Asteroideen zerrenda (4401-4500)

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Izena Behin-behineko izena Aurkikuntza data Aurkikuntza lekua Aurkitzailea(k)
4401 Aditi 1985 TB Urriaren 14, 1985 Palomar C. S. Shoemaker
4402 Tsunemori 1987 DP Otsailaren 25, 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
4403 Kuniharu 1987 EA Martxoaren 2, 1987 Gekko Y. Oshima
4404 Enirac 1987 GG Apirilaren 2, 1987 Palomar A. Maury
4405 Otava 1987 QD Abuztuaren 21, 1987 Kleť A. Mrkos
4406 Mahler 1987 YD Abenduaren 22, 1987 Tautenburg Behatokia F. Börngen
4407 Taihaku 1988 TF Urriaren 13, 1988 Ayashi Station M. Koishikawa
4408 Zlatá Koruna 1988 TH Urriaren 4, 1988 Kleť A. Mrkos
4409 Kissling 1989 MD Ekainaren 30, 1989 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4410 Kamuimintara 1989 YA Abenduaren 17, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4411 Kochibunkyo 1990 AF Urtarrilaren 3, 1990 Geisei T. Seki
4412 Chephren 2535 P-L Irailaren 26, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4413 Mycerinos 4020 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4414 Sesostris 4153 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4415 Echnaton 4237 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4416 Ramses 4530 P-L Irailaren 24, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4417 Lecar 1931 GC Apirilaren 8, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4418 Fredfranklin 1931 TR Urriaren 9, 1931 Heidelberg K. Reinmuth
4419 Allancook 1932 HD Apirilaren 24, 1932 Heidelberg K. Reinmuth
4420 Alandreev 1936 PB Abuztuaren 15, 1936 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
4421 Kayor 1942 AC Urtarrilaren 14, 1942 Heidelberg K. Reinmuth
4422 Jarre 1942 UA Urriaren 17, 1942 Aljer L. Boyer
4423 Golden 1949 GH Apirilaren 4, 1949 Brooklyn Indiana University
4424 Arkhipova 1967 DB Otsailaren 16, 1967 Nauchnij T. M. Smirnova
4425 Bilk 1967 UQ Urriaren 30, 1967 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
4426 Roerich 1969 TB Urriaren 15, 1969 Nauchnij L. I. Chernykh
4427 Burnashev 1971 QP Abuztuaren 30, 1971 Nauchnij T. M. Smirnova
4428 Khotinok 1977 SN Irailaren 18, 1977 Nauchnij N. S. Chernykh
4429 Chinmoy 1978 RJ Irailaren 12, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4430 Govorukhin 1978 SX Irailaren 26, 1978 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4431 Holeungholee 1978 WU Azaroaren 28, 1978 Nanking Purple Mountain Behatokia
4432 McGraw-Hill 1981 ER Martxoaren 2, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4433 Goldstone 1981 QP Abuztuaren 30, 1981 Anderson Mesa E. Bowell
4434 Nikulin 1981 RD Irailaren 8, 1981 Nauchnij L. V. Zhuravleva
4435 Holt 1983 AG Urtarrilaren 13, 1983 Palomar C. S. Shoemaker
4436 - 1983 EX Martxoaren 9, 1983 Anderson Mesa E. Barr
4437 Yaroshenko 1983 GA Apirilaren 10, 1983 Nauchnij L. I. Chernykh
4438 Sykes 1983 WR Azaroaren 29, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4439 Muroto 1984 VA Azaroaren 2, 1984 Geisei T. Seki
4440 Tchantchès 1984 YV Abenduaren 23, 1984 Proventza Garaia F. Dossin
4441 Toshie 1985 BB Urtarrilaren 26, 1985 Geisei T. Seki
4442 Garcia 1985 RB Irailaren 14, 1985 Kitt Peak Spacewatch
4443 - 1985 RD Irailaren 10, 1985 La Silla H. Debehogne
4444 Escher 1985 SA Irailaren 16, 1985 La Silla H. U. Norgaard-Nielsen, L. Hansen, P. R. Christensen
4445 Jimstratton 1985 TC Urriaren 15, 1985 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4446 Carolyn 1985 TT Urriaren 15, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4447 Kirov 1985 VE Azaroaren 7, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4448 Phildavis 1986 EO Martxoaren 5, 1986 Palomar C. S. Shoemaker
