Lot departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia(e)tik
Hona jo: nabigazioa, Bilatu
Loteko mapa zaharra.

Lot departamenduko udalerrien zerrendak Okzitaniako lurrez osatutako Frantziako Lot (okzitanieraz Òlt edo Oùt) departamenduan dauden 340 udalerriak jasotzen ditu. Departamenduak oro har Carcin edo Quercy lurralde historikoarekin bat egiten du.


Zerrenda[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Hona hemen udalerrien zerrenda. Agertzen diren datuak: INSEE kodea (horren arabera ordenatuta daude), posta-kodea eta izena okzitanieraz. Izen ofizial bakarra frantsesezkoa da, estatuak frantsesa ez diren beste hizkuntzetako toponimiaren erabilpen ofiziala debekatu eta oztopatzen baitu. Hala ere Herriko Etxe batzuek seinale elebidunak jarri dituzte[1].

INSEE kodea Posta kodea Izena okzitanieraz
46001 46140 Albàs
46002 46500 Albiac
46003 46500 Alvinhac
46004 46120 Anglars
46005 46140 Anglars-Julhac
46006 46300 Anglars-Nosac
46007 46090 Arcambal
46008 46250 Las Arcas
46009 46320 Assièr
46010 46090 Aujòls
46011 46400 Altoire
46012 46120 Ainac
46013 46230 Bach
46014 46800 Bagat de Carcin
46015 46270 Banhac
46016 46600 Baladon
46017 46400 Banas
46018 46500 Lo Bastit
46019 46240 Baumat
46020 46260 Bèlregard
46021 46100 Beduèr
46022 46140 Belaiga
46023 46230 Belfòrt de Carcin
46024 46130 Bèlmont
46025 46800 Belmontet
46026 46230 Belmont Senta Fe
46027 46090 Bergantin
46338 46210 Bessónias
46028 46110 Betalha
46029 46130 Biars
46030 46500 Viá
46031 46330 Blars
46032 46150 Boissièras
46033 46800 Lo Bolver
46034 46120 Lo Borg
46035 46100 Bossac
46036 46120 Lo Boisson
46037 46330 Bosiès
46039 46320 Brengas
46038 46130 Bretenons
46040 46330 Crabairet
46041 46160 Cadriu
46042 46000 Caors
46043 46130 Caüs
46044 46140 Calhac
46045 46160 Cajarc
46046 46150 Calamana
46047 46350 Calès
46048 46190 Calviac
46049 46160 Calvinhac
46050 46140 Cambairac
46051 46100 Cambas
46052 46100 Cambolit
46053 46100 Camburat
46054 46240 Canhac
46055 46100 Capdenac
46056 46160 Caraiac
46057 46100 Cardalhac
46058 46110 Carennac
46059 46500 Carlucet
46060 46140 Carnac
46061 46700 Cassanhas
46062 46140 Castèlfranc
46063 46170 Castèlnau de Montratièr
46064 46150 Catús
46065 46110 Cavanhac
46066 46250 Casals
46067 46600 Casilhac
46068 46330 Cenebièras
46069 46170 Cesac
46070 46230 Ciurac
46071 46190 Comiac
46072 46310 Concorès
46073 46260 Concòts
46074 46110 Condat
46075 46100 Còrn
46076 46130 Cornac
46077 46090 Cors
46078 46500 Coson
46079 46360 Cras
46080 46150 Craissac
46081 46330 Cregòl
46082 46230 Cremps
46083 46600 Cressensac
46084 46600 Crèissa
46085 46270 Cusac
46086 46600 Cusença
46087 46340 Deganhac
46088 46140 Doèla
46089 46700 Duravèl
46090 46320 Durbans
46091 46230 Escamps
46092 46090 Esclausèls
46093 46320 Espanhac-Sent Auglari
46094 46320 Espedalhac
46095 46090 Espèra
46096 46120 Espeirós
46097 46130 Estal
46098 46300 Fajòlas
46099 46800 Fargas
46100 46100 Faicelas
46101 46270 Felsins
46102 46100 Fijac
46103 46170 Flaunhac
46104 46320 Flaujac
46105 46090 Flaujac-Pojòls
46106 46600 Floirac
46107 46700 Floressàs
46108 46100 Fons
46109 46230 Fontanas
46110 46240 Fontanas del Causse
46111 46100 Formanhac
46112 46090 Francolès
46113 46310 Fraissinet
46114 46250 Fraissinet lo Gelat
46115 46400 Fraissinhas
46116 46160 Frontenac
46117 46130 Ganhac
46118 46600 Ginhac
46119 46150 Gigosac
46120 46250 Gindon
46121 46300 Ginolhac
46122 46130 Gintrac
46123 46130 Girac
46124 46130 Glanas
46125 46210 Gòrsas
46126 46250 Gojonac
46127 46300 Gordon
46128 46500 Gramat
46129 46160 Grialon
46130 46700 Gresèls
46131 46320 Gresas
46132 46500 Aissendolús
46133 46320 Aissets
46134 46150 Las Joènias
46135 46210 La Bastida
46136 46150 La Bastida del Vèrn
46137 46090 La Bastida Marnhac
46138 46240 La Bastida Fortunièra
46139 46120 Labatuda
46140 46230 La Burgada
46141 46190 Lacam
46142 46700 La Capèla Cabanac
46143 46120 La Capèla Marival
46144 46200 Lacava
46145 46200 La Capèla Ausac
46146 46400 Ladirat
46147 46220 La Gardèla
46148 46230 L'Albenca
46149 46090 Lamagdalena
46150 46190 Lamativiá
46151 46240 La Mota
46152 46350 La Mota-Fenelon
46153 46200 Lanzac
46154 46260 La Ramièra
46155 46160 Larnagòl
46156 46090 La Ròca
46157 46160 La Ròca-Toirac
46158 46800 Las Cabanas
46159 46400 Latolha
46160 46210 La Tronquièra
46161 46210 Laurèssas
46162 46360 Lausès
46163 46130 La Val de Cèra
46164 46340 La Vercantièra
46165 46500 La Vèrnha
46166 46800 Lebrelh
46167 46330 Lentilhac
46168 46100 Lentilhac Sent Blasi
46169 46300 Liaubard
46170 46120 Lèime
46171 46150 L'Èrm
46172 46170 Lespitalet
46173 46260 Limonha de Carcin
46174 46270 Linac
46175 46100 Lissac e Morret
46176 46320 Livernon
46177 46130 Laubressac
46178 46350 Lopiac
46179 46260 Luganhac
46180 46100 Lunan
46181 46240 Lunagarda
46182 46140 Lusèg
46183 46160 Marcilhac
46184 46250 Marminhac
46185 46600 Martèl
46186 46350 Masclat
46187 46700 Maurós
46188 46090 Maxon
46189 46500 Mairinhac-Lentorn
46190 46150 Mègmont
46191 46090 Mercuès
46192 46200 Mairona
46193 46500 Mièrs
46194 46300 Milhac
46195 46120 Molièras
46196 46310 Montamèl
46197 46090 Lo Montat
46198 46160 Montbrun
46199 46700 Montcabrièr
46200 46250 Montclarat
46201 46800 Montcuc
46202 46230 Montdomèrc
46203 46210 Montet e Bojal
46204 46240 Montfalcon
46205 46150 Montgestin
46206 46800 Montliausut
46207 46270 Montredond
46208 46600 Montvalent
46209 46350 Nadalhac
46210 46360 Nadilhac
46211 46150 Nusejols
46212 46330 Orniac
46213 46500 Padirac
46214 46140 Parnac
46215 46350 Pairac
46216 46300 Pairinhac
46217 46170 Pèrn
46218 46220 Pescadoiras
46219 46310 Peirilhas
46220 46200 Pinsac
46221 46100 Planiòlas
46222 46250 Pomareda
46223 46150 Pontcirc
46224 46090 Pradinas
46225 46220 Praissac
46226 46270 Prandinhas
46227 46260 Promilhanas
