Dragoi Bola Zren atal zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu

Dragoi Bola Akira Toriyamak idatzi eta marrazturiko manga (komiki japoniarra) da. Mangak telebistarako izandako moldaketak 444 atalez osatuta dago, 2 zati nagusitan banatuta Dragoi Bolaeta Dragoi Bola Z. Artikulu honetan bigarren zatiko atal zerrenda agertzen da, beste zatiaren atal zerrenda ikusteko jo Dragoi Bolaren atal zerrenda era.

Atalak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Gohan dut izena! Gokuren semearen agerpena
  2. Historiako gerlaririk indartsuenak! Gokuren iragana!
  3. Egin dezagun! Hemen da munduko bikoterik onena!
  4. Satan Txiki erasoan! Gohanen indar ezkutua
  5. Gokuren heriotza! Garaipena lortzeko era bakarra
  6. Enma Daiohren harridura! Entrenamendua beste munduan!
  7. Bizitzeko borrokatu! Gohanen entrenamendu gogorra
  8. Gohanen botere sekretua! Eraldaketa ilargi betearen eraginez
  9. Barkatu, robot jauna. Basamortuan malkoak isuri dira.
  10. Negarrik ez, Gohan! Bere lehen borroka
  11. Saiyak, unibertsoko borrokalaririk bortitzenak, esnatu dira
  12. Son Gokuk aurrerantz dihardu! Sugearen bidea astuna da!
  13. Ez itzazula ukitu! Enmaren fruitua da hori
  14. Sedukzioa! Suge printzesaren abegi ona
  15. Satan Txikirengandik ihesi! Gohanen bidaia
  16. Itzuli Chichirengana! Gohan eta Paoz mendiko umezurtzak
  17. Garaipenerako bidea luzea da
  18. Sugearen bidearen amaiera! Non dago Kaito?
  19. Harrapa ezazu Bubbles! Grabitatearekin norgehiagokan!
  20. Saiyen kondaira… Gokuren erroak
  21. Zatoz Shenron! Saiyak heltzear daude
  22. Erne! Lurrean ereindako Saibamanak datoz
  23. Yamcharen heriotza! Saibamanak ikaragarriak dira!
  24. Agur, Ten! Teknika kamikazea
  25. Ten Shin Hanen azken garrasia! Bere azken energi izpia
  26. Hiru ordu itxaroten… Kinton zeruan zehar azkenik!
  27. Utzi hau niri! Gohanen haserrea
  28. Saiyaren basakeria! Jainkoaren eta Satan Txikiren heriotza!
  29. Itzel, aita! Kaitoren teknika hilgarria
  30. Mugaz gaindiko gatazka! Goku vs Vegeta
  31. Orain, Goku! Azken karta, Kame Hame Ha x3
  32. Vegetaren eraldaketa!
  33. Eutsi, aita! Gohanen indar ezkutua
  34. Emaiozu, Krilin! Esperantzaren Genki bola
  35. Gohan, saiya kastakoa
  36. Esperantzaren planeta Satan Txikiren planeta da!
  37. Yunzabit misteriotsuan barrena. Jainkoaren espaziuntziaren bila
  38. Abia gaitezen Namekerantz! Arrisku berri baten hasiera
  39. Lagun edo etsai! Espaziuntzi erraldoiko umeak
  40. Benetan? Hau da Namek, itxaropenaren planeta?
  41. Ekin dragoi bolen bilaketari!
  42. Freezer 79. planetan. Vegeta indarberritua izan da!
  43. Dragoi Bola guztiak bilduak izan dira! Satan Txiki berpiztu dezakegu
  44. Arerio berria unibertsoan, Freezer zitala
  45. Vegetaren botere gosea! Neu izango naiz historiako gerlaririk onena!!
  46. Goku ere berrindartu da!! Sei egun esne-bidean zehar
  47. Ezusteko erasoa!! Scouterrak dira helburu
