Steve Cram

Wikipedia, Entziklopedia askea
Jump to navigation Jump to search
Steve Cram
SteveCram.jpg
Bizitza
Jaiotza Gateshead1960ko urriaren 14a (58 urte)
Herrialdea  Erresuma Batua
Hezkuntza
Heziketa University of Sunderland
Jarduerak
Jarduerak distantzia erdiko korrikalaria eta atleta
Atletismoa
Kirol diziplina 800 metroko lasterketa
Errekorrak
Berezitasua Irizpidea Data M
Marka pertsonalak
Berezitasuna Lekua Data M
 
Pisua 69 kilogramo
Altuera 186 zentimetro
Enplegatzailea(k) BBC
Jasotako sariak

Stephen "Steve" Cram (Jarrow, Tyne eta Wear, 1960ko urriaren 14a-) britainiar korrikalari izandakoa da, ertaineko distantzian espezializatua. Olinpiar domina bat irabazi zuen 1980ko hamarkadan, beste garaipen batzuen artean, eta garai hartan bizia izan zen haren lehia herrikideak zituen Sebastian Coe eta Steve Ovettekin.

Palmaresa[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Palmaresa
Olinpiar Jokoak
Zilarra 1984ko Udako Olinpiar Jokoak (Los Angeles) 1.500 metroko lasterketa
Munduko Atletismo Txapelketak
Urrea 1983 (Helsinki) 1.500 metroko lasterketa
Europako Atletismo Txapelketak
Urrea 1982 (Atenas) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 1986 (Stuttgart) 1.500 metroko lasterketa
Brontzea 1986 800 metroko lasterketa
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Steve Cram Aldatu lotura Wikidatan