46228 46130 Prudomat
46229 46130 Puègbrun
46230 46260 Puègjorda
46231 46700 Puèg l'Avesque
46232 46110 Las Quatre Rotas
46233 46320 Quissac
46234 46340 Rampons
46235 46500 Relhac
46236 46350 Relhaguet
46237 46320 Rèirevinhas
46238 46500 Rinhac
46239 46200 Lo Ròc
46240 46500 Ròc Amador
46241 46300 Rofilhac
46242 46120 Rudèla
46243 46120 Ruèiras
46244 46210 Sabadèl-Latronquièra
46245 46360 Sabadèl
46246 46500 Sanhas
46247 46260 Salhac
46248 46170 Senta Alàusia
46249 46120 Sent Berçon
46250 46250 Sent Cabrasi
46251 46400 Sant Seren
46252 46360 Sent Sarnin
46253 46310 Sent Chamarand
46254 46160 Sant Cèl
46255 46210 Sant Cirgues
46256 46330 Sent Circ
46257 46300 Sent Circ Madelon
46258 46300 Sent Circ Solhaguet
46259 46300 Sent Clar
46260 46120 Senta Colomba
46261 46800 Senta Crotz
46262 46800 Sent Çaprian
46263 46800 Sent Daunès
46264 46150 Sent Daunís-Catús
46265 46600 Sent Daunís de Martèl
46266 46100 Sant Fèliç
46267 46310 Sent Girman
46268 46330 Sent Gèri
46269 46210 Sant Alari
46270 46260 Sent Joan de Laur
46271 46400 Sent Joan Lespinassa
46272 46270 Sent Joan Mirabèl
46273 46400 Sent Laurenç
46274 46800 Sent Laurenç de Lòrmia
46275 46360 Sent Martin de Vèrn
46276 46330 Sant Martin Laboval
46277 46700 Sent Martin lo Redond
46278 46800 Sent Matre
46279 46120 Sent Maurice
46280 46150 Sant Medard
46281 46400 Sant Medard de Presque
46282 46210 Sant Medard Nicorbin
46283 46110 Sent Miquèl l'Entendon
46284 46130 Sent Miquèl Lo Veson
46285 46800 Sent Pantaleon
46286 46400 Sant Pau de Vèrn
46287 46170 Sent Pau de Lobressac
46288 46100 Sant Perdon
46289 46160 Sant Pèire-Toirac
46290 46300 Sent Projet
46291 46240 Sent Salvador
46292 46320 Sant Simon
46293 46200 Sent Sòsi
46294 46160 Sant Sopleci
46295 46400 Sant Vincenç
46296 46140 Sent Vincenç-Riba d'Òlt
46297 46340 Salviac
46298 46600 Sarrasac
46299 46330 Sauliac
46300 46800 Saus
46301 46140 Sauset
46302 46210 Senalhac-Latronquièra
46303 46360 Senalhac-Lausès
46304 46240 Senièrgas
46305 46700 Serinhac
46306 46320 Sonac
46307 46700 Soturac
46308 46300 Socirac
46309 46200 Solhac
46310 46240 Solòmes
46311 46190 Soçairac
46312 46110 Strinquèl
46313 46130 Tauriac
46314 46120 Terron
46315 46190 Teissiu
46316 46150 Tedirac
46317 46500 Tegrà
46318 46120 Teminas
46319 46120 Teminetas
46320 46330 Torre del Faure
46321 46700 Tosac
46322 46090 Trespotz
46323 46240 Ussèl
46324 46310 Uzèg
46325 46240 Valhac
46326 46800 Valpronda
46327 46090 Valrofièr
46328 46260 Varaire
46329 46230 Vailats
46330 46110 Vairac
46331 46090 Vèrn
46332 46100 Viasac
46333 46260 Vidalhac
46334 46300 Lo Vigan
46335 46090 Vilaseca
46336 46700 Vira
46337 46200 Mairac
46339 46400 La Ginèsta
46340 46090 Sent Pèire


Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Loteko seinale elebidunak Toponimia occitana e senhalizacion en occitan webgunean.

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]