La Caixa Bandera

Wikipedia, Entziklopedia askea
La Caixa Bandera
Sorrera 2013
Herria hainbat
Partehartzaileak TKE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (5)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio (3)
Azken ekitaldia 2022
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio


La Caixa Bandera edo Caixabank Bandera TKE Ligako babesleetako bat den La Caixa banketxeak urtero antolatzen duen bandera da. Ez du leku finkorik, lehena Laredon jokatu baitzen, hurrengo biak San Pedron eta 2016tik aurrera berriz ere Kantabrian.

Palmaresa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2013 Laredo Kaiku Orio Urdaibai
2014 San Pedro Hondarribia Kaiku Orio
2015 San Pedro Hondarribia Urdaibai Orio
2016 Castro Urdiales Hondarribia Urdaibai Orio
2017 Santander Orio Urdaibai Hondarribia
2018 Castro Urdiales Urdaibai Hondarribia Orio
2019 Castro Urdiales Zierbena Urdaibai Orio
2020 Donostia Donostiarra Santurtzi Orio
2021 Castro Urdiales Hondarribia Orio Donostiarra
2022 Castro Urdiales Hondarribia Urdaibai Donostiarra

Garaipenak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Taldea Garaipenak Urteak
Hondarribia 5 2014, 2015, 2016, 2021, 2022
Kaiku 1 2013
Orio 1 2017
Urdaibai 1 2018
Zierbena 1 2019
Donostiarra 1 2020

Emakumezkoen estropada[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  • Palmaresa:
Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2015 San Pedro Zumaia Hibaika Orio
2016 ez zen jokatu
2017 Santander San Juan Hibaika Orio
2018 Castro Urdiales San Juan Orio Arraun Lagunak
2019 Castro Urdiales Orio Arraun Lagunak Hondarribia
2020 Donostia Orio Arraun Lagunak Hondarribia
2021 Castro Urdiales Arraun Lagunak Orio Donostiarra
2022 Castro Urdiales Orio Arraun Lagunak Tolosaldea
  • Garaipenak:
Taldea Garaipenak Urteak
Orio 3 2019, 2020, 2022
San Juan 2 2017, 2018
Zumaia 1 2015
Arraun Lagunak 1 2021

Kanpo estekak[aldatu | aldatu iturburu kodea]