  48. Gohan arriskuan! Dodoria gupidagabearen jazarpena
  49. Dodoriaren errebelazioa! Vegeta sinetsi ezinda dago!
  50. Beroagandik ihesi Kame Hame Ha erabiliz
  51. 100 aldiz indartsuago! Kaito planetan bildutako gerlariak
  52. Entzun, Goku! Ez hurbildu Freezerrengana!
  53. Amesgaiztoa! Zarbonen eraldaketa
  54. Esperantzaren planeta babesten! Krilinen indarrak gora egin du!
  55. Heriotzari bizkarra ematen. Mirariak egiten dituen gizona, Vegeta
  56. Goi mailako borroka hastear dago!! Freezerren plana pikutara joan da
  57. Goku 100eko grabitatearekin norgehiagokan
  58. Freezerren arma sekretua, Ginew eskuadroia
  59. Bulma arriskuan! Freezerrek bola lortu behar du
  60. Goi mailako bi erasoren arteko talka. Kame Hame Ha vs Kaitoren borroka teknika
  61. Azken gatazka hurbiltzen ari da. Ginewren armada heldu da
  62. Zatoz azkar, Son Goku! Apur ezazu Freezerren defentsa
  63. Magia ala trukua? Mr Gould haserrarazi duzue!
  64. Orain, Rikum! Krudela da! Indartsua da! Sinestezina da!
  65. Ez hadi hil, Gohan! Azkenik iritsi da Goku
  66. Son Goku, kondairetako super saiya
  67. Jheese eta Buterrek Goku eraso dute
  68. Azkenik… konfrontazioa! Ginew komandantea dator
  69. Gokuren indarraren erakustaldiak harridura sortu du
  70. Gaizkiaren esku maltzurra Namekeko Guruarengandik hurbil dabil
  71. Hau ezustea! Goku Ginew da eta Ginew Goku da
  72. Zatoz super Shenron eta bete gure guraria!
  73. Ez naiz ni hori! Eraso aitari, Gohan!
  74. Ginew, igel bihurtua! Ai ene
  75. Zazpi dragoi bolak bildu dituen hark… hitz egokiak esan ditu
  76. Super Shenroni esker, Jainkoa eta Satan Txiki bizira dira
  77. Gerlari definitiboaren jaiotza? Nail eta Satan Txikiren elkarketa
  78. Borroka indarra: Milioi bat unitate. Frezeerren eraldaketa
  79. Hau al da azkena? Gohan indar bortitz batek eraso du
  80. Egoerak buelta eman du bat-batean. Satan Txiki gerlariaren itzulera
  81. Satan Txikiren promesa: Neuk menperatuko dut Freezer
  82. Behar zaitugu, Goku! Freezer berriro eraldatu da
  83. Beldurgarria! Freezer hirugarren aldiz eraldatu da!
  84. Denderen heriotza… Azkenean erakutsi du bere borroka indarra
  85. Azkenean…! Son Goku indarberritu egin da!
  86. Damua! Vegeta harroaren heriotza
  87. Borroka hasia da! Neuk menperatuko zaitut
  88. Bi super indarren arteko norgehiagoka!
  89. Freezerrek esana! “Eskurik erabili gabe menperatuko zaitut”
  90. Hau ez dabil harrokeriatan… Son Goku harrigarria da!
  91. Hil ala biziko erabakia, Kaitoren erasoa hogei bidertua
  92. Genki Bola da azken itxaropena!
  93. Satan Txikik bizia jokoan jarri du eraso eta laguntzeko!
  94. Nortzuk biziraungo ote dute Genki Bola erasoaren ondoren?!
  95. Son Goku kondairetako super saiya bihurtu da!
  96. Amorrua! Mendekatu guztiak, Goku
  97. Gaizkiaren erasoa… Nameken azkena ote?
  98. Neu izango naiz garailea! Azken erasoa
  99. Shenron! Ager zaitez berehala! Nameken azkena hurbiltzen ari da!
  100. Son Gokuren semea naiz! Gohan borrokara batu da
  101. Azken eskaria! “Planeta honetan geldituko naiz”
  102. Hilbeharrean dagoen planetan borroka azkenerarte!
  103. Freezer tamalgarrik ezin dio dar-dar egiteari utzi
  104. Goku gailentzen da… Freezerren autodestrukzioa
  105. Freezerrek menperaturik ematen du, baina horretan amaituko ote da espazioko gerlarien buruzagi ikaragarria?
  106. Namek planetaren eztanda! Son Gokuk benetan espazioan amaituko al du bere bizia?
  107. Son Goku bizirik dago!! Espazioko gerlari guztiak itzultzen dira!
  108. Tenplu sakratuak arazoak ditu! Garlic gaztea Jainko bihurtuko ote?
  109. Lanbro beltz beldurgarria! Denak deabru bihurtu dira!
  110. Zerua gudu-zelai bihurtzen da! Satan Txiki deabruen familiaren mende erori da!
  111. Satan Txikirekin borrokan! Haserrearen txinparta magikoa!
  112. Ur birjainkotarra Jainkoaren jauregian dago
  113. Ez dago bihar arte itxoiterik! Jainkoaren eraso etsia!
  114. Jainkoaren bizia jokoan da! Inguru santuko misterioa
  115. Garlic Gaztearen amarrua! Herio gunea!
  116. Son Gohanen leher ahalmena! Lilura Beltz izarra desegin egiten du!
  117. Krillinen 101. Gogoeta: “gizon izatea gogorra da”
  118. Hara aita, Lurra han dago!! Freezerren kontraerasoa!
  119. Freezer menperatuko dut! Mutil misteriotsua
  120. Freezer zurtz eginda gelditzen da beste goi-gerlari bat ikustean!
  121. Nor ote da Son Gokuren antzeko gerlari gazte eta lerden hau?
  122. Mutil misteriotsuak bere izatea agertzen du! Nire aita Vegeta da!
  123. Son Gokuk beste trikimaina bat asmatzen du! Hemen azkar ibili behar da!
  124. Son Gokuk eta beste Z gerlariek hiru urte barruko gudurako prestatzen dihardute!
  125. Eta orain zer? Son Gokuk beste proba bat pasatzen du!
  126. Ziborrak, odol hotzeko hiltzaileak hemen dira!
  127. Kontuz, Goku! Ziborrek zure indarra zurrupa dezakete!
  128. Gokuk eraso bikoitza hartzen du, gaixotasunarena eta etsaiena!
  129. Vegetarengan goi-gerlari odola pizten da!
  130. Gero Doktorearen sekretua laster argituko da
  131. Gauza harrigarri bat jakinarazten da! Ziborrak nortzuk dira?
  132. Segi Gero doktoreari eta topatu bere laborategia!
  133. Amesgaitza egia bihurtzen da! Zibor 17 eta zibor 18 itzartu egiten dira!
  134. Beranduegi ote da? Son Goku hiltzeko arma berezia
  135. Aurpegi polit eta indar izugarriko zibor emea! Zibor 18-k ez dauka ahulik ezer!
  136. Goi-gerlariek ere ezin izango ote dute ba Lurra ziborren erasotik salbatu?
  137. Satan Txikiren erabakia, azken baliabidea!
  138. Armarik onena! Ziborrak Gokurengana hurbilduz doaz!
  139. Bulmak zoritxarreko mezua ematen die!
  140. Arrautza bitxi bat aurkitzen dute! Trunks beldurrez dardarka!
  141. Goi-nameka jaiotzen da etsai ezezagunaren aurka borrokatzeko
  142. Kame Hame uhina! Munstro bat Gokuren izpirituarekin!
  143. Cell deritzon zibor higuingarri eta suntsitzailea!
  144. Satan Txikik oker handia egiten du! Cell hiri inguruan zehar solte dabil!
