiales Zierbena Urdaibai Orio

Garaipenak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Taldea Garaipenak Urteak
Hondarribia 3 2014, 2015, 2016
Kaiku 1 2013
Orio 1 2017
Urdaibai 1 2018
Zierbena 1 2019

Emakumezkoen estropada[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Palmaresa:
Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2015 Zumaia Hibaika Orio
2016 ez zen jokatu
2017 San Juan Hibaika Orio
2018 San Juan Orio Arraun Lagunak
2019 Orio Arraun Lagunak Hondarribia
  • Garaipenak:
Taldea Garaipenak Urteak
San Juan 2 2017, 2018
Zumaia 1 2015
Orio 1 2019