Vaucluse departamenduko udalerrien zerrenda

Wikipedia, Entziklopedia askea
Hona jauzi: nabigazioa, Bilatu
2011ko kantonamendu hauteskundeak Vauclusen.

Vaucluse departamenduko udalerrien zerrendak Okzitaniako lurrez osatutako Frantziako Vaucluse (okzitanieraz Vauclusa) departamenduan dauden 151 udalerriak jasotzen ditu.


Zerrenda[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Ventor mendia.

Hona hemen udalerrien zerrenda. Agertzen diren datuak: INSEE kodea (horren arabera ordenatuta daude), posta-kodea eta izena okzitanieraz. Izen ofizial bakarra frantsesezkoa da, estatuak frantsesa ez diren beste hizkuntzetako toponimiaren erabilpen ofiziala debekatu eta oztopatzen baitu. Hala ere Herriko Etxe batzuek seinale elebidunak jarri dituzte[1].

Comtat Venaicin (CV) edota Aurenjako printzerrian (Principat d'Aurenja, PA) parçan delakoetan (eskualdeak alegia) daudenak ere markatuta daude.


INSEE Posta kodea Izena okzitanieraz Parçan
84001 84210 Alten-Lei Palús
84002 84240 Ansoís
84003 84400 Ate
84004 84810 Aubinhan CV
84005 84390 Aurèu
84006 84400 Auribèu  
84007 84000 Avinhon CV
84008 84330 Lo Barós CV
84009 84240 La Bastida dei Jordans
84010 84120 La Bastidona
84011 84210 Lo Baucet CV
84012 84190 Baumas de Venisa CV
84013 84220 Baumetas
84014 84120 Bèumont de Pertús
84015 84340 Bèumont dau Ventor CV
84016 84370 Bedarrida CV
84017 84410 Bedoin CV
84018 84570 Blauvac CV
84019 84500 Bolena CV
84020 84480 Bonius
84021 84390 Brantas CV
84022 84110 Boisson CV
84023 84480 Buòus
84024 84240 Cabrièras d'Egues CV
84025 84220 Cabrièras d'Avinhon CV
84026 84160 Cadenet
84027 84860 Cadarossa PA
84028 84290 Cairana CV
84029 84850 Camaret d'Egues CV
84030 84330 Caromb CV
84031 84200 Carpentràs CV
84032 84750 Casanòva  
84033 84400 Castelet  
84034 84510 Caumont de Durença CV
84035 84300 Cavalhon CV
84036 84470 Castèunòu de Gadanha  
84037 84230 Castèunòu de Papa  
84038 84460 Cavau Blanc CV
84139 84800 La Fònt de Vauclusa CV
84039 84350 Corteson PA
84040 84110 Crestet CV
84041 84410 Crilhon CV
84042 84160 Cucuron
84043 84320 Entraigas de Sòrga CV
84044 84340 Entrechaums CV
84045 84110 Faucon CV
84046 84410 Flassan CV
84047 84400 Gargas  
84048 84400 Ginhac  
84049 84190 Gigondàs PA
84050 84220 Gòrda
84051 84220 Golt
84052 84240 Gramboès  
84053 84600 Grilhon CV
84054 84800 L'Illa de Sòrga CV
84055 84450 Jonqueretas CV
84056 84150 Jonquieras PA
84057 84220 Jocàs  
84058 84480 La Còsta
84059 84190 La Fara CV
84060 84400 La Garda d'Ate  
84061 84290 La Garda Pariòu CV
84062 84800 Lanhas CV
84063 84840 La Mota de Ròse CV
84064 84840 La Palú CV
84065 84360 Laurís
84066 84220 Lius
84067 84870 Loriòu dau Comtat CV
84068 84160 Lormarin
84069 84340 Malaucena CV
84070 84570 Malamòrt dau Comtat  
84071 84660 Maubèc CV
84072 84380 Masan CV
84073 84560 Menerba CV
84074 84360 Merindòu  
84075 84570 Metamis  
84076 84120 Mirabèu  
84077 84330 Modena CV
84078 84430 Montdragon CV
84079 84390 Monius  
84080 84170 Monteus CV
84081 84310 Morieras d'Avinhon CV
84082 84570 Mormeiron CV
84083 84550 Mornàs CV
84084 84240 La Mòta d'Egues  
84085 84220 Murs
84086 84580 Opeda CV
84087 84100 Aurenja PA
84088 84210 Pèrnas dei Fònts CV
84089 84120 Pertús
84090 84240 Peipin d'Egues  
84091 84420 Piolenc  
84092 84130 Lo Pontet CV
84093 84360 Puget
84094 84110 Puegmeràs CV
84095 84160 Puegvèrd
84096 84110 Rastèu CV
84097 84600 Richarenchas CV
84098 84110 Roais CV
84099 84440 Robion
84100 84190 La Ròca Alric CV
84101 84210 La Ròca sus Pèrnas CV
84102 84220 Rossilhon
84103 84400 Rustrèu  
84104 84110 Sablet  
84105 84400 Sanhon  
84107 84390 Sant Cristòu d'Aubion  
84108 84210 Sant Deidier CV
84106 84290 Santa Celha CV
84109 84330 Sant Ipolite lo Graveiron CV
84110 84390 Sant Laugier dau Ventor CV
84111 84110 Sant Marcelin de Vaison CV
84112 84750 Sant Martin de Castilhon  
84113 84760 Sant Martin de la Brasca  
84114 84220 Sant Pantalí
84115 84330 Sant Pèire de Vassòus CV
84116 84110 Sant Roman de Vienés CV
84117 84290 Sant Roman de Malagarda CV
84118 84490 Sant Savornin d'Ate  
84119 84450 Sant Savornin d'Avinhon CV
84120 84390 Sant Ternit  
84121 84240 Sannas  
84122 84260 Sarrian CV
84123 84390 Saut  
84124 84800 Saumana de Vauclusa CV
84125 84390 Savolhan  
84126 84110 Seguret CV
84127 84830 Serinhan dau Comtat CV
84128 84400 Sivèrgas  
84129 84700 Sòrgas  
84130 84190 Suseta CV
84131 84300 Talhadas CV
84132 84250 Lo Tòr CV
84133 84240 La Torre d'Egues  
84134 84850 Travalhan CV
84135 84100 Uchau CV
84136 84190 Vacairàs CV
84137 84110 Vaison la Romana CV
84138 84600 Vauriàs CV
84140 84160 Vauginas
84141 84270 Vedèna CV
84142 84740 Veleron CV
84143 84210 Venasca CV
84144 84750 Vièns  
84145 84400 Vilar  
84146 84110 Viladieu CV
84147 84530 Vilalaura  
84148 84570 Vilas d'Auson CV
84149 84150 Viaulés CV
84150 84820 Visan CV
84151 84240 Vitròla de Leberon  


Erreferentziak[aldatu | aldatu iturburu kodea]

  1. Vaucluseko seinale elebidunak Toponimia occitana e senhalizacion en occitan webgunean.

Ikus, gainera[aldatu | aldatu iturburu kodea]

Kanpo loturak[aldatu | aldatu iturburu kodea]