  145. Zein da Cell sortzearen sekretua? Zer dago laborategiko sotoan?
  146. Laster da Goku itzarrik, baina goi-gerlari maila gainditzerik izango ote du?
  147. Zabiltzate azkar entrenamenduarekin, saiyok! Espazio eta denboraren gela
  148. Izpiak zeruan zehar! Satan Txiki vs zibor 17
  149. Bizitza osoa egun honen zain daramat! Cellen izaki perfektu bihurtzeko bidearen hasiera!
  150. Kontraerasoan bizitza arriskatzea ere ez da nahikoa! Satan Txikiren azkena!
  151. Geratzen den esperantza bakarra! Zibor 16 isila borrokara sartu da!
  152. 17 irentsia izan da! Cell eraldatuak oturuntza ederra egin du
  153. Neuk agurtuko zaitut bihar! Gokuren erronka
  154. Auzi hau neuk konponduko dut! Vegeta aita eta Trunks semea abian dira
  155. Ekiogun lanari! Vegetaren super indarra
  156. Belaunikatu zaitez, Cell! Super Vegeta naiz!!
  157. Harrokeria arriskutsua! Cellen perfekzioaren erronka
  158. Ezin dut burutik kendu! Krilinen A/8 suntsitzeko maniobra
  159. Unibertso osoa dardarka! Cellen perfekzioa
  160. Indar infinitua! Cell izeneko suntsipenaren jainkoa jaio da
  161. Super Vegeta arriskuan! Beldurra nabaritzen hasia da
  162. Gaindi ezazu super sayien maila! Trunksen amorrua
  163. Salba ezazu aita! Trunksen amorruak zerua ere erre egiten du
  164. Etsipenezko etorkizuna! Infernuan bizitako gizona, Trunks
  165. Super Trunksen ahulunea! Cellen erabaki harrigarria
  166. Arte Martzialen txapelketa berriaren kezka
  167. Audientziaren %100! Cellen jokoaren gorabeherak zuzenean
  168. Goku eta Gohanen super indarra. Atera daukazun indar guztia
  169. Gokuren lasaitasuna! Atseden hartu eta Cellen jokoaren zain egon
  170. Gerlarien atsedenaldia… Neska, gezurra eta Gohanen erabakia
  171. Indar ezkutua! Gohan haurra besterik ez zenean
  172. Aurkitu jainko bat! Gokuren Shukanido miragarria
  173. Dendek dragoi bolak berriro bizira ekarri ditu
  174. Dragoi bolak bildu zuhurrak izateko! Satan Jaunak bere agerpena egin du
  175. Azken gatazkaren atarian! Satan Jauna izango da lehena borrokatzen
  176. Hemen dator Satan Jaunaren armada! Satan kolpe bakarrez menderatua izan da
  177. Aupa, Goku! Cellen jokoaren hasiera
  178. Eraso zuzena lurrari! Cellen Kame Hame Ha
  179. Galdu edo hil! Gokuren bat-bateko plan aldaketa
  180. Borroka latzaren amaiera! Gokuk amore eman du
  181. Indartsuena ordezkatuko duena! Bere izena Gohan da
  182. Gohan haserretzen denean, bere lokartutako indarrak askatzen dira
  183. Mirari txikiak! Cellen kumeak erasoan
  184. A16ren tragedia. Gohanek ezin dio amorruari eutsi
  185. Benetako indarrak eztanda egin du! Cell kumeak suntsitzen
  186. Cell KO utzi du! Bi ukabilkada aski izan dira
  187. Cellen gorputz perfektua gainditua izan da
  188. Agur guztioi! Gokuren azken Shunkanidoa
  189. Amesgaiztoa berpiztu egin da… Erabateko beldurra
  190. Aitatik semera. Gokuren izpiritua transmititua izan da
  191. Borroka bukatu da… Eskerrik asko, Son Goku