4449 Sobinov 1987 RX Irailaren 3, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4450 Pan 1987 SY Irailaren 25, 1987 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4451 Grieve 1988 JJ Maiatzaren 9, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
4452 Ullacharles 1988 RN Irailaren 7, 1988 Brorfelde P. Jensen
4453 Bornholm 1988 VC Azaroaren 3, 1988 Brorfelde P. Jensen
4454 Kumiko 1988 VW Azaroaren 2, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4455 Ruriko 1988 XA Abenduaren 2, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4456 Mawson 1989 OG Uztailaren 27, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4457 van Gogh 1989 RU Irailaren 3, 1989 Proventza Garaia E. W. Elst
4458 Oizumi 1990 BY Urtarrilaren 21, 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
4459 Nusamaibashi 1990 BP Urtarrilaren 30, 1990 Kushiro M. Matsuyama, K. Watanabe
4460 Bihoro 1990 DS Otsailaren 28, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4461 Sayama 1990 EL Martxoaren 5, 1990 Dynic A. Sugie
4462 Vaughan 1952 HJ Apirilaren 24, 1952 Fort Davis McDonald Behatokia
4463 Marschwarzschild 1954 UO Urriaren 28, 1954 Brooklyn Indiana University
4464 Vulcano 1966 TE Urriaren 11, 1966 Nauchnij N. S. Chernykh
4465 Rodita 1969 TD Urriaren 14, 1969 Nauchnij B. A. Burnasheva
4466 Abai 1971 SX Irailaren 23, 1971 Nauchnij Krimeako Astrofisika Behatokia
4467 Kaidanovskij 1975 VN Azaroaren 2, 1975 Nauchnij T. M. Smirnova
4468 Pogrebetskij 1976 SZ Irailaren 24, 1976 Nauchnij N. S. Chernykh
4469 Utting 1978 PS Abuztuaren 1, 1978 Bickley Perth Behatokia
4470 Sergeev-Censkij 1978 QP Abuztuaren 31, 1978 Nauchnij N. S. Chernykh
4471 Graculus 1978 VB Azaroaren 8, 1978 Zimmerwald P. Wild
4472 Navashin 1980 TY Urriaren 15, 1980 Nauchnij N. S. Chernykh
4473 Sears 1981 DE Otsailaren 28, 1981 Siding Spring S. J. Bus
4474 Proust 1981 QZ Abuztuaren 24, 1981 La Silla H. Debehogne
4475 Voitkevich 1982 UQ Urriaren 20, 1982 Nauchnij L. G. Karachkina
4476 Bernstein 1983 DE Otsailaren 19, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
4477 - 1983 SB Irailaren 28, 1983 Smolyan Bulgariako Behatoki Nazionala
4478 Blanco 1984 HG Apirilaren 23, 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
4479 Charlieparker 1985 CP Otsailaren 10, 1985 La Silla H. Debehogne
4480 Nikitibotania 1985 QM Abuztuaren 24, 1985 Nauchnij N. S. Chernykh
4481 Herbelin 1985 RR Irailaren 14, 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4482 Frèrebasile 1986 RB Irailaren 1, 1986 Palomar A. Maury
4483 Petöfi 1986 RC Irailaren 9, 1986 Nauchnij L. G. Karachkina
4484 Sif 1987 DD Otsailaren 25, 1987 Brorfelde P. Jensen
4485 Radonezhskij 1987 QQ Abuztuaren 27, 1987 Nauchnij L. I. Chernykh
4486 Mithra 1987 SB Irailaren 22, 1987 Smolyan E. W. Elst, V. G. Shkodrov
4487 Pocahontas 1987 UA Urriaren 17, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
4488 Tokitada 1987 UK Urriaren 21, 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4489 - 1988 AK Urtarrilaren 15, 1988 Anderson Mesa E. Bowell
4490 Bambery 1988 ND Uztailaren 14, 1988 Palomar E. F. Helin, B. Roman
4491 Otaru 1988 RP Irailaren 7, 1988 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4492 Debussy 1988 SH Irailaren 17, 1988 Proventza Garaia E. W. Elst
4493 - 1988 TG Urriaren 14, 1988 Chiyoda T. Kojima
4494 Marimo 1988 TK Urriaren 13, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
4495 - 1988 VS Azaroaren 6, 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
4496 Kamimachi 1988 XM Abenduaren 9, 1988 Geisei T. Seki
4497 Taguchi 1989 AE Urtarrilaren 4, 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4498 Shinkoyama 1989 AG Urtarrilaren 5, 1989 Geisei T. Seki
4499 Davidallen 1989 AO Urtarrilaren 4, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
4500 Pascal 1989 CL Otsailaren 3, 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda