Hicham El Guerrouj

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Hicham El Guerrouj
Hicham El Guerrouj
Datu pertsonalak
Jaio 1974ko irailaren 14a
Berkane (Maroko)

Hicham El Guerrouj (Berkane, Ekialdea, 1974ko irailaren 14a-) atleta ohi marokoarra da, hainbat garaipen eta munduko marka (tartean gaur egungo 1.500 eta 2.000 metroko lasterketena) laga dituena ertaineko distantzietan batez ere.

Palmares hautatua[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Palmaresa
Olinpiar Jokoak
Urrea 2004ko Udako Olinpiar Jokoak (Atenas) 5.000 metroko lasterketa
Urrea 2004ko Udako Olinpiar Jokoak (Atenas) 1.500 metroko lasterketa
Zilarra 2000ko Udako Olinpiar Jokoak (Sydney) 1.500 metroko lasterketa
Munduko Atletismo Txapelketak
Urrea 1997 (Atenas) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 1999 (Sevilla) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 2001 (Edmonton) 1.500 metroko lasterketa
Urrea 2003 (Paris) 1.500 metroko lasterketa
Zilarra 1995 (Gothenburg) 1.500 metroko lasterketa
Zilarra 2003 (Paris) 5.000 metroko lasterketa

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Hicham El Guerrouj Aldatu lotura Wikidatan