  192. Ni hemen goian egongo naiz. Agur irribarre batekin
  193. Gohanek Gokuren heriotzaren berri eman dio Chichiri. Trunks etorkizunera itzuli da
  194. Etorkizuna babestuko dut! Trunksek Z17, Z18 eta Cell ezereztatu ditu
  195. Hadeseko indartsuena. Goku Ginew Taldearen, Freezerren, Coolen eta Cellen aurka
  196. Garai guztietako gerlarien batzarra! Goku Kaio Handiaren txapelketan sartu da
  197. Eutsi arnasari! Goku erauntsia
  198. Goku finalerako sailkatu da. Goku vs Paiku Han
  199. Garaipenak ez dit ihes egingo! Kame Hame Ha super azkarra
  200. 7 urte iragan dira ordutik hona! Gaurtik aurrera institutuan arituko naiz
  201. Saiya Handia justiziariaren debuta
  202. Gohanen lehen zita
  203. Gohan zoaz eta aska ezazu Videl
  204. Borroka ikusgarria! Gohan Videlen aurka
  205. Son Gohanek munduko txapelketan parte hartu behar
  206. Gohanen anaia Gotenek ahalmen handia dauka
  207. Hegan egiteko artearen abedea
  208. Goku ere tartean dela dragoi taldea osaturik dago
  209. Demak hastera doaz. Kontuz kamerarekin!
  210. Trunks super borrokaria txapelketan nabarmentzen da
  211. Borroka ikusgarria dator! Goten Trunksen aurka
  212. Laster jakingo da Junior mailako txapelketaren irabazlea nor den!
  213. Orain beste borroka bat. Satanen azpikeria handia!
  214. Arte Martzialen lehiaketarako zozketa
  215. Satanko, zergatik egin duzu atzera borrokaldian?
  216. Spopobitchen gorputz menderaezinaren sekretua!
  217. Gohan amorruak hartzen du Videl zatitzen ikustean
  218. Azkenik munduak Saiya Handia nor den jakiten du!
  219. Gohani energia xurgatzeko azpijokoa
  220. Babidi aztia izpiritu txarren sortzailea
  221. Deabruen mundurako gonbidapena
  222. Vegetak lehenengo solairukoa gainditzen du
  223. Goku Yakon munstro argijalearen aurka borrokatzen da
  224. Errakuntza latza! Satan super gerlari guztien aurka
  225. Nor da benetan? Maskara indartsu zati bi egiten da!
  226. Deabruen mundu iluneko erregea arerio. Zeure txanda da Gohan!
  227. Bihotzean maltzurkeria! Dabraren plan paregabea
  228. Hondamendiaren printzearen itzulera. Vegetak izu ikara sortzen du arte martzialen joko zelaian.
  229. Ezinbesteko borroka. Goku eta Vegetaren arteko astinaldia.
  230. Itxaron Babidi! Neurtu gutizia itzel hori.
  231. Sorginkeria hautsi da. Boo izaki gaiztoa irtetera doa.
  232. Ez esnatu Boo! Kame Hame Ha eraso bortitza.
  233. Etsipen latza. Kaio Shinen nahigabea.
  234. Boo gizasorgina beldurgarria da. Heriotzaren atzaparrak Goku harrapatu nahian.
  235. “Jan ingo haut, jan ingo haut!” Gizasorgin gosearen ahalmen sinesgaitza
  236. Gerlariaren erabakia: “Gizasorgina birrindu egin behar dut!”
  237. Vegeta maiteenengatik suntsitzen da
  238. Lehengo amesgaiztoa berriro, Boo gizasorgina bizirik dago oraindik!
  239. Videlen lagun taldearen borrokaldi latza
  240. Shenron agertzen da azkenik, egin bigarren eskaria
  241. Goten eta Trunks lurrazal osoan bilatuak
  242. Gohanen osaketa! Kaioshinen arma ezkutua
  243. Z ezpata harrigarria haitzetik askatua!
  244. Mendebaldeko hiriburua arriskuan! Boo gizasorgin, geldi hor!
  245. Aldaketa itzel eta harrigarrizkoa, super saiya 3a
  246. Agur, agur Babidi! Boo gizasorgina matxindu!
  247. Bateraketa lortzeko postura hori zailegia ote da ikasteko?
  248. Agur guztioi! Goku beste mundura itzultzen da
  249. Non ote da Gohan? Kaio Jainkoen munduko entrenamendu latzak ez dira amaitu!
  250. Hau ezinezkoa da! Z ezpata apurtu da!
  251. Giza gailen bateratuaren jaiotza! Gotrunks du izena!
  252. Azken babeslea hau ote da? Satanek salbatuko du lurra!
  253. “Hiltzeari utziko diot!” Boo ahaltsuaren adierazpen itzela
  254. Zer da hau baina? Bi Boo ahaltsu?
  255. Nork irabaziko du Boo ahaltsu gaizto eta zintzoaren arteko neurketa?
  256. Berehalako hondamena! Lurreko jendea guztiz gal daiteke!
  257. Trebaketa bereziak emaitza ona du. Zureak egin du Boo ahaltsu!
  258. Benetan noa! Gotrunksek indar guztiak ateratzen ditu!
  259. Azkenik, azpiratu dut Boo ahaltsua mamuekin!
  260. Beste dimentsio batetik ihesi. Super Gotrunks 3a
  261. Boleiboleko pilota
  262. Prestaketaren amaiera. Gohan berria jaio da!
  263. Gohanek esku sendoz darabil Boo ahaltsua
  264. Azkenean ba ote? Boo ahaltsua lehertu egiten da!
  265. Booren jokabiderik maltzurrena, xurgaketa!
  266. Itzul zaitez bizidunon mundura Son Goku arren, bai arren!
  267. Beste mirari bat. Gohanekin fusioa
  268. Bateraketa berezia, Vegeta harroa eta Goku suarra
  269. Ahaltsuetan ahaltsu! Vegeku neurri guztietatik gainekoa da!
  270. Boo ahaltsuaren ezustekoa. Gerlaririk beldurgarrienaren neurri gabeko ahalmena
  271. Boo ahaltsuaren trikimailu ezkutua, gozoki bihurtu
  272. Heroiaren porrota! Vegeku xurgatzen duenekoa!
  273. Labirinto bihurria. Zer ote dago Booren sabelean?
  274. Zer da hau, amesgaiztoa? Gurasoak semeen aurka!
  275. Booren sekretua! Bere barruko bi Booak
  276. Nondik irten? Gainbera datorren Booren barrutik ihesi
  277. Lurra birrindua azkenean
  278. Boo erasoan! Kaio jainkoen munduan harturiko erabakia
  279. Unibertso mailako borroka itzela! Geroa jokoan
  280. Vegetak ere begirunea. Goku heu haiz onena!
  281. Vegeta aspertu da. Minutu batez bizia galtzeko zorian
  282. Ez jipoitu Satan! Benetako Boo ahaltsuaren itzulera!
  283. Vegetaren ezkutuko estrategia. Bi eskari Shenron dragoiari
  284. Azken itxaropena, Genki bola ikaragarria egingo dugu!
  285. Hauxe da itzela! Denen artean osatzen dute Genki bola
  286. Gero arte majin Boo!. Dragoi bolen azken borroka
  287. Itzuli da bakea. Boo zuzentasunzale
  288. Berandu zabiltza Goku! Festan dira denak
  289. Aitona Goku, ni Pan naiz
  290. Ob dut izena, hamar urte ditut eta majin Boo birjaioa naiz
  291. Jarraitu indartzen. Gokuk amets handiak dauzka

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Dragoi Bola Zren atal zerrenda Aldatu lotura Wikidatan